Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ixo: Vy ste pred nami vďaka tomu, že váš názov začína na písmeno F a náš na G :D. No toto.

:scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:

Však sa tešte v PO :D.
kanter píše:Ixo: Vy ste pred nami vďaka tomu, že váš názov začína na písmeno F a náš na G :D. No toto.

:scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:

Však sa tešte v PO :D.
:doh: Milý kanterko a ešte tam k tomu nevidím napísané nejako náš 13b náskok pred vami :lol2: :-P . A čo ty vlastne chceš riešiť aj za PO na facebooku :D v prvom kole sa mi pravdepodobne aj tak nestretneme max. 2 alebo vo finále konferencii. My spravíme teraz pre to všetko aby sme po zak. časti skončili prví a šli automaticky do 2. kola kde to už vy môžte padnúť ako vojaci v poli v prvom :lol2: .

Chlapi som inač veľmi zvedaví na náš výkon po dnešnej noci. Zápasy sami zdajú dosť až veľmi ťažké tak neviem, ale za žiadnu cenu sa nám už nemôžu vzďaľovať Mighty Bulls :!: :!: :!: Toto kolo ak skončíme v prvej paťke tak by malo byť všetko v pohode ak horšie všetko je otázne ale samozrejme PO bude tak či tak, len nebude možno priami postup do 2. kola PO. My sme bojovníci od začiatku sezóny a vlastne tento tým bojuje od začiatku ako sa zapísal do KTL tak sa aj teraz popasujeme(pobijeme) s touto situáciou a dopadne to pre nás dobre uvidíte :smile03: . TAK FURIOUS DOGS LETS GO :wink: :povzbudzovanie: :groupwave: .

Redy inak ak si nevedel čo si isto nevedel a nevieš tak tento tým dve sezóny pred touto pôsobil pod názvom Strong Crocodiles :wink: .

A ešte moja maličkosť pozdrav do GOLDEN KNIGHTS :razzi: :ejha:.
Kým nezaberiem, tak sem ani nebudem písať.Mudrovať sa neoplatí, keď výkon je nulový! :bitka:
ixo píše: :doh: Milý kanterko a ešte tam k tomu nevidím napísané nejako náš 13b náskok pred vami :lol2: :-P . A čo ty vlastne chceš riešiť aj za PO na facebooku :D v prvom kole sa mi pravdepodobne aj tak nestretneme max. 2 alebo vo finále konferencii. My spravíme teraz pre to všetko aby sme po zak. časti skončili prví a šli automaticky do 2. kola kde to už vy môžte padnúť ako vojaci v poli v prvom :lol2: .

Chlapi som inač veľmi zvedaví na náš výkon po dnešnej noci. Zápasy sami zdajú dosť až veľmi ťažké tak neviem, ale za žiadnu cenu sa nám už nemôžu vzďaľovať Mighty Bulls :!: :!: :!: Toto kolo ak skončíme v prvej paťke tak by malo byť všetko v pohode ak horšie všetko je otázne ale samozrejme PO bude tak či tak, len nebude možno priami postup do 2. kola PO. My sme bojovníci od začiatku sezóny a vlastne tento tým bojuje od začiatku ako sa zapísal do KTL tak sa aj teraz popasujeme(pobijeme) s touto situáciou a dopadne to pre nás dobre uvidíte :smile03: . TAK FURIOUS DOGS LETS GO :wink: :povzbudzovanie: :groupwave: .

Redy inak ak si nevedel čo si isto nevedel a nevieš tak tento tým dve sezóny pred touto pôsobil pod názvom Strong Crocodiles :wink: .

A ešte moja maličkosť pozdrav do GOLDEN KNIGHTS :razzi: :ejha:.
Ixo: Veď my vás nechceme dostať v prvom kole :D. Stačí finále konferencie :roll: . 4:0 pre nás by bolo ideálne. Viem, že budeš so mnou súhlasiť :lol2: :lol2: :lol2: .

Golden Knights ti odkazujú toto: :box: :bitka: :bitka: :bitka: :bitka2:
Pre Paľa: Ak toto čítaš a ešte si nepodal tak ma prezvoň zavolám ti. A ak to čítaš po podaní prezvoň ma zavolám ti aj tak.
ixo píše:Redy inak ak si nevedel čo si isto nevedel a nevieš tak tento tým dve sezóny pred touto pôsobil pod názvom Strong Crocodiles :wink: .
To uz jsem si vsiml, nedavno jsem koukal na minule sezony a divil jsem se , ze tam nikde nejsme i kdyz si mi rikal , ze je tohle uz vase treti sezona, tak jsem se podival na zacatek tohohle teamatu a bylo mi jasno :D
Dnes jsme se tesne vysplhali na druhe misto :thumbsup: I kdyz se nam moc nedari, ale to nastesti plati pro celou nasi konferenci. V druhe konferenci by nam nase body stacily az na 7.misto.. :oops:
Hej podarilo sa nám dostať na 2. miesto i keď dnes sa nám to podarilo zajtra sa môžme prepadnúť dole. Všetko je to veľmi tesné musíme tipovať lepšie lebo takéto tipovanie nám asi ďalej nebude stačiť. Redy ja moc druhú konferenciu ani nesledujem. Dnes sa hrá dosť zápasov, treba získať min. 24b. Chlapi zaberme už poriadne konečne :!: :cinka: .
Redy píše:Dnes jsme se tesne vysplhali na druhe misto :thumbsup: I kdyz se nam moc nedari, ale to nastesti plati pro celou nasi konferenci. V druhe konferenci by nam nase body stacily az na 7.misto.. :oops:
druha konferencia je uz zo zasady silnejsia
ja yasadne druhu konf nesledujem ale stavim sa ye nas tim vzhra ligu :cinka: :wawe:
Ja len toľkoto:

Obrázek

Zas tak silnejšia nie je a potom môže byť silnejšia keď od vás tam nejaký tým bude viesť celú ligu :-P .
Joe ja viem že si to napísal zo zásady že si v konferencii eagles :D :smile03: .
a tak v konferencii, kde nie je taka silna konkurencia, si prepocitaj, kolko by si mal bodov, keby tvoj tim bol v druhej konferencii
Joe S. píše:a tak v konferencii, kde nie je taka silna konkurencia, si prepocitaj, kolko by si mal bodov, keby tvoj tim bol v druhej konferencii
joe hadaj sa o tom inde nie tu..
naco vam je tolko bodov ked vo finale lignete
Joe: Po 1. To nie je môj tým ale náš. Môj by bol iba vtedy keby som tam sám a sám keby som tam tak tým nefunguje, proste nemám rád keď sa píše niečo moje( v jednotnom čísle) a hlavne takéto kde sa hrá týmovo. Možno si sa len zle vyjadril(napísal) a ja zas preháňam ale tak na toto som hákliví ale však nič sa nedeje :wink: .

Po 2: Prepočítaj to ty sa mi nechce :D . Ale keby s týmito bodmi préjdeme k vám tak aj tak kraľujeme u vás :razzi: :D .

A inač ja som už dávnejšie(pred sezónou) žiadal preradenie do druhej konferencie. Každopádne by to bolo zaujímave ako by sme obstáli tam po 5. kolách. A dobre je tak ako je kde sme tu teraz :D :cool: .
Prečo si žiadal o preradenie zdá sa ti táto Konferencia slabá?
v druhej konferencii by si isto nekraloval, kedze tam by si dosiahol 43 bodov, cize to je delene druhe miesto
a maro, co si mysli, ze vyhra, by mal 36 bodov a bol by po 5. kole na poslednom 7. postupujucom mieste, takze co staci v "silnejsej dark riders" na druhu priecku, by bolo na hrane postupu v tej pre vas"slabsej" konferencii, takze tíško :fucker:
Nabby: Žiadal som to pre isté veci(situácie) ale to už jedno všetko je v pohode a jedno mi kde sme aj tak sme najlepší aj budeme a tiež všetko vyhráme a budeme vyhrávať :-P . Ale nie nabby už je to v pohodke a je mi v podstate jedno kde sme len nech hráme :wink: .

Joe: No 43 by ani tam nebolo špatné to by bolo ešte lepšie jak zlatý stred a bolo by to na rovnako s vami :razzi: . A na tvoj/váš bývalí tým TBB by to stačilo ako nič :lol2: .
Joe S. píše:v druhej konferencii by si isto nekraloval, kedze tam by si dosiahol 43 bodov, cize to je delene druhe miesto
a maro, co si mysli, ze vyhra, by mal 36 bodov a bol by po 5. kole na poslednom 7. postupujucom mieste, takze co staci v "silnejsej dark riders" na druhu priecku, by bolo na hrane postupu v tej pre vas"slabsej" konferencii, takze tíško :fucker:
myslel som vo finale KTL..muzstvo z vychodu ligne raz dva..
mozno mame menej bodov, ale len preto ze sme vyrovnanejsi.. je tu vela kvalitnejsich timov ako u vas ..
Pekna prace chlapi dneska! :good:
Dnes sa zadarilo. Len tí marovci sa furt nechcú nechať predbehnúť. :D
Pridávam sa k vám tiež veru sa zadarilo :yes: :good: . Samozrejme zas ja som mal pre tým najslabší prínos ale tak snaď nevadí to keď sa nám zadarilo aj tak :) . Luky to nevadí, že sa nechcú dať predbehnúť takéto ich umiestnenie v tomto kole a naše tiež by nám zaručilo prvenstvo v našej konferencii a postup priami do 2. kola PO, takže kľudne to takto môže ostať aj do konca kola :) . Chlapi dnes v noci potvrdme úlohu favorita KTL :roll: . GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :-P
Pridávam sa chlapi k pochvale.Lukas a Redy ste výborní!!!Senianske duo zaberie po vikende :cool: Musíme prekonzultovať záver 6.kola a ušiť taktiku do play off
Dnes riadna porcia zápasov. Bude sa dať nazbierať veeeľa bodov. :povzbudzovanie:
Paľko vidíš malo to úspeh :smile03: . Poradenie ti tipu bos-mon na 2 slávilo úspeh aj keď si nebol doverčiví veľmi a tiež was-pit ktorý mohol skončiť remízou tiež skončil. Teraz Senanské duo zabralo a zachránilo. Dnes nesmieme zlihať v noci chlapi :!: Tak sa držme :frajer2: . GO FURIOUS DOGS GO :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave: .
Super! Vcera jste to zachranili :clap:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS