Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
michal to povies prave ty ktory ani nevie koho ma v tyme . Radsej sa staraj o svojich hracov lebo mam take tusenie ze tuto sezonnu ani nenastupite na ziadny zapas lebo budes mat malo clenov.A super vykon korytnacky valcujeme jedneho supera za druhym aj ked ja mam nejaku krizu alebo co a svedci o tom aj fakt ze som tipol omylom proti New Jersey
Počuj Mišo ja sa ti ozvem pmkou ok? Dáš mi tvoje icq, lebo už nemám a skúsim ešte nahovoriť afiho, aby tipoval za vás aj, keď už ukončil tipovanie nejako sa ho pokúsim spracovať, ale nič nesľubujem na isto ok?Ivan píše:Radsej sa staraj o svojich hracov lebo mam take tusenie ze tuto sezonnu ani nenastupite na ziadny zapas lebo budes mat malo clenov.
pocuvaj na taketo veci mas temu kiler hornet ci ako sa to pise alebo svoju neries si tu svoje veci!!!!! toto je tema pd turtles ak si si nevsimol nema to nic spolocne s tymi cmeliakmy alebo s aligatormiixo píše:Počuj Mišo ja sa ti ozvem pmkou ok? Dáš mi tvoje icq, lebo už nemám a skúsim ešte nahovoriť afiho, aby tipoval za vás aj, keď už ukončil tipovanie nejako sa ho pokúsim spracovať, ale nič nesľubujem na isto ok?Ivan píše:Radsej sa staraj o svojich hracov lebo mam take tusenie ze tuto sezonnu ani nenastupite na ziadny zapas lebo budes mat malo clenov.Zháňaj nejakých típerov neurob tímto tu radosť, že váš tímik nenastúpi túto sezónu.
Chandler co ty tu vypravas pokial viem rozkazovat v teme Prievidza Turles moze len gm takze je nasa vec co si budeme pisat a hamba ti ked nevies ani ako sa pisemechandler001 píše:pocuvaj na taketo veci mas temu kiler hornet ci ako sa to pise alebo svoju neries si tu svoje veci!!!!! toto je tema pd turtles ak si si nevsimol nema to nic spolocne s tymi cmeliakmy alebo s aligatormiixo píše:Počuj Mišo ja sa ti ozvem pmkou ok? Dáš mi tvoje icq, lebo už nemám a skúsim ešte nahovoriť afiho, aby tipoval za vás aj, keď už ukončil tipovanie nejako sa ho pokúsim spracovať, ale nič nesľubujem na isto ok?Ivan píše:Radsej sa staraj o svojich hracov lebo mam take tusenie ze tuto sezonnu ani nenastupite na ziadny zapas lebo budes mat malo clenov.Zháňaj nejakých típerov neurob tímto tu radosť, že váš tímik nenastúpi túto sezónu.
ja som nepovedal ze mi vadi ze sem pises ja som povedal ze si tu riesite svoje problemy a co ma killer hornets a ich tipery spolocne s temou prievidza turtles a pis si sem kolko chces ale k veci a nauc sa citat ked nevidis co som napisalixo píše:čo vlastne chandler001 robíš veľké hallo však sa nič strašné nestalo, ale to, že vy už vo veľkom píšete do našej témy to je ok, ale však ok nebudem to rozoberať... ak ti to tak vadí, alebo vám tak si to teda zmažte nevedel som, že sa vám to bude až tak vadiť
nehadajte sa lebo bude zle. v timovej teme rieste timove veci, nejake to podpichnutie nevadi ale zbytocne spamovanie sa bude mazat, samozrejme GM daneho timu a sef vlastnej temy moze poziadat o premazanie a popripade aj zakrocenie voci uzivatelovi ktori bude opakovane prehliadat vyzvy na ukoncenie debaty
No tak nam to dnes bohuzial absolutne nevyslo, ale nevadi ved aj druhe miesto je pekne a byt v priprave druhy je tiez uspech. Teraz uz presne vieme coho sa mame vyvarovat a sme dobre pripraveni na regulernu sezonu. A to ze Ivan stale tipuje neskoro si s nim vybavime rucne strucne. Takze korytnacky od soboty do toho ideme naplno!!
Dobra robota korytnacky.
Druhe miesto je lespie ako posledne ale nieje to najlepsie!:DTak musime este zabrat
A kedze sa blizi nova sezona a fanusikov nikdy nieje dost tak prichadzame s novinkou ktoru si mozu nasi verni zakupit
Su to nove raklamen predmety ale kedze je to uplne novinka tak zacneme od niecoho maleho.Co to bude to sa nechajte prekvapit objasnenie pride uz v najbliszich dnoch
No georgio tak ja si ta dovolim predbehnut
na zaciatok ponukame nasim clenom a fanusikom odznaky s nasim logom, coskoro snad pribudne aj fotka, na ktorej mame vsetci tie odznaky pripnute
Tu je foto odznaku:
Dalej predstavujeme nase nove bannery na sezonu 2008/2009:
barrki

g.e.o.r.g.e

chandler001

Ivan

A takisto aj zmena obrázkov postavičiek:

Dalej predstavujeme nase nove bannery na sezonu 2008/2009:
barrki

g.e.o.r.g.e

chandler001

Ivan

A takisto aj zmena obrázkov postavičiek:

no tak dnes to nebolo najhorsie ale ani najlepsie nase vykona stoja za velke nic samozrejme okrem georga ten si pocina zatial super ale zase s toho netreba robit velku dramu lebo sa zatial hrali len 2 zapasy v 1 tipovaci den no a myslim si ze ked ich bude viac tak ukazeme svoju silu a budeme na poprednych prieckach
takze ako super zaciatok boha ked som videl vysledky tak mi az zle ostalo
!! A este k tomu prehralo Calgary 6-0 to je teda zaciatok
ale co uz flames mavaju taketo zaciatky sezony casom sa to rozbehne (dufam) no a aj my by sme sa mali trochu rozbehnut dnes to bude velmi malo bodov no co uz ale je to len zaciatok takze sa este nic nedeje
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé