Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

hossa81 ak nez :idea: acnes tipovat tak koncis v tyme
:doh: ze by historicky 4roletkovy zapis..?!.. :lol: :wink:

nerad leziem niekomu do kapusty, ale neodpustim si poznamku..sopko, no najmä Hossa81 tu pocas tej udalosti pisal o dusu, vyvolaval malo vidane lavinovite diskusie a hla, to najpodstatnejsie tipovanie sa ho zrazu netyka :thumbsdown: :thumbsdown: beriem, mozno ide o zavazne dôvody, ale nestava sa to po 1x...chalani 0 bodov :thumbsdown: tak ako pocas dnesnej hokej. noci :angel: skoda len, ze na to doplacaju ti, ktori za nic nemôzu, philly a novy clen Mischel :|
dobre dobre starajte sa o seba :twisted:
Hej sopko nemali by sme zohnať nejakého 4 člena???
pekné brácho, sa nezdáš... mňa sklamali veľmo tučniaci, jazdci aj Colorado, čo už...
Cawte Hornets som rad ze ste po mojom skandale ste ostaly po kope a touto cestov sa chcem ospravedlnit vsetkym na fore a hlavne tym co som ublizil.Ako som vas vsetkych sledoval tak si vediete vyborne dufam ze forma vydrzi a budete v play off.Drzim vam palce.A este raz oznamujem ze ma mrzi co sa stalo.
Vítej zpět chlape :good: a už jedině Fair Play
excelent píše:Vítej zpět chlape :good: a už jedině Fair Play
Dikes za privitanie a jasne iba Fair Play :)
Serus Michal, vitam ta spat, vidim ze si od HF-ka dostal pekny vianocny darcek, tesim sa s tebou :thumbsup:
A budes pokracovat ako clen Killer Hornets?
Vítej zpět, jsem moc rád že si tu :smile03:
barrki píše:Serus Michal, vitam ta spat, vidim ze si od HF-ka dostal pekny vianocny darcek, tesim sa s tebou :thumbsup:
A budes pokracovat ako clen Killer Hornets?
no dikes za privitanie ale ci ma zarataju ako tipera a ci sa najde volne miesto medzi Srsnami
nazdar,aj mna celkom potesilo,ze si sa vratil, len dufam, ze si sa poucil,lebo dakedy si bol na neznesenie... tak snad vsetko dobre uz len :)
noo uz sa vraciame do starej formy len tak dalej :yahoo: :yahoo: :biglol: :biglol: :cool:
Obrázek :smile03:
ideme ideme :clap: :clap:
hej tiež pozerám, s bráchom sa každý deň hecujeme a doberáme, ale som rád, že mu to ide a nerobí staršiemu bráchovi hanbu :D Tak nech vám to aspoň toto kolo vydrží... :good:
HORNETS SU NAJLEPSI !!!!!!!!! :cool: WOW!!! chlapi valcujeme vsetkych!!tuto noc vdaka vybornym tipom HOSSU a COME ON ENGLANDA mame vybornych 29 bodov :cool: :cool: len tak dalej srsne!!!!!!!!!!! :clap: :clap:
tak ty vajcuješ :lol: :D
Zatím chlapi jedeme fakt parádně a zejména Sopko nás zatím vede jako správný vůdce (GM) :thumbsup: :thumbsup: !!!! Doufám že to vydrží a ostatní si uvědomí že předešlé kolo nebylo pouhou náhodou :yes: :yes: !!!!
presne tak chlapi túto noc musíme potvrdiť že killer hornets sú elita!! :good: :good: Teraz treba zamakať aby sme si udržali prvé miesto!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:
Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja :D .Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si? :thumbsdown: mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu :lol2: a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi :roll: .Ale neboj za to ta sopko nevihodi. :yes: Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho :razzi:
vyhodit GM :?: to sa snad ani nemoze :D
Joe S. píše:vyhodit GM :?: to sa snad ani nemoze :D
ale moze ja som veduci klubu :lol2:
Ty kokso no to bola teda noc :thumbsdown: :thumbsdown: :verysad: Nahrali sme slabých 23 bodov a navyše prišli sme pravdepodobne o prve miesto :verysad: :verysad: Pánečku a o sebe ani nehovorím mal by som sa zašit niekde do temnoty a čušať v kúte veď z 11 zápasov som nahral iba 6 bodov :thumbsdown: :thumbsdown: :( :( :? :shock: Prepáčte mi "kolegovia" :verysad:
hm sak zaberte..
nechate to krokodilov vyhrat :D :) :D
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING