Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Já sem podávám šílený výkony...sem na sebe naštvanej Njn,ale co se dádělat po hokeji se mi motá hlava-razim moto když máš vyschlý hlasivky hned je uhas pivkem :oslava: ...No a pak ani nwim co tipuju :biglol: Tak SORRY MY TEAM FOR MY RESULTS...
Fu chlapi tak dnesne nase vykony som si kukol este v skole na hodine programoveho vybavenia pocitacov a bolo mi fakt dost, ked som vydel nase vykony a hlavne ten moj vykon :grc: . Ucitel ktomu povie este na hodine kazdy mi na programe delphi spravi probram no a uz som bol fakt v totalnej riti :x . No tak zas sa nachadzame na dne tabulky :x to snad uz nie je ani mozne :x . Velku vinu teda vsetku vinu mam na tom ja, ze sa nam nedari a ze sme sa zas ocitli na dne v tabulke :bitka3: . Moje vykony su katastrofalne normalne je mi z nich az zle :grc: . Ja uz fakt chlapi neviem co mam robit :eek2: . V poslednych dnoch sa snazim davat od vas ine tipy, aby sme mali predsa nejake body, ale aj to stoji za velke :ho*no: . Toto kolo ako GM timu totalne zlihavam a som na nic :thumbsdown: . Urcite ste na mna nasraty, ale mate na to pravo, lebo moje vykony to je skoda reci :x . Este mame 9 blbych dni do konca kola :beee: , kotre budu pre nas velmi kriticke :( . Ja uz tomu nedavam velku nadej, ze sa dostaneme do PO :| , ale vy chlapi este bojujte :box: . Dnes ak nenatipijem dobre tak uz fakt neviem co spravim :sad2: . Budem sa chlapi aj ja snazit bojovat, ale uz viem ako to dopadne :x . Tak skusme este nieco vymysliet :idea: .
Všechno je v pr**** :!: :!: :!:
KUWA LIDI JÁ SE VČERA VRÁTIL Z HOKEJE TAK NASRANEJ,že sem neatipoval sorry... :bitka3:
Co sa tyka androj tvojho typovania to je skoda slov pisat :nasraty: . Tvoj problem je, ze netipoujes pravidelne :x a stale sa vyhovaras na nieco, ale inac, keby typujes pravidelne tak s dobry typer :good: . Si ma nasral tym, ze si nepodal fakt, lebo teraz pred koncom potrebujeme kazdy bodik a ty sa takto na nas vyseres :x . Do buducna ak bude tento tim fungovat a ja budem v nom GM tak nastanu velke zmeny budu sa menit tiperi a hlavny kandidatom na vymenu budes asi ty androj ak nezmenis svoj postoj :frajer2: , ale este je skoro predbiehat udalosti, ale nerad by som menil nase zlozenie timu, ale vy ma ktomu doslava nutite a hlavne ty androj :( . Alex to mas pravdu, ze je to v riti uz nemam fakt ani slov na nase vykony a hlavne na tie moje vykony jedna katastrofa za druhou :x . Mam toho akurat fakt dost :x a aby toho nebolo este malo tak este mam aj zdravotne problemi v poslednom case :( takze to so mnou moc nevypada dobre :( , ale nas tim nemozem zanedbat a podobne aj, ked mi je na prd :thumbsdown: tak jedine co ma este bavi je HF to mi dodava sili bojovat dalej :box: takze aj my krokodily bojujeme dalej a skoncime toto kolo aspon s hrdostou :box:
Cauko chlapi. Dnes sa hra v noci dost vela zapasov tak musime zabrat! Dnes ak by sa nam podarilo dobre natipovat a druhe timi by natipovali kus zle tak by sme mohli este zautocit na postupove priecky do PO. Este nam ostava 8 dni do konca kola a do konca sezony. Ja si myslim, ze 8 dni je dost vela na to, aby sme mohli este postupit do PO. Samozrejme to bude vsetko zalezat od nasich vykonov takze musime jednoznacne zabrat!
No cauko chlapi. Tak po dnesnom mojom vykone a cibulovom sme pre nas tim este vykresali malicku iskricku nadaje na postup do PO :roll: . Momentalne sa nachdzame na 6 mieste takze este nie je nic stratene!!! Vsetko bude zalezat od nasich vykonov, takze musime zabrat!!! Do konca sezony ostava este 6 dni tak skusme pocas tychto 6 dni zabrat :cinka: , takze do toho krokodily!!! Alex chcel by som sa ta spytat, preco si vcera nenatypoval :( :?:
Tak toto snad uz nie je ani pravda :x . Dnes sme zas zacali typovat, len z 2 clenmi timu a to konkretne mnou a cibulom :( . Ja sa ani necudujem, ze sa nam nedari, ked androj si podava, ako sa jemu zachce :x a alex to fakt netusim, ze preco netipuje :sad2: , ale isto ma nejaky dovod, ale aky :hmm: . A my chceme ist do PO :lol3: to je snad zart nie :?: :lol2: . S takymto pristupom mozme ist tak akurat na luku past kravi, alebo neviem co :lol: . Nie chlapi takto to dalej nejde!!! Androj od teba cakam vysvetlenie, preco si zas netypoval!!! Davam ti uz teraz do predu vediet hladaj si uz od teraz do buducej sezony novy tim, lebo po tejto sezone pravdepodobne u nas koncis. Ja budem velmi zvedavi, ze ktory tim ta od buducej sezony vezme k sebe :eek2: , lebo taky pristup aky mas ty k tipovaniu tak to fakt nema obdoby :x .
Byl sem v Praz na Slávii a zapimněl sem no...zahajuju hlasování o projevení MĚ DŮVĚRY-HLASUJTE VŠICHNI 3 PAK SE ROZHODNE JESTLI PUDU NEBO NE...
androj píše:Byl sem v Praz na Slávii a zapimněl sem no...zahajuju hlasování o projevení MĚ DŮVĚRY-HLASUJTE VŠICHNI 3 PAK SE ROZHODNE JESTLI PUDU NEBO NE...
To je zart androj, alebo co :lol3: . Od toho som tu ja ci ostanes aj nadalej v nasom time!!! No ,ale zatial tuto sezonu dotipujes za nas tim! Toto uz nebolo prvy krat co si nenatipoval :x . Tebe sa to stava dost casto a takto to dalej nemoze ist, ze budes nas tim oberat o zbytocne body :( . Ja som ti uz dal vela sanci a ty to dobre vies. Ja som dost toleranty, ale co je vela to je uz fakt vela :x . Nedavno si mi do pm pisal, ze ak zabudnes este raz natipovat tak sa odvolas a uz od vtedy si zabudol niekolko krat natipovat :( , ale to je teraz uz jedno. No este uvidim, ako sa rozhodnem. Zalezat to bude od teba ci tieto posledne dni budes tipovat na cas a pravidelne, alebo nie. Tvoja buducnot v tomto time aj na dalsiu sezonu bude zalezat od poslednych dni co ostavaju do konca sezony, takze ti radsej radim typuj pravidelne a podavaj co najlepsie vykony :frajer2: . Androj a inac uz aj alex netipoval 2 dni tak neviem ci sa dal na tvoje chodnicky, alebo co je snim :sad2: , ale rad by som sa dozvedel, ze preco aj on netipuje a co je snim.
Tak za 1.Chtěl bych aby se celej tým vyjádřil k mýmu setrvání v týmu né jenom GM :wink: Sme Krokodýlý rodina to znamená,že i malj krokouš má svůj vlastní mozek :lol: 2.Důvod mýho netipování je,že trochu postrádám motivaci a proto mi to občas vyklouzne z hlavy za 3.ty můžeš ovlivnit moje neúčinkování v týmu,ale nemůžeš ovlivnit moje účinkování,proto se ptam všech co si o mim odchodu myslí!!!
Androj ja ti na to vsetko poviem, len tolkoto. Ja ta mozem vyhodit z timu aj teraz a letis, ale ja tak zatial nespravim ja nie som pes. Som sa jasne vyjadril, ze sa este rozhodnem ci aj na buducu sezonu budes v nasom time pokracovat aj nadalej. No, ale tu bude zalezat aj od teba ci budes chcet ostat v nasom time aj nadalej a ci ta ja budem chcet v nasom time aj nadalej, takze asi tak. Cas vsetko ukaze co bude dalej :roll: . Tak cakam teda clenovia nasho timu, aby ste sa aj vy vyjadrili o zotrvani androja v buducej sezone, ci bude aj nadalej v nasom time? Vyjadrit svoj nazor mozu aj ostatny clenovia HF, kto len chce :) . Androj este tolkoto, keby chcem tak sa nemusim spytovat z nasho timu nikoho o tvojom zotrvani u nas a letis proste. Toto je, len moja dobra volia, ze sa ich spytujem tak si to vaz :yes: , takze nech teda oni rozhodnu ci aj buducu sezonu zotrvas u nas, alebo sa snami rozlucis a takto nam pekne zamavas :coucou: . Mozno sa ti zda, ze som teraz na teba prisny, ale si to proste zasluzis! Toto budes mat take ponaucenie do buducna :lol: . Toto tvoje nepravidelne typovanie si robil aj v inych timov tu na HF :x .
:lol2: TAK TO BYLO DOBRÝ!!! Myslíš,že nwim kolika týmama sem prolez a už mě nevyhazuj kvůli tomu,že sem byl vyhozenej něgde jinde...TY SI MYSLÍŠ,ŽE PO TOM VÍC NEŽ ROCE CO SEM NA HF NWIM,ŽE ROZHODUJÍCÍ SLOVO MA GM??? :lol2: Prostě se mi zdá,že tohle je stejně novej tým,ty si taky nováček a myslim,že o věcech jako změny v týmu by mohli volit čelni týmu... :D Ten výklad pravidel byl fakt dobrej...dlouho sem se tak nezasmál... :lol2: Já už přce jenom fakt pendluju mezi týmama víc než rok a ujišťuju tě,ač sem tu celkem rád,tak se po vyhazovu psychicky nezhroutim,buď mě veme někdo jinej,nebo mě stejně veme někdo jinej ael později,až se zase prokážu... :lol:
nechaj si ho je to zolicek : :P
Medik ak sa nemylim ty mas este zakaz pisat do nasej temy :) , ale nie v pohode uz mozes pisat do nasej temy :wink: . To je dobry napad, ze si mam androja nechat, ako zolika :cool: . Diki za radu :frajer2: . Androj to mas pravdu, ze tento tim je novy, ale do buducnosti chcem aby nas tim mal velke ambicie, ale ak kazdy z nas bude mat taky pristup k tipovaniu, ako ty tak tento tim daleko nezajde :x . Pravdu mas tiez, ze o zmenach timu by mohli volit clenovia timu. Tak sa dohodnime takto ty budes od buducec sezony GM nasho timu :lol: a s tvojim pristupom by tento tim velmi rychlo zanikol :D . Nie kaslime uz na to a uzavrime mier :) . Som sa teda rozhodol po dlksom uvazovani, ze ak ty budes chciet tak na buducu sezonu mozes ostat v nasom time :wink: . Teraz sa tu na konci sezony hadame :D , ked sme sa mali rozist v dobrom :( . Na buducu sezonu teda pocitam stebou a s cibulom, ale androj budeme musiet byt v kontakte ok? Mas icq, alebo skype? Ak mas tak mi posli do pm icq cislo, alebo skype meno :) . Starosti mi velke robi alex uz netipoval 3 dni a ani sa tu neukazal na HF :? . Budem musiet dat po nom vyhlasit patranie, ale nie srandujem :) . Inac ja som rad, ze v nasom time mame aj cechov je to pecka :cool: . Androj po tebe mi inak vzdy dlho trva kym precitam prispevok, ale to je v pohode :wink: , aspon sa naucim kusok aj ja cestinu :D . Tak sa maj zatial dobre a ozvy sa :wink: .
To bude asi fakt tim,že sem Čech... :super: Hele já se v tom motat nebudu Ambice tým vysoký mít nemůže,jelikož já ze sebe skvělýho tipera nedělam Alex je to samý a Cibulia je dobrej jenom když chytne slinu ty máš zas nevyrovnaný výkony= když to všechno sečtem,tak mi nevycházíani Play-off... :ee:
Jedno ti Slíbit můžu,že budu dycky tipovat min.3 dny dopředu a dycky tady min.tolik času abych se ujistilž,e mám natipováno...(Jen tak mimochodem úspěšnost GM se počítá úspěchama týmu a já nás na špici nevidím tak zpátky na zem,ju??? :fan: )
PO nam androj tuto sezonu ujde preto, lebo tento tim tada nas tim vznikol od 4. kola, takze my sme mali stratu 3 kola, ale ja verim, ze keby typujeme od zaciatku sezony tak aspon do PO by sme sa dostali :yes: . Ja by som urobil pre to vsetko, aby nas tim bol v PO :P . Co sa tyka nasich vykonov no tie su dost kolisave mas pravdu :D , ale androj moje vykony vzdy boli najlepsie :P aj, ked mi to sice sem tam nevynde, ale to len preto, lebo davam aj vam sancu bodovat :D , ale nie srandujem :wink: . Spravil si dobbre, ze si natipoval 3 dni do predu :good: . Ja som ti uz aj chcel napisat, ze radsej si natipuj par dni dopredu, ako by si mal zabudnut natipovat aj, ked podla mna je lepsie tipovat kazdy, ale to mas jedno to uz je na kazdom z nas, ako bude tipovat :wink: . Mne ide, len o to proste, aby kazdy z nas pravidelne tipoval a bude vsetko ok :wink: , ked budem pravidelne tipovat a aj vykony budu celkom slusne bude aj sranda a aj ine veci :D . Pozri sa androj ja tu uz na HF tipujem 4 mesiace coskoro pomaly bude a nebol taky den, ze by som nemal natipovane, takze asi tak :) . Chlapi este sa mi nieco dostalo do usi, ze tychto par dni co zostava do konca sezony ideme este bojovat :roll: tak, ako je to teda hmm...? Nasi fanusikovia nam stale fandia a fanenky su z nas rozcarovane, doslova hotove :D , takze ich nesmieme sklamat! Musime zabojovat a skomplikovat ostatnym tymom postup do PO :box: !!!
Já ti neříkám nic o tom,že bys neměl natipováno... :wink: Řeknu ti na HF si 4 měsíce a to si stejně eště "Zelenáč"...ale na tom nesejde...tvoje výkony bych rozhodně npřeceňoval ty máš 101 bodů a jsi na 42.místě,takže na vůdce týmu ni moc :P Já ač poslední dobou tipuju blbě (to už přestalo) sem o 4 body horčí co z toho vyplývá??? Jako tiper máš rozhodně navíc a jako tiper jsem lepší :P Stačí abych natipoval úplně každej den a budeš mi koukat na záda z úctihodný vzádalensoti,myslim,že ještě do konce sezony tě předběhnu,když už týmu o nic nejde tak chci aspoň tebe v celkový tabulce předhonit :winner1: Takže zpátky na zem uznej,že tvoje výkony na to,žes GM nejsou nic moc a uč se od Mara a spol. :yes:
To mozno podla teba som zelenac. :P Noa a co, ked som aj zelenac, teba co do toho :P chces bitku? :box: :P No ja sa este stale tu na HF zatial povazujem za novacika aj, ked uz prispevky nemam na novacika, ale tie prispevky zo mna nerobia king, takze asi tak. :wink: Co sa tyka tej nahanacky medzi nami dvoma v bodovani ma to nejaky zmysel? Podla mna nie. :frajer2: Mne ide o body pre tim a nie moje umiestnenie, ako jednotlivca. :yes: Na moje umiestnenie sa tam mozem akurat vykaslat. :thumbsdown: No, ale priznam sa ti, ze este, ked som bol v time Spiders tam mi slo skor o mojo umiestnenie a nie umiestnenie timu :oops: , ale vtedy som bol este fakt zelenac a nechapal som daktore veci. :) No, ale teraz, ked som GM nasho timu tak rozmyslam proste inak. :yes: To mas tiez pravdu, ze nie som najlepsi GM, ale co uz narobim :? . Musim sa este vela ucit, ale ved kazdy sa ucime cely zivot aspon podla mna. :wink: Co sa tyka mara tak to je fakt vynikajuci GM od neho sa da vela naucit, ale aj od druhych GM sa da vela naucit :) , takze asi tak. :frajer2:
Byl to můj bejvalej GM něco sems e naučil :lol2: Já jenom až nudeš mít keci na mí výkony abys nejdřív zkontroloval svoje...
Mě šlo taky v 1.řádě o tým ale Play off už je v prde*i,takže můj 2.cíl překonat tebe... :lol3:
No mne je teda jedno, ako ty chces. :) Ak ma chces teda obehnut tak kludne do toho budem ti fandit. :fan: No, ale uz nemas vela na to dni ma obehnut :P , takze musis poriadne zabrat. :cinka:
když denně natipuju tak pro mě nejsi problém a 5 bodů??? To se dá dát za 2-3 dny :P Neboj,na konci budu před tebou :wink: Jo a když mi fandíš tak stačí málo a bude to-prostě tipuj ŠPATNĚ :D Stejně týmu o nic nejde :cry: ...
Neska sme ale ukázali jak sme dobří tipéři 1 nenatipoval a 3 skončili s 2 bodama... :v_hajzli: Fakt to je síla všechny týmy nad 10 bodů a my lamy se 4... :thumbsdown2:
No tak to mas pravdu androj dnesny nas vykon bol fakt o nicom. :thumbsdown: No presne tak, ako si napisal sme lamy. :thumbsdown: Najviac ma hneva to, ze som si opravoval tipy a keby si neopravim tak mam 6 bodov. :x a takto po oprave som ziskal, len 2 body. :bitka: A teraz zareagujem na ten tvoj predchadzajuci prispevok :wink: Ak si myslim, ze uz nasmu timu o nic nejde tak si na velkom omile. :evil: Ide nam este aspon o cest, takze bojujeme do konca. :box: No a co sa tyka alexa ten uz netipoval 5 dni. Za nas dnesny vykon sa mozme tak akurat splachnut. :v_hajzli: Inac androj zatial sa ti este nepodarilo ma obehnut :P , takze zaber. :cinka: Krokodily po dnesnej noci musime podat ovela lepsi vykon, ako sme podali dnes!!!
Nejako za nami nestihate,ze?Nebolia vas este hlavy ked sa na nas stale musite pozerat tak vysoko? :lol2: Uz sa chystate na dovolenku?Tymto kolom sa vase ucinkovanie konci ale mozte sa aspon pozerat ako sa nam dari a ako vyhrame play off a mozno vam dame potom nejake rady ako treba spravne podavat. :lol: No co uz,mate smolu ze ste s nami v konferenci a preto nikdy neskoncite prvy lebo mi vzdy budeme pred vami :lol3: .Zelam vela stastia do dalsej sezony :D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS