Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

chlapi, hej, krotte sa. Hadam vam je jasne ze proti BA si taketo reci nebudete moct dovolit :)
vam nemusime nic hovorit za nas to spravia skutky ,ved uvidis rano
nejaky si/ste sebavedomi
g.e.o.r.g.e - dnes paradny vykon :wink:
ano sme sebavedomi za nas to hovori dnesni nas vykon vyhravame 0-1 v serii a posledna poznamocka k x-menovi ten povedal ze s vami prehrame 4-0 na zapasi tak asi to 4-0 nebude :lol2: :lol:
To mas pravdu Zigy, ze som povedal, ze prehrate 4:0 na zapasi. No, ale asi som sa trochu zmylil. :oops: Musim fakt uznat ste velmi silny tim. :yes:
ty sa mylis trochu viac :-D
Hosi vyborna praca.Vyhravame 1:0 to jae zaklad.Ale nemozme BA podcenit.Su velmi silny tim ktory tvoria sami skuseni tiperi.Ale urcite sa tak lahko nedame.Predsa sa to tu hra preto aby sme boli najlepsi tak musime makat a zabrat aj v ostatnych dnoch.A moc sa nezameriavat na to aky je v serii stav pretoze treba vzdy tipovat naplno.Tak GO GO GO Turtles :good:
To sú slová do boja! Do toho korytnačky!!!
dotohooo dotoho heja heja heja dotoho :-D :cool: dajte im:-D
heh mediku potom budu hrat s vami :D
no a co:-D sak nemam si viberat aj jeden je silny tim aj drihy je silny tim tak co je to 50 na 50 ale mam priatelske styky so zigym aj s ivanom ako ANTI xmen:-D tak preto fandim im :D
:winner1: Najúspešnejším tipérom minulého týždňa sa stáva Ivan z tímu „korytnačiek“. Celkovo získal 59 bodov (1. miesto), a pre tím bodoval počas piatich dní, a teda do tímových bodov sa mu zarátalo 57 bodov, čo znamenalo prídel 48,31% zo všetkých tímových bodov (4. miesto).

http://ktl.hokejforum.com/view.php?naze ... 2008030005
Som rad ze sa mi podarilo stat sa tiperom tyzdna v tychto pre mna tazkych casoch ale budem radse ked sa nam podari vyhrat aj play off .Zatial to vyzera slubne.Vedieme 2:0 na zapasy a dufam ze si to uz neskomplikujeme
Jasne hlavna vec je uspech v PO a taketo individualky su len ozvlastnenim a psychyckou podporou.A gratulujem Ivan ale radsej by som gratuloval vsetkym na konci PO pri zdvihyni trofeje :clap:
Takze chalani je to supeer.. Ak dnes vyhrame tak sme za vodou :yahoo:
chlapi to nic dens ten zapas vyhrame aj ked to nebude vobec jednoduche ale my si predsa verime a oni sa tesia s prveho vitazstva ako male deti ale nechajme ich tak po dnesnej noci ich prejde radost hned lebo to bude1-4 pre nas go TURTLES go :clap: :clap:
Musime to dotiahnut do konca!Lebo napodobnit MHC Martin sa mi absolutne nechce tak makameeeeeeeeeeeeee :D
Asi tak... ale anjelici dnes zacali vystrkovat rozky a to nie je dobre znamenie... Ale nestvala by ma ta prehra, keby nebola taka tesna :cry:
Presne tak.Tesnejsie to ani nemohlo byt.No dnes to dufam dorazime:)
P.S.Barrki zajtra mi napis SMS s vysledkom duelu :wink:
g.e.o.r.g.e píše:Presne tak.Tesnejsie to ani nemohlo byt.No dnes to dufam dorazime:)
P.S.Barrki zajtra mi napis SMS s vysledkom duelu :wink:
oki... P.S.- nechcel by som tvrdnut v skole :D som rad, ze tretiaci su doma, a ostatni sa potia v laviciach :lol2: A ivan je tiez isto rad :P
Nuz ja si posediom doma v maji v ruke s vitaznou trofejou KTL :)
Chlapi dnes nesmieme polavit, musime dat zo seba maximum a konecne uz ukoncit tuto seriu, lebo stav 3:2 uz zacina byt nebezpecny... Tak dnes do toho!!! Go Prievidza go!

Obrázek
Urobime vsetko co bude v nasich silach a pevne verim ze ukoncime tuto seriu s nasim vitazstvom pretoze 7 duel je uz len o stasti tak to musi prist dnes.GO GO GO turtles :good:
chalani gratulujem k postupu :good: je to skvele postupit ako prvy tim v ktl lebo spiders vyrovnali na 3-3 ale my sme to dokazali :clap: :yahoo: :good: a teraz sa musime poriadne pripravit na silneho supera ktorymi budu tim ice cats ale verim ze by sme mohli postupit aj cez nich ale nehajme sa prekvapit :frajer2: a este pozdravujem x-mena ktory tvrdil ze vypadneme 4-0 na zapasy :lol2: :lol: ale aj androja priprav si ten monitor dufam ze ti bude chutit :lol2: :P
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO