Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

AS zase nadvazuje na netipovanie z minulej sezóny na konci.
:fucker: :fucker: prd zacina a nie to čo minulý rok :D ... problem som vyriesil najrychlejsie ako sa dalo :frajer2: a som pripraveny pokračovat v týchto výkonoch
Velka bieda vsetci 4 az budeme chcet naplnit moje ocakavania budeme sa musiet o 100% zlepšit ale za jedno velke kolo možme byt aj na medailovej pozicii

Tak treba zabrat AS :box: :cinka:
už sa to pomaly lepší 8 z 12 :yes: i ked posin nečakám nemal by to byť ani prepad čo je doležité

Ja 4b
deno 4b
mischelito 2b
Rozik 0
Už sa schopme konečne :bitka3:

A musime poriadne zabojovat :box: :cinka:
Tak veru a hlavne ja bzt 72 v hodnoteni a to len kvoli tomu ze som zabudol jeden den natipovat....skoda ze v ten den bolo 13 zapasov :D
Tak dnes celkom dobre :groupwave: i ked co som pozeral videl som u viacerych FULLy

Nabby - 7b Full :frajer2:
Mischelito44 - 4b
Rozik - 4b
Deno24 - 3b ... a chcem mu aj podakovat že tipuje tímovo tak ako slúbil

AS - 11B
trochu neviditelny tim, stale ste sa pohybovali na urovni 6 miesta..zial nakoniec ste nebrali ani jeden..
no v dalsich kolach nejake body zrejme ziskate
Teraz som si všimol že deno neprepol učty a podal cezomna :sad2: :verysad: :verysad:
,,Dnes musíme vyhrať,,

Dnes budeme hostit Ice Cats ktorý v tomto kole vyhrali oba zápasy ale nič iné ako výhru v riadom hraciom čase si nemôžeme dovoliť.V 1.kole sa nám nepodarilo získať body a v 2. sme zatial prehrali oba zápasy,a tak ak v polovici tohto kola nebudeme 1.-5. nebude mat nikdo s týmu jasné že zan odtipuje aj 3.kolo ...

Ale teraz sa musíme bojovo naladiť (ja už som prave som dopozeral Rockyho :D :cinka: :box: ) a ukázať vypredanej Sharks Arene našu silu :twisted: ....
Konečne sme získali bod i ked za prehru po predlžení ale aspon niečo ...

Rozik,Deno :clap: :clap: dakujem ja s Mischelito sme sa dnes len prizerali vášmu bodovému zisku pre tím :yes:
Kurna Chalani zabojujem trochu nee!! :box: Jsme pořád poslední v tabulce to je ostuda od tedka nesmíme prohrát. Musíme víc trénovat :cinka: Nepřišel jsem do tohoto teamu s úmyslem být poslední a to taky nebudem takze zacneme na sobe makat a to ihned takze chcu videt zlepsení a hlavne si musíme dávat pozor na to aby jsme náhodou nenatipovali pač je lepsí natipovat bez bodu nez nenatipovat vůbec a zkuste být trosku aktivnější né jenom v téme ale treba i ve slozce ,,Pokec,, A pokud máte možnost sledovat i náke NHL zápasy tam se taky dozvíte jakému teamu to zrovna slape a komu ne..!!Od ted jen výhry!! :smile03:

:clap: Go Sharks Go :clap:
DNeska proti MB pred poloprazdnym štadiónom keďže naši fanúšici niesu spokojný

Ale dnes to určite vyhráme :box: :box:
Ahoj Rozik. :frajer2: Dnes prídu na váš štadion 2 autobusy s našimi fanúšikami,ktorý sa už na teba veľmi tešia. :) Minulý rok si sa im s kolegami zapísal trvalo do srdcí,ked ste predviedli parádnu jazdu, zakončenú ziskom titulu KTL. :good: A tak sa tešia,že ťa opäť uvidia,porozprávajú sa s tebou,zájdu na pivko a uvidia ťa v akcii proti ich týmu a sú zvedavý ,ako sa ti bude dariť a na atmosféru na štadione. :thumbsup: Nech výsledok dopadne akokoľvek, prajú ti veľa dobrého v živote a nech sa tebe a tvôjmu týmu v KTL darí čo najlepšie. :thumbsup: Samozrejme mimo dnešného duelu. :D :wink:
Dean píše:Ahoj Rozik. :frajer2: Dnes prídu na váš štadion 2 autobusy s našimi fanúšikami,ktorý sa už na teba veľmi tešia. :) Minulý rok si sa im s kolegami zapísal trvalo do srdcí,ked ste predviedli parádnu jazdu, zakončenú ziskom titulu KTL. :good: A tak sa tešia,že ťa opäť uvidia,porozprávajú sa s tebou,zájdu na pivko a uvidia ťa v akcii proti ich týmu a sú zvedavý ,ako sa ti bude dariť a na atmosféru na štadione. :thumbsup: Nech výsledok dopadne akokoľvek, prajú ti veľa dobrého v živote a nech sa tebe a tvôjmu týmu v KTL darí čo najlepšie. :thumbsup: Samozrejme mimo dnešného duelu. :D :wink:
Díky dnesní zápas nám vyšel, vy jste tolik štěstí neměli ale tak víš co já jsem se musel k bývalým fanouskům ukázat v tom nejlepsím svetle at si nemyslijou ze jsem lama :lol2: ale asi jsem je trosku nastval ze jsme vás porazily ale musím také pochválit tým dneska jsme si vsici vedli skvele. To se jen tak nevidí vyhrát nad Šampionem minulej sezony..
Klobouk dolu AS jen tak dalej :clap:
:yahoo: :yahoo: Dnes to bola paráda vyhrali sme 37:20 :clap:

LEN TAK ĎALEJ :yahoo: GO SHARKS GO
klobúk dole brácho, dnes pekný výsledok, tuším že dokonca dnes najlepší :good:
Dneska jsme predvedli super výkon a dalsí výhra je v kapse jen tak dalej :clap: :yes: :good:
toto kolo sme uz mimo hry o body do PO ale teraz nam to konecne zacalo slapat ale dufam ze budeme nadvadzovat na skvele vykony aj ked uz bez rozika :| snad ho jeho nastupnik dokonale nahradí ...
Deno 24 to spraví ešte raz a končí :!: ... on vie o čom hovrím
Dneska dalšia výhra najma vdaka hviezde dna deno24 a dostali sme sa z posledneho miesta :!: :cool: :cool:
Fúha tak posledný deň zatiaľ som si to predbežne len pozeral a som zvedavý ako to dopadne :-P Ako si už Nabby povedal nieje šanca bojovať o body tka dúfam že aspoň toto kolo ukončíme so cťou a vyhráme :good:

P.S. čo sa týka toho nového tipéra Mato24 alebo tak nejako ....vieš o nom niečo ???....či je tu úplný nováčik ? :?
Mischelito44 píše:Fúha tak posledný deň zatiaľ som si to predbežne len pozeral a som zvedavý ako to dopadne :-P Ako si už Nabby povedal nieje šanca bojovať o body tka dúfam že aspoň toto kolo ukončíme so cťou a vyhráme :good:

P.S. čo sa týka toho nového tipéra Mato24 alebo tak nejako ....vieš o nom niečo ???....či je tu úplný nováčik ? :?
Body sa rataju po novom čiže musíme si udržat aspon tu predposlednu priečku nech máme aspon 2b.

Mischelito - Je to bratov bývaly spoluhráč,a ževraj je to chodiaca štatistika tak uvidíme
Oki :D....tak som zvedavý :good:
Tak se s váma loučím bylo fajne tipovat za tento tým. Dobre se mi s váma hrálo, prestupuju do týmu Spiders tak se tu mejte a hodně štěstí v dalších kolech.. :good:
:clap: Go sharks go :clap:
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS