Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
No, ako vydím počas mojej dlkšej neprítomnosti sa tu udialo toho dosť.
Vydím, že tu mám dosť neprajníkov aj nadalej, ako je medík, Ivan. Práve pre toto aj napr. pre takýchto neprajníkov čo ma nemajú radi atď...som chcel z HF odísť na trvalo, lebo už ma tie keci nebavili a tak. No rozhodol som sa tak, že na HF budem chodit a nespravím nikomu takú radosť, že odídem, takže ostanem tu aj na ďalej, ale nebudem tu úž tráviť toľko čašu, ako predtím, lebo nevidím v tom zmysel a tak ja viem o tom svoje. Na najbližšiu sezónu budeme funkovať na ďalej, ako hodinky v takomto zložení ak sa to ešte nezmení, ale snad sa to nezmení: ja, cibula, androj, badhed. O GM, kto bude v novej sezóne sa ešte dohodne napr, zahlasuje, alebo tak. Ospravedlnujem sa Vám chalani, že som sem dlho nič do našej témičky nepísal a tak, ale mám toho teraz strašne veľa a hlavne učenie, takže dúfam, že ma chápete.
STRONG CROCODILES musia spolu držať aj na ďalej tak je, že chalani???
Kým sa mi bude dať a nie, len mne, ale Vám tak nesmieme dopustiť, aby sa tento tím rozpadol a zanikol. Veď tu už dosť tímov zaniklo, takže sa to nemôže stať aj nážmu tímu!!! Veď mi sme, ako 4 mušketieri jeden za všetkým všetci za jedného.
Chalani budem sa Vám snažit ozvať čo najskôr pm-kou.
Díki chalani androj, cibula a spol, že ste si ma zastali moc si to cením.
Chalani tak na najbližšiu teda túto sezónu čo bude ideme získať titul.
WindCelt: Ak som dobre pochopil tvoj posledný príspevok do našej témy čo si napísal tak by si chcel, aby som bol spať na HF a tak hmm...? Inač, keď som si s tebou a s mike písal na icq tak som Vám vravel teda písal, aby ste nikde a hlavne sem nepísali o mojom zmiznutí z HF a tak...a ty si napísal toto
no nevadí som teda spať, ale už nebudem toľko písať a tak...
Ivan, medik: Nie som zvedaví na vaše blbé prispevky!!! A ešte jedno Ivan na tvoje radi by som nedal nikdy!!! Viac sa my 3 nemáme o čom baviť-písať!
WindCelt: Ak som dobre pochopil tvoj posledný príspevok do našej témy čo si napísal tak by si chcel, aby som bol spať na HF a tak hmm...? Inač, keď som si s tebou a s mike písal na icq tak som Vám vravel teda písal, aby ste nikde a hlavne sem nepísali o mojom zmiznutí z HF a tak...a ty si napísal toto
WildCelt píše:ved ked ste prisli o GMsa ani necudujem
Ivan, medik: Nie som zvedaví na vaše blbé prispevky!!! A ešte jedno Ivan na tvoje radi by som nedal nikdy!!! Viac sa my 3 nemáme o čom baviť-písať!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé