Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Nase vysledky su hrozne, aspon potesia nuly umelca Ivana
Korytnacky, chodte zahlasovat za nasu stranku na ktl.hokejforum.com
Korytnacky, chodte zahlasovat za nasu stranku na ktl.hokejforum.com
no taak hosi uz sa preberme to nie je mozne sme uplne z formy a to vsetci do jedneho
uz by sme mali zabrat a verim ze po dnesnej noci zase chytime formu hra sa dost zapasov a mohli by sme sa uz konecne prebrat a ja som stihol dnes natipovat len tak tak ale stihol som tak vela stastia go PD TURTLES go
na stranke KTL najdete clanok Spätný pohľad na 5. kolo očami GM
Niekoľko úryvkov, týkajúcich sa našeho tímu:
Joe S. : "Prekvapením sú pre mňa Prievidžania , pôsobia vyrovnane, sú zohratí a zaslúžia si veľkú pochvalu, keď okrem západu, triumfovali aj medzi umelcami. "
Cepi : "Určite treba vyzdvihnúť skvele počínanie si nováčikov KTL - krokodílov , no najmä ich zvieracieho konkurenta korytnačky , ktoré sa prezentovali výborným finišom a v samom závere zahrali aj takticky s prehľadom, čo sa nedá celkom povedať o cicinkách z IC"
arek : " Prekvapili ma Turtles a Crocodiles , ktorí obsadili zaslúžene prvé dve pozície v tabuľke."
Ostatné reakcie GM sa dočítate priamo v článku
Niekoľko úryvkov, týkajúcich sa našeho tímu:
Joe S. : "Prekvapením sú pre mňa Prievidžania , pôsobia vyrovnane, sú zohratí a zaslúžia si veľkú pochvalu, keď okrem západu, triumfovali aj medzi umelcami. "
Cepi : "Určite treba vyzdvihnúť skvele počínanie si nováčikov KTL - krokodílov , no najmä ich zvieracieho konkurenta korytnačky , ktoré sa prezentovali výborným finišom a v samom závere zahrali aj takticky s prehľadom, čo sa nedá celkom povedať o cicinkách z IC"
arek : " Prekvapili ma Turtles a Crocodiles , ktorí obsadili zaslúžene prvé dve pozície v tabuľke."
Ostatné reakcie GM sa dočítate priamo v článku
Vysledky ankiet zo 4. kola KTL, dalsi nas clen ziskal titul najlepsi novacik KTL, bravoo Zigy
(V 3. kole sa najlepsim novacikom stal Ivan)
Najlepsi tiper 4. kola (07/08) KTL
Baffy
Najlepsi GM 4. kola (07/08) KTL
maro
Najlepsi novacik 4. kola (07/08) KTL
Zigy
Najvacsie sklamanie 4. kola (07/08) KTL
kelemantia
Najvacsie zlepsenie za 4. kolo (07/08) KTL
Baffy
Najvacsia osobnost 4. kola (07/08) KTL
Joe S.
(V 3. kole sa najlepsim novacikom stal Ivan)
Najlepsi tiper 4. kola (07/08) KTL
Baffy
Najlepsi GM 4. kola (07/08) KTL
maro
Najlepsi novacik 4. kola (07/08) KTL
Zigy
Najvacsie sklamanie 4. kola (07/08) KTL
kelemantia
Najvacsie zlepsenie za 4. kolo (07/08) KTL
Baffy
Najvacsia osobnost 4. kola (07/08) KTL
Joe S.
mohlo to byt aj lepsie ale co uz aspon nieco sme stale 5 a na 4 sc stracame 2 alebo 3 body a som rad ze som sa stal tym najlepsim novacikom ale vcera vo futbale sa nam darilo viac a Ivan musis prist aj v piatok zase si zahrame :frajer2: aj dnes ideme hrat vsak barrki?
takze len tak dalej korytnacky a dufam ze dnes zatipujeme lepsie ako vcera
Jasne Michal ked sa ten zapas uskutocni tak to dohodneme aby si aj ty mohol prist...
A k nasim vykonom - nemozem povedat ze by som bol so svojimi (alebo celkovo s timovymi) vysledkami spokojny... Stale to nie je ono, ak chceme postupit do Play-off ... Zatial nam to vsak stacilo na predbehnutie strong crocodiles, a dosiahnut bodovanu priecku, avsak mame este dost casu aby sme sa prebrali, a zvalcovali celu zapadnu konferenciu... Bol by som rad keby sme si dokazali vybojovat Play off, na to ze tipujeme len 2. kolo tak by to bol fantasticky vykon a povazoval by som to za obrovsky uspech. Takze sa snazme chalani, a verim ze to pride...
A k nasim vykonom - nemozem povedat ze by som bol so svojimi (alebo celkovo s timovymi) vysledkami spokojny... Stale to nie je ono, ak chceme postupit do Play-off ... Zatial nam to vsak stacilo na predbehnutie strong crocodiles, a dosiahnut bodovanu priecku, avsak mame este dost casu aby sme sa prebrali, a zvalcovali celu zapadnu konferenciu... Bol by som rad keby sme si dokazali vybojovat Play off, na to ze tipujeme len 2. kolo tak by to bol fantasticky vykon a povazoval by som to za obrovsky uspech. Takze sa snazme chalani, a verim ze to pride...
Ale hej, motivaciu mame, a motivacia je obrovska - a to Play-off... Noo, a praveze aspon vidis ze napriek tomu ze sme pred vami, tak to tu nikto nevypisuje a nepripomina, a nikto z nas tu "nemachruje" :frajer2: , lebo to nie nas hlavny ciel, aby sme boli pred vami...x-men píše:Joe.S.teraz nepisu, lebo su pred nami, takze teraz nemaju motivaciu, ale ved oni sa rychlo rozpisu
.
Ale je pravda, ze ak by ste toto kolo skoncili pred nami, tak na PO prakticky nemame sancu...
Sanca je tu barrki a to taka, ze napr., keby sme aj pred vami cize my by sme skoncili na 3. mieste a vy na 4. mieste a Spiders by skoncili na 6. mieste a Ostravsti Chachari by skoncili za Spiders tak ideme aj vy aj my do PO, ale podla mna sa to nestane, lebo my sme si sami skonplikovali postup do PO, takze mi uz asi, len mozme na PO pomyslat, len na buducu sezonu aj, ked sice za 6 dni sa moze este vselico udiat, tazke uvidime co sa stane za uplinulich 6 dni
.
x-men píše:ked sice za 6 dni sa moze este vselico udiat, tazke uvidime co sa stane za uplinulich 6 dni.
A clapi musime minimalne udrzat terajsi stav a sme v PO...To by bolo vynikajuce.Do toho korytnacky
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé