Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Hm pancierace..vcera ste si uzivali exibiciu co? :D ..Dnes to ale nebudete mat take lahke.Xceme vyhrat aj s vami... :frajer2: :frajer2:
PS: Dufam ze chandler ma este banik :D :D
tak chalani som naspat z mojej necakanej dovolenky a ideme do nich ideme utocit na prve miesto!!!!! do toho korytnacky :clap:
vitaj spat Zigy, zase si mi spravil robotu navyse s tou zmenou nicku :D tak co najviac presnych tipov a co najmenej banov, samozrejme len do dalsieho zapasu s nami :-P a krot svoje emocie, tak teraz na skusku skusim jedneho smajla :fucker: :D :D :D
a hned dnesnu noc vas caka horuci suboj s nami :fight:
Tak ta vitam opet medzi nami zigy a dufam ze teraz zaberes.A aj pre nas ostatnych plati: ZABERME!!!.Treba sa dostat na popredne miesta a potom to uz nejako udrzime,to nebude problem.A Wildcelt to s tym smajlikom si nemal robit.Teraz bude mat arek zase pracu,lebo zigy na to isto zareaguje a nebude to nic prijemne. :D :D .A hlavne klud korytnacky,nie ze zase dostaneme nejaky ban.To plati hlavne pre teba Zigy.
WildCelt píše:vitaj spat Zigy, zase si mi spravil robotu navyse s tou zmenou nicku :D tak co najviac presnych tipov a co najmenej banov, samozrejme len do dalsieho zapasu s nami :-P a krot svoje emocie, tak teraz na skusku skusim jedneho smajla :fucker: :D :D :D
tak sorry teda ale mne sa pod tym chandlerom nedarilo iba som mal same bany :D a uz som si na toho smajla zvykol :fucker: :fucker: :razzi: :razzi: uz ma tim nevytocis mna vytoci iba ten :censored: x-men no a ten zapas s vami urcite vyhrame tuto sezonu ste slaby :lol2: :lol:
arek píše:a hned dnesnu noc vas caka horuci suboj s nami :fight:
suboj ktory vyhrame dostanete nakladacku :lol2: :lol: :biglol:
Ivan píše:Tak ta vitam opet medzi nami zigy a dufam ze teraz zaberes.A aj pre nas ostatnych plati: ZABERME!!!.Treba sa dostat na popredne miesta a potom to uz nejako udrzime,to nebude problem.A Wildcelt to s tym smajlikom si nemal robit.Teraz bude mat arek zase pracu,lebo zigy na to isto zareaguje a nebude to nic prijemne. :D :D .A hlavne klud korytnacky,nie ze zase dostaneme nejaky ban.To plati hlavne pre teba Zigy.
ty sa tiez ivan nemas cim chvalit aj ty si mal ban :fucker:
No korytnacky ako ratam tak ratam dnes sme zase prehrali :( teda jedine ze by areka diskvalifikovali za vela spravnych tipov :D je to nejake biedne s nami to by celo namiesta nejaky gumidzus :-P tak podme na to uz konecneeeeee :!: :wink:
chalani tak dnes to bola velkaaa bieda neviem co sa to s nami robi asi budeme musiet zvysit pocet treningov z 5 na 7 za tyzden :D ale vazne takto to dalej nejde ked chceme skoncit v prvej 3 v tabulke dnes hrame s FB tak musime zabrat :cinka: podme do toho!!!! :box:
kua ak som dnes dobre pocital tak sme zase s FB prehrali po predlzeni mali sme zhodne po 14 bodov no oni mali celkovo 18 a my 17 im nenatipoval matejko a u nas mal nulu barrki sakra co sa to s nami deje??? dnes mame volno tipujeme iba individualne a zajtra nas cakaju aligatory ktore musime bezpodmienecne rozmetat na nasich pancieroch tak nic ine ako vyhru s nimi neberiem a chcem vidiet uz iba nase vyhra tak sa vsetci zobudme a podme do toho
Boha ja sa na to serem ved to uz neni mozne ako som mohol mat shutout zo 7 zapasov :?: :? :?
Toto je uz fakt v riti asi si musim navoskovat pancier... Od zajtra musime poriadne zabrat ale uz naozaj, a nie len prazdne reci, lebo takto skoncime este aj posledni, a to my nemozme, lebo my sme PRIEVIDZA TURTLES :clap:
barrki píše:Boha ja sa na to serem ved to uz neni mozne ako som mohol mat shutout zo 7 zapasov :?: :? :?
no 7 je uz dost, ale stale kam sa hrabes na jomana :D
Dnes tu mame derbyyyyyyyyy :!: :D :twisted: Takze musime vyhrat lebo som uz rozmyslal ze si zozeniem z niekade tasku z korkodylej koze :twisted: Tak podme na to nech zajtra mozme tym supinavcom ukazat :razzi:
Korytnacky dnes je zapas sezonny.Aj ked vsetko prehrame, tohto supera musime porazit.A dufam ze tohto smajlika budem moct zajtra skopyrovat do temy krokodilov Obrázek ty dvaja to som ja a zigy a ten jeden to je ... no skuste uhadnut :?: .Ano presne, to je x-men.Tak zaberme .
Ktovie preco si dal Alex meno ako postavicka nasho GM. Asi mu fandi :lol2: .A este raz ZABERME lebo krokodili budu trocha hryzt ale to by nam nemalo vadit, len aby to neskoncilo takto Obrázek
Ivan píše:Ktovie preco si dal Alex meno ako postavicka nasho GM. Asi mu fandi :lol2: .A este raz ZABERME lebo krokodili budu trocha hryzt ale to by nam nemalo vadit, len aby to neskoncilo takto Obrázek
Váš GM je Leonardo Da Vinci? No bomba! :lol: :lol: :lol:
nene, ja som Leonardo de Turtle :D
:D ...Možná jsem natvrdlej, ale co ty máš společného s nějakým Leonarden? To se nějak týká těch vašich bojovných želváků?
áno...
Obrázek
Zľava: Rafaello, Donatello, Leonardo(GM) a Michelangelo
presne tak my sme najlepsie korytnacky a by sme vas krokodilov pobili ako nic :D :biglol: sak nie je o com leonardo,donatello,michelangelo a rafaello to sme my takze dnes musime jednoducho zvitazit za kazdu cenu my im este ukazeme co sme zac dostanu taky vyprask ako nikdy podme :box: :box: do nich korytnacky!!!!!!
hanba hanba a este raz hanba :oops: my sme prehrali s aligatormi 24-29???? :| :sad2: no tak toto uz nie je ani mozne :x :x na toto nemam ani slov :shock: :evil: :o
No tak toto je hanba, prepadnem sa pod ciernu zem :eek2:
Ked som dnes v skole povedal vysledok georgovi, ten sa skoro rozplakal... a ked som sa ja o vysledku dozvedel od Zigyho, tak som sa skoro po*ral... je to v skratka v riti, den od dna sme horsi.... Od dnes musime ist na vitaznu vlnu, a najblizsie ked budeme hrat proti SC tak im natrhneme tie šupinate ri*e :fucker: :fucker:
Pretoze korytnacky nezabudaju, a oplacaju :box:
No nemam slov.Ako nas mohli tie sv*ne supinate porazit?Ved to nie je mozne.Isto v tom ma prsty Wildcelt a sfalsoval vyhodnotenie,lebo si ho krokodili kupili.Ine vysvetlenie ani neexistuje. :lol2:
no boha dnes sme to vazne posrali ako sa len dalo s najvacsim rivalom prehrat doma 24-29 tak to uz je nieco dnes ak prehrame budem musiet povedat ze mame krizu lebo taketo vykony to nie je ani mozne a vy sa teste krokodily na dalsi zapas pomsta bude sladka nakopeme vam tie prdele takze dnes nic ine ako vitazstvo boha pome do nich!!!!!!!!!!!!!!! :box: :box: :bitka3:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA