Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

Rozik píše:Tak se s váma loučím bylo fajne tipovat za tento tým. Dobre se mi s váma hrálo, prestupuju do týmu Spiders tak se tu mejte a hodně štěstí v dalších kolech.. :good:
:clap: Go sharks go :clap:
Vela štastia Rozik ...,.
Vítam,medzi nami polga ktorý je na fóre nový ale poznam ho z tipovacej stránky kde je v TIP TOP skupine čiže 10 naj tipérov :frajer2: tak snad dokonale nahradí Rozika ...

Musíme sa z toho posledného miesta toto kolo odlepiť a poriadne zabojovať... ak budeme pokračovat v nasadenom trende z konca 2.kola máme šancu 3.vyhrať keď sme porazili veľmi kvalitné tímy ako aj víťaza 2.kola :frajer2:

:cinka: :cinka: :box: :box:

GO SHARKS GO
caute pani,tak verim,ze pomozem..GL dobrym tipom.... :good:
Obrázek :frajer2: :frajer2: :lol3: :lol3:
Môj výtvor na programe ktory som mal presne za 6sec. stiahnutý :D ... robil som to aby mal niečo aj Polgo -
Obrázek

Obrázek

ak chces aj ty Mischelito tak povedz ...
Niečo nové tot si dam do podpisu :frajer2:

Obrázek
Rozik píše:Tak se s váma loučím bylo fajne tipovat za tento tým. Dobre se mi s váma hrálo, prestupuju do týmu Spiders tak se tu mejte a hodně štěstí v dalších kolech.. :good:
:clap: Go sharks go :clap:

Zbohom Rozik :-( a nech sa ti darí :thumbsup:
Nabby nebolo by dobré poprosiť niekoho o nové bannery ??? :idea: Tieto už splnili účel ale myslím si že by bolo dobré ich vymeniť...

VÍTAM ŤA Polgo , nech sa ti darí u nás, a veľa šťastných a dobrých tipov :good: inač namiesto koho tu je???

Som zvedavý na prvú noc ako to dopadne :D

!!!GO SHARK GO !!! :box: :box:
Je tu miesto Rozika, s tym matom som rozviazal zmluvu .... TT je na bannery najlepší bohužial momentálne nemá čas :verysad: :verysad: .... neni toto take ako od TT ale celkom sa mi tie moje pačia :-P ... začina ma nudit iba logo v nakej texture :D :oops:
Myslel som že dnes sem ani nenapíšem a budem sa celý deň schovávat :hanba: ale predsa len ....

Vám 3. dnešok ozaj vyšiel 13,12,12 bodov je naozaj dobre :good: nato že sme posledný a verím že toto kolo ukážeme náš potencial a v 3.kole sa umiestnime na na stupienku vítaza :frajer2: ... lebo inak to budeme mať naozaj tažké

Obrázek
Tak veru dúfam aj ja :D...inak čo sa týka tých bannerov nie len TT vie robiť pekne bannery :good: ...skús osloviť napr. Blackhawksa88 alebo baffyho :cool:

Nech nám čo najdlhšie vydrží táto forma ako prve kolo a bude to O.K :cinka:
:clap: :clap: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo: super dneska predpokladaná jednotka a 4 body pre žralokov ,ja som dal ako sa na správneho GM sluší to čo nemal nikdo :wink: a istil to v obrane ....

Dneska 14 zápasov musíme zamakať :box: :box: a držat si skvelú pozíciu v tabulke (aby sa mi rečičky nevypomstili je to len vzátvorke, :D - ,,a zosadiť koníkov z trónu ...)

Obrázek
No dnes to bolo celkom dobré :clap: :clap: sme na štvrtej priečke a delí nás len pár bodov od 1. miesta :yahoo:
Dúfam že nám táto forma vydrží a skončíme na :winner1:

:bavme: GO SHARKS GO :bavme:
Ako vraví Mischelito dneska to bolo celkom dobre ... Polgo sa ukazuje ako veľmi dobrý kauf ,ale celý tím toto kolo šlape ako švajčiarské hodinky,až na mna :D ....

GO SHARKS
Chalani soory dnes som nenatipoval ale uplne mi zblblo HF-ko a nevedel som sa prihlasit :cry:
Nabby píše:... Polgo sa ukazuje ako veľmi dobrý kauf ....
No začínam pochybovať...už tri dni po sebe nenatipoval :shock: ....čo sa s ním deje??? :sad2: ....takto to ďalej nejde nabby... daj mu šancu do piatku ak nenatipuje zožeň nového tipera... aj keď ty si GM a ty o tom rozhoduješ myslím si, že to bude dobré pre celý tím :thumbsup: tak nad tým pouvažuj :thumbsup:
Mischelito44 píše:
Nabby píše:... Polgo sa ukazuje ako veľmi dobrý kauf ....
No začínam pochybovať...už tri dni po sebe nenatipoval :shock: ....čo sa s ním deje??? :sad2: ....takto to ďalej nejde nabby... daj mu šancu do piatku ak nenatipuje zožeň nového tipera... aj keď ty si GM a ty o tom rozhoduješ myslím si, že to bude dobré pre celý tím :thumbsup: tak nad tým pouvažuj :thumbsup:
Zhánam tipéra už teraz ...
O.K...som rád :D
Tak čaute! Som tu nový tipér verím, že spolu dosiahneme veľa úspechov a budeme si dobre rozumieť :good:
Inak som skúsil spraviť podpis pre členov tejto skupiny:
Obrázek
Ak by bol záujem z vašej strany tak tam namiesto môjho mena dopíšem tie vaše. :frajer2:
:-O Mne prosim ta urob :wink:
Tak pači sa
Obrázek
aj mne :D:D.....A VITAJ ... my sme sa už zoznamili a celkom dobre sa s tebou pisalo takže som rád :good:
Hm no tak za dnešok tam mám iba päť bodov :-( škoda, no mohli sme mať viac no škoda toho vyrovnania v Anaheime kde mohla byť 2 a bola 0. Nevadí ide sa ďalej!

!!!COME ON SHARKS!!!
ja som mohol mať plný počet keby som nezmenil svoje rozhodnutie :cry: doma na papieri som mal napísane 0,1 a zmenil som to nakoniec na 1,2, a tým pádom som to pokazil :thumbsdown:
Mischelito44 píše:ja som mohol mať plný počet keby som nezmenil svoje rozhodnutie :cry: doma na papieri som mal napísane 0,1 a zmenil som to nakoniec na 1,2, a tým pádom som to pokazil :thumbsdown:
Hm no keby si mal napísané 0, 1 a dal by si to mal by si tiež nula bodov.
Prvý zápas totiž skončil výhrou Detroitu čiže tam mala byť 2.
A druhý zápas medzi Ducks a Ottawou bola 0.
V tvojom prípade by boli výsledky 0, 1 bezbodové :good:
Nevadí dneska to hádam napravíme :box:
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS