Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
CHalaniii supeeer
Zvládli sme to, a len za 2 kolá, počas ktorých sme tu tipovali, sme sa prebojovali do Play-off, PARÁDA!!! Budeme bojovať proti Blue Angels takže to ľahké nebude, ale my na to máme!!!
Tak vám ešte raz gratulujem, a po PlayOff nachystáme poriadnu ožran párty so samými ku*vami
Tak vám ešte raz gratulujem, a po PlayOff nachystáme poriadnu ožran párty so samými ku*vami
chalani zvladli sme to sme v play off
dufam ze sa nam podari dostat co najdalej
a este by som sa chcel spytat ze kedy my vlastne budeme tipovat? teraz mame asi volno neviem to presne takze este raz gratulujem chalani sme tam kde nam to nikdy neverili ze sa tam dostaneme
:frajer2:
ivan ako vidim prebral si moju stafetu provokovania x-mena a celeho jeho timu chvalim ta za to
ked ich tam nemozem provokovat teraz ja tak aspon ty je to super len tak dalej go Ivan go a je to pekna hlupost s tym GM ako to mohol vyhrat x-men ale kaslem na to aj tak ich tym stoji za prt
Taketo provokacie si laskavo uz odpustite a nepodporujte sa v tom este navzajom lebo ma to prestava bavit a skonci to naozaj zle pre niekoho tak si radsej zahryznite do jazyka a neprovokujte, ked proti sebe nieco mate rieste si to sukromnou cestou alebo to nechajte tak ale este jedna provokacia a mate BAN a je mi jedno ci je PO alebo nie, KTL si musi kazdy zasluzit nieje to povinnost aby sme kazdemu dovolili sutazit. To iste plati pre kazdeho
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé