Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ten duvod je, ze ho dnes malem zabili :lol2:
ixo píše:Jeden dôvod B.Wall prečo by si nemohol pokračovať v tipovaní? Možno som to zle pochopil neviem. Túto sezónu nechystám robiť predsa žiadne zmeny v týme a to aj, keď budú zlé výsledky tak prečo ten začiatok toho príspevku? Takže tu už máme v týme aj Pána rozhodcu, ktorý môže pískať prospech nás :D koľkú ligu si to pískal, na koľkú si to schopný 45 či akú :D Nerob už :D Poďme mi, len drtiť súperov dnes by to mali byť RD :D
J, redy to vysvetlil dobre. Dneska mi pri piskani slo o zivot a bal sem se, ze uz si nikdy nezatipuju :D Jinak samozrejme odejit nechci, to si jen spatne pochopil....Ale to cislo 45 si skoro trefil. ona ta liga o moc lepsi nebude :lol2:
Chlapi, chlapi :D Veď vás smiech préjde :D Poďme ide sa makať do posilky a dáme si ešte tréning pred večerným zápasom :twisted: :twisted: :twisted: :box: :cinka:
Riadne sme to v noci vyhrali s 2bodmi :D
2:0 s red devils,to je futbal,nie hokej...zaujímavý systém bodovania,často sa bude meniť poradie
Tak v ramci horcice, ne ?

Hlavne, ze je vyhra zbytek me nezajima...Treba nam to bude hrat do karet (nebo taky ne :D )
Aj v druhom kole sa držíme dobre čo má samozrejme, len teší a som spokojný. Škoda tej prehry v noci na sam. nájazdy, ale aj keby máme iné poradenie strelcov tak nemáme najmenšiu šancu, takže nevadí :wink: V noci to natreme DD... proste nebudeme sa s nimi :D B.Wall ty si čo robil na tom roztrele nájazdov...veď do brány si strelil sám seba a nie puk :D Dobre STRONG CROCODILES držme sa :!: :frajer2:

Palkovk: Tento týždeň mám poobedné od 14:00 do 22:00 a sobotu by som mal mať tiež... tú sobotu ti ešte zistím či na isto.
ixo píše:Aj v druhom kole sa držíme dobre čo má samozrejme, len teší a som spokojný. Škoda tej prehry v noci na sam. nájazdy, ale aj keby máme iné poradenie strelcov tak nemáme najmenšiu šancu, takže nevadí :wink: V noci to natreme DD... proste nebudeme sa s nimi :D B.Wall ty si čo robil na tom roztrele nájazdov...veď do brány si strelil sám seba a nie puk :D Dobre STRONG CROCODILES držme sa :!: :frajer2:

Palkovk: Tento týždeň mám poobedné od 14:00 do 22:00 a sobotu by som mal mať tiež... tú sobotu ti ešte zistím či na isto.
Ja jsem zrovna vecerel tvarog odtucneny s horcici a klobasou...na najezdy nebyl cas
Dnes v noci voľno chlapi, takže ja natipujem tak na rýchlo a tak easy :D kedže v noci sa rátajú body, len individuálne. Inač zase sme prehrali chlapi asi sme už dosť vyčerpaný odýchneme si jeden deň a zase pôjdeme za víťazstvami :smile03: . Takže teamovo typujeme až štvrtok. Majte sa zatiaľ :frajer2:
Chlapi omlouvam se. Ja uz jsem ze sebe nestatstnej, za posledni 2 tydny jsem nenahral skoro nic. Uz vymyslim vsechno mozny pri tipovani a je to jen porad horsi. :hroza:
Redy: A však pohoda :wink: Netreba robiť s toho paniku nič sa nedeje :wink: Hlavne, že zatiaľ, ako tým sa nám darí a ak aj toto kolo pokazíme nič sa nedeje ešte budeme mať aj iné kolá, kde sa ti bude dariť možno viac a aj celkovo, kde sa bude dariť možno viacej týmu... ono to v kuse sa nedá, že len dobé výsledky aj, keď každý by chcel len v kuse dobé výsledky a zas keď sú tak nikto nie je proti je to super. Redy ono to bude ešte všelijako hlavne treba vydržať nech sa deje čo sa deje :wink:
mne nejde vôbec Redy...sme v strede,je to okej ,môžme padnúť na dno alebo vystúpiť na čelo,je to vyrovnané
a ešte jedna vec???akože sa tipuje individuálne?keď s nikým nehráme,to znamená,že len nehráme o tie bonusové body,ale inak nám pripíšu body,koľko nahráme (to pre Ixa)
Palkovk:Tými bonusovími bodmi myslíš tie 3body? Ak áno neráta sa nám ani to a nič, ráta sa, len tebe individuálne hodnotenie. A toto platí pre každý team čo má daný deň voľno, že jeden deň sa im neráta nič, len individuálne hodnotenie, čiže tým sa to vyrovná a to, akože fair play(i keď nad tým uvažujem teraz tak napr. hej mi sme mali voľno hralo sa dosť zápasov a nerátalo sa nám žiadne body teamové a v ten deň, keď sme mi hrali hral iný team(teami) a dobre teraz budeme hrať mi a iný team má voľno, lenže teraz keď hráme mi sa hrá menší počet zápasov, ako vtedy keď hrali iné teami a mi sme mali voľno čiže nech sa snažíme, ako chceme nahráme i tak menší počet bodov, takže asi to fair play(mi, keď sme mali voĺno sa hral menší počet zápasov a teraz ke´d už hráme sa hrá je viac zápasov) nie je i keď možno tie voľná si vypočítané taký takí dni, keď je rovnaký počet zápasov, ale to pochybujem, ale zistím si to. ono by to bolo fair play ako min. sezónu dobre máš voľno, ale stále len získaš za jeden hrací deň max. 3. body a kde to teraz máš tie 3. body bonusové...no neviem keď budem mať čas pozriem si to, ktoré dni mali jednotlivé teami voľno a koľko zápasov sa hralo a vtedy keď bolo voľno a ak to nie je rovnaký počet zápasov tak si myslím, že to nie je fair play a ak je to ok tak sa ospravedlňujem.

Podľa toho čo som kukol, keď sme mali mi voľno sa hral menší počet zápasov, ako keď hráme teraz, takže pre taký AM to nemusí byť fair play, ale ja to nechcem riešiť od toho som tu ja nie, len som sa nad tým tak zaujal, kedže si sa pýtal palkovk ohľadom tých bon. bodov.
X-men, pozri si tabulku. Dneska ste nahrali 14 bodo a to sa vam zapocitalo do tymoveho hodnotenia. Kazdemu tymu, ktori mal volno, sa to zapocitavalo, takze vsetko je v poriadku.
Aha ozaj fakt ospravedlňujem sa :oops: Ale som písal, že nie som istý, že ak dačo ospravedlňuje sa. takže vlastne na čo je to voľno? Tam sa nerátajú tie 3. body bonusové či jak to je? Ale i tak sa mi to nejako nepozdávaja. Tak na čo je voľno, keď sa body rátajú...vlastne mi sme v ten deň nemali súpera s kým zahrať zápas tak sme mali voľno, ale teamové body sa rátali. Neviem nejako mi to nesedí mám v tom nejasno, ale tak hádam je to fair play. Kua tak to keby viem tak včera tak rýchlo nenatipujem by som to neodflákol ja som myslel, keď voľno tak voľno, že sa v ten daný deň vôbec nezapočítajú body teamu ako bolo tomu kedysi. V pravidlách je to site napísané a vysvetlené ja viem moja chyba a sorry aj náš team, ale aj tak nechápem či je vlastne tento systém bodovania fair play voči všetkým teamom.
je fér voči všetkým tímom,každý z našej konferencie má voľno 2-krát.Nemali sme s kým hrať,keď je nás nepárny počet.Je to jednoduché.
Po návrate Fire Birds už nie je nepárny počet, takže každý tím má len 1x volno a tie odvetné zápasy sa budú hrať už aj s FB.
Palkovk: Zmena plánu tak sobotu robím od rána do nejakej 14:00, 15:00... takže vieš čo stačí pohoda. Ja ti napíšem dnes ešte sms. Potom mi to niekedy najbližšie vysvetlíš osobne tento systém bodovania, že je fair play a tak. Tento víkend prídeš na Senné, by si mohol dobehnúť ku mne, ale sa mi zdá, že keď sme sa minule v meste stretli si vravel, že prídeš aj s malým na Senné, tak to asi nevydá nám kus pokecať osobne sobotu či nedeľu. Ak niečo tak sms. A ohľadom našich výkonov som zatiaľ mlčanliví.
aký slabý tým,ale sme im naložili :lol3: :lol3: :scare: :scare:
Dnes hráme s Army men a pondelok s Falcons.Vôbec to do témy nepíšu.Čo sa stalo?
Ako to vieš, že proti AM? Ja nevidím súpera v rozpise buď je to schválne, alebo meškajú s tým. Či si si to vypočítal teda, že s nimi hráme aj tak sa to možno dá. Oni asi s tým meškajú ja neviem. Ohlund tebe čo najskôr napíšem suk. správu ohľadom tej tvojej čo si mi poslal. Dnes sa chlapi riadne vynasnažím tipnúť dobre a budem dlho tipovať, aby sme vyskočili na to 5. miesto. Musím to vziať do vlastných rúk a rozhodnúť to sám :D Dnes od nás očakávam dosť dobrý výkon tak dúfam, že ak ste tipli tak ste sa snažili. Sa majte zatiaľ a držme sa :box: :cinka: :frajer2:
Rozpis celého kola je tu http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=204&t=6674 je to pri tych tipovacích témach tak sa to dá lahko pozrieť, áno mešká sa s tým tam je problém, možno ja ked budem mať čas tak to spravim na celé kolo ale najskôr zajtra alebo pon/uto...
tak my se snazime dycky, jenom to asi nema ucinek...neska sem po par mensich oslavach zas v relativni forme, tak uvidime :D
Ohlund píše:Rozpis celého kola je tu http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=204&t=6674 je to pri tych tipovacích témach tak sa to dá lahko pozrieť, áno mešká sa s tým tam je problém, možno ja ked budem mať čas tak to spravim na celé kolo ale najskôr zajtra alebo pon/uto...
Díki. Ale v podstate je aj ten rozpis zbytočný aspoň pre mňa, keď tak uvažujem. Je jedno s s kým hráme ide o to každý deň nahrať čo najviac bodov plus môžme získať bonusové 3. body. Tento systém je skoro a to isté, ako prvé kolo až na tie prémiové body čiže je mi to jedno s kým hráme či z DD, alebo AR darmo napr. vyhráme nad HK 20-15, keď napr. taký DD prehrajú s AM 22:23 tak mi máme to spolu aj s prémioví bodmi 23b oni za prehru a bez nich 22 kde to by za starý systém mali 0b a mi 3b. Ciže mi môžme takto vyhrať a aj sa nám pripíšu dané prémiové body k tomu, ale taký iný team môže aj prehrať podobným výsledkom ako mi a získa o bod menej napr. a pripíše si za prehru 22b a mi za výhru 23b...dobre toto som si až tak teraz všimol neriešim, ale ešte mi jedno na tomto sýstéme nesedí, ale to mi vysvetlíš súkromne v správe.
no až tak zbytočné nie sú tie "prémiové body" ty tu spomínaš výsledky cez 20b, takých dní neni vela , asi len soboty.. tam majú menší význam ale ked sa hrajú 3-4 zápasy tak je rozdiel či získate 2,4 alebo s výhrou 7b. Pozri ako tie zápasové body pomáhajú napr HK alebo GK... za kolo sa hrá 20 zápasov a tak môžeš nahrať 60b len za zápasy, to je slušná porcia.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS