Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

a este pridam video z treningu brankarov :D :cool:

Obrázek

za chvilu dam este aj s jednotlivimi nickami :smile03:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Diky mike za ten obrazok :good: :smile03:
Na zápas proti EI pocestovalo dnes 16:00 neuveritelných 2853 fanclobakov nášho tímu ktorý budú pre nás dalším hráčom.a 20 štastlivcov včera v noci s A timom Attack Sharks :cool:
ved vy nehrate s SC :D
chybycka sa vloudila :D
Dnes som cakal ze si z ladu EI odnesieme minimalne 2b ale ak som dobre počtal tak AS-EI 11 :12
sere ma to ze uz som mal na tikete Colorado EDM 2 len som to prepisal :x
tak co ludkovia nazdar jak vam to ide? idem na navstevu pustite ma dnu?:D mozme ist na stadion a zapingat si :Dmomentalne netrenujem s ziadnym timom a to mi chyba s chlapcami v MB sa vztahy nejako vyostrili a tak sa vraciam s prosbou k vaam:D tak co ideme?:D
No tak ak nie som slepy tak z Evil Insiders podal len eman22 ktory ziskal ak niesom sprosty :D 5b....... a my Leonardo 5b Josef 4b Deno 6b a ja 10b ....

Attack Sharks - Evil Insiders
no dnes zase prehra o bod ... v tabulke sme zatial takmer posledny :x ale prehrali maximalne o 2 body
Tak nam na jednej graficke stranke spravili nieco ako ma maro

Obrázek Obrázek

Super práca :good: :thumbsup: :cool: :clap: :clap: :clap:
Nedaří se nám....Musíme se sebrat!!...Já podávám hrozné výkony!! :thumbsdown:
no dnes sme moc denovi nepomohol ked získal 5b a my traja dokopy 4 ale remizovaly sme s Firebirds (9) 7:7 (9)
tak aj ked otrasnym vykonom ale predsa len sme čičinky porazily :smile03: :yes: ,,,

vadi mi ze moc nepisete do tejto temy a vyzeram ako schyzofrenik

------------------

aky schyzofrenik mne tak nepripadas

-----------------

budte tich nabi a Hank
tak dnes to boss cickam vyhral bez neho by tam cicki mali bodov ako my ale on bohuzial ziskal tolko bodov ci 2 nasi naj :o
Nabokov_SJS píše:tak dnes to boss cickam vyhral bez neho by tam cicki mali bodov ako my ale on bohuzial ziskal tolko bodov ci 2 nasi naj :o
Už bylo na čase se dostat zase po krátkém výpadku do formy, co jsem v jednotlivcích klesnul pod "dělící" čáru :lol2: ... jenom mě mrzí neodhadnutí výhry COL (to je teď marný) a pak mě naštvala prohra Chicaga, protože domácí byli jasně celý zápas lepší (dobře zachytal Mason, no :| )

Ale víš jak, oslavujte přeci s námi :clap: :biglol:
dnes velmi cenne vitaztvo proti MB aj ked proti vacsine timov by to moc neobstalo ...
Soory chalani ale rozbil som n0otebook :D :oops: :x teraz pisem z kaviarne takze natipujem dlho dopredu ... ale som rad ze sa nam aj tak darilo a vyhrali sme oba zapasi proti rivalom s PD ktorych treba drzat zasebou aby sme isli do play - off ........ a aj josefovi gratulujem ze mu vysla all-star game :cool:
och, to ako sa ti podarilo rozbit notas :shock:
Konecny vysledok:

Attack SharksObrázek vs. FireBirdsObrázek 15-18

janik 9 b
Matejko 9 b
canesman 7 b
Chester 7 b

Leonardo 4 b
Josef1975 11 b
Nabokov_SJS n.
Deno24 n.
Naby: Prosím, najdi si za mě náhradu, já teď nebudu mít vůbec čas. Už ho vlastně nemám.
do play-off dufam postupime a to uz budem mat notebook tak potom musime riadne zabrat
Ja by som si byt vami nebol taky isty, ze do PO postupite.Staci ak PT skonci do 3. miesta a ostanu vam len oci pre plac.
heh no to este tam musia skoncit :D
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES