Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

THE MUSTANGS

.:Mike:. píše:nezdají se vám barvy The Mustangs a Red Devils až moc podobné?
petrik píše:THE MUSTANGS
THE MUSTANGS

teoreticky by sa to mohlo otocit, ale ci by to potom zase nebolo moc podobne DD ?

DREXEL DRAGONS
cepi píše:
petrik píše:teoreticky by sa to mohlo otocit, ale ci by to potom zase nebolo moc podobne DD ?
daleko menej podobne ako s RD :wink: co na to kone..? :D
.:Mike:. píše:můj návrh:
THE MUSTANGS

mohl by se vyjádřit také GM týmu že..
Dnes: Spokojnosť,ale mohlo to byť aj lepšie :smile03: chalani predsa,ak sa hrajú 2 zápasy : a 2tiperi dajú to isté,(v tomto pripade 1,2) tak logicky a v prospech timu "je zbytočne" aby aj 3tí podal presne to čo 2pred nim :| Pre tím by bolo lepšie,keby sme mali večšiu "variabilitu pokrytú" :yes: tim chcem poukazať len na takéto 1-3 zápasové dni.Viem že sú tu timi,kde aj všetci 4daju to isté,to neriešim...ich problem,ak "bude prekvapenie" ale tu chcem aby sa taketo dni s 1-3 zápasmi riešili TÍMOVOVEJŠIE :frajer2:-pri tom mi úplne stačí,ak 3ja nedáte presne to isté :yes: cibula to podal ako prvý-(o.k :good: ),blacks ako druhy (o.k-lebo v prípade vysledkov 1,2 tak sme 100% :thumbsup: ) ale vytaz :? :sad2: ? predsa aspon v takíto
den si pozri tipy spoluhráčov... :| -to platí vždy pre posledného podávajuceho člena timu a len v deň 1-3 zápasu.......mňa to trochu nahnevalo a to aj možno z dôvodu,že v ten večer som s nim písal (vytaz11) a ešte mu povedal že ste obaja podali 1,2 že nech skúsi dať niečo iné...a just ako naschvál :shock:

inak čím vás dostali "králi" ? :hmm:

no,nič ideme dalej :biglol: :clap: zhrnuto a podtrženo: nič sme nestratili,ani nezískali :yes: a Mustangovia sú stále v čele divízie

Dnes je ťažký deň-12 zápasov :yahoo: verím vám,a dúfam že nasledujúce dni budú bodové hody :oslava:
vytaz11 dnes pri 16bodoch+ máš odpustené ...... :cool:
no tak ja som netrafil :doh: no co uz
Sage klud, no btak sme podali kazdy podla seb , hej je to rozmunjsie riesit timovo ale my sme v time STRONG CROCODILES na to doplatili kde sa to riesilo timov a nedalo sa na moje slova nech da kazdy ako chce, vies, je to polemizovatelne, Keby krali vyhrali ani to nespomenies :) vies ako ..... je to vzdy 50:50 :) ....
Cibula jasné,že klud..... :frajer2: to bolo len trochu kritiky,z "vedenia" :oops: :D samozrejme ,že máte úplnú volnosť v tipovaní,a v prejave názoru.... :smile03: ja len že v tomto konkrétnom prípade : si tipol 1,2 blacks taktiež 1,2 to bolo o.k :good: a prial som si aby to tak aj skončilo....no vy ste tím už zabezpečili v pripade vysledkov 1,2---- 100% počet bodov....takže keby si to vytaz všimne mohol skusiť "zariskovať" nejakú inu kombinaciu pre pripad,keby by to 1,2 neskončilo....rozumieš?

ja ani niesom zato,aby sa to až tak takticky prekryvalo kombinaciámi tipu : 1,1....0,0.....2,2.....1,2 to je dosť veľká blbosť.....lebo sa to vylučuje s možnosťou 100% bodovať ... :yes:

ono je v poriadku napr: dnes sa hra DET:CGY,a hralo by sa dajme tomu ešte ANA:CHI

ty by si dal 1,2 blacks 1,2 nám by s toho tiež vyplivalo to 1,2 lebo su to "favoriti"....vieš ale mi by sme už mohli dať napr: v presvedčení že DET vyhrá tak dám tiež 1,a skúsim ANA xku alebo 1...

no dobre nechce sa mi to tu "detailnejšie" rozoberať a polemizovať.... :| a ver,že keby králi vyhrali bol by som radšej,...že ste všetci 3 prejavili taky dobrý odhad,.... :smile03: no taktiež by som vytknul to s3jovanie tipov...no podstatné je že ,že sa tímu darí a vy podávate stabilne kvalitné tipy....a v tomto smere je u mna spokojnosť :clap:
Dnes som to pekne spackal.... :? čo sa stalo, kde sú body? :shock: :lol:

včera začala NHL v priaznivý čas..takže som sledoval par zapasov a ako dobre sa to vyvíjalo...o to horšie to skončilo .

Hned prvý zápas BOS:NJ som dal X kde to NJ v poslednych sekundách ešte ustrážilo---a prvé 3body :good:
potom: PHIL:BUFF som podal 2...Buff sa ujalo vedenia no potom v rozpetí 1min dostali 2goly a zrazom bolo 2:1,no nakoniec to zvládli dotiahnuť do výťazného konca a po 4prehrách konečne vyhrali---už som mal 5b.
MIN:COL som pozeral na nova sporte-dobrý zápas :clap: kde MINN mala viac šťastia,čo sa v končnom dosledku prejavilo na výsledku 5:3 :thumbsup: takže som zapísal už 7b....a všetko vyzeralo sľubne :yes:
Súbežne sa hral zápas NYI:PIT kde som dal X a ked som si to pozeral naposledy ešte 8min pred koncom bolo 2:2.. :frajer2: to by bol štart v KTL 4 zápasy 10b a ešte 8 zostávajucich zápasov... :cool: no ked som to uvidel,na nešťastie to skončilo 3:2 ... :cry:
čo prišlo potom,(by som nečakal ani v zlom sne) asi takto som ráno vyzeral pri pozeraní ostatných výsledkov " :| :shock: :-O ........ :lol3: " a na mojom konte zostal svietit počet bodov 7....

LOOOL že mi CHI ušlo,nevadí veľmi som tomu neveril že vyhraju už po 9krát...to som dal len na základe sympatíí k CHIC-chvilku som to pozeral ku koncu 2tretiny a potom celu 3tiu ale to sa už nehral tak zaujímavý hokej,anaheim hrali to čo potrebovali aby nestratili náskok 3:0 a chicagu akoby sa ani nechcelo,nielen korčulovať ale bolo tam dosť nepresností,a slabá koncovka..ANA sa po chybach sem tam dostaval do brejku..ale to bolo z ich strany ku koncu všetko,hru "spanilo" dirigovalo CHIC.Ale DETROIT po 4prehrách z poslednych 5zápasov doma proti CGY-ktoré nemusím a 0:3 tak to je už moc ked sa k tomu ešte pridá CAR:ATL kde mi to po druhej tretine ešte vychadzalo v pomere:4:1,je taktiež neskutočné takto zahodit zápas "pod kontrolou" a v poslednej tretrine 0:5 :lol3: ostatné zápasy mi ani tak nevadia tie som prešvihol/podcenil ale nepredvídateľné to určite nebolo...

BLACKS aspoň že ty si na X-tú opravu "potiahol" a slušných 9b. :smile03: no ako som si všimol viacerím dnešné výsledky nesadli....nič sa nedá robiť tak ideme dalej chalani a ešte zamakáme.... :clap: :clap: :clap:

Inak to vyzeralo takto: THE MUSTANGS---16
blackhawks88---9
Sage---7
Cibula1210---6
vytaz11---6
Potrebuje aj dnešný výkon komentár? :cry: všetky tími nám vypálili rybník... :sad2:

aby sme v takýto den stratili na pár šikonejších tímov aj 20b+? to je moc.....navyše táto "rana" prišla ked som to najmenej čakal,ved akoby aj nie,-to by nemala takú príchuť... :-( podľa dnešných vysledkov a bodov jednotlivých tímov sa zdá,že každý tím má aspon 1ho "xkára" :verysad:

nemám slov.......

len dúfam,že vás to nezloží a nevzdáme to,... :smile03:

aspoň nejaká taká vlastná tímová radosť môže zostať však cibula? :yes: Trnava sa nejak rozbieha,čo len potvrdila formu z poháru a v lige si teraz poradila 3:1 "Ružum" a Buffalo 5:1 CAR :good:

blacks naopak CHIC stratil trochu z dychu ....ale myslím že doma sa znovu naladia na tu správnu notu :yes:

vytaz a čo s tebou? :D Tampa si odviezla aspon bodík z "Texasu" :frajer2: a Portský draci hrajú až dnes s Rio Ave :smile03:
ked sa bude hrat nabuduce tak viac zapasov tam Xka :frajer2:
blacks vidím,že si to zobral doslovne a dosť rázne :) no je to sranda pre teba? baví ťa také podávanie? že na každý deň strojovo "natlačiť" 0,0,0,0,0,.....

ja viem je to pre tím,...(a spomenul som,že niečo také nám chýba... :-( no nie za každú cenu :yes: )

a ja ťa nechcem oberať o radosť z tipovačky ,a o tvoje skutočné presvedčenia-tipy. :smile03:
ked si myslíš,že už konečne vyhrá DET tak ho daj,alebo ked "cítiš" že dnes prekvapí Carolina tak ju skús,...ked nevieš kam(pri ťažkom zápase..)-potom to riešiť remízou....a v tedy ak si takýto druh podávania "osvojíš" a zlepšíš bude to len dobré,zábavnejšie.... :yes: viem,že sa v nhl vyznáš,že máš "ducha tipéra :D " tak to ukáž,...predsa aj v individuálke je lepšie sa na vrchol vyšplhať pomaly po schodíkoch na vlastných "tušákoch"...ako spamom (bezduchych remíz)...a niekedy vystrelit v nedostyžne...

pre mna je tiež príjemné ked dám napr z 13 zápasov 4 remízy a 3 mi vyjdu-(z vlastného presvedčenia,"tušáka")-a NIE zo spamu -a z toho že ich tam nemám,tak ich tam skusim pár náhodne buchnuť(to by nebolo ono)...no nie vždy je to tak :oops: po jednej absencii ťažko niečo sudiť,či uzatvárať... :|

Mustangom na prvé priečky asi dochádza dych....ale môže sa to ešte zlepšiť.... :yes: pre mňa tu nechýbajú prvé priečky,i ked bolo by to dobré no asi lepší pocit by bol z tímovejšieho ducha :yes:
čo sa asi moc nepodarilo....

(možno som zlyhal ja ako GM,....možno fakt píšem také hovadiny,že sa na to nedá nielen reagovať,ale ani odpisovať......a potom to vyzerá takto,že si píšem sám zo sebou :lol: )

vytaz mal dneskaj absenciu,neviem z akeho dôvodu,ale snad ho neprešla chuť podávať,ktorú stratil už pred tím-ako volný tipér...,a myslel že keby je v tíme tak sa to zmení (osobne sa mu moc nedarí,a mi tiež padáme)...uvidíme,no bolo by to nepríjemné
Sage píše: :oops: po jednej absencii ťažko niečo sudiť,či uzatvárať... :|
heh to malo prísť na záver,no asi preklik :lol2: čo už...
Ale nie ja nebudem davat zase stale no ale nasralo ma ze v poslednej dobe kazdy zapas bol na najazdy ... tak mozno trafim nieco :frajer2:

Proste ideme dalej ! :cinka: :cinka: :cinka:
Samozrejme ze je radost z vykonov trnavy sage :) Trener Nosicky robi divy, a koniec koncov robimna Spartaku novinara pre futbalportal.sk takze radost o to vacsoa :P
Cibula1210 píše:Samozrejme ze je radost z vykonov trnavy sage :) Trener Nosicky robi divy, a koniec koncov robimna Spartaku novinara pre futbalportal.sk takze radost o to vacsoa :P
Wau :good: takže nevynechávaš asi ani jeden zápas však? Teraz majú ťažšieho súpera,idu na Petržalku ,ktorá je v poslednej dobe silná smerom dopredu,(ešte stále mám pred očami vyhru 7:0 nad Dubnicou :yes: ) Posledné zápasy hrali len s "veľkou 3" kde dokázali bodovať len s BB doma aj to vysledkom 1:1...inak sa proti Slovanu a Žiline nedokázali presadiť...a obe zápasy prehrali pomerom 2:0.

Trnava sa zobúdza a určite ked si udrží formu pojde vyšie (4.miesto) .Lebo prebojovať sa do prvej 3 to ešte nejaký čas potrvá,kedže momentálne strácajú 11b na BB-ktorá možno "odpadne" -vytazstvá si zabezpečuje len najtesnejším 1golovím rozdielom.....čo môže byť zradné :smile03:

No Trnave by zatial to 4 miesto svedčalo :) A určite majú "blaváci" ešte v hlavách prehru 3:0....z poháru.Aj toto vám hrá do kariet,a vonku nebyť pokazeného záveru taktiež by ste dokázali zvíťaziť..

A opäť by mohol skorovať Koro Kone :clap: Možno to podám,dávajú im skoro 3 kurz :shock: ako vidíš ten zápas ty? Videl si ich posledné 2 pohárové merania síl? :D
Blacks :| - dnes to bolo skoro ako naschvál....takže je to "zradné" a par tiperov na to taktiež doplatilo.

Dnes si mohol slušne bodovať,lebo sa dalo....ja som si taktiež mojich 12b opravil pridaním dvoch remíz a skončil som na 8 b. :-( ešte aj remízu čo som dal ATL:FLO rozhodli domáci až 6 sec pred koncom na 4:3 -takže smola.

Dnes slušným výkonom konečne bodoval vytaz11 :smile03: a cibula1210 :clap: takže díki chalani. Zabezpečili ste nám aspon priemerný dnešný výkon,kde sme ani nepadli ani nevystupili....no hlavné je že vitazstvo v divízii máme ešte stále na dosah - "len" 3 bodíky :thumbsup: Ani konferencia nieje stratená,stále máme ešte pred sebou večšiu polovičku kola :cool: ,tak zaberieme....

takže dnes The MUSTANGS---22
Cibula1210---12
vytaz11---10
Sage---8
blackhawks88---0
tak ospravedlnujem sa celemu teamu dufam ze takto to uz nikdy nedopadne :doh:
Vieš čo Sage takto ti poviem. Verím tomu, že vyhrá Trnava. Predsa len hrajú na pasienkoch a tam príde početná trnavská fanúšikovská enkláva. Petržalka síce otočila domáci zápas s Trnavou, ale odvtedy nemá výsledok. Môj názor je, že Trnava vyhrá. Predvádzajú hru z ktorej som nadšený. Tréner Nosický im zjavne dal veľa , oveľa viac ako Karol Pecze. Mali ho odvolať skôr. Ale ak pár drbnutých ľudí neodíde z vedenia Spartaka, tak pána Nosického po sezóne odvolajú takže zasa budeme tam, kde sme boli. Poviem ti takto. Ak chceš podať Trnavu, daj dvojku, ale buď ju poisti X-kom, alebo ju podaj na taký tiket, kde budeš mať ale 4 také ťažké zápasy s takýmy vysokými kurzami a druhy podaj tutovkový, ak vieš čo myslím ........
Dnes to bol znovu jeden z priemerov,ked neprší aspon kvapká a vdaka priemeru sa držíme celkom obstojne (čiže nestrácame),a Mustangovia sa ešte stále držia v čele divízie s 3 dalšími tímami- po zhode bodov. :)

Dnes bodoval blackhawks88 --4b
a cibula1210--4b :thumbsup:
ja s vytazom sme mali po 2b

hm,len mne to nejako teraz nejde... :sad2: ale verím že to ku koncu ešte potiahnem :smile03:
chalani dnes som si podal "divoký" tiket :frajer2: a verím,že víde-tak držte palce :smile03:

Boston : Tampa Bay -----------1--------------1,9
Buffalo : Montreal---------------1--------------1,9
AIK IF : Mora IK -----------------1--------------1,6
Ol.Ľubľana : Velenje -------------1--------------1,62
Manch.City : Arsenal -------------2-------------3,39
Kaizer Chiefs : AmaZulu Durban ---1-------------1,65
New jersey : Dallas (NBA) ---------2-------------1,35
Pittsburgh : Colorado -------------1--------------1,8
Columbus : Toronto ---------------1--------------1,9
Djurgarden : MoDo ----------------2--------------2,8
Petržalka : Trnava----------------2--------------2,77
Dallas : Anaheim ------------------1---------------2

vklad: 0,6 kurz:4873,01 Výhra:2923,81 eur (88082,7sk) :yahoo: toto ked vyjde aspon z polovice bude dobre :lol3: no zatial som optimista :clap: :clap: :clap: potom vás pozvem na :oslava:
tak ak ti to vyjde tak si king :yes: :yes: nieco z nhl ta sklame :verysad:
Vela Stastia :smile03:
Sage píše:chalani dnes som si podal "divoký" tiket :frajer2: a verím,že víde-tak držte palce :smile03:

Boston : Tampa Bay -----------1--------------1,9
Buffalo : Montreal---------------1--------------1,9
AIK IF : Mora IK -----------------1--------------1,6
Ol.Ľubľana : Velenje -------------1--------------1,62
Manch.City : Arsenal -------------2-------------3,39
Kaizer Chiefs : AmaZulu Durban ---1-------------1,65
New jersey : Dallas (NBA) ---------2-------------1,35
Pittsburgh : Colorado -------------1--------------1,8
Columbus : Toronto ---------------1--------------1,9
Djurgarden : MoDo ----------------2--------------2,8
Petržalka : Trnava----------------2--------------2,77
Dallas : Anaheim ------------------1---------------2
Správu si písal o pol štvrtej a už vtedy bol ten tiket nevýherný :wink: .
Lublana hrala už o 13:00 a dostali doma 0:1. Čo už, snaha bola :D .
aaaa a už aj mojmu tiketu odzvonilo :cry: a to ešte ani poriadne nezačal.... :-P niekedy to proste nejde...hned prvý zápas,hm dostali červenú a potom o par min neskor z penalty 0:1 :lol3:

no dostal ma "tiper" saint,ktorý to "poradil"aj s rozborom-,ked ho stretnem môže sa zaradiť medzi marodku hostí :bitka3: :lol:

"Olimpija Lublaň - Valenje, 1 @ 1.65
Ve slovinské lize na sebe narazí Olimpija Lublaň a Velenje. je to souboj dvou týmů z vrchu tabulky, ale s rozdílnou formou. Olimpija Lublaň je na druhém místě za vedousím KOperem o 5 bodů. Velenje je na čtvrtém místě se ztrátou pouze jediného bod na Olimpija Lublaň.Oba celky však mají zcela odlišnou formu. Olimpija Lublaň sbírá celkem pravidelně body a jistě si bude chtít upevnit druhé místo, tak Valenje ztrácí kde se dá. Z posledníchosmi zápasů prohráli 6x. Je to také zaviněné velkou marodkou, když i dneska bude chybět dost hráčů a to - Kolsi, Cipot, Jeseničnik, Omladič, Trifkovič a Renato. Ani domácí nejsou bez absence. V posledním zápase pro ně přišla velká rána, když se zranil kapitán sebastian Cimerotič a bude mimo po dobu čtyř měsíců. Ve vzájemných zápasech většinou vyhrává hostující tým, domácí tým v těchto zápasech domácí prostředí málokdy zúročí. Věřím, že domácí využijou absencí hostů a jejich nevýherní šňůry."

no nič tiket dosledujem-,kolko ujde do posledneho zápasu :smile03:
Sage píše:no nič tiket dosledujem-,kolko ujde do posledneho zápasu :smile03:
ostatne ti uz vyjdu, to je zakon schvalnosti :D
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING