Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

A kto za nas hral dobre ako si videl ty ten zapas a dufam ze prides na zapas a vies ake som mal cislo na drese
sorry ale nespomeniem si ake si mal cislo pripomen mi ho a neviem ci dnes pridem na ten zapas no uvidime ale v utorok na treningu budem urcite zajtra si idem kupit nove kopacky rukavice uz mam kupil som si nove minuly tyzden a dufam ze dnes vyhrate hrate s poslednym to musite vyhrat
Mal som 10 a dnes sme vyhrali 5:1 a uz sa tesim ze prides na trening.
A ake si si kupil rukavice a kopacky
tak sa ma hrat 5-1 je super vysledok a dal si gol? no rukavice mam Nike su celkom v pohode a kopacky si idem kupit v utorok pred treningom a asi Puma moja naj znacka a ty mas ake kopacky?
Nedal som gol a kopacky mam tieto
Obrázek
Preco si nebol dnes na treningu uz som sa tesil ze prides a ty nikde :(
michal225 píše:Preco si nebol dnes na treningu uz som sa tesil ze prides a ty nikde :(
asi ho draftoval iny klub ked uz ma take rukavice :D
kua chlapi zobudte sa ja cakam kto sem prvy napise a vy nic fakt tu je cez prestavku nuda uz nech sa zacne nova sezona v ktorej skoncime prvy alebo druhy a SC posledny alebo predposledny
Suhlasim s tebou zigy ale pochybujem ze by SC skoncili na takej dobrej priecke akou je posledna.Oni budu este nizsie :lol:
Ako som slubil, niekolko fotiek z Letnej pauzy:

Horkýže slíže
Obrázek

Desmod
Obrázek

heh, Ivan, barrki, g.e.o.r.g.e
Obrázek

S georgusovymi spoluziackami
Obrázek

heh barrki s Miskou
Obrázek

Nas kamarat Samo, a vedla neho Ivan pod parou
Obrázek

:D Barrki a g.e.o.r.g.e
Obrázek

George, barrki, a starky Janci so svojou babou
Obrázek

Efka, Barrki, Petka... Tato fotka stala vela usilia a dlho za to budem pykat...
Obrázek

:lol: :lol: Geroge a Ivan
Obrázek

hehe barrki a g.e.o.r.g.e rano na zahrade
Obrázek
Ste silny tim.. Poznate sa navzajom a to je velke +. priniesli ste do KTl cerstvy prievan a prekvapili mnoho odbornikov..
Moja predpoved : TOP 4 v zapadnej konferencii.
No minimalne v to verim i ja... Aj ked nase ambicie su ovela vyssie :frajer2:
Ale nova sezona je este daleko, uzivame si zasluzene dovolenky, g.e.o.r.g.e isiel na Cyprus, Zigy je na Kréte, ja som na Rhodose, a Ivan isiel na Kubu :lol2:
To teda bola akcia :D Som rad ze konecne vidim fotky lebo nas GM neni shopny ich poslat cez icq(to bude asi tym ze pri tom jeho mnostve alkoholu ktore vypil zabodol ako sa to robi :P ).A neviem ako vy ale ja si myslim ze to treba zopakovat! :twisted:
hehe tak tak, este stale som nenasiel stratenu rovnovahu :lol: fernet uz v zivote... hehe...
No a samozrejma vec, ze to zopakujeme, dohodneme sa ale uz cely tim, jediny problem je s ivanom ktoremu sa nechce a ziadny termin mu nevyhovuje takze george musis ho presvedcit :oslava:
Obrázek
Tak po dlhšej dobe sa opäť hlási Prievidza Turtles magazín. Keďže je práve teraz na HF uhorková sezóna, nedeje sa veľa zaujímavých vecí. Tím Prievidza Turtles však nikdy nespí. Po Letnej pauze sme opäť zorganizovali niekoľko stretnutí(na ktoprých však tentokrát chýbal g.e.o.r.g.e, keďže stretnutia boli väčšinou neplánované. A tak pridávam pár foto:

Ivan, Zigy a barrki na záhrade. Ten môj divný výraz v tvári si nevšímajte hehe
Obrázek

Ivan so Zigym sa pokúšajú naladiť rádio
Obrázek

Barrki... A nad ním plagát RED WINGS
Obrázek
ha to bol vcera den a hlavne tie hadky s veroncou ze ivan este si to musime zopakovat ale uz vsetci 4
no chlapi vidim ze tvrdo trenujete :lol3: . Barrki co si robil s tym zapalovacom? :D
No, arek, s tym zapalovacom som palil Ivana, ale tie fotky ma len on a este mi ich neposlal, ale len co mi ich posle tak ich sem upnem :D

No chcem oznamit, ze tim Prievidza Turtles vstupuje do nasledujuceho rocnika v nezmenenom zlozeni, t.j.: Barrki(GM), g.e.o.r.g.e, Chandler001(Zigy) a Ivan

V ramci pripravy na novu sezonu sa nas tim zucastnuje Elite Trophy, rozpis nasich pripravnych zapasov je nasledovny:
Dnes v sidle MB bol vyzrebovany i rozpis zapasov:

23.9.08
Blue Flyers - Prievidza Turtles (hra sa v Joe Luis Arene :frajer2: )

24.9.08
Steelers - Prievidza Turtles

25.9.08
Prievidza Turtles - Fire Birds

26.9.08
Spiders - Prievidza Turtles

27.9.08
Mighty Bulls - Prievidza Turtles

28.9.08
Suboje o umiestnenie.
mno chalani tak dufam ze tan pohar ideme vyhrat :frajer2: sak ale to je jasne ze ho vyhrame my musime proste zamakat ako len vieme a my to velmi dobre vieme :P vid minula sezona co sme stihli za tak kratky cas tak klobuk dolu :thumbsup: takze pre nas nebude ziadny pohar problem to je len rozcvicka pred sezonou tak do toho korytnacky :box:
chcem vsetkym oznamit a hlavne svojim spoluhracom ze mam nove meno alebo nick takze uz nie som zigy ale uz som chandler001 a v najblizssej dobe to bude hadam aj rozlisene na mojom banery a takisto aj na tej hlave to je hadam vsetko
Par fotiek z uplynulych dni:

Zigy Zigmund alias Chandler001
Obrázek

Takto to vyzera ked sa Chandler hra so svieckou
Obrázek

Stary fajciar
Obrázek

Samotny generalny manazer buducorocnych vitazov KTL
Obrázek

Ivan po dvoch flasiach tequily
Obrázek

:-D g.e.o.r.g.e po dvoch stamprlikoch
Obrázek
boha ale vyzerame na tych fotkach :D ale sak sa ani necudujem ked bol kazdy z nas trosku opity :oslava: a vcera bolo najlepsie ked sme boli vyzvanat na aute o 3 rano kajasovi a chceli sme aj ivanovi ale cach bol daleko :biglol:
:lol3: toto neni mozne:Dze ma nikto nezavola na ziadnu akciu ....ja vzdy cakam do pol noci ci nezazvoni mobil a nic :D no nic chlapy tak podme po ten pohar :) nech mame o motivaciu viac ci uz s alkoholom alebo bez neho :D a inac zigy som rad ze si si zmenil prezyvku....mozno v najblizsom case sa tu objavia aj joey pheobe alebo monica a budeme tu mat team priatelov :lol3:
co je vy nuly si myslite ze vyhrate trofej tento rok ha ha tie fotky no hnus a hlavne Chandler to je neg.... 8) nemate na nas

michal klud....lebo bude ban
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS