Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Nazdar chlapi. A tu čo skapal pes že je tu ticho ako pred búrkou? Stále tomu nemôžem uveriť, že Redy sa ešte nevyjadril k nášmu umiesteniu po zak. časti :eek2: :? , ma to dosť prekvapilo a zarazilo :ja_neviem: . Aby bolo všetkým jasné súperov z PO aj počas prestávky tvrdo tréningujeme na trenčianskom zimnom štadióne.
ixo píše:Nazdar chlapi. A tu čo skapal pes že je tu ticho ako pred búrkou? Stále tomu nemôžem uveriť, že Redy sa ešte nevyjadril k nášmu umiesteniu po zak. časti :eek2: :? , ma to dosť prekvapilo a zarazilo :ja_neviem: .
Veď Redy hrá za repre Česka vo Venkúvry a počul som, že TT ich na tréningoch derie jak Tichonov. Sa nečudujem, že nemá čas na vyjadrenie. :D
Lukas33 píše:
ixo píše:Nazdar chlapi. A tu čo skapal pes že je tu ticho ako pred búrkou? Stále tomu nemôžem uveriť, že Redy sa ešte nevyjadril k nášmu umiesteniu po zak. časti :eek2: :? , ma to dosť prekvapilo a zarazilo :ja_neviem: .
Veď Redy hrá za repre Česka vo Venkúvry a počul som, že TT ich na tréningoch derie jak Tichonov. Sa nečudujem, že nemá čas na vyjadrenie. :D
Lukas :D

Z naseho umisteni mam samozrejme obrovskou radost a chtel bych vam moc pogratulovat jak jste to perfektne rozjeli! Ja uz jen nastoupil do rozjeteho vlaku a vezl se do PO :) Mel jsem v zaveru zakladni casti hodne starosti se zkouskami, takze se mi na KTL nedarilo tolik soustredit, proto jsem sem ani moc nepsal. Ted uz se ale tesim na PO! :box:
Super Chalani takéto slová rad počujem/čítam :) :good: . Tak aj ja sa už teším moc na PO a už mám pre náš vybranú aj posilu do PO o, ktorej sa dozviete v sobotu. Pre nás PO sa začne ešte o niečo pozdejšie ako pre druhých kus kedže málo tú imunitu prvého kola PO, ale potom ideme už aj v posilnenom zložení do toho na plno :box: :cinka: :povzbudzovanie: . Zatiaľ sa majte chlapi :smile03: .
Takže ja v týme ešte tu privítam Stevenka napriek tomu, že sme už slávnostné privítanie mali na icq :-P .
Možno niektorých vás zaskočilo, že prečo páve Steven, že prečo som si nevybral vyššie(lepšieho) nasadeného hráča v PO, všetko má svoju logiku(dôvody) a môj ťah s Stevenom považujem za dobrý a viem čo robím a, prečo to robím. My so Stevem už svoje vieme a čo to sme si povedali(popísali a ešte popíšeme). Myslím si že hlavne tá jeho mladá dravosť by nám mohlo priniesť úspech(nejaké mäso pre psíky :D ). Takže svoje sme si chlapi povedali na icq, takže zatiaľ len sprva ideme indivuduálne kto chce a potom pozdejšie teamovo. Tak zatiaľ sa majte dobre :smile03: .
FURIOUS DOGS ARE BETS :ejha: :juchu: .
Takže ďakujem ti veľmi ixo, že si si vybral práve mňa a ja sa pokúsim odviesť v tíme čo najlepšiu robotu. Taktiež ďakujem za pekné privítanie ako na icq tak aj tu :wink: ...Moje výsledky síce neboli najlepšie ale nič sa nebojte ako draftová jednotka sa pokúsim hviezdiť ako Patrick Kane, Sidney Crosby alebo Alex Ovechkin.

Nestáva mi nič iné iba veriť, že neskončím ako Patrick Stefan :lol2: ak niekto nevie o čo ide je to ten extra strelec do prázdnej brány :thumbsup: ...

Takže verím, že stýmto kádrom možeme zabojovať o najvyššie priečky, sú tu veľmi kvalitný tipéri tak GO!
Chlapi nás si vôbec nevšímajú.Má význam tipovať individuálne,keď nefigurujeme v hodnotení?
palkovk píše:Chlapi nás si vôbec nevšímajú.Má význam tipovať individuálne,keď nefigurujeme v hodnotení?
v play off KTL sa netipuje individuálne, ale len tímovo.Vyhodnotenia sa teda robiť nebudú.Máte rovnako ako my v 1 kole volno, nastupujeme až na 2 kolo. :wink:

Individuálka sa bude riešiť neskôr, ešte 2 x príde na radu v tejto sezone.Počas play off v NHL a MS.
Ked vám to tam chýba... :wink: :
Obrázek
...... FURIOUS DOGS ....... .. 23 ..
.......... Lukas33 ........ ... 6 ..
.......... palkovk ........ .. 13 ..
.......... ixo ............ ... 9 ..
.......... Redy ........... ... 8 ..
.......... Steven ......... .. 10 ..
Vidíš Rado aký mám vplyv? Chlapi ďakujem za odpísanie.Myslel som to len zo srandy.Takže budeme len trénovať,aby sme naskočili pripravení do 2.kola play off.
Rado kde si?Hádam sa len neučíš :biglol:
Čaute. A ja néjdem chlapi zatiaľ tipovať individuálne, ja si počkám na PO a potom začnem tipovať. Potom naskočím do toho pekla. Začal som síce tipovať prví deň ale nevidím v tom zmysel a ani ma to neláka, takže ja pekne od nášho PO a nebojte sa zatiaľ budem v prehľade. Budem si všetko všímať výsledky NHL a tak, takže o to sa nebojte keby dačo. A vtedy som sa už neučil Paľo len nejako sa mi nechcelo na net ísť a tak. Budte pokojný všetci v týme a vi si kľudne tipujte zatiaľ ak chcete, ja mám vlastný tréning :-P . Čavte zatiaľ.
Dnes by sme Steven dvaja získali 27 bodov a porazili by sme každého.Vidím,že máme sľubnú formu pred 2.kolom PO.
palkovk píše:Dnes by sme Steven dvaja získali 27 bodov a porazili by sme každého.Vidím,že máme sľubnú formu pred 2.kolom PO.
Tak tak :yes: Nemal som síce 15 bodov ako ty ale aj tak 27 bodov je naozaj krásne číslo. Gratulujem ti palkovk senzačný výkon ja som remízu na Rangers mal najprv napísanú ale potom som sa rozhodol, že tam dám nakoniec tú 2 ale aj tak 12 bodov je tiež veľmi pekné číslo :good: . Verím, že sa nám takto bude dariť aj naďalej :wawe:
Chlapci dneska vám to ukážem ako sa to tipuje keby sme už v PO :-P. Dneska ešte kladne zaváži aj to pri mojich tipoch, že večer idem na disco, takže ráno kuknite sa na môj výsledok :-P :wink: .
No to som zvedavý,asi dám opačné tipy ako ty. :lol:
Takže dnes budeš :pivo_uslo:
Cez víkend vieš ako Ixo.
Rodia sa prekvapenia v PO.Mighty Bulls prehrávajú a Prievidza vyhráva.Favoriti nestíhajú nejako.
Paľo: Tak bolo to za 6b čo myslím, že nie až tak zlé :) . Ideš dnes na Senné? Ak hej potreboval by som Matiku previsvetľovať lebo budeme písať takú väčšiu písomečku, ja ti zavolám tak mi to zdvihni potom serus.
Tak chlapi dnešné vyhodnotenie by vyzeralo takto:

Obrázek
...... FURIOUS DOGS ....... .. 13 ..
.......... Ixo ........ ... 6 ..
.......... palkovk ........ .. 2 ..
.......... Steven ............ ... 7 ..

Myslím, že je to celkom slušné. Inak palkovk aj mňa prekvapilo, že napríklad MB prehrávajú alebo BA :eek2: . No ale tu sa len ukazuje, že v PO sa môže stať všeličo. Najlepší sa mi ale zdá súboj medzi Golden Knights a Attack Sharks je to naozaj veľmi vyrovnaný zápas tak som zvedavý hlavne nato :good: .

Inak ak Prievidza potvrdí dobrú formu a zdolá Anjelov tak v druhom kole Play-Off nastúpime práve proti nim...

V PT sú veľmi kvalitný tipéri a aj keď niesu na fóre príliš aktívny tak tipujú veľmi dobre. Hlavne ich GM, teda Ivan svoj tím po celý čas tiahne a práve kvôli nemu sa dostali do PO. Verme ale, že mi ich dokážeme poraziť :!:

GO FURIUOS DOGS
Steven: S Ivanom si nerob starosti ten je v PO môj :twisted: :bac: ale pevne verím a dúfam obrat Anjelov :povzbudzovanie: . Spoločne všetkých dáme dole :!:
Silné reči hoši,len či aj činy budú také. :lol2:
palkovk: A s facky si už grcal? :D Tak nechci :lol2: .
Takže je to jasne v 2. kolo PO sa nám postavia do cesty za našim cieľom p. turtles :twisted: :twisted: :twisted: .
Chlapi zajtra už teda tipujeme týmovo tak nezabudnúť na to :!: . Každý ešte do večera odo mňa obdržíte súkromnú správu, ktorú by som bol rád keby si prečítate do piatku večer kým odohráme prví zápas PO.

Tak sa v PO držme chlapi :smile03: :povzbudzovanie: .

FURIOUS DOGS ARE BETS :!:
ixo píše: FURIOUS DOGS ARE BETS :!:
:lol3: :hroza:
Postúpili IC,PT a GK.Kto by to bol povedal.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG