Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Já si z tebe srandu nedělám myslel sem to tak,že si myslim,že sem přišel v 5.kole a,že yb měl bejt nej.proto,že mě vyhodil,ale už to neřeš... :lol:
No dobre tu to nebudem v nasej teme riesit, ale cez pm, lebo fakt tomuto nechapem. :|
No cibula dnes si sa pekne ukazal. :cool: Ziskal si maximalny pocet bodov, takze za tvoj dnesny vykon si zasluzis potlesk. :taptap: Pokracuj, len tak nadalej v takychto skvelych vykonoch a nase fanenky budu z teba cele hotove. :)
Tady to nežije...copak tým v přestávce prostě spí? :(
ved ked ste prisli o GM :roll: sa ani necudujem
snad se dá x-men na dobrou cestu a bude pokračovat dál!
X-men dal asi na moju radu isiel tipovat baseball :lol: .Mozno mu to pojde lepsie :lol3:
ivan :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Že by x-men fakt zradil? :cry: Ivane di si na svý fórum! Tady pro tebe neni místo,proto žádám zbývající 2 tipéry aby se vyjádřili jestli chtějí v tomhle týmu pokračovat!!!
achjo je mi vás líto vás kluků ze Strong Crocodiles...nerad vidím že nějaký tým upadá... :(

ted mě napadnul nápad co kbyby jste se domluvili na novým GM Strong Crocodiles ?
Tak na noveho GM zabudnite , a zabudnite aj na to ABY STE NAS LUTOVALI .......Androj ozvy sa sa mi sukromnou spravou .....ja neco viem a ty sa to dozvies toiez ale VEDZ EZ STRONG CROCODILES NEZAPADNE !!!!! Takze ostatny tu nemudrujte :wink: Vdaka :thumbsup:
dufam ze mu nenapises ze x men sa vracia :evil:
ja dufam, ze ano :) ze by som dosiahol co som chcel :roll: :D
No, ako vydím počas mojej dlkšej neprítomnosti sa tu udialo toho dosť. :eek2: Vydím, že tu mám dosť neprajníkov aj nadalej, ako je medík, Ivan. Práve pre toto aj napr. pre takýchto neprajníkov čo ma nemajú radi atď...som chcel z HF odísť na trvalo, lebo už ma tie keci nebavili a tak. No rozhodol som sa tak, že na HF budem chodit a nespravím nikomu takú radosť, že odídem, takže ostanem tu aj na ďalej, ale nebudem tu úž tráviť toľko čašu, ako predtím, lebo nevidím v tom zmysel a tak ja viem o tom svoje. Na najbližšiu sezónu budeme funkovať na ďalej, ako hodinky v takomto zložení ak sa to ešte nezmení, ale snad sa to nezmení: ja, cibula, androj, badhed. O GM, kto bude v novej sezóne sa ešte dohodne napr, zahlasuje, alebo tak. Ospravedlnujem sa Vám chalani, že som sem dlho nič do našej témičky nepísal a tak, ale mám toho teraz strašne veľa a hlavne učenie, takže dúfam, že ma chápete. :roll: STRONG CROCODILES musia spolu držať aj na ďalej tak je, že chalani??? :roll: Kým sa mi bude dať a nie, len mne, ale Vám tak nesmieme dopustiť, aby sa tento tím rozpadol a zanikol. Veď tu už dosť tímov zaniklo, takže sa to nemôže stať aj nážmu tímu!!! Veď mi sme, ako 4 mušketieri jeden za všetkým všetci za jedného. :P Chalani budem sa Vám snažit ozvať čo najskôr pm-kou. :wink: Díki chalani androj, cibula a spol, že ste si ma zastali moc si to cením. :yes: Chalani tak na najbližšiu teda túto sezónu čo bude ideme získať titul. :wink:

WindCelt: Ak som dobre pochopil tvoj posledný príspevok do našej témy čo si napísal tak by si chcel, aby som bol spať na HF a tak hmm...? Inač, keď som si s tebou a s mike písal na icq tak som Vám vravel teda písal, aby ste nikde a hlavne sem nepísali o mojom zmiznutí z HF a tak...a ty si napísal toto
WildCelt píše:ved ked ste prisli o GM :roll: sa ani necudujem
:D no nevadí som teda spať, ale už nebudem toľko písať a tak...

Ivan, medik: Nie som zvedaví na vaše blbé prispevky!!! A ešte jedno Ivan na tvoje radi by som nedal nikdy!!! Viac sa my 3 nemáme o čom baviť-písať!
x-men: sem rád že pokračuješ :wink:
Aaaach jo IXO ze si aj tie reci vsimas :D ...Inoruj :wink:
inac Windcelt nieje Windcelt ale WIldcelt dam ta zazalovat za to ze si necenis meno naj GM na Fore !! nepisem to rad :x vitaj s5 :x
ooo medik, ake lichotky :oops: :lol: ale aj ty si to napisal zle :D a ty uz za to dostanes pokutu, kedze si v time :P
Akoze chlapci na taketo traposinky mate svoju temu oki ???? VDAKA !!!!
sorry, ja som si az teraz vsimol, ze toto co som pisal bolo vlastne vo vasej teme a nie v nasej :oops:
Cibula wild sem môže písať do našej témy on je good. :)
skoda ze ty niesi
Medik DO KELU !!!!! o necem sme kecali !!!
nemohol som :D
Hm ale budes muset !!!!!!!!!!
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA