Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

inak som vam zabudol povedat mate super bannery fakt good :cool: :cool: :cool: :cool:
díííky :)
chalani dnes super vykon :good: hlavne sam GM barrki a ivan sme mali najviac bodov zo vsetkych timov len tak dalej korytnacky a zachvilu budeme atakovat prvu priecku v nasej konferncii :clap:
chalani supeer sme 2 no a mozme aj zautocit na prve miesto aj ked viem ze to bude tazke lebo su pred nami ic ale aj tak vrim ze to dokazeme
Nejak sa nam nedari hosi.Uz sa konecne zobudme a zaberme lebo nase vysledky stoja za ho*no ale ma to aspon jednu svetlu stranku:sme pred krokodilmi :D .Ked sa nam uz nepodari lepsie umiestnit tak aspon nech su tie lochneske prisery pod nami.
ivan ma pravduze nase vykony stoja za ho*no,ale kym sme pred tymy idiotmi zo sc tak to nie je az tak zle ale mali by sme zabrat ak chceme atakovat prve miesto no a konecne nemam ban mal som ho na 24 hod. Az teraz mi skoncil a to vsetko vdaka magorom zo strong crocodiles
Myslim, ze to je prvy raz co mali dvaja tiperi z jedneho tymu naraz ban :D ..Ale nicto zigy, mi drzime vzdy pokope,no nie?A teraz hor sa rozdrtit superov.
jasne ze drzime po kope sak sme jeden tim a sme neporazitelne korytnacky takze nas nemozu len tak rozhadzat volaki smejdi krokodily :lol: my sme najlepsi a vzdy aj budeme tak sa s tim musia jednoducho zmierit no a myslim si tiez ze je to prvy raz co dostali ban naraz dvaja tipery s toho isteho timu to sa zapise do historie hf :biglol:
Tak ztrácíme na vás pouhých pět bodů, to není moc. Bude to hodně zajímavé, kdo z koho. :box: I když jste naši úhlavní rivalové, chci vám popřát štěstí. Myslím, že máme všichni před sebou ještě hodně práce a spoustu zajímavých momentů. :good: Sezóna se teprve rozjíždí. Na konci se může z PT a SC radovat jen jeden.
Ať vyhraje ten lepší.
Takto to som este nezazil, aby nam niekto od krokodilov zelal vela stastia.Dufam, ze len tebe sa bude darit ale aj tak skoncime pred vami.
Alex, ale čo na konci sezóny, alebo tohto kola? V tomto kole sa môže radovať aj náš tím aj tím PT. Však ak sa umiestni do 5. miesta náš tím a tím PT tak bereme body obaja. Potom už ide o to, že kto bude z tých 5. miest na tom lepšie, lebo ten bere viac bodov. :) Ja budem aj spokojný z 5. miestom zo ziskom 2b. :roll: Spomínam si PT min. sezónu a 5. kolo to bola dráma, ktorá skončila úspešne pre vás. V tom kole tipoval s nami ešte aj tvoj brat Alex isto to bol on. :wink:
X-men to myslis asi to kolo,kde sme zahrali takticky a vam aj IC sme vytreli kocura.
Ivan píše:X-men to myslis asi to kolo,kde sme zahrali takticky a vam aj IC sme vytreli kocura.
Hej hej jasne to kolo myslím. Vtedy si ešte v noci zmenil svoj tip. Poprosil by som ozaj ak by si dalo do budúcnosti ixo. :roll: Díki. :wink:
Smola.Ja ta budem stale volat x-men aj chandlera001 volam zigy a este ked podavam tak tam nechvam napisane aj zapasy z coho nema wildcelt radost.Si nato proste nemozem zvyknut.
Alexander_The_Great píše:Tak ztrácíme na vás pouhých pět bodů, to není moc. Bude to hodně zajímavé, kdo z koho. :box: I když jste naši úhlavní rivalové, chci vám popřát štěstí. Myslím, že máme všichni před sebou ještě hodně práce a spoustu zajímavých momentů. :good: Sezóna se teprve rozjíždí. Na konci se může z PT a SC radovat jen jeden.
Ať vyhraje ten lepší.
no tak to aj ja som zazil po prvy raz ze by nam niekto z vasho timu prial vela stastia ty vypadas byt v pohode chlapik asi jediny z vasho timu aj ja ti prajem vela stastia ale iba tebe smola ze si sa dostal do timu sc lebo to su nasi odveki rivalovia a vzdy aj budu a spory medzi nasimi timami budu urcite stale ale tu vidite aj ixovu chybu ze vyhodil androja teraz by ste boli pred nami keby vam nestrhli 10 bodov
Ja by som len bol zvedavy na tu situaciu, keby sa v play-off stretne PT a SC :D
Tak dufaj, ze sa to nestane, lebo potom by sme ja aj zigy dostaly bany az do skoncenia play off.A hadaj zaco asi :bitka3:
presne ivan to by nedopadlo velmi dobre lebo mi by sme s ivanom dostali ban na cele play off a vy by ste to museli z georgom potiahnut sami boha to by tu bol iny zabijak sak my by sme sa tu aj zozrali :bitka3:
Servus pancierovci co takto si dat zapas vo Florbale alebo v hokeji na betone alebo na lade Barrki skus nieco zohnat ty sa vyznas nech ukazeme svoje kvality s hokejkov ja by som si hracov zohnal uz mam seba a Hossu 81
No veru michal, nie je to zly napad... Mozno by sa nam aj volaco podarilo zorganizovat, bola by sranda
michal225 píše:Servus pancierovci co takto si dat zapas vo Florbale alebo v hokeji na betone alebo na lade Barrki skus nieco zohnat ty sa vyznas nech ukazeme svoje kvality s hokejkov ja by som si hracov zohnal uz mam seba a Hossu 81
aj ja by som si rad zahral ten florbal taky zapas ze pd turtles vs killer hornets to by bol super zapas!! :good: no a k nasim vykonom dnes to nebolo az take zle boha zase som mal najmenej bodov z celeho timu toto kolo mi volako nejde no a mali by sme podavat trochu lepsie vykony lebo nam na chrbat dychaju sc a bol by som nerad ak by nas henti hotentoti predbehli takze mali by sme stupnut minimalne aspon na to 3 misto a aj vyssie :thumbsup:
barrki píše:No veru michal, nie je to zly napad... Mozno by sa nam aj volaco podarilo zorganizovat, bola by sranda
jasne skus Barrki to by bola pecka taky zapas.
super chalani dnes sme trhli mighty bulls a sme uz na 4 mieste a stracame len par bodov na 1 miesto trba zabrat chalani :cinka: a minimalne to 3 miesto nam nema sancu ujst mno a ti sc ti mali dnes iba 5 bodov takze som velmi spokojny zase sme sa im vzdialili len tak dalej
No Zigy ak budes aj v nasledujucich dnoch tipovat tak ako dnes, tak sa o prve miesto nemusime strachovat :clap: :clap:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS