Zápas skončil remízou 10:10, po predlžení bolo skore 14:14 a tak rozhodli nájazdy, u vás som išiel podla ixovho zoznamu v teme licencie a zmluvy (už by sa zišiel aktuallizovať, Redy tam neni) a u BA podla abecedy kedže arek poradie neurčil.
V prvej sérii "nájazdov" mal Lukas rovnako bodov ako arek a v druhej si mal ty 5b a excelent 2, takže ste dostali extra bod vy.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Prvo mi nešlo do hlavy, že ako sme to vyhrali a potom mi došlo, že už ste asi zaviedli aj tu tie nájazdy, ktoré rozhodnú v predľžení. Som myslel, že tie nájazdy sú len pri PO a all star game čo bola, ale super máme 2b
. Hej hej musím aktualizovať ten zoznam na nájazdy som na to úplne zabudol ospravedlňujem sa aj týmu nášmu aj komisii prepáčte prosím. A čo keď sa stane, že by nastala zhoda aj po nájazdoch je to možné? Podľa mňa aj áno či potom to už bude ozaj za bod po nájazdoch ak bude zhoda čo je, ale nereálne nie.
Ohlund: Tým ty si myslel mňa nie?. Lebo nájazdy som uvádzal prvo v tomto poradí: 1. Lukáš33 2. palkovk 3. leo a 4. ja , ale kedže leo vypadol tak sa to asi nulovalo a Lukáš bol prví v sérii nájazdov a druhý ja.
Inač chválim tento systém nájazdov zavedení už v zak. časti
. Asi preto ho tak moc chválim, že sme vyhrali
.
Dnes chlapi treba zas vyhrať
:smile03: . GO FD GO

Aktualizované
Ohlund: Tým ty si myslel mňa nie?. Lebo nájazdy som uvádzal prvo v tomto poradí: 1. Lukáš33 2. palkovk 3. leo a 4. ja , ale kedže leo vypadol tak sa to asi nulovalo a Lukáš bol prví v sérii nájazdov a druhý ja.
Inač chválim tento systém nájazdov zavedení už v zak. časti
Dnes chlapi treba zas vyhrať
Aktualizované
ixo píše:1. Lukas33ixo píše:Nájazdy:
1. Lukas33
2. palkovk
3. leo
4. ja ixo
2. palkovk
3. Redy
4. ja ixo
keby nerozhodnú ani nájazdy, tak zápas skončí normálne remízou a oba tímy by dostali po bode, ved je nato aj stlpec v tabulke na remizy, stačí sa lepšie pozreť, ale zatial vždy rozhodli nájazdy.ixo píše:A čo keď sa stane, že by nastala zhoda aj po nájazdoch je to možné? Podľa mňa aj áno či potom to už bude ozaj za bod po nájazdoch ak bude zhoda čo je, ale nereálne nie.
Tak dnes to máme aspoň za bod. Z pos. 3dní máme celkom, celkom ešte dobrú bilanciu sa to to dá 6 získaných bodov. Kua škoda som chcel dať na montreal výhru ale nejako som si nebol istý nevedel som čo mám dať, ale keby dám tak máme 3b škoda no. Ja som hlavne večer dal iné tipy od vás o to mne šlo a aspoň ten bod máme keď už nič a ak budeme ešte do konca kola bodovať tak by to mohlo byť ešte zaujímavé. Dnes sa chlapi snažme a zaberme
. Prehru si už nemôžme dovoliť, už musíme, len vyhrávať do konca kola
GO FD GO
Paľo: Idem si dnes brať nový paušál a mobil. V paušále by som mal mať víkendy na rok zadarmo a sviatky. Takže ak dačo bude treba riešiť z HF KTL tak môžme kľudne kecať(cez tie víkendy) ale aj cez týždeň sa bude dať celkom tam budem mať dobré zľavy, takže ty do budúcna už len pekne prezvoníš a ja zavolám :smile03: . Tie zadara volania platia iba na orange a teraz čo sme mali v paušále volania po okolo 8sk vyše a 6sk vyše(kedže máme kreditové paušály) tak teraz to budem mať necelíh 4sk v silnej, alebo slabej prevádzke toto platí cez týždeň alebo aj cez víkend do sieti Tmobile, alebo O2. Ešte je Paľo v paušály 50sm platia do každej sieti a 25mb predplateného internutu v mobile.
Paľo: Som si včera podal podal tikety a na jedno mi ušiel zápas Nas(tam stačilo, keby nas remizuje) a ďalší sa bude hrať dnes tam sú NHL zápasy poistené. Na tom tikete čo mi ušiel nas bola malá vyhrá okolo 5eur ale som mal len 4 zápasy a k tomu poistené všetky a to Bystricu, Zloven, Dallas, a ten Nasville. Oba tikety som podal po Eure.
Chlapi tak sa držme a vyhrajme :smile03: . GO FURIOUS DOGS GO
Paľo: Idem si dnes brať nový paušál a mobil. V paušále by som mal mať víkendy na rok zadarmo a sviatky. Takže ak dačo bude treba riešiť z HF KTL tak môžme kľudne kecať(cez tie víkendy) ale aj cez týždeň sa bude dať celkom tam budem mať dobré zľavy, takže ty do budúcna už len pekne prezvoníš a ja zavolám :smile03: . Tie zadara volania platia iba na orange a teraz čo sme mali v paušále volania po okolo 8sk vyše a 6sk vyše(kedže máme kreditové paušály) tak teraz to budem mať necelíh 4sk v silnej, alebo slabej prevádzke toto platí cez týždeň alebo aj cez víkend do sieti Tmobile, alebo O2. Ešte je Paľo v paušály 50sm platia do každej sieti a 25mb predplateného internutu v mobile.
Paľo: Som si včera podal podal tikety a na jedno mi ušiel zápas Nas(tam stačilo, keby nas remizuje) a ďalší sa bude hrať dnes tam sú NHL zápasy poistené. Na tom tikete čo mi ušiel nas bola malá vyhrá okolo 5eur ale som mal len 4 zápasy a k tomu poistené všetky a to Bystricu, Zloven, Dallas, a ten Nasville. Oba tikety som podal po Eure.
Chlapi tak sa držme a vyhrajme :smile03: . GO FURIOUS DOGS GO
Ahoj Redy. No ja som už chcel aj písať sem do témy, že prečo si netipol keď si dnes bol na fóre, ale akurát som ta videl, že si na fóre tak som čakal či nám sám niečo k tomu povieš a povedal a to je hlavné. Redy takže nevadí v pohodke a nie si žiaden vul
. Stáva sa, len do budúcna už pozor na začatie zápasov a hlavne, že si aspoň tipol :smile03: . To znamená potom, že nova nedá priamo živí zápas, ale už z meškaním teda zápas bude od začiatku vysielaný, len napr. už budeš vedieť aký stav bude po prvej tretine, kedže zápas sa začal o 19:00. Inač niečo takéto sa aj mne stalo podobné ja čakám na zápas nedávno PHI - OTT na 21:00 a prídem k TV v ten čas a tam už skoro koniec zápasu. Redy a to kde mala tá nova šport ten rozpis toho dnešného zápasu v dákom tv programe,, alebo na nete? Dáka je ta nova šport odveci.
Redy: Ospravedlnenie za celý tým prímam nič sa nestalo
. Som vedel, že niečo v tom bude, že by si, len tak bezdôvodne netipol, ale inač mi už potom aj napadlo, že čo ak si sa už vykašlal na to na HF a tipovanie a zdúchol z HF, KTL a od nás, ale našťastie nie pohodka
. Povedzme si to takto Redy na rovinu a neklam
som sa videl ako si rozdával pred zápasom ešte babenkám podpisy a tak si sa zdržal a nestihol začiatok
. No kámo si od nás pozadu o 2 zápasy máš čo robiť nás dohnať :smile03: . Tvoje miesto dnes bude v bráne borec
:smile03: .
Palkovk: Neprehrali sme to za teba ale prehrali sme to teamovo
Redy: Ospravedlnenie za celý tým prímam nič sa nestalo
Palkovk: Neprehrali sme to za teba ale prehrali sme to teamovo
Veru, veru veľmi dôležitá výhra a nie preto že sme vyhrali nad PT ale celkovo.
Ja som optimista ja to vidím ešte aj na také 8,7 miesto. To 8sme by som bral a pri tom 7mom mieste potrebujem veľkú porciu šťastia. Nemáme ny výber musíme všetko bezpodmienečne vyhrať
Ak prehráme z doch zápasov jeden je to v riti a ešte musíme sa spoliehať na prehry týmom nad nami v tabuľke.
Takže GO FURIOUS DOGS GO!!!
Ja som optimista ja to vidím ešte aj na také 8,7 miesto. To 8sme by som bral a pri tom 7mom mieste potrebujem veľkú porciu šťastia. Nemáme ny výber musíme všetko bezpodmienečne vyhrať
Takže GO FURIOUS DOGS GO!!!
Čaute chlapi. Tak dnes v noci nás čaká posledný súboj tohto kola a potom je deň voľna a začína nové 6. kolo. Bolo by dobre keby toto kolo v poslednú chvíľu podskočíme o jednu priečku vyššie. Dúfam že si s nás každý uvedomuje že po tomto zbabranom kole posledné 6. kolo musíme zaberať(makať) ak pobabreme aj posledné kolo čo by som bol nerád tak sme prišli o vedúce miesto celkovej sezóny aj , keď možno prídeme aj oň po tomto kole ale nemali by sme ale bude to tesnotka. Samozrejme ak zbabreme aj 6. kolo postup do PO máme istý, ale v prípade dobrého umiestenia v pos. kole, ktoré by nám zaručilo 1. miesto po zak. časti by sme šli do 2. kola PO automaticky. Takže každému je situácia jasná, takže už sa môžeme zo spánku zobudiť a hrať 6. kolo úplne inak. Chlapi bude to náročne a myslím si že 6. kolo bude najnáročnejšie z celej sezóny tak sa fakt snažme! Hlavne ja sa musím zlepšíť posledné kolo
Áno podaril
. Stále by sme mali aj po tomto kole ostať prví v celkom poradí a posledné kolo ako som spomínal zamakáme, Inač v celku som aj s týmto kolo spokojný. Keby máme viac šťastia, ktoré sa od nás odklonilo mohlo to byť lepšie, ale zas mali mali aj šťastie iné kola. To je proste hokej v ktorom nastane aj kríza herná a treba cez ňu prejsť. Na nás prišla tá kríza ešte v dobrom čase a už to bude v pohode si myslím. Som rád dnes sme pomohli k výhre týmu všetci
. Musím ešte pochváliť Redyho, ktorého si veľmi pochvaľujem a dokázal že aj keď nemal skúsenosti s KTL NHL mu neni cudzia a je veľmi dobrá posila takže chlape len tak ďalej :smile03: .
Som rád chlapi, že môžem byť v týme s takými super ľuďmi a zároveň típermi ako ste vi
. A inač všetko zlé je na niečo dobre tým myslím prepustenie englanda a prijatie Redyho
. Chlapi PO by nám újsť už nemalo a v PO verím že máme na veľa. Dnešný deň je zatiaľ super aj v škole sa darí a tak
. Tak sa majte zatiaľ dnes voľno a zajtra zase hráme
.
Na posledné kolo ostáva naďalej kapitánom týmu Lukas33 a Ačko na drese bude toto kolo nosiť Redy :frajer2: . A vlastne do PO nás ako kapitán týmu povedie tiež Lukas33, ktorý si to svojimi výkonmi zaslúži :smile03: . Lukáš inak gratulácia k tvojmu 8. miestu v tomto kole a Paľovi k 16
. Luky myslím si, že by si mal dostať do medzi top desiatku najlepších típerov tejto sezóny po tomto kole v tabuľke jednotlivcom
super Luky :frajer2: . Čaute chlapi.
Som rád chlapi, že môžem byť v týme s takými super ľuďmi a zároveň típermi ako ste vi
Na posledné kolo ostáva naďalej kapitánom týmu Lukas33 a Ačko na drese bude toto kolo nosiť Redy :frajer2: . A vlastne do PO nás ako kapitán týmu povedie tiež Lukas33, ktorý si to svojimi výkonmi zaslúži :smile03: . Lukáš inak gratulácia k tvojmu 8. miestu v tomto kole a Paľovi k 16
palkovk píše:No len to nepovedzte nášmu generálnemu,lebo bude zúrť,že aké piate miesto.Lebo my berieme len prvé miesto. :biglol:
Paľo: Ty budeš naša kalkulačka na nasledujúce kolo a PO kedže Ačko na drese po tebe preberá Redy. Výpočty(matematika) ti tu ide dobre tak preto tá kalkulačka
Čaute chlapi. Tak po odohraných 2. dňoch to nevypadá vôbec zle a držíme sa dobre. Samozrejme je len začiatok a v tabuľke je veľká tlačenica. Chcem tým povedať, že stačí jeden blbý(nevydarený deň) a sme na dne tabuľky a stade sa bude hore dostávať už tažko. Ozaj sa chlapi snažme a pokračujme v takýchto výkonoch ako toto kolo tieto dva dni a dokonca ešte lepšie by sme mohli. Pred týmto kolom som písal, že moje výkony sa zlepšia a budem viac týmu pomáhať ale zatiaľ to je stále tá veľká bieda ako min. kolo ale snaď sa to už ozaj zlepší a začnem pomáhať týmu, alebo že by som sa už šetril do PO
. Zatiaľ sú ťahúni týmu Lukas a Redy :smile03:
. Tak sa chlapi držme :frajer2: .
GO FURIOUS DOGS GO
GO FURIOUS DOGS GO
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé