Paľo nám toto kolo všetko chýba

. Vieš ono ja zas nemôžem dávať toto kolo kritiku veľkú, keď moja hra stojí tiež za nič

. Celkovo to všetko tu viazne proste bieda. Zas ale nemôžme panikáriť a prehánať za jedno nevydarené kolo ako toto veď ostatné nám vyšli a to sa stáva. Aspoň pre mňa také pozitívum, že luky sa už ako tak zapája do komunikácie je viac aktívny

ale ešte to chce viac

i keď ja teraz budem možno menej aktívny, lebo veľa učenia mám plus ešte maturity a tak, ale nájdem si denne nejaký čas na nás a keď dačo nebudem stíhať Paľo pomôže, že? Ale keď to ty všetko stíhaš Paľo máš povinnosti do školy plus syna malého tak to musím aj ja v pohode a ono sa to proste dá všetko, len treba chcieť. Mňa by tiež zaujímalo vysvetlenie englanda prečo netipol taký dôležitý deň keď sa hrá veľa zápasov. S englandom som súhlasil po tomto škandele nedávno, že mi nebude vadiť ak nebude písať do témy a tak, ale aspoň vysvetlenie na netipnutie jeho sa mohol posnažiť a tiež som mu napísal do pm sľubil, že do PO ostaneme do kopy spolu všetci my, ale tak sa nestane a zas niečo poruším a zas si pekne naseriem do úst s prepáčením

. Definitívne som sa rozhodol, že ruším zmluvu s englandom. Englan je borec zvládne to odviedol tu kusisko roboty hlavne zo začiatku, teraz to v poslednej dobe u neho nejako upadlo všetko. Prajem veľa úspechov ďalej anech sa mu darí a viem, že mi on nebude zazlievať toto

tým proste potrebuje oživenie nový impulz, potrebujeme nejako ožiť a zrušenie zmluvi u englanda nenastalo, k vôli tomu nenatipovaniu, ale k tomu mlčaniu jeho, že sa nevijadril že prečo a proste potrebujeme zmenu a všetko nasvedčuje k tomu, že tá zmena bude súvisieť s englandom. Sorry, že som ťa pred sezónou tak vábil k nám veľmi do týmu a napokon si z KH odišiel a teraz ťa prepúšťam, ale asi to tak bude lepšie a ja si všetko to čo si spravil pre náš pre mňa cením a snaď sa nebudeš na mňa za to hnevať, ale je to hra a v hre sa dá očakávať všetko a hlavne odo mňa sa dá všetko očakávať. Tak ešte raz veľa šťastia a dúfam, že si nájdeš čoskoro nové pôsobisko a drž sa a nezanevri na nás

.
Náhrada za Englanda bude tu predošlí típer tu uvádzaný leo. Touto cestou ťa tu leo vítam a zatiaľ moc nemám slov neni mi do rečí, ale hlavne poďme spoločne sa toto kolo popasovať s touto nepriaznivou situáciou, lebo toto kolo sme veľmi slabý a myslím si, že by sa dalo ešte čo to zachrániť.
Ešte citujem pm od lea:
leo píše:Cus.Mel bych zajem ale musel by si mi zarucit ze se nic podobneho nebude opakovat a pokud by si me chtel propustit nesmelo by to byt za zadnou kravinu typu ze chces do tymu kamose misto me atd.
Zaručujem ti to, máš moje slovo, ale ozaj teraz fakt a ak to poruším tak sa porúčam s postu GM týmu a zvišok tvojho pôsobenia a tak doriešime spolu v pm.
Paľo: Jasne je o tom čas ešte hovoriť, my to preberieme spolu na azetku alebo u mňa. Inač som ti zlý príklad kua dal včera vypočítať a čo už nevadí. Cez výkend prídeš na Senné ak hej bol by čas na matiku?