Redy píše:Aspon nekdo vzal letni pripravu vazne!B.Wall píše:Co jsem slysel, tak test z dejepisu bude a,b,c,d takze tam si procvicim tipovani
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Tak nazdar psi
či vlastne krokodíly
Ale nie robím si prču srandujem, jasne viem, že sme po novom zase krokodíly
. Tak o pár dni nám to vypukne začiatok KTL nového ročníka... dúfam, že pre tento tým najlepší teda, že bude lepší, ako tie predošlé hlavne čo sa bude týkať disciplinovasti(poriadku) pre tento tým. Začíname už tento štvrtok dúfam, že viete a že ste nezabudli. Ja som moc tieto nejako prip. zápasy NHL neriešil a nesledoval, ale do štvrtku si čo to naštudujem a preberiem, aby som vedel aspoň s kade a ako začať. ešte do začiatku sútaže mám poskytnúť nejaký rozhovor, ale to všetci GM týmov ohľadom cieľov týmu do tohtoročnej KTL a tak no. Ja budem v týchto rozhovoroch a aj po celú sezónu skromný možno sa bude až niekomu zdať, že som stratil bojovnosť a podobne, ale tak to nie, lebo niektoré emócie a situácie budem radšej dusiť v sebe
a tu to budem brať s nadhľadom a s rozvahou. Neviem či bude na nás vyvíjaný tlak od začiatku nového ročníka KTL, kedže sme min. zakladnú časť skončili prví, ale ak by bolo tomu tak tak si to nevšímajte, mi si pôjdeme pekne svoje neni kam sa ponáhľať, ako sme zistili ani prví skončiť po zak. časti sa nevipláca... hlavne je cieľ dostať sa do PO a potom sa budu riešiť iné. Hlavne aby sme si nenarobili hanbu a bude to ok. ešte musím poriešiť poradie nájazdov u nás a malo by byť vše ok nakoľko sme už aj všetci podpísali zmluvy a tak. tak sa zatiaľ majte a štvrtok dupeme
Jsem na to sam zvedavy
... No, moc si ode me neslibujte (ale o tom se vlastne uz mluvilo a je to dohodnuty, kdyby se nasel nekdo jinej, takze aspon neco
)
Posledni dny se bavim tim, ze se snazim zjistit heslo, protoze na notebooku se tam nedostanu, no nevadi, vygeneruju novy.....Btw me na najezdy moc nedavej
Premyslim nad taktikou....Budto, ze budu tipovat den-dva dopredu anebo ze 5dni-tyden dopredu a pak to budu kazdy den nejakym zpusobem editovat a upravovat (kdybych jeden den nedejboze zapomnel tipovat, tak aby tam bylo aspon neco), asi bude lepsi druha moznost, ale to se uvidi, ve vysledku je to stejne jedno, ze jo.
Posledni dny se bavim tim, ze se snazim zjistit heslo, protoze na notebooku se tam nedostanu, no nevadi, vygeneruju novy.....Btw me na najezdy moc nedavej
Premyslim nad taktikou....Budto, ze budu tipovat den-dva dopredu anebo ze 5dni-tyden dopredu a pak to budu kazdy den nejakym zpusobem editovat a upravovat (kdybych jeden den nedejboze zapomnel tipovat, tak aby tam bylo aspon neco), asi bude lepsi druha moznost, ale to se uvidi, ve vysledku je to stejne jedno, ze jo.
horšie je, že sa mi poškodil link, ktorý mi zobrazoval banner a banner som nemal uložený, lebo keby ho mám tak si spravím noví link na obrázok. Písal som už Petríkovi, ale asi je zaneprádznedný a druhý krát nejdem otravovať kto mi s tým viete pomôcť do začatia KTL budem povdačný

http://img214.imageshack.us/img214/1341/sc1ixol.jpg
a uz si to prosim ta niekam uloz
zavesenemu na nete sa tomu neda 100% verit
A tak PO to bude istiť tak či tak to musí byť hotová vec
za to sa mi zaručil príchodom B.Wall
, ale nie srandujem
. Pre postup do PO zabojujeme a i tak ja v PO náš tým berem, ako hotovú vec a dúfam, že preto spravíme maximum :frajer2: . Aj ja sa teším inač dnes to začne aspoň sa kus odreagujem od práce a tak. Inak kus mi vrásky na čele robí palkovk nejako sa nevieme skontaktovať, ale snaď to dnes doriešim do začatia KTL. Už sa teším inač tiež na moje taktizovanie v sezóne 2010/2011 veď ako je známe som veľký stratég(taktik)
. Dobre chlapi dosť bolo srandy dnes nás čaká peklo
. Držme sa teda po novom aj starom
STRONG CROCODILES
Inač ešte neni sme ani prepísaný a preradení do druhej konferencie to, len taký detail
Dokazu zarucit, ze budem prvni, kdyz mi date heslo a nick toho, co ty vysledky opravuje
Ten zacatek sezony je osemetny, protoze clovek poradne nevi, jak tipovat. Na druhou stranu behem sezony se meni forma jednotlivych tymu tak markantne, ze to vyjde nastejno
Zatim mam pozdrav pro vsechny nase soupere :
:wawe:
Ten zacatek sezony je osemetny, protoze clovek poradne nevi, jak tipovat. Na druhou stranu behem sezony se meni forma jednotlivych tymu tak markantne, ze to vyjde nastejno
Zatim mam pozdrav pro vsechny nase soupere :
Na začiatok to vôbec nebolo zlé
Som inač myslel, že sme dopadli horšie, ale pohodička
A poďme ešte viac
Pokračujme, len tak ďalej. Zloženie formácii vypadá tak, že ja s Redym
a palkovk s B.Wallom
. Inač kua zabudol som ten rozpis na nájazdy poriešiť, ale v tomto kole nám i tak nebude treba, kedže sa hrá tabuľkovým systémom, ale dúfam, že sa to bude dať poriešiť v priebehu kola, alebo respektíve meniť to poradie nájazdov poľa formy, ale myslím, že hej. Tak STRONG CROCODILES držme sa
. GO GO GO
Hej tíško tamB.Wall píše:ixo dobre ty![]()
Takto odvracal útoky našich spoluhráčov B.Wall
Vďaka nemu sme mohli Redy, ja a palkovk takto útočiť a skórovať

A takto sme sa potom všetci po zápase tešili z dobrého výsledku
Chlapi zatiaľ paráda
, len tak ďalej pokračovať
. B.Wall dnes plná trefa
, ale som niečo počul také, že aj dnes v noci to zopakuješ
, čo nám k tomu povieš
.
palkovk: Tento týždeň robím poobedné od 15:00 do 24:00 a sobotu tiež až na to, že sobotu robíme od 14:00 do 22:00. Aby si vedel ak by si ma zháňal a tak
.
STRONG CROCODILES držme sa :frajer2: Go go go
palkovk: Tento týždeň robím poobedné od 15:00 do 24:00 a sobotu tiež až na to, že sobotu robíme od 14:00 do 22:00. Aby si vedel ak by si ma zháňal a tak
Sem neco trefil? se divim...i kdyz pockat ja sem vlastna podplatil kontrolora aby mi dal o 80% vic bodu s tim, ze zo potrebujem..ale to si nechte pro sebe, joixo píše:Chlapi zatiaľ paráda, len tak ďalej pokračovať
![]()
. B.Wall dnes plná trefa
, ale som niečo počul také, že aj dnes v noci to zopakuješ
, čo nám k tomu povieš
.
palkovk: Tento týždeň robím poobedné od 15:00 do 24:00 a sobotu tiež až na to, že sobotu robíme od 14:00 do 22:00. Aby si vedel ak by si ma zháňal a tak.
zitra jsou myslim jen dva zapasy, tak to schvalne nariskuju, sice to asi nevyjde, ale pokud jo, tak by to bylo hodne dobry
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé