Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

ty si vymol hlavna vec ze posledny prispevok si sem dal dnes a uz nepis nikto neni zvedavy na tvoj spma v nasej teme.
LOL :lol:

uz som aj zabudol na tu atmosferu priatelstva, pokoja a pohody ktoru tu michal rozsieval v casoch svojej najvacsej slavy :D nech ziju amnestie :!: :super: :angel:
ale s tym spamovanim kantera ma pravdu
ja som to cele necital, len posledne 3-4 prispevky :angel:
petrik píše:LOL :lol:

uz som aj zabudol na tu atmosferu priatelstva, pokoja a pohody ktoru tu michal rozsieval v casoch svojej najvacsej slavy :D nech ziju amnestie :!: :super: :angel:
skusas ma? :?
Winners again !!! :D Vdaka sopko a come on england
hoši prepáčte že som dnes v noci nenatipoval :sad2: bolo toho na mňa moc a myslel som že už som to dal a nakoniec som na to zabudol :verysad: ešte raz prepáčte :verysad:
Vsak to je jedno, aj tak sme vyhrali :D
Mischelito44 píše:hoši prepáčte že som dnes v noci nenatipoval :sad2: bolo toho na mňa moc a myslel som že už som to dal a nakoniec som na to zabudol :verysad: ešte raz prepáčte :verysad:

stane sa :clap: :clap:
DIDI píše:Vsak to je jedno, aj tak sme vyhrali :D
zacina sa nam opat darit :good: :good:
A zase sme vyhrali :clap: :biglol: Dnes sa mi dost darilo. Uz ma to nebavi stale vyhravat :D :D Musime sa este posunut trocha vyssie, bude to parada, tesim sa na 6. kolo a PO :D Zostavam tu , ze ? :)
budem rad ak tu zostaneš, ale rozhodujúci hlas bude mať sopko :good: a pokračujme nadalej v takýchto výsledkoch :clap: :clap:
DIDI píše:A zase sme vyhrali :clap: :biglol: Dnes sa mi dost darilo. Uz ma to nebavi stale vyhravat :D :D Musime sa este posunut trocha vyssie, bude to parada, tesim sa na 6. kolo a PO :D Zostavam tu , ze ? :)

jasneee :cool: :cool:
Mischelito44 píše:hoši prepáčte že som dnes v noci nenatipoval :sad2: bolo toho na mňa moc a myslel som že už som to dal a nakoniec som na to zabudol :verysad: ešte raz prepáčte :verysad:
To vůbec neřeš Mischelito, stane se :wink: !!!! Jinak to vypadá že se po nepovedeném začátku zvedáme :good: :good: !!!!
Super výkon pánové :cool: doufám,že odvetka bude vyrovnanější... :?
co zas sme prehrali o 1 bod :thumbsdown: :thumbsdown:
Skoda :bitka3: :cry:
Vypada to, ze sme prehrali aj odvetu s Falcons :(
LOL, pomylil som sa vyhrali sme pp
Aj dnes sme vyhrali !! jo, uz nie sme posledni :oslava: :cool: Teraz uz sa vyhupnut nad ciaru :D
DIDI píše:Aj dnes sme vyhrali !! jo, uz nie sme posledni :oslava: :cool: Teraz uz sa vyhupnut nad ciaru :D
Naopak my sme opäť prehrali. :D No nič blahoželám
´Vypada to na dalsiu vyhru ... :cool:

Inak trocha ma zerie, ze si tu pisem sam :(
DIDI píše:´Vypada to na dalsiu vyhru ... :cool:

Inak trocha ma zerie, ze si tu pisem sam :(
Čo ďalšia výhra? My sme opäť prehrali :(

EDIT: Tak nakoniec ste prehrali aj vy
Nevadi, pomylil som sa, lebo som myslel, ze sme hrali s FC
ak dobre pocitam tak sme dnes prehrali :verysad: skoda :|
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE