Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

dnes opat znovu a zas sa zrejme budeme prepadat ja a josef 6b a Leo 8b
ked uz to vyzeralo ze si budeme upevnovat bodovanu poziciu zase pridde takyto otrasny den Josef 6b Leo 4b a ja 2b :x
nevadi casu je este dost treba sa posnazit este na tu bododvanu priecku :cinka: :smile03: :yes:
Potřebujeme alespoň dva dny po sobě dobrý výsledek. Pořád jsme na hraně.
zase sme na bodovanom mieste ale iba o 3.body pred HK tak dneska treba poriadne zamakat
LETS GO ATTACK SHARKS
Omlouvám se, že teď moc nepíšu. Není čas. :|
Zaciname proti vitazom modrej skupiny SC tak musime poriadne zabrat
Nabokov_SJS odpis mi prosim ta na ss co som ti poslal ohladom all-star, aby sa mohli co najskor oznamit zlozenia timov, dik
Bohuzial prvy zápas sme nevihraly...ospravedlnujem sa aj ze som nepisal bol som prec.... tak dneska treba poriadne zamakat a poslat SC tam kam si to zasluzia :frajer2: :bitka3:
Bohuzial ak som spravne pocital sme opat prehrali tentokrat 26 -28 .... teraz nás caka dvojzápas proti BLUE Angels a oba zapasi musime vyhrat ... :frajer2: :cinka: :cinka:
Josef vidim ze si v allstar game ... super :clap: :good: gratulujem
Wow, to je skvělé!!! Díky a gratulaci.
Sharks NEWS

Po dvoch prehrách proti SC obi dva krat o dva body sa v šatni Sharks už naplno sústredia na najbližší dvojzápas proti Blue Angels ktorý obidva krát bodovali proti Steelers C celkovo 4body.Všetkych 19 000 lístkov na tento zápas bolo predaných ešte koncom 4.kola a bohuzial Fan Club BA príde maximalne iba v množstve 100.

Nadalej Zverejnil GM tímu Nabokov_SJS platy tímu a Sponzorov:.
Leonardo 9 500 000 eur
Josef 10 000 000 - zdvihnutie platu po nominovani do All Satr Game :D
Deno 24 9 300 000 - -200 000 pre nepravidelné tipovanie v 4.kole :thumbsdown:
Nabokov_SJS 8 000 000 - + cast penazí od Sponzorov

Hlavní Sponzor - Play Boy
Mediálni Sponzor - TV JOJ
Osatní Sponzori - Fortuna Bauer, Nike Bauer,Reebok Tesco
Sharks City Bulvár
Nabokov_SJS vraj plánuje do tímu priviesť volného tipéra BigPete na 6.kolo a play-off
reakcia GM AS,,mozna zmena v kádri je aj za BigPete ale len ak niekto odide z timu alebo velmi malo odtipije v tomto kolo, ja som zo svojim timom spokojny!´´
sme 3-4 podla ziskanych bodov a kvoli rozlosovaniu sme 18-20 ...ale nevadi treba poriadne zamakat a zaistit si play-off :cinka: :cinka:
No vidim ze sa nam s tymi dennikmi rozthlo vrece..po prvom..nasom Bulls Gazzet vzniklo vela dalsich :D
maro píše:No vidim ze sa nam s tymi dennikmi rozthlo vrece..po prvom..nasom Bulls Gazzet vzniklo vela dalsich :D
ale pravdu pise len novy cas :D
WildCelt píše:
maro píše:No vidim ze sa nam s tymi dennikmi rozthlo vrece..po prvom..nasom Bulls Gazzet vzniklo vela dalsich :D
ale pravdu pise len novy cas :D
:lol:
Ale kdeže pravdu píše, len ixo bulvár :lol: :lol: :lol:
Uz by sa konecne mali bodiky pripisovat aj nam ak som dobre pocital tak sme vyhrali 14:12Leonardo Full :good: :cool: ja a Deno 6b a Josefa newem presne :D :D
Aj taketo chyby robili zadné rady BLUE ANGELS --
A takto Leonardo rozhodol dnešny zápas :cool: :o
Ale potil sa poriadne aj váš GMko

[nhltv]<iframe width="480" height="289" frameborder="0" src="http://www.nhl.tv/team/embed.jsp?hlp=84 ... "></iframe>[/nhltv]
vyhrali ste? ja som to nepocital este...pockam si na oficial vysledky
uz su presne tak ako som pocital :yes: :D
no newiem ci mam byt rad alebo nie ze v bodoch sme 2 najlepsi len na prve dve kola sme dostali najlepsich :verysad: :verysad: :sad2: :sad2: :sad2: a patrime medzi najslabsich
Nesmejte sa moc
Obrázek
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES