Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

JJ dnes sa teším na Arsenal. teraz nás drží Fabiansky :) A všetkým čo mu neverili a nadávali pred tým a podobne tak tu máte taký malí pozdrav odo mmňa :arrow: :butt: :ho*no: B.Wall mi a arsenal vyhráme tak či tak :-P A fajne, že zajtra idem do práce, len poobede, celkom dlhý som mal tento víkend, ktorý ešte neskončil pre mňa :) Ono sa ti preto tak darí bo si s nami :-P začul som aj také, že by si dnes mal sa ocitnúť aj v zostave arsenalu :D
v arsenalu uz asi ne,...neska uz sem jeden fotbal hral a prohrali sme 6-0 , navic si souperi mysleli ze sem blazen a chteli me zmlatit, ale pohoda , prezil sem :hufi:

btw pokazdy co te tu vidim tak porad pises jak pracujes....ty ses v ty praci nepretrzite ne :D ? Rekni sefovi (pokud nejsi sef ty=D) at ti da volno a zlepsi pracovni podminky a plat, protoze jinak se nedokazes soustredit na tipovani :lol2:
Co sem se koukal, tak sme zatim v tomhle kole paty, ale s malym odstupem na treti misto...Tymove je to celkem ok, spis posledni dobou totalne suckuju jako jednotlivec, jeste ze to nelezi na me, ale na zbytku tymu :lol: :bitka3:

ixo: nepracuj porad a di tipovat :a_von: :modlenie: :hufi:
Stále sme piati B.Wall až s tým rozdielom už, že na 3. miesto strácame dosť veľa. Som myslel, že to dáme na to 3. miesto čo nevidieť, ale sa nám zďialilo... , ale do konca kola je ešte dosť hlavne si nesmieme dať pustiť to 5. miesto musíme hrať zo zabezpečenej obrany. B.Wall pôjdeš do brány daj si nejakú sukňu :D aby ti neprekĺzol puk medzi nôžky :lol2: a ja budem v obrane tvôj strážca :D ... cez nás nič neprenikne :lol2: :lol: Redy a palkovk v útoku je to na vás... musíte byť v predu dotieraví a čakať predu na naše dlhé prihrávky :-P . Dosť bolo, ale srandy realita je taká, že nám to ide dosť na prd je to bieda a už ma to začína pomaly hnevať a vôbec neviem pomôcť týmu..., ale celkovo máme teamové suchoty nejaké... samozrejme verím nám a dúfam v čoskoré zlepšenie a dúfam, že toto kolo skončíme v prvej polovici, nie aby sme dopadli, ako kolo pred tým :hroza:

GO STRONG CROCODILES GO :!: :!: :!: :cinka: :cinka: :cinka: :box: :box: :box:
B. Wall a jo už čoskoro idem do práce prídem až po 10 večer :-P B.Wall dobre oci už som natipoval :lol2: môže byť :D
me pride ze tipuju cim dal hur :bitka3: ...snad se to dneska otoci :D
V noci to bol konečne celkom dobrý výkon oproti posledným dňom. V tabuľke teamovej, ale je to všelijaké, treba už konočne zabrať a hrať dobre a snažme sa dnes čo najlepšie natipovať, lebo soboty bývajú dosť dôležité... snaď už budeme podávať dobré výkony a nie tie prdy poslednú, ako dobu.
Palkovk :yahoo: :clap:
Redy píše:Palkovk :yahoo: :clap:
Palkovk to je nič to je pumpa :D Paľko už asi vedel, že to má v týme zrátané, že v týme je cítiť nejaký smrad :D a dusno(tesne) a, že asi onedlho odpláva opustí team :D tak preto v noci asi zabral a nahral pre team 17b, lebo sa bám, že sa bude musieť porúčať :D Ale nie srandujem chlapi :-P Nikto nič nemá zrátané, len palkovk je pumpa :D V kuse toto v robote počúval od káždého hej ty puppa hej ty fajka :lol2: B.Wall, ale dosť bolo práce však :D Počuj teba v noci v skoro roztrieľali v bráne :D , ale si to ustál frajer naša brankárska jednička :D Chlapi, ale teraz vážne. Potešil ma dnes náš výkon z noci, ktorý sa hne´d odrazil aj v teamovej tabuĺke, ale mohli to byť ešte o nejaké 2bodíki lepšie :-P trošku skromnosti by sa mi aj zišlo čo :lol3: Posledné dva dni hracie sme zahrali super to sú výkony hráča, aby nosil na hrudi nápis Strong Corocodiles :frajer2: a nie nejaký nápis pumpa a podobne :D Ešte to bude chcieť od nás dobrý záver kola a ešte doladiť formu, dúfam, že sa palkovk už rozohrá lepšie a tiež to dúfam aj o mne, lebo aj u mňa to neni to čo by som chcel odovzdať týmu, ešte sa musím zlepšiť a mi všetci tiež. Bude to zaujímavé do konca kola snaď uhráme nejaké slušné body a budeme na seba hrdí na tento team. Paľo a čo si mi písal sms, že tie 0 mi vyšli min. noc no moc nie nebol som až tak zo sebou spokojný chcelo to viac to stále je pre mňa málo chcem stále a stále viac odovzdať týmu bodov, takže tu treba len všetci makať a makať, lebo ja už posledný nechcem skončiť na konci kola dúfam, že vy tiež. Tak sa teda majte STRONG CROCODILES a držme sa :smile03: a palkovk ešte neurážaj sa veď v kuse ako malý chlapec :razzi:
palkovk ted predvadi naprosto mega vykony, ze to ani nejde :-O

Ja naprosto suckuju, uz se na me dotahnul dokonce i ixo a to byl jeste pred chvili docela o dost za mnou :lol: ..Ale jak koukam, tak je to docela nahustene, abych se dostal o 10pozic vic, tka mi staci uhrat tak 2-3body navic.
chlapi vy tu hlavne neriešte individuálne hodnotenie(štatistiky) tie ja ani moc nesleduj ani neviem koľký som a ani ma to nezaujíma. Príde mi to dakedy divné a myslím si o tom svoje. Dosť často tu omieľate koľký ste a koľko treba a tak...treba sledovať viac dianie v teamovej tabuľke a riešiť situáciu, ako jeden team čo sme aj a nie, tu seba jednotlivca. Samozrejme ja to chápem, keď sa darí, ako jednotlivcovi tak pomáha aj ako týmu, ale treba to dať na javo trochu inak teamovo a nie svoje individuálne hodnotenie a podobne riešiť... možno som kus túto situáciu prehnal a zveličujem, ale bolo mi za potreby dať na javo, že tu ideme a makáme, ako team, a komu ide viac o svoje výkony a nie teamové tak potom dovi dopo nemá tu čo robiť takých típerov nepotrebujem... je to kruté, ale je to tak ja som proste teamoví hráč a pre team spravím všetko samozrejme v rámci fair play a to žiadam od každého v teame, takže od teraz žiadne som toĺký a toľký a na to mi treba toľko, ale na to nám treba toľko a to musíme tak a tak jasne? Zbitočne vás rozptiľujú individuálne hodnotenia si myslím. Nič chlapi prémie idú dole :-P Dobre a sústredme sa na večerný zápas B.Wall rýchlo šup, šup do výstroja treba ťa rozchytať :D
Ja se koukam na individualni vysledky prave kuli tymu...me je taky jedno pokud sem prvni nebo padesatej a to jakoze fakt...ale cim vys sem, tim vic pomaham tymu..kdezto kdyz hraju na prd tak sem tymu vlastne k nicemu ze jo...a ja chci bejt tymu uzitecnej, kdybych treba byl prvni v individualni statistice a tym by byl posledni tak sem nastvanej, ale tym zkratka potrebuje abych hral co nejlip, protoze tim tomu tymu pomuzu

vystroj si radsi vezmu..neska me osahaval naekj bezdomovec v metru, takze potrebuju nejakou vystuhu aby se to znova neopakovalo :D
Chlapi tak sa mi to páči tak to má byť stúpame hore, ale bacha na zadné vrátka. Dnes si z chuti zatipujem :-P Chlapi, len tak ďalej nech nám to vydrží Go Go GOOOOO STRONG CROCODILES :box: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave: :fan:
Nedeľu sme potiahli vďaka Ixovi :good:
netrep vraj vďake mne :D :lol3: skôr vďaka anči dlaňovki :lol2: Skôr ty nás teraz dobre ťaháš posledné dni ti ide si náš teamoví motor :) Asi ti pomohlo to, že som sa ti zahrozil, že ak nezačneš poriadne hrať(tipovať), ako sa patrí na tvoj ročný plat 5centov :lol2: tak ťa spláchnem do WC :razzi: Chlapi, ale teraz fakt ozaj posledné dni mi robíte radosť som na nás hrdý, že sa nevzdávame a bojujeme a už mi ostáva, len dúfať, že toto kolo skonči pre nás dobre, lebo sme sa tak fajne rozbehli nabrali nový dych, že by to bola škoda, keby to spackáme už. Tak sa teda držme STRONG CROCODILES GO GO :cinka: :box: :groupwave: :povzbudzovanie:
vraj mám dať dnes nulu :D
palkovk píše:vraj mám dať dnes nulu :D
Čus tam ty :D . Nemám nejako náladu nejaký som chorý zajtra idem k lekárovi... nemám náladu, takže tu moc néjdem vypisovať a riešiť, ale len toľko na dnešnej noci bude dosť záležať ako skončíme tak snaď dopadneme dobre, takže si dnes dajte záležať a ak ste už tipli tak snaď ste si dali, takže držme sa čavte.
V noci to dopadlo pre nás myslím si super. Dnes sa hrá jeden zápas to nejako uhráme a pozeral som team. tabuľku tak aj ak pokašleme pos. tipovací 16 deň skončiť by sme mali okolo 5. miesto čo by nebola až taká tragédia celkom dobre, ale najlepšie bude, keď to udržíme do 3. miesta to by bolo super. Draxel D. už asi nedohoníme preto myslíme hlavne na obranu 2. miesta, takže tak chlapi. Redy a B.Wall super :good: :thumbsup: :frajer2:
No tak na dnesek jsem sam hodne zvedavy...Prislo mi to zatim jako nejtezsi tipovaci den, protoze se tam utkava hodne tymu, ktere maji skoro stejnou bilanci, popripade to jsou zapasy, kde se toho muze stat docela hodne....Snad to nejak vyjde :D
B.Wall píše:No tak na dnesek jsem sam hodne zvedavy...Prislo mi to zatim jako nejtezsi tipovaci den, protoze se tam utkava hodne tymu, ktere maji skoro stejnou bilanci, popripade to jsou zapasy, kde se toho muze stat docela hodne....Snad to nejak vyjde :D
Teraz si ma doplietol som s toho jeleň :D Na dnešok v noci? však to nie je čo riešiť jeden zápas tipneš a frčíš ďalej ja tam niečo švacnem a je to :-P Ty si myslel min. tip. noc respektíve nie tú čo bude táto, ale tá pred tým, kde sme nahrali 28... nechajme radšej tak :D A ty sa čo smeješ Paľo sa nesmej :D :lol2: dneska ťa néjdme nahovárať pri jednom zápase už na nič ty jeden mantinel :lol2:
spameri načo tipujete aj tak nevyhráte,ste len do počtu :scare: :scare: :scare: :scare: :lol3:
jo vono jak ja tipuju jeste den dopredu tak sem to poplet..myslel sem noc ze zejtra na pozejtri :D
:hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Rado,vieš ako riešim takýchto 12-ročných sopliakov, ktorí sa nevedia slušne správať?Také dve-tri po papuli. :bitka:
Neučí sa nič, sprostý je, nudí sa, tak otravuje všetky tímy.Treba ho naučiť slušnému správaniu.
presne nemám kamarátov prosím zoberte ma medzi seba prosím,prosím,prosím :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS