blacks vidím,že si to zobral doslovne a dosť rázne

no je to sranda pre teba? baví ťa také podávanie? že na každý deň strojovo "natlačiť" 0,0,0,0,0,.....
ja viem je to pre tím,...(a spomenul som,že niečo také nám chýba...

no nie za každú cenu

)
a ja ťa nechcem oberať o radosť z tipovačky ,a o tvoje skutočné presvedčenia-tipy. :smile03:
ked si myslíš,že už konečne vyhrá DET tak ho daj,alebo ked "cítiš" že dnes prekvapí Carolina tak ju skús,...ked nevieš kam(pri ťažkom zápase..)-potom to riešiť remízou....a v tedy ak si takýto druh podávania "osvojíš" a zlepšíš bude to len dobré,zábavnejšie....

viem,že sa v nhl vyznáš,že máš "ducha tipéra

" tak to ukáž,...predsa aj v individuálke je lepšie sa na vrchol vyšplhať pomaly po schodíkoch na vlastných "tušákoch"...ako spamom (bezduchych remíz)...a niekedy vystrelit v nedostyžne...
pre mna je tiež príjemné ked dám napr z 13 zápasov 4 remízy a 3 mi vyjdu-(z vlastného presvedčenia,"tušáka")-a NIE zo spamu -a z toho že ich tam nemám,tak ich tam skusim pár náhodne buchnuť(to by nebolo ono)...no nie vždy je to tak

po jednej absencii ťažko niečo sudiť,či uzatvárať...
Mustangom na prvé priečky asi dochádza dych....ale môže sa to ešte zlepšiť....

pre mňa tu nechýbajú prvé priečky,i ked bolo by to dobré no asi lepší pocit by bol z tímovejšieho ducha
čo sa asi moc nepodarilo....
(možno som zlyhal ja ako GM,....možno fakt píšem také hovadiny,že sa na to nedá nielen reagovať,ale ani odpisovať......a potom to vyzerá takto,že si píšem sám zo sebou

)
vytaz mal dneskaj absenciu,neviem z akeho dôvodu,ale snad ho neprešla chuť podávať,ktorú stratil už pred tím-ako volný tipér...,a myslel že keby je v tíme tak sa to zmení (osobne sa mu moc nedarí,a mi tiež padáme)...uvidíme,no bolo by to nepríjemné