Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
Sopko:si moj bratranec ale od tade po tade.Ty si ocividne robis v tyme co ches a beres rozhovory alebo moje prispevky ako srandu ale ja nie
.Ja chcem pre svoj tym to najlepsie a preto navrhujem aby si sa zdal funkcie GM tymu.A vies preco som to povedal lebo toto je moj tym ktory som dal ja dohromady.Nikdy poriadne nefungoval co sa tyka tipovania v 4 a stebov to je to iste a ja takeho GM nepotrebujem.Chcem aby bola atmosfera v tomto tyme co najlepsia aby tipery spolu dobre vychadzali a nie sa tu len hadaly.
Kanter:co sa tyka toho ze nas porazite tak to mas smolu az sa ja vratim do tipovania tak nad namy nebude nikto vyhravat.
Didi:ty len pekne tipuj zatial si prinos pre tym. :frajer2:
Come On England:co takto aby si sem niekedy zavytal a vyjadril sa a ukludnil to tu.Viem ze mas mozno vela roboty ale si sucast tymu treba si najst jednu minutku pre napisanie prispevku sem.
Kanter:co sa tyka toho ze nas porazite tak to mas smolu az sa ja vratim do tipovania tak nad namy nebude nikto vyhravat.
Come On England:co takto aby si sem niekedy zavytal a vyjadril sa a ukludnil to tu.Viem ze mas mozno vela roboty ale si sucast tymu treba si najst jednu minutku pre napisanie prispevku sem.
michal225 píše:Sopko:si moj bratranec ale od tade po tade.Ty si ocividne robis v tyme co ches a beres rozhovory alebo moje prispevky ako srandu ale ja nie.Ja chcem pre svoj tym to najlepsie a preto navrhujem aby si sa zdal funkcie GM tymu.A vies preco som to povedal lebo toto je moj tym ktory som dal ja dohromady.Nikdy poriadne nefungoval co sa tyka tipovania v 4 a stebov to je to iste a ja takeho GM nepotrebujem.Chcem aby bola atmosfera v tomto tyme co najlepsia aby tipery spolu dobre vychadzali a nie sa tu len hadaly.
zrazu doteraz si vypraval ze s tymto tymom nemas nic volako si rychlo zmenil nazor :biglol:
preco by som mal prestaat vypisovat to je moja vec nikto mi to nezakaze ked tu nenadavam ako tymichal225 píše:Ty co tu vypravas kraviny si pozri dozadu prispevky kto prispieva najviac v tejto teme a potom nieco hovor.O tento tym budem stale stat a dohliadat nanho.Je to moja srdcovka.A uz prestan vypisovat ako na icq toto je forum a tie tvoje prispevky su zbytocne
kedysi nehovorim terazsopko píše:preco by som mal prestaat vypisovat to je moja vec nikto mi to nezakaze ked tu nenadavam ako tymichal225 píše:Ty co tu vypravas kraviny si pozri dozadu prispevky kto prispieva najviac v tejto teme a potom nieco hovor.O tento tym budem stale stat a dohliadat nanho.Je to moja srdcovka.A uz prestan vypisovat ako na icq toto je forum a tie tvoje prispevky su zbytocne
Tak já myslím že Sopkovi to zatím jako GM docela jde, v minulém kole nás dovedl ke 2. místu, to je přeci úspěch
. Proč nyní několik dní netipoval netuším, asi mu to nevyšlo........
!!!!
Jinak také v našem týmu vítám Didiho, snad bude platnou posilou.......
!!!!
To Míša - Vždyť sem chodím když je čas, ale nyní jste sem napsali spoustu příspěvků během 1-2 dní, takže píši až terazky.........
!!!!
Jinak také v našem týmu vítám Didiho, snad bude platnou posilou.......
To Míša - Vždyť sem chodím když je čas, ale nyní jste sem napsali spoustu příspěvků během 1-2 dní, takže píši až terazky.........
Come on ENGLAND píše:Tak já myslím že Sopkovi to zatím jako GM docela jde, v minulém kole nás dovedl ke 2. místu, to je přeci úspěch![]()
. Proč nyní několik dní netipoval netuším, asi mu to nevyšlo........
!!!!
Jinak také v našem týmu vítám Didiho, snad bude platnou posilou.......![]()
!!!!
To Míša - Vždyť sem chodím když je čas, ale nyní jste sem napsali spoustu příspěvků během 1-2 dní, takže píši až terazky.........![]()
!!!!
konecne toto tu niekto pochopil
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé