Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
Nechápu co tady Míšo řešíš - sám víš že v minulé sezóně to bylo všelijaké, chvíli jsme tipovali 4, pak zase 3, zkrátka nebyla tu ta jistota že budeme v následující sezóně ve stabilní 4. Co se týče mého přestupu do Furious Dogs, tak Ixo o mě měl již delší dobu zájem, ale já jsem mu odepisoval že počkám jak se to vyřeší s KH a došel jsem k názoru že v následující sezóně by to bylo podobné jako v té minulé, navíc FD mají opravdu vysoké ambice a to se mi líbí. Co se týče toho že jsem Ti nedal vědět tak promiň, nevěděl jsem že to potřebuješ vědět s takovým předstihem, každopádně kdyby jsi se mě zeptal nebo se již soupiska KH měla uzavírat tak by jsi se to dozvěděl, přeci jen již jsme spolu nějakou dobu nemluvili. Takže doufám že se nerozcházíme ve zlém, tipování u KH nebylo zlé, ale zkrátka bylo tam během jediné sezóny příliš mnoho změn, pak ten Tvůj problém s BANem, občas někdo tipování vynechal atd.
England ked som sa snazil skontaktovat na icq tak si mi nic neodpisal.A ty sam si sa ani nespital ze ako to bude s Killer Hornets cize si bol rad ze som ti nenapisal sukromnu spravu ztoho vypliva ze si ty chcel odist tak ci tak a to ze ste tipovali v troch za to ja nemozem mne daly ban oni viem ze som vystrajal ale keby ste sa dohodli ste si mohly zohnat hracov a hracov.A ja sa nerozchadzam stebov v zlom.Ja som vdacny ze si prisiel do naseho tymu pokial viem ja som ta nahovaral na tipovacku ci to si nebol ty?
to je jedno dikes za tipovacie sluzby
michal225 píše:England ked som sa snazil skontaktovat na icq tak si mi nic neodpisal.A ty sam si sa ani nespital ze ako to bude s Killer Hornets cize si bol rad ze som ti nenapisal sukromnu spravu ztoho vypliva ze si ty chcel odist tak ci tak a to ze ste tipovali v troch za to ja nemozem mne daly ban oni viem ze som vystrajal ale keby ste sa dohodli ste si mohly zohnat hracov a hracov.A ja sa nerozchadzam stebov v zlom.Ja som vdacny ze si prisiel do naseho tymu pokial viem ja som ta nahovaral na tipovacku ci to si nebol ty?to je jedno dikes za tipovacie sluzby
hej?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé