Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Tak hosi dost bolo lenosenia,treba sa tvrdo pripravovat na duely.Dufam ze budete mat formu ako na zaciatku sezony.Drzim palce. :wink:
dnes sme prehrali o 2 body skodaaaaaaaaaaa :thumbsdown: :thumbsdown:
Odveta proti Steelers B nam vysla !!!! Mal som najviac bodov z timu :) Konecne, si zacinam mysliet, ze som uzitocny :D
Wow!!! tak pokiaľ dobre počítam tak dnes sme porazili letcov o tri body :good: :good: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: LEN TAK ĎALEJ!!!!Dúfam že v odvete im opäť naložíme :yahoo: :yahoo:
NO, dufam, ze este o nejaku tu priecku postupime, a v 6. kole uz to pojde lepsie, lebo sa nam zacalo darit :) :clap:

Mischelito : Verim tvojmu matematickemu talentu ;)
hlasujte za nase logo vsetci :cool: :cool: :cool:
sopko píše:hlasujte za nase logo vsetci :cool: :cool: :cool:
Ja som hlasoval za Mighty Bulls :-P :-P :-P
kanter píše:

ty ma nezaujmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :box: :fucker:
WoW!!!! pocital som dobre :clap: vyhrali sme s letcami 19:16 a už strácame na Kent len jeden bodík :smile03: takže snažme sa nech do dotiahneme do PLAY-OFF :good: :good: :clap:
sopko píše:
kanter píše:

ty ma nezaujmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :box: :fucker:
ale aj môj hlas platí :P
Tak vlastne preco tu pises stale cosi ?
DIDI píše:Tak vlastne preco tu pises stale cosi ?
nemôžem?
Len zbytocne spamujes ;)
DIDI píše:Len zbytocne spamujes ;)
to nie je spamovanie :D
Da sa to tak povedat, lebo tvoje prispevky k nicomu nevedu, a zbytocne tu stale pises, nieco, aby si nahneval sopka (?)
DIDI píše:Da sa to tak povedat, lebo tvoje prispevky k nicomu nevedu, a zbytocne tu stale pises, nieco, aby si nahneval sopka (?)
sopko mi je ukradnutý :D Načo ho budem hnevať, veď on je dosť nahnevaný. Bodaj by hrala Prievidza Turtles niekedy s Killer Hornets :D
no aj keby hrame s prievidza turtles tak coo???? aj tak by zase prehrali :yahoo: :yahoo:
sopko píše:no aj keby hrame s prievidza turtles tak coo???? aj tak by zase prehrali :yahoo: :yahoo:

kanter ty tu uz nepis lebo iba nervy robiss staleee :box: :box:
Kanter ty co skusam moje nervy a Sopkove?zbytocne sem pises a spamujes ako povedal Didi.A s Preividza Turtles ked sa stretneme tak co?sa ti pacia alebo co?s Preividza Turtles vychadzam vyborne kedze ich poznam takze neries.Admini zmazte prispevky Kantera v tejto teme prosim
michal225 píše:Kanter ty co skusam moje nervy a Sopkove?zbytocne sem pises a spamujes ako povedal Didi.A s Preividza Turtles ked sa stretneme tak co?sa ti pacia alebo co?s Preividza Turtles vychadzam vyborne kedze ich poznam takze neries.Admini zmazte prispevky Kantera v tejto teme prosim
od 6.KOLA hrám za nich, len škoda, že sa už nehrajú už vzájomné zápasy. :D Dúfam, že sa nám poaír postúpiť do play-off a keby sme natrafili práve na Vás, ale to by sa stalo asi len vo finále. :D
kanter píše:
michal225 píše:Kanter ty co skusam moje nervy a Sopkove?zbytocne sem pises a spamujes ako povedal Didi.A s Preividza Turtles ked sa stretneme tak co?sa ti pacia alebo co?s Preividza Turtles vychadzam vyborne kedze ich poznam takze neries.Admini zmazte prispevky Kantera v tejto teme prosim
od 6.KOLA hrám za nich, len škoda, že sa už nehrajú už vzájomné zápasy. :D Dúfam, že sa nám poaír postúpiť do play-off a keby sme natrafili práve na Vás, ale to by sa stalo asi len vo finále. :D

a co teraz ze hras za nich
Fakt kanter o čo ti ide? hraj si pre mňa za mňa aj za hory-doly ale nerob tu blbú atmosféru :beee: už tak tu je dosť dusno a ty nemáš čo právo hodnotiť tento tím a vystatovať sa tu :beee: :beee: takže daj si pohov chlapče :box: :box:
Hoši kľud.
kanter píše:Hoši kľud.
vypadni z tejto temy a uz sa tu neukazuj aky si dilino.Go Hornets
michal225 píše:
kanter píše:Hoši kľud.
vypadni z tejto temy a uz sa tu neukazuj aky si dilino.Go Hornets
nep******* tu po mne hej (DIDI, Come on England vy nie) ? Ja som s Vami husi nepásol. Už tu neprispievam asi tri dni a čo stále máte.
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE