Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

tak chlapúci lucim sa vela stastia v dalsom pribehu KTL dufam ze sa dostanete do PO som rad ze som tu mohol posobit aj ked nic nevychadzalo podla predstav :thumbsdown: verim ze nemna nebude spominane v zlom a tesim sa na dalsie stretnutie uz ako superi :good: este raz diky diky a diky jedno velke ze som mohol byt sucastou tohto slubneho timu :thumbsup:
tak sa s tebou maros lucim a myslim ze si timu pomohol dosť hlavne ked sme mali vsetci malo bodov t si to este aspon ako tAK drzal nad vodou a prajem ti vela stastie v MB a dufam ze sa stretneme v PO co najvissom kole :D
Tak dnes zacina 4.kolo v ktorom mame opat vysoke ciele a musime si udrzat play-off ...
GO Sharks GO GO
Nabokov_SJS píše:GO Sharks GO GO
nepouzivaj nasu farbu :dup: :D mame ju registrovanu :frajer2:
prijemne ste prekvapili, vysledkovo, aj GM ma slubnu perspektivu :thumbsup:
tak dnes nic moc ja a Josef 6b Leo 5b a Deno dneska umelec ... takze budeme asi niekde dole v tabulke ale nevadi je to len zaciatok
Tak som skusal v skicari ako by banner asi vyzeral pred 5 rokmi ked skicar bol dobry cize sa nesmejte
Obrázek
tak co si citam po ostatnych timovich diskusiach asi v novom zlozeni po prvom dni budeme poslednyy.. :sad2: :verysad: ale je to len prve kolo hlavne dnes treba poriadne zamakat je vela zapasov :cinka:
Přesně tak! Po dnešní noci můžeme být klidně i v čele! :smile03: :D
po prvych dvoch zapasoch Josef plnych 4b. :good: Leo a Deno 2b tiez v pohode :clap: ale ja 0bodov :shock:
Ale nakoniec budem mat asi najviac 15b ak SJS vyhra
chlapci stale trieme biedu ja dneska 5b a ostatny po 2b myslim si ze sa budeme opat este viac prepadat
Dnes Leo a Deno24 po 6b :cool: josef 4b :good: a ja len 2b. :shock: :thumbsdown:
Aspon trochu sme to pred vianočnou pauzov vytiahli hore a dufam ze sa nam po vianociach bude darit viac :smile03:
Dnes Leo 13b :cool: :good: Josef 7b tiez celkom dobre a ja z tolkych zapasov len 4b :o :shock: :x :?
Nevadí Naby, příště to může být obráceně! :yes:
Mě to dnes vyšlo, ale mohlo to být lepší! :roll:
http://attack-sharks.hot4um.com/ toto je nase forum ale nepisete ani sem tak tazko tam ale bol by som strasne rad keby sme tam zacali vsetci pravidelne prispievat skusim to rozbehnut ale sam to bude tazke .... a hlavne bez marosa :verysad:
Otras co sme dneska predviedli a hlavne ja tolko zapasov a 0b :shock: :x Deno a Leo 4b Josef 6b........ale niesom si isty ale mojim shotoutom ano :verysad:
Máš pravdu, sedla na nás nějaká krize. Je fakt, že některé zápasy v posledních dvou dnech, které by se zdály být jasné, vyšly opačně. Věřím, že to bude lepší.
nesmut nabi ja ti tam prispejem aj tak :cool: :D :D
Dnes mame 16 b takze sa medzi bodovane pozicie asi nevratime :thumbsdown: :x Leo a Josef 8b ja a Deno 6b
Dnes Josef 8b Leo Full 12b a mne chybal jeden zapas cize 10b ale zase koncili zappasy podla papierov takze aspon klesat nebudeme
dnes opat nic moc ........ Josef 7b Leo 6-8b D 6b ja 10-12 ...... ale je asi vsetko zle spocitane :D
mam 10 :x
Obrázek :smile03:
Josef a Deno 8b ja a Leo 4b.........takze uz asi zase opustime play-off
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS