Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Michal : A ty preco nie si v time ? Vsak mas aj obrazok KH :)
on ma zakaz dokonca sezony za tim tipovat :oops:
kanter píše:
DIDI píše:Prehrali sme v nadstaveni :( Ale aspon 1 bod mame. Preco netipujes, sopko ??
máte dobrého GM, ktorý netipuuje :

Asi nemá čas, to bude jediné vysvetlenie.

a ty sa co straras do nasho klubu :fucker:
michal225 píše:Tak je najvysi cas aby Sopko rezignoval na svoju funkciu a prebral by post GM Come On England samozrejme ak bude England suhlasit.Sopko som ti vdacny za to co si dokazal ale odit z funkcie GM.Je zbytocne aby sa kvoli tebe topil klub.

ty ticho hviezda :box:
DIDI píše:Ok, znamena toto znluvu na 6. kolo ? :)

anooo :good:
no michal225= co ty furt mas s tym ze neragujem ak keby si ty na vsetko reagoval tak tichooo
No tak v tomto tíme by som netipvola ani za svet, v takej atmosfére :D

Však ja ti to odplatím sopko "čo sa staráš" za Black Riders Vás dáme ak nám povolia ten BR.
Sopko:si moj bratranec ale od tade po tade.Ty si ocividne robis v tyme co ches a beres rozhovory alebo moje prispevky ako srandu ale ja nie :evil: .Ja chcem pre svoj tym to najlepsie a preto navrhujem aby si sa zdal funkcie GM tymu.A vies preco som to povedal lebo toto je moj tym ktory som dal ja dohromady.Nikdy poriadne nefungoval co sa tyka tipovania v 4 a stebov to je to iste a ja takeho GM nepotrebujem.Chcem aby bola atmosfera v tomto tyme co najlepsia aby tipery spolu dobre vychadzali a nie sa tu len hadaly.
Kanter:co sa tyka toho ze nas porazite tak to mas smolu az sa ja vratim do tipovania tak nad namy nebude nikto vyhravat.
Didi:ty len pekne tipuj zatial si prinos pre tym. :frajer2:
Come On England:co takto aby si sem niekedy zavytal a vyjadril sa a ukludnil to tu.Viem ze mas mozno vela roboty ale si sucast tymu treba si najst jednu minutku pre napisanie prispevku sem. :wink:
kanter píše:No tak v tomto tíme by som netipvola ani za svet, v takej atmosfére :D

Však ja ti to odplatím sopko "čo sa staráš" za Black Riders Vás dáme ak nám povolia ten BR.

vy tak vies koho mozne davatt :lol3:
michal225 píše:Sopko:si moj bratranec ale od tade po tade.Ty si ocividne robis v tyme co ches a beres rozhovory alebo moje prispevky ako srandu ale ja nie :evil: .Ja chcem pre svoj tym to najlepsie a preto navrhujem aby si sa zdal funkcie GM tymu.A vies preco som to povedal lebo toto je moj tym ktory som dal ja dohromady.Nikdy poriadne nefungoval co sa tyka tipovania v 4 a stebov to je to iste a ja takeho GM nepotrebujem.Chcem aby bola atmosfera v tomto tyme co najlepsia aby tipery spolu dobre vychadzali a nie sa tu len hadaly.
Kanter:co sa tyka toho ze nas porazite tak to mas smolu az sa ja vratim do tipovania tak nad namy nebude nikto vyhravat.
Didi:ty len pekne tipuj zatial si prinos pre tym. :frajer2:
Come On England:co takto aby si sem niekedy zavytal a vyjadril sa a ukludnil to tu.Viem ze mas mozno vela roboty ale si sucast tymu treba si najst jednu minutku pre napisanie prispevku sem. :wink:

zrazu doteraz si vypraval ze s tymto tymom nemas nic volako si rychlo zmenil nazor :biglol:
Ty co tu vypravas kraviny si pozri dozadu prispevky kto prispieva najviac v tejto teme a potom nieco hovor.O tento tym budem stale stat a dohliadat nanho.Je to moja srdcovka.A uz prestan vypisovat ako na icq toto je forum a tie tvoje prispevky su zbytocne
michal225 píše:Ty co tu vypravas kraviny si pozri dozadu prispevky kto prispieva najviac v tejto teme a potom nieco hovor.O tento tym budem stale stat a dohliadat nanho.Je to moja srdcovka.A uz prestan vypisovat ako na icq toto je forum a tie tvoje prispevky su zbytocne
preco by som mal prestaat vypisovat to je moja vec nikto mi to nezakaze ked tu nenadavam ako ty :lol2:
sopko píše:
michal225 píše:Ty co tu vypravas kraviny si pozri dozadu prispevky kto prispieva najviac v tejto teme a potom nieco hovor.O tento tym budem stale stat a dohliadat nanho.Je to moja srdcovka.A uz prestan vypisovat ako na icq toto je forum a tie tvoje prispevky su zbytocne
preco by som mal prestaat vypisovat to je moja vec nikto mi to nezakaze ked tu nenadavam ako ty :lol2:
kedysi nehovorim teraz :yes:
sopko načo si GM, keď svoj tím nevedieš a dokonca ani netipuješ. Však to je vaša vec, ale doplácajú na to iní !!!
kanter píše:sopko načo si GM, keď svoj tím nevedieš a dokonca ani netipuješ. Však to je vaša vec, ale doplácajú na to iní !!!
a co teba to trapi a ked tak tipujem furt raz sa mi to stalo
________
rak ako raz
:roll: :)
sopko píše:
kanter píše:sopko načo si GM, keď svoj tím nevedieš a dokonca ani netipuješ. Však to je vaša vec, ale doplácajú na to iní !!!
kto na to doplaca no povedz
_______
tim KH..
sopko píše:
________
rak ako raz
:roll: :)

co kecas
pozrite vobec si tu nerobi nas tim dobru reklamu stale sa tu hadate o com to je??? :verysad: tak sa schopte a tipujme aby sme ukazali ze tento tim ma na viac ako len na hadanie sa :clap: :clap:
no sak ked to tu jedna osoba vyprovokovala :x
nech sa každý stará v prvom rade sám o seba a o svoj tím a predíde sa takýmto naťahovačkám. Držím vám palce chalani, hlavne kvôli bráchovi, verím, že sa pozbierate... :good:
Ja by som si prial Vás dostať do divízie, ak nám povolia Black Riders.
tak tak by sme vas porazili :yahoo: :yahoo:
sopko píše:tak tak by sme vas porazili :yahoo: :yahoo:

DIDI by nebol vo Vašom tíme :D :-P
Tak já myslím že Sopkovi to zatím jako GM docela jde, v minulém kole nás dovedl ke 2. místu, to je přeci úspěch :good: :good: . Proč nyní několik dní netipoval netuším, asi mu to nevyšlo........ :sad2: !!!!
Jinak také v našem týmu vítám Didiho, snad bude platnou posilou....... :good: :good: !!!!

To Míša - Vždyť sem chodím když je čas, ale nyní jste sem napsali spoustu příspěvků během 1-2 dní, takže píši až terazky......... :wink: :thumbsup: !!!!
Come on ENGLAND píše:Tak já myslím že Sopkovi to zatím jako GM docela jde, v minulém kole nás dovedl ke 2. místu, to je přeci úspěch :good: :good: . Proč nyní několik dní netipoval netuším, asi mu to nevyšlo........ :sad2: !!!!
Jinak také v našem týmu vítám Didiho, snad bude platnou posilou....... :good: :good: !!!!

To Míša - Vždyť sem chodím když je čas, ale nyní jste sem napsali spoustu příspěvků během 1-2 dní, takže píši až terazky......... :wink: :thumbsup: !!!!

konecne toto tu niekto pochopil :good: :good:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS