Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

michal225 píše:
Joe S. píše:vyhodit GM :?: to sa snad ani nemoze :D
ale moze ja som veduci klubu :lol2:
no a cez pravidla to neprejde :biglol:
Joe S. píše:
michal225 píše:
Joe S. píše:vyhodit GM :?: to sa snad ani nemoze :D
ale moze ja som veduci klubu :lol2:
no a cez pravidla to neprejde :biglol:
ale vsak to je jedno ja som to aj tak myslel zo srandy.Nikoho by som ani nevyhodil ved zatial sa im dary :D
maro píše:hm sak zaberte..
nechate to krokodilov vyhrat :D :) :D
Jasne, že nechajú budú džentlneni predsa :D Oni vedia narozdiel od teba čo sa patrí :D
ixo píše:
maro píše:hm sak zaberte..
nechate to krokodilov vyhrat :D :) :D
Jasne, že nechajú budú džentlneni predsa :D Oni vedia narozdiel od teba čo sa patrí :D
Nebol by som si tým taký istý :twisted: :twisted: ALE TERAZ VÁŽNE CHAPI NESMIEME ICH NECHAŤ VYHRAŤ PRETOŽE KILLER HORNETS SU N. 1 :cool: :cool:
michal225 NEMACHRUJ NEVEIM CO CHCES ZAS DOKAZAT :box:
michal225-co ty chces vyhodit ma. SKUS TO SPRAVIT UVIDIME CI USPEJES :fucker:
co tu spietas s tym platom mozes mi znizovat ale len ked sa ti to bude snivat tak too anooop :lol2: :lol2:
michal225 píše:Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja :D .Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si? :thumbsdown: mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu :lol2: a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi :roll: .Ale neboj za to ta sopko nevihodi. :yes: Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho :razzi:

nikto neodide lebo toto je ten spravny vyber :yahoo:
sopko píše:
michal225 píše:Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja :D .Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si? :thumbsdown: mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu :lol2: a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi :roll: .Ale neboj za to ta sopko nevihodi. :yes: Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho :razzi:

nikto neodide lebo toto je ten spravny vyber :yahoo:
sopko zase mas spomalene zavyty
este sa dotiahnut na prve miesto :cool: :yahoo: :biglol: :clap:
sopko píše:este sa dotiahnut na prve miesto :cool: :yahoo: :biglol: :clap:
5 bodov :? :? musíme mať o 5 bodov viac ako SC :twisted: a sme na rovnako čiže túto noc musia v NHLKE makááááááááááááť :biglol: :biglol: :clap: :yes: :yes:
Tak táto noc bola na hoV.o z celkových možných 22bodov máme 6 :verysad: :verysad: a čo je viac smutné ostávame na druhej priečke :evil: ale aj druhé miesto je pekné :winner2: ale prvé je krajšie :?
Gratulujem k 2. miestu. :) Bola to riadna preťahovaná s vami o to prvé miesto a vypadalo to tak do posledny, že ste jasný favoriti na to 1. miesto, ale my sme sa nezdali aj pri vačšej bodovej strate na Vás a dobehli sme Vás a spravili si náskok. Kua chlapi, ale ste inak dobrý túto sezónu. Beda s tým, kto vás dostane, ako za súpera v 1. kole. :doh:
Díky Ixo, byla to opravdu parádní přetahovaná, ve které jste uspěli Vy a právem jste obsadili 1. místo. Ale já osobně jsem i s tím. 2. spokojen :good: :good: !!!!
Come on ENGLAND píše:Ale já osobně jsem i s tím. 2. spokojen :good: :good: !!!!
Veď, kto by nebol veď to je pekné miestečko ja by som sa aj s takým uspokojil tiež, ale tak prvé miesto je prvé, ale aj to 2, 3 má svoje čaro a aj ostatné bodové.
teraz zacne 5 kolo tak podme zas na nich :box: :box:
co sa snami deje prehrali sme o 2 body dva zapasy ideme idemmmmmmmmmmmmmme :good: :thumbsup: :cool:
sopko mal by si s tym nieco spravit vobec to neprospieva timu ze niekto netipuje asi by sa sa mal porozhliadnut po nejakych tiperoch :good:
Mischelito44 píše:sopko mal by si s tym nieco spravit vobec to neprospieva timu ze niekto netipuje asi by sa sa mal porozhliadnut po nejakych tiperoch :good:

sak uz na tom pracujem dal som hossovi 2 dni aby zacal tipovat ak dnes neda tak s nim koncim :oslava:
_________
a najlepsie na tom, ze ani sopko vcera nenatipoval.. :lol: :angel: :wink:
Mam uz plne zuby tohto.Sopko velke reci a netipujes jedna pravda:Neviem kto to pod teba napisal ale druha pravda nema sa co starat.A tretia pravda vy nieste uz tym vy ste uz len pre rekreaciu.Ja neviem keby neni Come On Englanda tak ste strateny.A zacnite spolu komunikovat normalne a nie vkuse sa tu dohadujete a davate si mudre rady.Starajte sa kazdy o seba a makajte pre tym :evil:
michal225 píše:Mam uz plne zuby tohto.Sopko velke reci a netipujes jedna pravda:Neviem kto to pod teba napisal ale druha pravda nema sa co starat.A tretia pravda vy nieste uz tym vy ste uz len pre rekreaciu.Ja neviem keby neni Come On Englanda tak ste strateny.A zacnite spolu komunikovat normalne a nie vkuse sa tu dohadujete a davate si mudre rady.Starajte sa kazdy o seba a makajte pre tym :evil:

nekric hviezda :cinka:
sopko nechaj to tak nevsimaj si ho :cool: :good:
ma pravdu ved v teme sa uz len hadate .... v :cool: komunikácia :lol2:
hádáni v týmu je ta nejhorší věc co může být ,to už pak za ten tým nemám ani cenu tipovat.
Mischelito44 píše:sopko nechaj to tak nevsimaj si ho :cool: :good:
Pocuj Mischeltio,ty nemas ani sancu o co tu ide,Sopko je moj bratranec a on vie o com je rec.A Mike mas pravdu aj Nabokov ale co ja mozem spravit nemozem tipovat takze vela nezmozem chcem pre tento tym to najlepsie.
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS