Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Aj ja chcem pogratulovat a najma podakovat chalanom.Zvladli sme to. :yahoo: Teraz sa ukazalo aka je timova taktika dolezita :) Takze do dalsieho kola nesmieme zaspat na vavrinoch a predraz sa do PO to by bol fakt super pocin :clap:
Taaakže korytnačky som na nás ako tím veľmi hrdý, že sme hned v nasom prvom kole dokazali obsadiť prvú priečku, a o to viac ma to teší, že sme tým zahanbili našich úhlavných nepriateľov Krokodílov :box:
Dalej dakujem vsetkym ktori nam gratulovali :)
A neda mi nepripomenut, ze sme ziskali vsetky ceny, ktore sme len ziskat mohli :D
Konkretne - tim s najvacsim poctom nul, s tym suvisi aj moje vitazstvo v kategorii Umelec kola :D a samozrejme prve miesto v nasej konferencii.. Dufam ze uz dnes zacneme toto kolo na jednotku a prve miesto obhajime :)
A na zaver dakujem vsetkym nasim tiperom za ich vysledky pocas kola :)
chalani gratulujem sme prvy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: ja som to vravel ze nas volaky SC nezastavia :P a je to tu naplnilo sa to vdaka kazdemu z nas zo zaciatku sme nepodavali moc dobre vykony ale postupne sme sa prepracovali medzi elitu je to skvely pocit :biglol: ale este musime makat aby sme skoncili minimalne druhy aj v siestom kole drzim palce do toho korytnacky
ach jaj vy ste to este nepochopili to vam slo len o to aby ste boli pred nami ale mne o to moc ani neslo aby sme boli pred vami ano stalo ze sme sa vam sem tam vysmiali ale to len preto lebo vy ste stale provokovali vy ste chceli byt stale pred nami tak sa vam to podarilo volaky SC si zigy vies kde vrav dakde u vas na luke :x a tym ze ste nas barrki obehli ste nas nazahambili 2 miesto neni na hambu ale skor na radost :wink: :)
Nam islo o to byt prvi.To znamena ze setci su za nami.Ja mam pocit ze ty si to skor nepochopil. :roll:
presne tak g.e.o.r.g.e ty si to nepochopil my sme chceli byt prvy a 2 miesto by nam nestacilo a som rad ze sme pred vami :biglol: a na luke si to mozes hovorit ty v tom tvojom sennom ci co to je sme proste prvy a teba to stve inak by si sem nic nepisal ale iba pogratuloval k 1 miestu ja ti gratulovat k tomu druhemu nebudem sme prvyyyy huraaaaa :clap: :clap: som veelmi stastny ze sme prvy!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: niet co dodat:-D chlapec zazil prvy uspech vo svojom zivote
uz som zazil ale treba trochu provokovat no nie?
sak treba treba nevravimz e nie:-D
:lol3: :lol3: :lol3: neviem kto je medik podla teba chlapec :lol2: to skor ty ale v pohode ja take deti chapem ako si ty a ja som vam zigy pogratuloval spytaj sa svojho GM on ti uz povie ze je to tak ale ja som vam pogratuloval v nasej teme lebo barrki nam tam nieco napisal takze asi tak :)
vsak jasnee to by som nebol ja keby neprovokujem :lol: dufam ale ze sa nam bude podobne darit aj v 6 kole ale bude to tazke mohli by sme byt v prvej trojke v tabulke
hups sorry medik ten chlapec to asi nepatrilo mne zle som zo pochopil tak sa ospravedlnujem :oops: :sorry:
Ocujte hosi to sa len mne zda ze x-men hovori stale to iste dokola :sad2: :lol2:
to sa ti nezda on stale pise tie jeho nudne reci dokola a inac g.e.o.r.g.e gratulujem ti k prvemu miestu a gratulujem aj ivanovy a barrkimu ktory patri medzi naj GM vstci ste super :good: :frajer2:
tak gratulujem opat :pleaseantry: novacikom :pleaseantry: k zisku 1 miesta v kole. nezabudajte vsak ze po pyche prichadza casto pad tak to berte radsej skromne ;)
Dakujeme Janik :) Pokusime sa nesklamat nasich fans v novom kole a pokusime sa obhajit alebo aspon dostat sa do PO co je nasa priorita :thumbsup:
..je potrebne si vazit kazdeho jedneho uzivatela a zvlast toho, ktory zije pre tim, ako napr. x-men, tak poprosim osobne veci riesit mimo forum..vdaka

samozrejme, gratulacia za 1 flek :thumbsup:
Pridavam sa k cepimu...nechcem teraz obhajovat x-mena ale je aky je tak yb sme to mali repektovat.Aj ked obcas aj mne ide na nervy ale to je len tym ze robi v nasej teme zly nadych.Samozrejme ze ani Zigy neni ziadne neviniatko ale verejne si na clena tymu predsa nadavat nebudem :lol2: Tak chlapi prosim vas aby ste si to riesili mimo fora teda maximalne v pm.A este jedna vec provokaovanie je fajn ked sa berie v kamaratskej miere teda odtial potial.Dufam ze si to uvedomite aj vy :)
g.e.o.r.g.e píše:provokaovanie je fajn ked sa berie v kamaratskej miere teda odtial potial.Dufam ze si to uvedomite aj vy :)
:good:
zvladli ste to len si dajte pozor aby ste nespadli z hora dolu ;) a tak no prve miesto :-) tak vam gratulujem ovela lepsie ako krokodily ale to miesto malo byt nase no mate ho zasluzene

medik: posledne varovanie, uz to nerieste lebo nedopadnete dobre. :evil: janik
UMELEC KOLA

Boj o jednu z najpopulárnejších trofejov KTL sa vyostruje. O prvenstvo v tejto kategórii bojovali tí najelitnejší tipéri z rôznych tímov. Vďaka Joeovi S. sme mohli priebežne počas celého kola sledovať aktuálne poradie najväčších umelcov.

V tomto kole sme sa mohli pokochať v umení dvoch tipérov. Jedným z nich je prekvapujúco samotný GM víťazného tímu, barrki z Prievidza Turtles . Druhým králom umelcov v tomto kole sa stal harrry1 z tímu Ostravští Chachaři . Obaja stiahli roletu 7 krát za celé kolo. Zaujímavý je hlavne barrkiho drvivý finiš. Za posledných 9 dní získal nulu až 6x!!! Neuveriteľný výkon. :)
ta veta o neuveritelnom finisi nema chybu :yahoo: :oslava: :lol3: :lol3: :lol3:
Hehe no čo už, ked sa dari tak sa dari :oops:
Obrázek

Chlapci no tak dnes sme to strasne posrali. Musime teraz zabudnut na to, ze sme vyhrali predchadzajuce kolo, lebo jedna vyhra nic neznamena. Musime sa sustredit na nove kolo, ktore pre nas zacalo priserne. Ale uz v predchadzajucom kole sme ukazali, ze dokazeme zo spodnych miest tabulky ziskat aj 1. miesto, takze sa musime posnazit, aby sme to zopakovali. Uz dnes by to chcelo posun o par miest vyssie. Vela stastia
A ozaj kua skoro by som bol zabudol, nezabudnite navstivit nasu webovu stranku Obrázek
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS