Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Tak ta vitam opet medzi nami zigy a dufam ze teraz zaberes.A aj pre nas ostatnych plati: ZABERME!!!.Treba sa dostat na popredne miesta a potom to uz nejako udrzime,to nebude problem.A Wildcelt to s tym smajlikom si nemal robit.Teraz bude mat arek zase pracu,lebo zigy na to isto zareaguje a nebude to nic prijemne.
.A hlavne klud korytnacky,nie ze zase dostaneme nejaky ban.To plati hlavne pre teba Zigy.
tak sorry teda ale mne sa pod tym chandlerom nedarilo iba som mal same banyWildCelt píše:vitaj spat Zigy, zase si mi spravil robotu navyse s tou zmenou nickutak co najviac presnych tipov a co najmenej banov, samozrejme len do dalsieho zapasu s nami
a krot svoje emocie, tak teraz na skusku skusim jedneho smajla
![]()
![]()
![]()
ty sa tiez ivan nemas cim chvalit aj ty si mal banIvan píše:Tak ta vitam opet medzi nami zigy a dufam ze teraz zaberes.A aj pre nas ostatnych plati: ZABERME!!!.Treba sa dostat na popredne miesta a potom to uz nejako udrzime,to nebude problem.A Wildcelt to s tym smajlikom si nemal robit.Teraz bude mat arek zase pracu,lebo zigy na to isto zareaguje a nebude to nic prijemne.![]()
.A hlavne klud korytnacky,nie ze zase dostaneme nejaky ban.To plati hlavne pre teba Zigy.
kua ak som dnes dobre pocital tak sme zase s FB prehrali po predlzeni mali sme zhodne po 14 bodov no oni mali celkovo 18 a my 17 im nenatipoval matejko a u nas mal nulu barrki sakra co sa to s nami deje??? dnes mame volno tipujeme iba individualne a zajtra nas cakaju aligatory ktore musime bezpodmienecne rozmetat na nasich pancieroch tak nic ine ako vyhru s nimi neberiem a chcem vidiet uz iba nase vyhra tak sa vsetci zobudme a podme do toho
Boha ja sa na to serem ved to uz neni mozne ako som mohol mat shutout zo 7 zapasov
Toto je uz fakt v riti asi si musim navoskovat pancier... Od zajtra musime poriadne zabrat ale uz naozaj, a nie len prazdne reci, lebo takto skoncime este aj posledni, a to my nemozme, lebo my sme PRIEVIDZA TURTLES
Toto je uz fakt v riti asi si musim navoskovat pancier... Od zajtra musime poriadne zabrat ale uz naozaj, a nie len prazdne reci, lebo takto skoncime este aj posledni, a to my nemozme, lebo my sme PRIEVIDZA TURTLES
presne tak my sme najlepsie korytnacky a by sme vas krokodilov pobili ako nic
:biglol: sak nie je o com leonardo,donatello,michelangelo a rafaello to sme my takze dnes musime jednoducho zvitazit za kazdu cenu my im este ukazeme co sme zac dostanu taky vyprask ako nikdy podme
do nich korytnacky!!!!!!
No tak toto je hanba, prepadnem sa pod ciernu zem
Ked som dnes v skole povedal vysledok georgovi, ten sa skoro rozplakal... a ked som sa ja o vysledku dozvedel od Zigyho, tak som sa skoro po*ral... je to v skratka v riti, den od dna sme horsi.... Od dnes musime ist na vitaznu vlnu, a najblizsie ked budeme hrat proti SC tak im natrhneme tie šupinate ri*e

Pretoze korytnacky nezabudaju, a oplacaju
Ked som dnes v skole povedal vysledok georgovi, ten sa skoro rozplakal... a ked som sa ja o vysledku dozvedel od Zigyho, tak som sa skoro po*ral... je to v skratka v riti, den od dna sme horsi.... Od dnes musime ist na vitaznu vlnu, a najblizsie ked budeme hrat proti SC tak im natrhneme tie šupinate ri*e
Pretoze korytnacky nezabudaju, a oplacaju
no boha dnes sme to vazne posrali ako sa len dalo s najvacsim rivalom prehrat doma 24-29 tak to uz je nieco dnes ak prehrame budem musiet povedat ze mame krizu lebo taketo vykony to nie je ani mozne a vy sa teste krokodily na dalsi zapas pomsta bude sladka nakopeme vam tie prdele takze dnes nic ine ako vitazstvo boha pome do nich!!!!!!!!!!!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

ty dvaja to som ja a zigy a ten jeden to je ... no skuste uhadnut