Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

Yzy pravdu maš akurat v prvej vete ze by si sa nemal starat a aj tak si to nedodrzal :twisted: :fucker: ...ja nikoho prosit nebudem ono je to dohodnuteho ja som stale Majitelom tímu :frajer2: :D ,proste che byt Steven a Mischelito na kolo manager tak preco nie aj tak je to skoro to iste ako obycajny tiper timu ...

A nepaci sa mi ze si GM 3 dni a uz tu struhas majstra sveta ako keby si bol najlepsi GM ....
Takže keď už som tím GM tak som zohnal nového a hlavne veľmi skúseného tipéra TipiXxa. Tak ťa tu pekne vítam a verím, že ukážeš všetkým na tomto fóre, že si super tipér tak poďme Sharks máme vyššie ambície tak ich aj naplňme :good:
No tak aj ja ťa tu vítam medzi nami :yes: a veľa šťastia :good:
Aj ja ta vitam .. dufam že budeš velkým prínosom pre tím ...
Tak TipiXx sa zatiaľ ako veľmi dobrá posila. Inak Nabby sa tu dnes neukázal dúfam, že príde aby natipoval alebo nech mi zavolá alebo ja už neviem Nabby kde si ? :evil: Ak ide o tohtoročnú sezónu KTL tak máme celkom smolu a Nabby určite vie o čom je reč. Nevadí verím, že dnes zabodujeme :oslava:
Všetkým tipérom Attack Sharks želám Šťastné a Veselé Vianoce :groupwave: . Inak dnes super výkon!

Steven- 18
Nabby- 20
TipiXx- 18
Mischelito- 15
Dneska super celý tím si pekne sprijemnil vianoce super výkonom v KTL a želám každému nie len AS štasné a veselé vianoce
VŠETKÝM VESELÉ VIANOCE
Tak povianočný darček nám už ten hore nedal a opäť sme na celej čiare vyhoreli ale to asi celá KTL. Sme na hroznom ôsmom mieste a ak sa nebudeme snažiť tak neviem neviem či si vôbec udržíme to ôsme miesto. Kua treba dnes zabrať lebo Evils Insiders na čele z yzym sú nevyspitateľný a môžu nás hocikedy predbehnúť :| . Dnes očakávam od každého člena parádny výkon nech ideme tak kde patríme. V minulej sezóne druhý a toto kolo medzi poslednými? TAK TO NIE!!! DO BOJA! :box: :box: :box: :twisted:
Steven píše:Tak povianočný darček nám už ten hore nedal a opäť sme na celej čiare vyhoreli ale to asi celá KTL. Sme na hroznom ôsmom mieste a ak sa nebudeme snažiť tak neviem neviem či si vôbec udržíme to ôsme miesto. Kua treba dnes zabrať lebo Evils Insiders na čele z yzym sú nevyspitateľný a môžu nás hocikedy predbehnúť :| . Dnes očakávam od každého člena parádny výkon nech ideme tak kde patríme. V minulej sezóne druhý a toto kolo medzi poslednými? TAK TO NIE!!! DO BOJA! :box: :box: :box: :twisted:
Pekne steven, no podľa mňa sa nás nemusíte báť. Sme všetci z formy, ja som myslel, že ju chytám, no na toto kolo je to už asi v pi... :verysad: :verysad: A androjovi, ako aj emanovi a raulovi sa tiež moc nedarí :verysad:
Tak dneska sme predbiedli jednoznačne najlepší výkon zo všetkých :roll: . 18 bodov zo šiestich zápasov je parádny výkon a som neuveriteľne spokojný. :thumbsup: . Dobre zatipoval mischelito aj tipiXx ale ja som mal viac :wowo:
Nabby mal myslím 0 ale aj to sa stáva :frajer2:

GO SHARKS!!Ešte môžeme zabojovať aj o piate miesto pomeeeeeeeeee :razzi: :groupwave:
Ešte môžme kľudne bojovať o 2. miesto :good: ...Dnes opäť parádny výkon Nabby a Steven gratulujem 13 bodov super :good: :good: a opäť ako tím suverénne najlepší výkon z celej KTL...škoda že ja som si nenašiel čas tu prísť :verysad: Ak nám to dnes výjde a budeme mať o 4 body viac ako MB sme TRETÍ :clap:
GO SHARKS GOOOOOOOOOOOOOO
Tak dneska opäť najlepší výkon v celej KTL čo má neskutočne potešilo. Spoločne sme nahrali 26 bodov čo je ako som spomínal najviac. Dnes sa hrajú až 11 zápasov tak dúfam, že podáme super výkon a predbehneme niektoré tímy nad nami. Na taký tretí strácame iba dva body tak ak nám víde táto noc môžeme bojovať o najvyššie priečky ako spomínal Mischelito môžeme skončiť dokonca aj druhý tak sa musíme posnažiť :yes: . Ale to už píšem dlho každý dobre vie, že ide o veľa tak si pozháňajte informácie o zápasoch a prosím vás dajte si natom záležať. :smile03: Som hrdý na všetkých členov, že sme sa z deviateho miesta dostali až tam kde sme teraz. Ukážme všetkým, že vieme tipovať a že patríme k tej lepšej polovici :wink:

COME ON SHARKS!
:good: :good: :good: :good: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
Posledne 2dni jednoducho paráda,2krát za sebou sme boli najlepší ...Na dnes sa musíme poriadne sústrediť a všetci podať parádny výkon a ked nie vyšplhat sa vyššie tak aspon neist nižšie ...

Let´s GO SHARKS
A aby som nezabudol. Každému členovi či nečlenovi prajém Šťastný Nový rôčik aby sa vám v KTL darilo čo najviac :roll: . Ale pravdaže sa bude dariť najviac nám takže smola no niekedy je to tak :lol2: . Ale nie fakt PF 2010 :oslava: :oslava:
Štastný nový rok 2010
HAPPY NEW YEAR

Nabby rozhodol som sa že nech ostane Steven GM :thumbsup: Ak s tým nemáte problém samozrejme...ja by som na to nemal potrebný čas :sad2: takže je to moje rozhodnuie a myslím si žeby si to mal schváliť :thumbsup:

A všetkým želám veľa šťastia do nového roku a hlavne veľa úspechov
Dík zato veľmi rád bude ako GM Attack Sharks aj naďalej. Dnes už to nebol síce taký výkon ako po minulé noci ale aj tak je celkové piate miesto celkom pekné umiestnenie. S tímom so spokojný hlavne tie posledné dni nám vyšli na jodnotku. Inak nedá mi to ale musím to napísať. Ak by som ja nespravil takú blbosť a nedal o jeden tip menej máme o šesť bodov viac ako teraz + ak ktomu pripočítam Nabbyho chybu + ďalších 14 bodov. Takže ak by sa nám tie stratené body podarilo získať sme bezkokurenčne prvý :thumbsup: . Škoda no je mi to fakt ľúto. Dajme si deň pauzu pozrime si Winter Classic a 2.1 späť do boja!!! :box: :box: :box: :box: :box: :cinka:
No tak zacalo stvrte kolo a preto sem nieco napisem... zatial sme uplne najslabsi a oba zapasy sme prehrali ... iked tesnym rozdielom ale prehra ako prehra :yes: . Musime sa trocha vschopit a zabojovat o vyssie priecky... Dost ma nahnevalo ze tuto noc nenatipoval tipixx a pri opakovanom pisani mu na icq neodpisoval... neviem co je snim tak uz zhanam noveho tipera a tym sa mi ponuka byt moj brat.. do nhl sa celkovo vyzna a myslim ze by nasmu timu iba prospel.. nedari sa nam a neviem preco.. nad vodou nas snad drzi iba mischelito, ktory v oboch tipovacich dnoch mal najviac bodov z timu...

Vedenie KTL ma napad zalozit DRAFT tak ak by ste mali zaujem tak napiste do tejto temy aby som potom mohol dat vediet to prislusnej temy...

:cinka: :cinka: :cinka:
Výkony v 5.kole su taky priemer no sme najhorší v konferencie tento sposob nam proste nesedi :( ... výtam tu Stevenovho brata byvaleho tipéra Salenych Spisiakov ... a som rad ze vsetci 4 sme fanusici SAN JOSE SHARKS

LET´S GO SHARKS
Nabby píše: ... a som rad ze vsetci 4 sme fanusici SAN JOSE SHARKS
Tak uz vam to konecne ladi :)

PS: Nechcete si dat do podpisu muj obrazek z avataru? :D
Vítam ťa aj ja a dúfam že budeš mať veľa dobrých tipov :good: ...a Dnes konečne výhra :clap:

LEN TAK ĎALEJ SHAAAAAARKS
Konecne sme vyhrali ... moj brat sa nezda 16 bodov paradny vykon bratku :good: . Dufam ze takto budeme pokracovat a vyhrame aj v dnesnom zapase myslim ze hrame proti Killer Hornets alebo take nieco :lol: . Dnes musime vyhrat :box: :box: :box:
Steven len ten tovj bratku tu dajko nechodí :D ...ale inak parádny výkon fakt :clap:
Dnes super Pavelski8 :good: a Mischelito uz tradicne .......

Na par dni odchadzam a uz mam natipovane ...

GO SHARKS GO
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING