Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

V nasom time nastane kriza uz len vtedy,ked prehrame nad tymy niemandmi od krokodilov.Ak by sme prehrali len nad ostatnymi a vyhrali nad tymi slipkami,tak by sme krizu nemali.Ale uz musime predsa len zabrat a predbehnut jasterice,lebo ma to dost sere,ze su pred nami.
Ivan píše:V nasom time nastane kriza uz len vtedy,ked prehrame nad tymy niemandmi od krokodilov.Ak by sme prehrali len nad ostatnymi a vyhrali nad tymi slipkami,tak by sme krizu nemali.Ale uz musime predsa len zabrat a predbehnut jasterice,lebo ma to dost sere,ze su pred nami.
tak tak ivan jednoducho my patrime k favoritom tejto sutaze a nemozeme podavat taketo biedne vykony a este k tomu nas dnes volaky trapaci rozbili tak to uz je vela!!! :evil: :evil: dnes jednoducho musime vyhrat ak chceme pomyslat v tomto kole na lepsie umiestnenie a ak dnes prehrame tak potom to uz bude v peknej :censored:
No vyborne.Hamba mega hambaaaaa :x :x :x A ja som si cel urobyt z jedneho z nich tasku ale teraz sa citim ako keby moj pancier mal niekto z nich ako popolnik :thumbsdown: No nic tak musime zabrat ale vazne istenem lebo bude zle nedobre :bitka3:
Ivan píše:No nemam slov.Ako nas mohli tie sv*ne supinate porazit?Ved to nie je mozne.Isto v tom ma prsty Wildcelt a sfalsoval vyhodnotenie,lebo si ho krokodili kupili.Ine vysvetlenie ani neexistuje. :lol2:
toto ani zo srandy nepis Ivan :dup: :x :D ked, tak jedine tvoje som mohol, ked som ti musel tipy prepisovavat :bitka3: :lol2: ale uz by ste sa fakt mohli trosku pozviechat a trosku sa tam votriet medzi nas a MB, nech je to zaujimavejsie :cool:
tak chalani prepocital som to a mame na konte dalsiu prehru :evil: toto nie je mozne tak to je uz moc taketo vysledky ja uz neviem toto kolo skoncime asi predposledny ak nas nepredbehnu steelers c a pri nasich vykonoch nas aj predbehnu takze skoncime posledny :thumbsdown: :evil: dnes sme prehrali o bod mali sme 6 bodov a spiders mali 7 bodov ja som mal 2 b barrki mal 4 b no a george s ivanom mali 0 b a u spides mali tiez dve 0 ale mike mal 2 b a jozzi mal 5 b takze dlasia prehra dufam ze sa to v dalsom zapase zlepsi musime zabrat :cinka: :box:
taak korytnacky znova som to prepocital a mame na konte dalsiu prehru tento krat sme prehrali 22-18 toto kolo sme fakt posrali a myslim si ze uz je aj stratene ale netreba sa vzdavat mozno sa este prebudime a zacneme vyhravat a mozno uz dnes :lol: podme korytnacky!!! :clap:
No tak prave som to prepocital, Zigy aj ivan shutouty, ale ak som sa nepomylil, tak sme vyhrali 10 - 6, takze konecne vyhra a dufam ze sa to uz rozbehne... GO TURTLES GO
Tak korytnačky, som rad že sme sa znova chytili na tu spravnu vlnu, dnes vyhra po predlženi proti Steelers A, ktori su na vychode na 2.mieste, cize sme uhrali vyborny vysledok, dnes musime nakopat prdelky modrym letcom a mame sancu posunut sa v tabulke o miesto vyssie :D Tak do toho korytnacky, uhrajme lepsiu priecku v tabulke!!! :box:
Super korytnacky.Dnes sme ich dostali,aj ked pravdepodobnost na vyhru bola len okolo 33percent.Proti Steelersom sa nam dari.A pocul som aj nejake chyry v time Killer Hornets,ze nam chcu kupit pizze,lebo sme porazili ich najvecsieho prenasledovatela. :biglol:
:12: Barrki,máš to tam dneska blbě natipované,tuším o zápas víc,to by jsme pak napadli u ústavního soudu :groupwave: ááá,tys to tam na druhé straně opravil,omlouvám se,neviděl jsem :D
gogo píše::12: Barrki,máš to tam dneska blbě natipované,tuším o zápas víc,to by jsme pak napadli u ústavního soudu :groupwave: ááá,tys to tam na druhé straně opravil,omlouvám se,neviděl jsem :D
:D v pohode, ale som rad ze si si to vsimol, keby som sa pomylil a neuvedomil si to, aspon budem vediet ze sa najde niekto kto ma na to upozorni :)
to víš že když dneska prohrajem tak budu nasranej :12: pohoda,snad mě to někdy vrátíš :D
No korytnacky, dnes hrame s timom skeletovho brata, ktori su prvi vo vychodnej konferencie, a my sme na dne tej zapadnej, ale to nic nemusi znamenat, dufajme ze nas podcenia a nakopeme ich, tak DO TOHO KORYTNACKY, UKAZTE CO VIETE :fan: :fan:
noo tak dnes som cakal od nas vyhru a nakoniec sme prehrali na nas sa uz dotiahli aj aligatory a o 2 body zaostavaju steelersc tak dnes musime zvitazit inak hrozi ze nas predbehnu obidvaja superi a my skoncime na uplnom dne zapadnej konferencie tak do toho korytnacky
Super korytnacky.Zase sme podali otrasny vykon.Neviem kde je pes zakopany ale verim ze sa nam este podari umiestnit na bodovanom mieste.Ale ma to aspon jedno male bezvyznamne plus-vediem tabulku umelcou :D
no tak zatial parada nase vykony su super len tak dalej korytnacky mam iba jedno slovo na toto otraaaaasssssssss :evil: :thumbsdown: :x
Zigy píše:no tak zatial parada nase vykony su super len tak dalej korytnacky mam iba jedno slovo na toto otraaaaasssssssss :evil: :thumbsdown: :x
rad by som si tuto spravu precital aj zajtra rano.. :D :frajer2:
haloo, haloo, je tu na môj vkus nejake nezvycajne ticho... :lol: :wink:
cepi píše:haloo, haloo, je tu na môj vkus nejake nezvycajne ticho... :lol: :wink:
je tu ticho lebo nemame sem preco pisat je mi zle s tychto nasich vykonov a nemam ani chut sem pisat a nemam ani chut tipovat
Nazdar borci !! Zdravím do Prievidzi.Jednou jsem u vás byl v Bojnici na táboře,fakt paráda.Dokonce jsem byl i dva dni v nemocnici...sem chytil nějakou těžkou chřipku :D a byli tam moc hezké sestřičky :cool:
Koukám,že vám to moc nejde a taky hledáte lepší formu... :smile03: No my tet hrajem taky na hov :censored: o.......tak fair play turtles :good:
V bojniciach je asi najhorsia nemocnica na slovensku a nedivil by som sa keby si tu chripku chytil priamo tam :lol2: .A dnes treba zabrat korytnacky.Uz konecne potrebujeme body.A barrki, ci vyhrame alebo prehrame toto kolo na stuzkovej to zapijeme.A radsej sa najedz doma lebo ti ten rezen ziem skor ako ti ho donesu :razzi: tak aby si nezostal hladny.
Ivan ty by si vsetko len zapijal, ale suhlasim...A kym mi ty budes jest rezen tak ja ti zjem zakusky a este ti aj flasu vypijem :D
Tak dnes to bolo tesne ale aj tak to bol biedny vykon.Uz sme najhorsi tym v lige, cize uz nemame co stratit tak hrajme uvolnene.Dnes si zmeriame sili s alkoholikmi.Ja s barrkim by sme s nimi mali udrzat tempo :D .A dufam ze po zapase si zo superom :oslava: .Uvidime ci donesu nejake palene z ich dielne. :lol2:
Ivan píše:Tak dnes to bolo tesne ale aj tak to bol biedny vykon.Uz sme najhorsi tym v lige, cize uz nemame co stratit tak hrajme uvolnene.Dnes si zmeriame sili s alkoholikmi.Ja s barrkim by sme s nimi mali udrzat tempo :D .A dufam ze po zapase si zo superom :oslava: .Uvidime ci donesu nejake palene z ich dielne. :lol2:
my nemame vlastnu dielnu, my mame sponzorske dary od jedneho ceskeho pivovaru a dvoch liehovarov, jeden na SVK, jeden v Cechach :razzi:
Joe, tak my vam donesieme ochutnat, aka sa pali v PD.Jeden poharik a ozraty budete vsetci aj napriek tomu, ze vela znesiete. :lol2: A dnes body zostavaju doma,tak sa mozete ozrat uz pred zapasom,aspon si nebudete pametat na ten vyprask. :fucker:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE