Redy píše:Palkovk

Palkovk to je nič to je pumpa

Paľko už asi vedel, že to má v týme zrátané, že v týme je cítiť nejaký smrad

a dusno(tesne) a, že asi onedlho odpláva opustí team

tak preto v noci asi zabral a nahral pre team 17b, lebo sa bám, že sa bude musieť porúčať

Ale nie srandujem chlapi

Nikto nič nemá zrátané, len palkovk je pumpa

V kuse toto v robote počúval od káždého hej ty puppa hej ty fajka

B.Wall, ale dosť bolo práce však

Počuj teba v noci v skoro roztrieľali v bráne

, ale si to ustál frajer naša brankárska jednička

Chlapi, ale teraz vážne. Potešil ma dnes náš výkon z noci, ktorý sa hne´d odrazil aj v teamovej tabuĺke, ale mohli to byť ešte o nejaké 2bodíki lepšie

trošku skromnosti by sa mi aj zišlo čo

Posledné dva dni hracie sme zahrali super to sú výkony hráča, aby nosil na hrudi nápis Strong Corocodiles :frajer2: a nie nejaký nápis pumpa a podobne

Ešte to bude chcieť od nás dobrý záver kola a ešte doladiť formu, dúfam, že sa palkovk už rozohrá lepšie a tiež to dúfam aj o mne, lebo aj u mňa to neni to čo by som chcel odovzdať týmu, ešte sa musím zlepšiť a mi všetci tiež. Bude to zaujímavé do konca kola snaď uhráme nejaké slušné body a budeme na seba hrdí na tento team. Paľo a čo si mi písal sms, že tie 0 mi vyšli min. noc no moc nie nebol som až tak zo sebou spokojný chcelo to viac to stále je pre mňa málo chcem stále a stále viac odovzdať týmu bodov, takže tu treba len všetci makať a makať, lebo ja už posledný nechcem skončiť na konci kola dúfam, že vy tiež. Tak sa teda majte STRONG CROCODILES a držme sa :smile03: a palkovk ešte neurážaj sa veď v kuse ako malý chlapec