Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

ja a derryl sme tiez chceli vytvorit kedysi zocharsky tim :thumbsup: ale ked kuko povedal, ze on by potom vytvoril tim ORAVA RANGERS tak sme to radsej nechali tak, uz len z toho nazvu siel strach :lol2:
Jj... Proste jeden z tych dovodov, preco tento tim vobec vznikol, je to ze sme z jedneho mesta(to ma mnozstvo vyhod)... Kedze tim bude (verim) uspesny, tak nikto z tiperov nebude mat dovod ho opustit... A ked uz by k takemu niecomu doslo, tak tu v Prievidzi najdeme nahradu :)
debil píše:ja som bol ten fialovy s palicou. :D
cepi píše:hehe, pamätam ked dosli ku mne kamosi, kazdy si vybral svojho a pod ho :box: :D ja som riesil DONATELLA..ten s tou fialovou "celenkou" a ako zbran pouzival drevenu palicu..
:eek2:

ty Mitch nebol si vtedy nahodou mojim kamosom? :lol2: ale nie, pamätam si, ze len ja som bol Donattelo :evil: :yes:

jj hezke banneriky, take mile detske :D
jj fakt velmi pekne banneriky :-) :cool:
WildCelt píše:ORAVA RANGERS
:lol3: :lol3: :lol3: prave som pustil do gati.To je fakt dobre ze to neurobil lebo ani by sme nemuseli tipovat.Rovno zbalit saky paky a nechat vitazstvo "rangerom"
Ako sa tak pozeram tak tema Prievidza turtles vas vsetkych velmi zaujala, co ma samozrejme tesi :thumbsup:

Obrázek
Zdravim korytnacky prave sme sa dobre pohadali z nejakym x-menom(pozna ho niekto?)tak dufam ze dalsie kolo budeme pred nimi co by nemal byt problem kedze ich GM sa hokeju nerozumie a moc im nepomoze a zvysok tymu to bude mat v trojici tazke takze dufam ze pojdeme s nimi do konferencie
Ivan píše:Zdravim korytnacky prave sme sa dobre pohadali z nejakym x-menom(pozna ho niekto?)tak dufam ze dalsie kolo budeme pred nimi co by nemal byt problem kedze ich GM sa hokeju nerozumie a moc im nepomoze a zvysok tymu to bude mat v trojici tazke takze dufam ze pojdeme s nimi do konferencie
:beee: S kým :?:
Pozrite si naše najnovšie videjko :)

na ziadost barrkiho som zmazal zbytocne prispevky, ak este treba nejaky zmazat tak mi napis ktory. poprosim aby ste tu vsetci zbytocne nespamovali ak to vadi clenom timu. dik.
uz sa tesim na nove kolo dufam ze budeme prvy a ten x-men nam bude tak zavidiet ze na toto forum uz ani nepride :P
No Crocodiles to budu mat tazke ci uz budeme s nimi v konferencii alebo nie.....ale pozrite sa na to tak co by to tu bol bez X-men?!Barrki by mal o polovicu menej prispevkov :lol2: ,a povedzte mi kto by nas to zabaval sposobom ze ani o tom nevie ked uz ani trasher neni taky aktivny :lol3:
george zasah do cierneho :-D :biglol: :biglol: cool no ale bol by som rad keby ste boli v nasej konferencii kedze eagles idu prec tak :-)
Jasne aj ja by som ra ostal na zapade pretoze su tam napr. MB.IC.SC.Tak by bolo o motivaciu naviac :)
g.e.o.r.g.e píše:Jasne aj ja by som ra ostal na zapade pretoze su tam napr. MB.IC.SC.Tak by bolo o motivaciu naviac :)
:biglol: Tak, g.e.o.r.g.e, a vraj kto tu nahrabava prispevky v poslednej dobe???
Obrázek

Prievidza turtles magazín prichádza s prvým oficiálnym článkom, ešte pred začiatkom 5. kola KTL. Predstavíme Vám tipérov novovzniknutého tímu

BARRKI - GM

1. Barrki, čo ťa viedlo k založeniu nového tímu Prievidza turtles?
Založenie tímu PDT som mal v predstavách už dávnejšie, ale keďže v AM som sa cítil fajn, a takisto som vedel že g.e.o.r.g.e je v MB spokojný, tak som tomu priveľké nádeje nedával. Nakoniec sa podarilo. Hlavná myšlienka je prostá - zoskupenie Prievidžanov. Čiže ide najmä o osobný kontakt, každý každého pozná.

2. Ako ťa napadlo dať tímu názov Prievidza turtles?
Hm... To, že budeme mať v názve "Prievidza", bolo jasné od začiatku. Dosť dlho sme hľadali názov pre tím, rozhodovali sme sa aj podľa toho, či dokážeme nájsť vhodné logo. Nakoniec Ivan navrhol použiť motív Ninja korytnačiek, a všetkým ostatným sa tento nápad zapáčil, tak mi neostávalo nič iné ako súhlasiť :) .

3. Čo očakávaš od nového tímu?
Samozrejme očakávam určité oživenie celej KTL, pretože verím že sme schopní dostať sa poriadne vysoko.

4. Akú "životnosť" dávaš vášmu tímu?
Životnosť?? Dúfam, že pokiaľ niekto z nás neumrie, tak zloženie tímu by sa meniť nemalo :D . I keď Zigy je nováčik takže ak by ho tipovanie na fóre nebavilo, mohol by sa rozhodnúť odísť, ale myslím si že ho to chytilo :). Verím, že zostaneme v tomto zložení veľmi veľmi veeeeľmi dlho.

Ďakujem za tvoje odpovede.

IVAN

1. Ivan, ako si sa dozvedel o KTL, a čo ta viedlo zúčastniť sa tohoto projektu?
Povedal mi o tom barrki a zapojil som sa do toho preto, lebo NHL je môj najobľúbenejší šport.

2. Čo vravíš na výsledky NHL v tejto sezóne, často veľmi nevyspytateľné?
Samozrejme, že túto sezónu je tipnúť si správny výsledok veľmi ťažké, lebo napr. Nashville prepúšťal hráčov a tí sa veľmi dobre uchytili v nových tímoch, ale aj Columbus a Chicago sa zlepšili a niektoré veľké hviezdy ako napr. Briere tiež zmenili pôsobisko, ale hlavne preto, že je tu veľa kvalitných nováčikov.

3. Prečo si sa rozhodol odísť z tímu Army Men a pripojiť sa k "Prievidzským korytnačkám"?
V AM mi bolo dobre, ale Prievidza turtles je tím, kde pôsobia známi a dobrí tipéri.

4. Aké sú tvoje ciele v novom tíme?
Samozrejme mám vysoké ambície, očakávam, že sa umiestnime na najvyšších priečkach.

5. Poznáš sa osobne so všetkými tipérmi vo svojom novom tíme?
Jasné, a všetci sú to zaujímaví ľudia.

Ďakujem za tvoj čas a prajem veľa úspechov v tipovačke.
Diki.

G.E.O.R.G.E

1. g.e.o.r.g.e, ako si sa dozvedel o KTL, a ktoré tímy si mal možnosť vo svojej karére reprezentovať?
fuuuuha...to keby som si pamätal... bolo to dávno, tuším len tak náhodou....mal som moznosť reprezentovať AM, tam ma dotiahol vtedajší GM senátor....potom ma oslovili z MB tak som šiel tam a bol to vynikajúci tím.

2. Ako si spokojný so svojimi doterajšími výkonmy v KTL?
no, mohlo by to byť aj lepšie....ale tak v podstate aj horšie,
zatiaľ sa to dá, až na jedno kolo, keď som bol v suteréne tabuľky.

3. Prečo si sa rozhodol pripojiť sa k "Prievidzským korytnačkám"?
pretože v tom vidím osobnú výzvu.....je to parta Prievidžanov, čiže vidím v tom kontakt hlavne osobne...reálne akcie....to ma na tom láka....inak by som tam nešiel.

4. Čo vravíš na ostatných tipérov v tomto tíme?
no, sú mi to všetko veľmi známi ľudia, teda okrem zigyho, toho poznám len z počutia...ale barrki s ivanom sú super chalani aj tipéri, čiže bude sranda.

5. Aký je to pocit, keď celý tím reprezentuje vlastne jedno mesto?
fuuuuha.....tak to bude vlastne premiéra v ktl...teda až na steelers, ale sa mi zdá, že oni moc nekomunikujú, ale môžem sa mýliť......na toto budem vedieť odpovedať až neskôr, ale mám z toho veľmi dobrý pocit.

Ďakujem za rozhovor.

ZIGY

1. Zigy, na Hokejfore.com si nová tvár. Kedy a ako si sa dostal k
tejto stránke?

Dostal som sa k tejto stránke vďaka môjmu kamošovi barrkimu a bolo to asi pred týždňom.

2. Čo sa týka hokeja a teba, sleduješ NHL, prípadne máš nejaké
obľúbené tímy alebo hráčov?

NHL sledujem dosť často, skoro stále a môj obľúbený tím je jednoznačne Calgary Flames a pre mňa budú vždy tí najlepší z najlepších. A obľúbený hráč je práve kapitán plameňov Jarome Iginla, je to kvalitný kapitán aj hráč, proste jeden z najlepších hráčov celej NHL.

3. Čo očakávaš od nového tímu Prievidza turtles?
Očakávam, že budeme skoro stale prvy v tabulke našej konferencie :D a jednoducho že sa nam bude stále dariť, máme skutočne silný tím na to, aby sme to dokázali.

4. Rozhodli ste sa založiť tím, v ktorom sú všetci tipéri z
Prievidze. Prečo? Alebo čo je na tomto meste zaujímavé?

Na tomto meste nič až tak zaujímavého nie je, ale je to veľké mesto a ničím sa nelíši od tých ostatných. A myslím si, že to je skvelý nápad založiť tento tím, ale najvačšiu zásluhu na to maju g.e.o.r.g.e a barrki, bez ktorých by tento tím neexistoval a určite je to aj Ivanova zásluha, dúfam, že sa nám bude dariť!

To dúfame my všetci! Ďakujem za rozhovor.

Článok nájdete aj na oficiálnej stránke KTL.
Obrázek

Chalani, uz o 2 dni zaciname pisat historiu Prievidza turtles.
Tak vam zelam vela stastia pri tipovani a dufam, ze to dotiahneme co najvyssie :thumbsup:
o dva?? vsak zacina sa uz zajtra nove kolo
no v podstate hej, uz zajtra v noci :thumbsup:
aj ja prajem vsetkym korytnackam vela stastia a dufam ze budeme uspesny a tento tym sa tu zapise ako jeden z najuspesnejsich ja sa budem samozrejme snazit podavat dobre vykony ale to vy ale tiez takze dufam ze budeme uspesny pozdravujem vsetky korytnacky
Panciere do pozoruuuuu! :lol: Tak korytnacky pome do toho, musime urobit v KTL riadny prievan! :P Vela zdaru kazdemu opancierovanemu :)
chcem sa spytat, ci mate aj daku hymnu, lebo jeden song by ma pri vas napadol :D
noo mame zvucku zo serialu ako hymnu :) ale ak mas nejaky dobry song tak sem s ním :lol:
barrki píše:A takisto naša hymna vo formáte mp3
Teenage Mutant Ninja Turtles.mp3[704 KB]
tuto je :) ale rad by som pocul aj ten tvoj napad :P
nemam tu pesnicku v PC, ale dakde na MP3 DVD je isto, spieva sa tam "NAJVACSIA DIERA JE PRIEVIDZA..."
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS