ale vsak to je jedno ja som to aj tak myslel zo srandy.Nikoho by som ani nevyhodil ved zatial sa im daryJoe S. píše:no a cez pravidla to neprejde :biglol:michal225 píše:ale moze ja som veduci klubuJoe S. píše:vyhodit GMto sa snad ani nemoze
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
michal225 píše:Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja.Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si?
mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu
a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi
.Ale neboj za to ta sopko nevihodi.
Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho
nikto neodide lebo toto je ten spravny vyber
sopko zase mas spomalene zavytysopko píše:michal225 píše:Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja.Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si?
mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu
a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi
.Ale neboj za to ta sopko nevihodi.
Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho
nikto neodide lebo toto je ten spravny vyber
Gratulujem k 2. miestu.
Bola to riadna preťahovaná s vami o to prvé miesto a vypadalo to tak do posledny, že ste jasný favoriti na to 1. miesto, ale my sme sa nezdali aj pri vačšej bodovej strate na Vás a dobehli sme Vás a spravili si náskok. Kua chlapi, ale ste inak dobrý túto sezónu. Beda s tým, kto vás dostane, ako za súpera v 1. kole.
Mischelito44 píše:sopko mal by si s tym nieco spravit vobec to neprospieva timu ze niekto netipuje asi by sa sa mal porozhliadnut po nejakych tiperoch
sak uz na tom pracujem dal som hossovi 2 dni aby zacal tipovat ak dnes neda tak s nim koncim
_________
a najlepsie na tom, ze ani sopko vcera nenatipoval..
Mam uz plne zuby tohto.Sopko velke reci a netipujes jedna pravda:Neviem kto to pod teba napisal ale druha pravda nema sa co starat.A tretia pravda vy nieste uz tym vy ste uz len pre rekreaciu.Ja neviem keby neni Come On Englanda tak ste strateny.A zacnite spolu komunikovat normalne a nie vkuse sa tu dohadujete a davate si mudre rady.Starajte sa kazdy o seba a makajte pre tym
michal225 píše:Mam uz plne zuby tohto.Sopko velke reci a netipujes jedna pravda:Neviem kto to pod teba napisal ale druha pravda nema sa co starat.A tretia pravda vy nieste uz tym vy ste uz len pre rekreaciu.Ja neviem keby neni Come On Englanda tak ste strateny.A zacnite spolu komunikovat normalne a nie vkuse sa tu dohadujete a davate si mudre rady.Starajte sa kazdy o seba a makajte pre tym
nekric hviezda
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé