nerad leziem niekomu do kapusty, ale neodpustim si poznamku..sopko, no najmä Hossa81 tu pocas tej udalosti pisal o dusu, vyvolaval malo vidane lavinovite diskusie a hla, to najpodstatnejsie tipovanie sa ho zrazu netyka
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
nerad leziem niekomu do kapusty, ale neodpustim si poznamku..sopko, no najmä Hossa81 tu pocas tej udalosti pisal o dusu, vyvolaval malo vidane lavinovite diskusie a hla, to najpodstatnejsie tipovanie sa ho zrazu netyka
Cawte Hornets som rad ze ste po mojom skandale ste ostaly po kope a touto cestov sa chcem ospravedlnit vsetkym na fore a hlavne tym co som ublizil.Ako som vas vsetkych sledoval tak si vediete vyborne dufam ze forma vydrzi a budete v play off.Drzim vam palce.A este raz oznamujem ze ma mrzi co sa stalo.
Pome pome valcuje Hornets ja som len zvedavy kto odide znazho tymu ked pridem ja
.Ale nebojte sa moj navrat sa este nekona jedine ze by mi zrusili trest :biglol: ale to si myslim ze sa konat nebude.Sopko kde si?
mal by si kazdy den burcovat svoj tym inak ti znizim plat o polovicu
a naopak Come on England tebe zvysujem plat ktory som odobral sopkovi
.Ale neboj za to ta sopko nevihodi.
Lebo skor ako by on teba vyhodil tak by som vyhodil ja jeho
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

:smile03: