Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SHARKS
,,Dnes musíme vyhrať,,
Dnes budeme hostit Ice Cats ktorý v tomto kole vyhrali oba zápasy ale nič iné ako výhru v riadom hraciom čase si nemôžeme dovoliť.V 1.kole sa nám nepodarilo získať body a v 2. sme zatial prehrali oba zápasy,a tak ak v polovici tohto kola nebudeme 1.-5. nebude mat nikdo s týmu jasné že zan odtipuje aj 3.kolo ...
Ale teraz sa musíme bojovo naladiť (ja už som prave som dopozeral Rockyho
) a ukázať vypredanej Sharks Arene našu silu
....
Dnes budeme hostit Ice Cats ktorý v tomto kole vyhrali oba zápasy ale nič iné ako výhru v riadom hraciom čase si nemôžeme dovoliť.V 1.kole sa nám nepodarilo získať body a v 2. sme zatial prehrali oba zápasy,a tak ak v polovici tohto kola nebudeme 1.-5. nebude mat nikdo s týmu jasné že zan odtipuje aj 3.kolo ...
Ale teraz sa musíme bojovo naladiť (ja už som prave som dopozeral Rockyho
Kurna Chalani zabojujem trochu nee!!
Jsme pořád poslední v tabulce to je ostuda od tedka nesmíme prohrát. Musíme víc trénovat
Nepřišel jsem do tohoto teamu s úmyslem být poslední a to taky nebudem takze zacneme na sobe makat a to ihned takze chcu videt zlepsení a hlavne si musíme dávat pozor na to aby jsme náhodou nenatipovali pač je lepsí natipovat bez bodu nez nenatipovat vůbec a zkuste být trosku aktivnější né jenom v téme ale treba i ve slozce ,,Pokec,, A pokud máte možnost sledovat i náke NHL zápasy tam se taky dozvíte jakému teamu to zrovna slape a komu ne..!!Od ted jen výhry!! :smile03:
Go Sharks Go
Ahoj Rozik. :frajer2: Dnes prídu na váš štadion 2 autobusy s našimi fanúšikami,ktorý sa už na teba veľmi tešia.
Minulý rok si sa im s kolegami zapísal trvalo do srdcí,ked ste predviedli parádnu jazdu, zakončenú ziskom titulu KTL.
A tak sa tešia,že ťa opäť uvidia,porozprávajú sa s tebou,zájdu na pivko a uvidia ťa v akcii proti ich týmu a sú zvedavý ,ako sa ti bude dariť a na atmosféru na štadione.
Nech výsledok dopadne akokoľvek, prajú ti veľa dobrého v živote a nech sa tebe a tvôjmu týmu v KTL darí čo najlepšie.
Samozrejme mimo dnešného duelu.
Díky dnesní zápas nám vyšel, vy jste tolik štěstí neměli ale tak víš co já jsem se musel k bývalým fanouskům ukázat v tom nejlepsím svetle at si nemyslijou ze jsem lamaDean píše:Ahoj Rozik. :frajer2: Dnes prídu na váš štadion 2 autobusy s našimi fanúšikami,ktorý sa už na teba veľmi tešia.Minulý rok si sa im s kolegami zapísal trvalo do srdcí,ked ste predviedli parádnu jazdu, zakončenú ziskom titulu KTL.
A tak sa tešia,že ťa opäť uvidia,porozprávajú sa s tebou,zájdu na pivko a uvidia ťa v akcii proti ich týmu a sú zvedavý ,ako sa ti bude dariť a na atmosféru na štadione.
Nech výsledok dopadne akokoľvek, prajú ti veľa dobrého v živote a nech sa tebe a tvôjmu týmu v KTL darí čo najlepšie.
Samozrejme mimo dnešného duelu.
![]()
Klobouk dolu AS jen tak dalej
Fúha tak posledný deň zatiaľ som si to predbežne len pozeral a som zvedavý ako to dopadne
Ako si už Nabby povedal nieje šanca bojovať o body tka dúfam že aspoň toto kolo ukončíme so cťou a vyhráme
P.S. čo sa týka toho nového tipéra Mato24 alebo tak nejako ....vieš o nom niečo ???....či je tu úplný nováčik ?
P.S. čo sa týka toho nového tipéra Mato24 alebo tak nejako ....vieš o nom niečo ???....či je tu úplný nováčik ?
Body sa rataju po novom čiže musíme si udržat aspon tu predposlednu priečku nech máme aspon 2b.Mischelito44 píše:Fúha tak posledný deň zatiaľ som si to predbežne len pozeral a som zvedavý ako to dopadneAko si už Nabby povedal nieje šanca bojovať o body tka dúfam že aspoň toto kolo ukončíme so cťou a vyhráme
![]()
Mischelito - Je to bratov bývaly spoluhráč,a ževraj je to chodiaca štatistika tak uvidíme
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé