Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

To je jasne george, ze sme vsetci sklamani z vypadnutia, no ja sa na druhej strane snazim vyzdvihnut to, co sme dokazali, a vobec toho nebolo malo, takze som so sezonou spokojny :) Samozrejme o rok to bude o niecom inom a to uz si len tak trofej KTL vyfuknut nenechame...
A o tych nasich spolocnych akciach vam dam vopred vediet, dufam ze sa zucastnis aj yt george :thumbsup: Ale pozor na Zigyho ak bude mat gel :D
A urcite potom zverejnime na nasej stranke a aj tu v topicu nejake photos :P
Nazdar s touto sezonou som spokojny aj ked sme to mohli dotiahnut dalej a uz sa tesim kedy pojdeme na zahradu oslavit nas postup do play off aj ked v poslednej dobe zazivam same sklamania tak to az take vesele nebude
Heh neboj sa Ivan bude veselo... Ale dnes si co porobil? Si uplne zabudol tipovat? Shutout :lol3:
barrki píše:Heh neboj sa Ivan bude veselo... Ale dnes si co porobil? Si uplne zabudol tipovat? Shutout :lol3:
asi prebral od teba funkciu nuly :D
Joe S. píše:asi prebral od teba funkciu nuly :D
Ale z tolkych zapasov som este shutout nechytil ani ja :D Mozno raz, ked som vsetko dal remizy, ale Ivan nedal same x :lol3:
tak ja som tiez celkom spokojny s tou sezonou ale az na to play off keby podavame take vykony ako dnes urcite by sme macki porazili no co uz a v novej sezone si len tak tu trofej nenehame ujst
noo ..ale dolezitejsie je si udrzat formu dlhodobejsie..to je najvacsii rebus tejto sutaze..
maro píše:noo ..ale dolezitejsie je si udrzat formu dlhodobejsie..to je najvacsii rebus tejto sutaze..
barrki si formu drzal dohlodobo, jeden z naj v boji o celkoveho umelca :yahoo:
Joe S. píše:barrki si formu drzal dohlodobo, jeden z naj v boji o celkoveho umelca :yahoo:
Ha-ha... Nahodou som nulu nemal uz strasne davno, od kedy som vyhral umelca, tak sa mi nedari v shutoutoch :D
barrki píše:
Joe S. píše:barrki si formu drzal dohlodobo, jeden z naj v boji o celkoveho umelca :yahoo:
Ha-ha... Nahodou som nulu nemal uz strasne davno, od kedy som vyhral umelca, tak sa mi nedari v shutoutoch :D
aaale, aj v 6. kole si ich par mal, 2 ci 3 (aspon sa mi zda) :D
Noo moze byt ale to je relativne malo :D A ak mi pamat sluzi tak v play off som nezaknihoval ziaden shutout (Narozdiel od niekoho, vsak Ivan :lol3: )
Od buducej sezony barrki si zmenite aj obrazky postaviciek, alebo len nejako vylepsite, alebo nechate tieto povodne co mate teraz? :roll:
To je este daleko, ale ak najdeme nieco, na com sa zhodneme ze je to lepsie, alebo krajsie, tak preco nie :cool:
Zigy ty ides hravat za pravenec
ano idem zatial tam budem iba nahradny brankar ale planujem sa stat postupne timovou jednotkou aj ty hravas za pravenec ze? zajtra uz by som mal byt u vas na treningu akurat si idem kupit nove brankarske rukavice a odkial vies ze idem ku vam chytat?
Povedal mi tvoj spoluziak no dufam ze sa chytis ale bude to zo zaciatku tazke :wink: a ano ja hravam za Pravenec a ak nevies tak som Ivanov brat
ja viem ze to nebude lahke ale myslim si ze este viem dobre zachytat a som rad ze budem v time s dalsim koho ako tak poznam sice som sa s tebou nestretol ale poznam ta aspon z hokejfora takze zajtra by sme sa uz mohli stretnut na treningu ale neviem isto ci uz zajtra pridem ale mal by som prista viem ze si ivanov brat
No dufam ze prides :good:
sorry dnes som nepisiel lebo nesiel ani ten kiril co ma za vas je este chory hravat ale nabuduci tyzden by to malo vyjst a ako bolo na treningu?
V pohode dalo sa dufam ze prides a aky je tvoj najlepsi brankar
no tak urcite je to Oliver Kahn je uz sice stary a po tejto sezone konci ale aj tak ma moj obdiv a samozrejme Buffon ktori patri medzi brankarsku elitu ale viac si vazim Kahna a tvoj hrac? a na akom poste vlastne hravas?
No tak hravam v utoku a oblubeny hrac no to je tazko je vela dobrych hracov ale jeden by sa nasiel aj dvaja Ibrahimovic Gerrard a co ta priviedlo chytat a rozumies sa do futbalu a vies o nom vela a bavi ta?
tak futbal my bavi hrat ale radsej si pozriem hokej ako futbal ale hrat ma bavi a neviem co ma k tomu priviedlo ale hrat by som nechcel inde ako na poste brankara. Bavi ma chytat a bavi ma aj hrat ale ked dostanem gol tak som dost nervozny hlavne na obranu ale aj sam na seba snazim sa hytat co najlepsie a preto som sa pytal na akom poste hravas ci nie si nahodou obranca
No tak zigy sam si videl to trapenie a moj slaby vykon nic sa mi nedarilo ale no co uz v nedelu prides pozret na zapas?
no nebol to len tvoj slaby vykon ale aj slaby vykon celeho timu cest vinimkam a ten rozhodca to tiez nebolo nic moc rozhodca pokazil zapas a zajtra pridem na 70 percent este neviem isto a v utorok by som sa mal ukazat na treningu
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS