Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Dej si do podpisu Army Men, banner bude po vikendu

A hosi musime zabrat, a smazat tech 10 bodu ktery nam sebrali.
Takze Army Men go go go
Je mi lutu ze nam zobrali 10 bodu.Ale urcite sa coskoro vratia.
Ok cakam na baner.
Sakra.To jak naschval.Pomylil som sa a dal som na san A chcel som dat na la no co uz stava sa.Skoda 2 bodikov.
nevadi :)
jo, jaky chces cislo? ja to zapomel :oops:
a ten baner co mas ted se neda na mobilu precist jak je malej :D
Nebylo to 7?
Tesne vedla.Bolo to 6.Ale ted mi daj desinu:Dik.
Ok, jedna desitka. Az pridu z fotbalu, tak to udelam
Nejako dlho hras ten futbal?
A to uz nam tych 10-bodikov odratali?Dufam ze uz hej.
Badhed píše:A to uz nam tych 10-bodikov odratali?Dufam ze uz hej.
ano uz su odratane :)
ta vymena...vlastne strata bovou nam myslim pomohla teda tymu....lebo j sa zatial nemam cim chvalit.....ale este neni konec!!! :D tak skusme zabrat aby sme dosiahli aspon nejake bodiky pre tym lkebo je to tam dost nahusto 8)
Badhed: sry, ale ja nemam kde ten baner hodit na net, jelikoz z mobilu to nejde a skolni kompy mi neberou flesku, tak to pls vydrz bez nej zatim. A napis mi ss, esli chce prodlouzit smlouvu
The Thrasher píše:Badhed: sry, ale ja nemam kde ten baner hodit na net, jelikoz z mobilu to nejde a skolni kompy mi neberou flesku, tak to pls vydrz bez nej zatim. A napis mi ss, esli chce prodlouzit smlouvu
Tak mu to flakni sem :D
http://hokejforum.com/public/
Poprosím všetkých členov Army Men,ktorí ešte nehlasovali v KTL anketách aby tak urobili najneskôr do pondelka 12.novembra t.j. keď bude hlasovanie ukončené.
eman22 píše:
The Thrasher píše:Badhed: sry, ale ja nemam kde ten baner hodit na net, jelikoz z mobilu to nejde a skolni kompy mi neberou flesku, tak to pls vydrz bez nej zatim. A napis mi ss, esli chce prodlouzit smlouvu
Tak mu to flakni sem :D
http://hokejforum.com/public/
ja bych to tam dal ,kdybych mel ODKUD :)
Zatim sem nenarazil na kompa s netem, kterej by bral moji flesku :D :D :D
No dobra tak budu cakat cakat cakat cakat cakat cakat a stale stale stale len cakat svinstvo.
Sakra skoro bi som bol zabudol ane chcem predlzit zmluvu.
Badhed píše:Sakra skoro by som bol zabudol ane chcem predlzit zmluvu.
Mohol by si vymazat ten banner FireBirds co mas v podpise lebo je to dost neaktualne :)
tiez si myslim, iba to myli pri vyhodnocovani
Chester píše:
Badhed píše:Sakra skoro by som bol zabudol ane chcem predlzit zmluvu.
Mohol by si vymazat ten banner FireBirds co mas v podpise lebo je to dost neaktualne :)
Ok.Uz sa stalo.
Tak to vypadá,že zas měním tým a budu "bojovat" za vás :box: to už je teď rekord,kdo ví jestli neobedju všechny týmy v tipovačce jenom tak z boku - Tippers of the dark side,BB,Scorpions,MB...asi eště ňáký...
A kto znaseho tymu odchadza?
Jelikož už to Marek85 napral tak to neni tajný g.e.o.r.g.e. ...
Vitam te zpatky. Doufam ze nebudes delat problemy jako na zacatku :D :D :D ;)
Tak to bude opet zabava. :D :D :D
Tak teda lucim sa s vami.Dakujem Senatorovi za ponuknutu sancu tipovat :) .Majte sa mi tu teda pekne 8)
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS