Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

sorry som sa pomýlil tak som to mal 2,0 len som neviem kvôli čomu napísal 0,1....asi som sa zamyslel :roll: ....no nič tak potom sorry :smile03:

Tak ako povedal steven verím že to napravíme :box:

GO SHARKS :yahoo:
Hm prepáčte ale toto kolo mi absolutne nevyšlo. No kto by preboha očakával, že Carolina porazí Pittsburgh na ich ľade!? Asi nikto. Dneska celkom prekvapivé výsledky premňa. Taktiež posledný zápas LAK-Calgary to mala byť jasná dvojka. Vzájomné zápasy 1:9 tak nejak a pozrite :shock:
Tak dneska ak som dobre popočítal tak to máme za 19 bodov. Podľa mňa veľmi slušné :good: . Nabby plný počet bodov gratulujem. Ale mischelito čo to má znamenať? :lol2: . Dnes dúfam zaboduješ :).

Inak som ti spravil už ten podpis:
Obrázek
vidis to :D....tak ako dobre som začal tak zle končím :thumbsdown:

a ďiki za ten podpis
Fúúha tak mi sme nakoniec skončili na druhom mieste :shock: . Úplne paráda. Ešte pred troma dňami sme boli na ôsmej priečke a dnes druhý :cool: . Inak Nabby gratulujem k deviatemu miestu v Jednotlivcoch :smile03:
Sory ze som dlho nepisal ...

Toto kolo dopadlo fantasticky ked sme sa za 2 dni vysplhali o 7 priečok,so všetkými tipérmi som spokojny každému vyšla iná časť kola a tak vždy mal kto potiahnuť ...

Dúfam že do 4.kola vstúpime tak ako sme to 3. zakončili a pomalyčky dokráčame do play-off

Pridávam platy

Deno24 - 6 500 000
Mischelito 44 - 6 500 000
Steven - 3 000 000 (Nováčikovski kontrakt)
Nabby - 2 000 000

A chcem oznámiť zmenu na poste mediálneho partnera ktorým sa stáva www.Heavenfucking.com :D
Nabby píše:Sory ze som dlho nepisal ...

Toto kolo dopadlo fantasticky ked sme sa za 2 dni vysplhali o 7 priečok,so všetkými tipérmi som spokojny každému vyšla iná časť kola a tak vždy mal kto potiahnuť ...

Dúfam že do 4.kola vstúpime tak ako sme to 3. zakončili a pomalyčky dokráčame do play-off

Pridávam platy

Deno24 - 6 500 000
Mischelito 44 - 6 500 000
Steven - 3 000 000 (Nováčikovski kontrakt)
Nabby - 2 000 000 :shock: TY MUSÍŠ MAŤ VYŠŠÍ PLAT :thumbsup:

A chcem oznámiť zmenu na poste mediálneho partnera ktorým sa stáva www.Heavenfucking.com :D
Čo sa týka tímu skončili sme famózne :yahoo: ...Nabby gratulujem k 9. miestu v jednotlivcoh aj ja... :good: bolo by dobré keby každému z nás to tak išlo :cinka:

a čo sa týka nášho nového sponzora ...konečne nejaké prebudenie :frajer2:

a s platom som spokojný len ty si daj vyšší :cool:

HURÁ DO ĎALŠIEHO KOLA :box: :box:
Tak ďalšie kolo nám dnes začne a ja verím, že doneho vkročíme tou správnou nohou a hlavne veľa bodmy. Dnes niesú ťažké zápasy na tipovanie ale v zápasoch ako Washington, Sharks tam sa môže stať všetko. Pozor nato chlapi :good: . Verím, že to zvládneme a po prvom hracom kole v štvrtej časti KTL budeme na prvom mieste :twisted: .

POMEEE SHARKS!!!
Tak dnes začína 4.kolo v ktorom musíme potvrdit že to 2.miesto nebola náhoda :frajer2: :cinka: :box: Musíme sa pobiť o najvyššie priečky a nenechat si ujst play-off :box: :box:

Ideme SHARKS
no dnešný deň žiadna sláva :cry: dokopy sme mali 5 bodov :verysad: ...snaď sa nám v ďalších kolách bude viac dariť :good:
GO SHARKS
No a to sme s Nabbym spravili super extra účinnú taktiku ktorá bohužiaľ nezafungovala :-( . Dúfam, že dnes to bude lepšie inak citujem seba včera. "Dnes sú celkom ľahké zápasy". No videl som všetko bolo opačne :smile03:
Prvý krát (asi) odkedy som na tomto fóre riskujem a dávam všetky remízy :-P je to veľký risk ale dúfam že prinesie ovocie :good:

GO SHARKS
Tak tie remízy ti fakt vyšli vtedy. 15 bodov fakt super :!: . Dneska je dosť zápasov som zvedavý koľko budeme mať bodov a dúfam, že dnes zabodujem už aj ja lebo mi to moc nejde toto kolo :thumbsdown: . Tak o 7:00 som tu aby som to tu všetko popočítal.

:fan: GO SHARKS GO :fan:
Ja idem predsa zajtra na ten rontgen aj ked sa mi nechcelo asi to mam zlomene :| :cry: ale aspon budem mat viac casu a budem sem pisat :clap:

Takže zatial tak ako každe kolo pomalý začiatok :| ale snaď to dobehneme ako v 3.kole :clap: :cinka: :cinka: :box: :box:

GO SHARKS
Tak, veru dúfam že sa posunieme na vyššie priečky :cinka:
Hm tak ani v posledných dňoch sme príliš neoslnili a vždy sme taký priemer.Ešte, že nás dnes zachránil výkon dena24. Tiež máme šťastie, že ani ostatným tímom sa tak nedarí a majú krízu ako my. Dnes je dosť zápasov tak dúfam, že zabodujeme :clap:
Tak dnes to už nebolo tak zlé len škoda Nabbyho. Tipy ktoré zaslal ako prvé mali 16 bodov avšak rozhodol sa ich zmeniť a boli ztoho len 6 :-( . Dnes sa hrajú iba dva zápasy tak GO GO SHARKS :thumbsup:
Steven píše:Tak dnes to už nebolo tak zlé len škoda Nabbyho. Tipy ktoré zaslal ako prvé mali 16 bodov avšak rozhodol sa ich zmeniť a boli ztoho len 6 :-( . Dnes sa hrajú iba dva zápasy tak GO GO SHARKS :thumbsup:
Nerozhodol to boli tipy za dena 24 :verysad: :verysad: :verysad: :verysad: :verysad: :verysad: :verysad: :verysad:
Jáj tak ale to už asi nevráti späť že? No jasné veď si mi písal, že ideš to dať zaneho len nemôže. :thumbsup: Hm tak škoda tak máme dokopy len 20 bodov :beee:
Steven píše:Jáj tak ale to už asi nevráti späť že? No jasné veď si mi písal, že ideš to dať zaneho len nemôže. :thumbsup: Hm tak škoda tak máme dokopy len 20 bodov :beee:
Odtupujem ,už nebudem manager chyby ktore som probil ktorymi som uskodil timu :bitka3: :bitka3: :bitka3: jednoducho toto kolo za mna prebere steven rozhodnem sa či v 5.kole zotrva Steven,nastupi Mischelito alebo opat nastupim ja :D ....

----
Keby to zasa nedodrbem tak sme v pohode pred EI,FD atd....
Nabby, ak chces pokracovat v time AS, tak teraz ti musi novy GM Steven ponuknut zmluvu a ty s nou musis suhlasit :wink: . Je to povinnost pri zmene na poste GM, lebo tvojim odstupenim si z timu vlastne odisiel, kedze si v nom nemal zmluvu.
Nabby píše:Jáj tak ale to už asi nevráti späť že? No jasné veď si mi písal, že ideš to dať zaneho len nemôže. :thumbsup: Hm tak škoda tak máme dokopy len 20 bodov :beee:
Odtupujem ,už nebudem manager chyby ktore som probil ktorymi som uskodil timu :bitka3: :bitka3: :bitka3: jednoducho toto kolo za mna prebere steven rozhodnem sa či v 5.kole zotrva Steven,nastupi Mischelito alebo opat nastupim ja :D ....
Ja som urobil tiež v tipovaní veľa chýb a tiež som myslel nad odstúpením, no povedal som si, že zabojujem a naďalej budem GM tímu :wink:.
kanter píše:
Nabby píše:Jáj tak ale to už asi nevráti späť že? No jasné veď si mi písal, že ideš to dať zaneho len nemôže. :thumbsup: Hm tak škoda tak máme dokopy len 20 bodov :beee:
Ja som urobil tiež v tipovaní veľa chýb a tiež som myslel nad odstúpením, no povedal som si, že zabojujem a naďalej budem GM tímu :wink:.
Veru kanter, ja mám teraz takých pocitov veľa :D ale drží ma ten náš kolektív :D
Neni to az tak o tych chybach ale niaky dovod som dat musel :D

4.kolo dotiahne Steven na 5.nastupi Mischelito a 6. a dufajme aj Play-off nastupim opat ja :yes:
Nabby píše:Neni to az tak o tych chybach ale niaky dovod som dat musel :D

4.kolo dotiahne Steven na 5.nastupi Mischelito a 6. a dufajme aj Play-off nastupim opat ja :yes:
Ako nechcem sa do toho moc starať, ale keď robíť takéto veci, tak podľa mňa ako GM stojíš za :ho*no: . Pochopím, kebyže odstúpiš z pozície, pre nedostatok času, alebo nejaký podobný dôvod a bolo by to už natrvalo, ale takto, keď jedno kolo bude za teba Steven a ďalšie Mischelisto a potom by si sa dal znovu ty? To mi pripadá, že si počkáš na to, kým sa tímu začne dariť a potom znovu poprosíš súčasného gm, nech odstúpi. Ja by gm u žralokov, tak ťa už na pozíciu nevrátim.
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS