Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

B.wall: Tie smradľavé hrochy si si mohol odpustiť, takto nebudeme kamoši. Fakt netreba znevažovať názov tohto týmu.
Čo sa týka tvojho bannera tak jasne bude ti daný banner, ale zatiaľ nemáme aktuálne ani mi, lebo potrebujeme na názov STRONG CROCODILES. Musím s tým dakoho vieš ešte pootravovať :hanba: .
Tak teda vitaj zatiaľ tu borec :-P :smile03: .
ixo píše:B.wall: Tie smradľavé hrochy si si mohol odpustiť, takto nebudeme kamoši. Fakt netreba znevažovať názov tohto týmu.
Čo sa týka tvojho bannera tak jasne bude ti daný banner, ale zatiaľ nemáme aktuálne ani mi, lebo potrebujeme na názov STRONG CROCODILES. Musím s tým dakoho vieš ešte pootravovať :hanba: .
Tak teda vitaj zatiaľ tu borec :-P :smile03: .
To sem tady cetl, nekdo to tu prede mnou napsal par prispevku zpatky a me to rozesmalo. Sam od sebe bych tady nezacal "urazet" kdyz jsem sem ted prisel, to bylo jen mensi nedorozumeni,
B.Wall: Viem, viem, že to písali pred tebou však už pohoda :wink: , ale nemusel si aj ty no...nechajme to už tak :wink: . Teraz treba popracovať na tom, aby si k nám zapadol ak sa tu už na trvalo usadíš :-P :wink: .
B.Wall píše: modlete se aby ste nasli nekoho lepsiho nebo budete posledni :lol: .
B.Wall asi ťa sklamem,ale po písaní večer trochu s Redym som sa rozhodol, že ti dávam zmluvu na pevno. Budúcu sezónu teda začneš s nami tipovať a časom sa uvidí čo ďalej. Nebudem už hľadať nikoho rozhodol som sa pre teba, takže máš v týme isté miesto na ďalšiu sezónu. Rozhodol som sa aj preto tak,aby som mal ozaj istotu do ďalšieho ročníka v plnej zostave a tiež, aby som už nemusel riešiť novú posilu a mal teraz kľud počas príprav na matúr a cez leto tiež. Takto viem, že sme komplet všetci 4 v týme a už, len počkáme na ďalšiu sezónu, ktorá odhalí,ako sme na tom. Takže dúfam, že s týmto s týmto súhlasíš :roll: .
Potom ti ešte domov písomne pošlem zmluvu vypracovanú :D ni fakt :-P
A ešte, aby som nezabudol čakaj odo mňa súkromnú správu.
OK, v pohode...Jenom neni jeste moc brzo? Vzdy sezonu zacina az za nejakych xxx mesicu, takze urcite budes mit hodne casu na to nekoho najit, ale pokud ti stacim, tak to beru :D .
Ale čo by bolo skoro. Radšej teraz, ako nikdy :D . Jasnačka, že stačíš veď ešte si poriadne ani netipoval aspoň sa ukážeš :-P . Dám ti príležitosť tak snaď ju využiješ a odvďačíš sa týmu :wink: . Hlavne pohoda B.Wall :frajer2: .
ixo píše:Ale čo by bolo skoro. Radšej teraz, ako nikdy :D . Jasnačka, že stačíš veď ešte si poriadne ani netipoval aspoň sa ukážeš :-P . Dám ti príležitosť tak snaď ju využiješ a odvďačíš sa týmu :wink: . Hlavne pohoda B.Wall :frajer2: .
Súhlas. Neviem, čo vymýšľa. Nie, aby bol rád, že má hneď angažmá. Nech sa ukáže.
Však on súhlasí. My sa len hrajkáme, ako malé detičky sa naťahujeme s tým :D .
Tomu se rika taktizovani aby byl uspech co nejvetsi, navic takhle mateme vsechny soupere, kteri jsou pak zmateni a do posledni chvile nemaji poneti o co jde :lol:
Vitam v tymu cerstvou posilu B.Walla ! Uz se tesim na dalsi sezonu :)
Redy píše:Uz se tesim na dalsi sezonu :)
Ja tiež :biglol: :roll:
Btw. ixo, nevravel si pred nedávnom, že o tipérov z EI nebude mať nikto záujem? Tak prečo si bral B.Walla? Nemám nič proti tomu, ale tie reči si si mohol vtedy odpustiť :)
Protoze ja jsem specialni typ clena, takovy ten roztleskavac a boost player co vetsinu casu hraje jak totalni lama, ale jednou za cas dokaze zauradovat a vytahnout tym nahoru :D
B.Wall píše:Protoze ja jsem specialni typ clena, takovy ten roztleskavac a boost player co vetsinu casu hraje jak totalni lama, ale jednou za cas dokaze zauradovat a vytahnout tym nahoru :D
:D Tak to má byť :D Žiadne reči, že kvôli tebe pôjde tím dolu :D
yzy: Tak niečo také som písal, ale to len k vôli tomu, že si sekal frajera na chate tak ťa nejako musím dať dole a útočenie na tým, keď si bol GM a típerov u vás je najlepšia zbraň, ale zas to nemôžeš brať vážne, ide iba o to, kto viac koho dodrbe. A myslím, že konkrétne na típerov bývalích z EI som konkrétne neútočil skôr sa jednalo o tvoje pôsobenie ako GM, ale istý nie som néjdem sa hádať, ale každopádne na W.Balla som nič nepísal. A vôbec čo to riešiš a čo sa staráš. Som veľmi zvedaví budúcu sezónu na teba, ako GM a váš tým samých hviezd :razzi: . Šup šup pekne si ti tipuj finále KTL a stadeto dovi dopo.

B.Wall: No veď povedz však ešte u teba nie sme rozhodnutý na akej pozícii budeš hrať :-P . Neviem či to bude brankár, obranca, alebo, že by útok? Či ty dáš taký mixik v jednom zápase :D . Nie uvažujem od budúcej sezóny, že ja s Redym budeme tvoriť útok a B.Wall s palkovk budú zadné rady týmu teda obrana, brankár.
Ted trosku nevim co se tim mysli, nevim co znamena utok a co golman v tipovacce, pokud to neni nejaka metafora, ktera nic neznamena a je jen tak pro pobaveni :lol:

to yzy: Sice to sem moc nepatri, ale yzy proc sis zmenil nick?
B.Wall píše:Ted trosku nevim co se tim mysli, nevim co znamena utok a co golman v tipovacce, pokud to neni nejaka metafora, ktera nic neznamena a je jen tak pro pobaveni :lol:

to yzy: Sice to sem moc nepatri, ale yzy proc sis zmenil nick?
Je to metafora B.Wall :D
A ja som si nick nezmenil. Dnes je 1. apríl, kedy si ľudia robia vtípky z hoc koho a tu na HF je ten "vtip" menenie nickov. Aj keď sa to moc nepodarilo, pretože ja som sa na tom moc nepobavil. V podstate mám nick, ako 50 ročný seriózny pán...
No neviem čo to je asi tá metafora. Išlo len o také prirovnanie, že budeš tak dobre tipovať, že budeš vlastné útok(útočník-kanonier :D ) alebo ak ti to nepôjde tak gólman(brankár), ale všetko sú to, len tak prirovnania a výmysly :D Presne tak je to pre pobavenie skôr...inač neviem či som ti už písal tu pm
ixo píše:No neviem čo to je asi tá metafora. Išlo len o také prirovnanie, že budeš tak dobre tipovať, že budeš vlastné útok(útočník-kanonier :D ) alebo ak ti to nepôjde tak gólman(brankár), ale všetko sú to, len tak prirovnania a výmysly :D Presne tak je to pre pobavenie skôr...inač neviem či som ti už písal tu pm
Tak to ti nepovim, protoze nevim kterou myslis. Posledni kterou si mi psal byla neco o tom ze bych mel tipovat pristi rok pravidelne a jeste pak neco o tipovacich listcich ci co :D
Tipovacich čo? :D to už ani neviem :D a si neodpísal, ale aj tak :D však času dosť no :D
ixo píše:Tipovacich čo? :D to už ani neviem :D a si neodpísal, ale aj tak :D však času dosť no :D
Ja sem neodepsal, protoze sem nevedel co na to napsat :D
Tak krokodíly :-P mám tu pre nás nové bannery. Máme na výber 2 podobné(dá sa povedať, že isté) ide len o veľkosť tak sa vyjadrite, že za ktoré ste, aby sme mali :) . Ako príklad použijem bannery s Redym menom a keď sa vyjadríme aspoň traja dostane každý svoj svoj banner. Inač ja sa prispôsobím vám a palkovivk to bude jedno si myslím, takže hlavne ty Redy a B.Wall povedzte, že za, ktorý ste :wink: .

Obrázek

Obrázek
A aby som nezabudol blbé príspevky od userov nie sú potrebné. A za prácu bannerov veľmi pekne ďakujem Petríkovi, ktorý nám zhotovoval aj bannery FD. Myslím si, že už ťa Petrík s bannery nebudem otravovať :D na koľko viem, že bol problém aj s týmto bannerov čo sa týka hľadania krokodíla, takže si už, len pre istotu ulož návrh banneru a pri týchto banneroch ostane na trvalo.
Ja se prizpusobim, mne prijdou oba +- stejne...ale tak abych placl nejaky nazor, tak napriklad ten delsi se dvema krokodyly
Oba jsou super, ale kdybych mel vybrat, tak taky ten delsi se 2 krokodyly :cool:

Velka pochvala a podekovani Petrikovi! Moc se mi to libi! :)
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS