Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

x-men píše: uplinulich
g.e.o.r.g.e píše: vinikajuce
ale hrubky robite take iste :lol3: :lol3: :lol3:
:skodoradostny2: Ja z vás umriem :haha2:
g.e.o.r.g.e píše: ktorim
este aj toto norvic :)
No vsak uvidime co ukazu uplynule dni :D
arek píše:
g.e.o.r.g.e píše: ktorim
este aj toto norvic :)
No vsak uvidime co ukazu uplynule dni :D
pockaj teraz som si neni isty ale ved je to mnozne cislo nie?ooops.....iba v nominative :P Gramaticke okienko :lol2:
g.e.o.r.g.e píše:pockaj teraz som si neni isty ale ved je to mnozne cislo nie?ooops.....iba v nominative :P Gramaticke okienko :lol2:
A keďže ja som starý puntičkár, nemôžem ti schváliť ani to tvoje neni, pretože toto slovo slovenčina nepozná :D Keď už, tak nie je
:lol:
Ja som to zacal ja to aj skoncim.Dost bolo.Radsej poriadne tipujme a je*me na gramatiku.Lebo ka nam ujde PO tak potom to este len bude rosambo ako bude kazdi nadavat :wink:
Každi :lol: :lol: :lol:
barrki píše:Každi :lol: :lol: :lol:
krista Barrki.....nominativ monozneho cisla......a ty si nedas pokoj ze?...aspon vidno ako ti zalezi na tom dostat sa do PO :|
tak na ziadost g.e.o.r.g.a poprosim aby ste sa ukludnili a prestali uz pisat o tej gramatike.
dnes dobry vykon chlapi sme 3 a minimalne si toto miesto treba udrzat a play off mame v suchu lentak dalej prievidza turtles 4-ever :clap:
Zigy dnes vyborna robota.Len tak dalej a PO nam nema sancu ujst :)
dnes ste sa nam vzdialili o dalsie dva bodiky, ach jaj :doh: . Ale ratajte s tym, ze na konci vas predbehneme, na to sme majstri :frajer2:
Jj...ked sa kazdy den takto zadarí... tak sme super!! :yahoo:
A to nám na začiatku nikto neveril, že máme šancu na PO, ked sme sa zapojili ako tím tak neskoro do KTLky... Taaakze korytnacky GO GO :oslava:
Korytnacky, dnes sme si zase zlepsili, upevnili svoju poziciu, takze verim ze PO bude v suchu :) Samozrejme ze za tieto tri dni sa to este da vsetko pokazit, takze verim ze este riadne zabodujeme...
A tu je video, ktore sa k nasim vykonom iste hodi :
dnes super vykon ivan a g.e.o.r.g.e mohli by sme este atakovat prve miesto a nebojte sa chalani nebudem im tam uz vypisovat dufam ze nam za to nestrhnu vazne sorry
Obrázek
CHalaniii supeeer :winner1: Zvládli sme to, a len za 2 kolá, počas ktorých sme tu tipovali, sme sa prebojovali do Play-off, PARÁDA!!! Budeme bojovať proti Blue Angels takže to ľahké nebude, ale my na to máme!!!
Tak vám ešte raz gratulujem, a po PlayOff nachystáme poriadnu ožran párty so samými ku*vami :lol2:
chalani zvladli sme to sme v play off :clap: dufam ze sa nam podari dostat co najdalej :good: a este by som sa chcel spytat ze kedy my vlastne budeme tipovat? teraz mame asi volno neviem to presne takze este raz gratulujem chalani sme tam kde nam to nikdy neverili ze sa tam dostaneme :yahoo: :frajer2:
Tipujeme uz oddnes :wink:
tak frajeri je to tu..je acs sa ukazat..
mate tazku ulohu porazit blue angels.....jdnoznacnym favoritom si anjeli ale stav je zatial 0-0...

pripominam ze sa chysta vyjazd do mesta anjelov georgovho fanklubu :clap: :clap: :clap:
Jj, diky Maro, to mas fakt pravdu, je to tazka uloha, ale ked uz sme si za 2 kola dokazali zabezpecit postup do play-off, preco by sme nezvladli prekonat aj Blue Angels? :roll:
Uvidime, kto po dnesnej noci ziska psychicku vyhodu v podobe vedenia v serii 1:0
Chalani takže nezabudnite dnes natipovat do nasej skrytej temy, hned navrchu v NHL-NA OSTRO, a dajte si pozor, aby ste nedali presnie tie iste tipy, ako dal niekto pred vami (g.e.o.r.g.e :lol: )

No a taktiež ani pocas Playoff nezabudajte na nasu stranku:
Obrázek
Nazdar dufam ze postupime cez blue angels aj ked viem ze to nebude 4:0 ale s nasou terajsou formou by to malo stacit aj ked barrki asi bude chciet vyhrat umelca v play off :D a moja forma je teraz kolisava ale zigy a george tipuju naozaj dobre
ivan ako vidim prebral si moju stafetu provokovania x-mena a celeho jeho timu chvalim ta za to :good: :good: ked ich tam nemozem provokovat teraz ja tak aspon ty je to super len tak dalej go Ivan go a je to pekna hlupost s tym GM ako to mohol vyhrat x-men ale kaslem na to aj tak ich tym stoji za prt :P
Taketo provokacie si laskavo uz odpustite a nepodporujte sa v tom este navzajom lebo ma to prestava bavit a skonci to naozaj zle pre niekoho tak si radsej zahryznite do jazyka a neprovokujte, ked proti sebe nieco mate rieste si to sukromnou cestou alebo to nechajte tak ale este jedna provokacia a mate BAN a je mi jedno ci je PO alebo nie, KTL si musi kazdy zasluzit nieje to povinnost aby sme kazdemu dovolili sutazit. To iste plati pre kazdeho :!: :!: :!: :evil:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG