Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Havkovia :D tak už sme sa asi rozbehli 2há vyhrá v rade i keď iba po predľžení, ale to vôbec nevadí :good: . Englan hlavne tebov sme dnes získali 2b, ale aj včera si podal dobrý výkon a už to vypadá tak, že si sa zlepšil od pred. zápasov :good: . Paľo ty včera tiež aj dnes dobre si zahral :wink: hm... luky taraz kus poslabšie, ale to vôbec nevadí :wink: a seba ani radšej nekomentujem :x . Ale dnes som to vychytal na nájazdy chlapi, že? :D Som si pripadal v téj bráne, ako magnet a puk sa mi tiež už zdal byť niečo kovového :lol2: . Moja pozícia je v tomto kole jasná brankár a sem tam môžem ísť na taký malí výletík útočný :-P . Dnes nás čakajú WHITE CASPERS tých musíme zdolať bezpodmienečne, za každú cenu :!: ! :cinka:

Paľo: Yzy sa stal nedávno GM týmu Evil Insiders.

GO FURIOUS DOGS GO :!: ! :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:
Ja som to zrátal a podľa mňa aj oni mali mať 16 bodov.Ale nevadí,ak som sa zmýlil.Odlepili sme sa z dna.
Nerob šoky Paľko :shock: . Veru, že sa sa zmýlil, ale to nevadí veď aj majster tesár sa môže dakedy pomýliť či jak to je :D :wink: .
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5616
Chlapi treba bojovať, aby sme po základnej časti skončili prví :!: :cinka:
Ak by sa tak stalo išli by sme hneď priamo do 2. kola PO :yes:.
Však kuknite si tento link tam je to napísané :wink: .
Takže od teraz ešte viac musíme makať :twisted: :!: :box: :frajer2:
Tak sme prehrali nad WHITE CASPERS čo už... treba ísť a bojovať :!: Tipovali v troch mali sme výhodu to sme mali vyhrať, takéto zápasy sa musia vyhrávať :!: Ale je jedno či tipovali full, alebo nie mali sme to vyhrať, ale ešte máme dosť zápasov na nápravu tak poďme vyhrávať :!:
Chlapi ja len toľko stručne zaberme :!: :!: :!: :cinka: Zase sme prehrali a ďalej už nemôžme prehrať :!:. Fakt hoši zaberme hanbu si nebude predsa robiť a nechcem aby sme si umiestnenie celkové do PO pokazili :!: GO FD GO :!: :!: :!:
Konečne :clap:
palkovk píše:Konečne :clap:
Veď už bola aj na čase, sa nám už patrilo :wink: . Bacha na nás prvá výhra v tomto kole a v riadnom hracom čase :-P :groupwave:

Vieš čo je na na tom najlepšie, že na ostro mi odišiel tiket, kde som mal nashville, lebo som dal proti nim na tikete som dal na van 1x ale doma si potom vravím kua ten vancouver už musí prehrať aj v riadnej hracej dobre a tak nakoniec prehral a len tak tak :) a ešte ma aj ovplivnilo nejako to, že som sa aj na nashville dáko v pos. dobe namotal :D ale aj išiel som na to podľa nejakých nemenovaných krokov :yes: . Som zvedaví či, len to mi ušlo ten nas. , len alebo aj iné viac. Sa dozviem po dnešnej noci, ale dnes podám si zas niečo. Inak ešte ráno, keď som stával tak som dúfam a šiel do školy, že zápas van-nas by mohol byť remíza, ale nakoniec som rád, že nas vyhral a nevadí, že mi tiket nevišiel a ani som si neuvedomoval, keď som dúfam a chcel, aby van vyhral, alebo remizoval čo sa môže stať...nebiť výhry nas tak je to zas zhoda :twisted: a inač moja chyba smola mal som aj na tiket dať 2 respektíve aspoň x2 :) .

A dnes treba zase vyhrať :!: Dnes hráme proti MB :twisted: :twisted: :twisted: . Aj tak sme chlapi nejaký čajoví.
Som úplne z formy. :buch: Asi to bude tou funkciou kapitána, presne ako Brown u Kings, odkedy je kapitán tak nič nehrá. :D
Lukas33 píše:Som úplne z formy. :buch: Asi to bude tou funkciou kapitána, presne ako Brown u Kings, odkedy je kapitán tak nič nehrá. :D
To nič luky ja som bol z formy dosť dlho až teraz celkom sa to kus zlepšilo a u teba to zas bude ok :wink: . Ty si môžeš dať aj pauzu kus si nám dosť pomáhal, takže tvoj menší výpadok je ok, veď ty čoskoro zase budeš vo forme :frajer2: . Tak poďme Pán Kapítán :D :-P :wink: :frajer2: zase do formy :povzbudzovanie: :groupwave: a aj Furious Dogs sa potrebuje dostaň do formy :povzbudzovanie: :groupwave: :frajer2: .
Tak dnes to máme aspoň za bod. Stále sa držíme na dne tabuľky, treba sa už stade poriadne odraziť :!: Inač stačia 2-3 výhry v rade a sme v strede tabuľky, teda by sme mohli byť čo by nebolo zle. Chlapi tak poďme zaberme riadne :cinka: :!: Musíme poťiahnuť šnúru výhier v rade a ostatné týmu v popredným miestach musia zaváhať. Pri striedaní výhry prehry moc toho neuhráme. Musíme vyhrať pár zápasom v rade :!:
Dobre, tak sme pár krát nechali vyhrať súperov a teraz by sme mohli začať zase vyhrávať, nie? :D
Dnes je v podstate voľný deň, takže si odpočinieme a zajtra rozdrtíme FB. :cinka:
Chlapi bieda, veľká bieda :thumbsdown: a ešte si dovolíme aj netipovať v plnej zostave v tejto nepriaznivej situácii... radšej nechám tak... jeb...m to. No čo dodať sme frajeri veľký. Toto kole je už asi stratené tak ho dohramje aspoň nejako a nerobme si hanbu.

Paľo inak by som mal 16b dnes keby...

Ešte k tomu netipovaniu englanda. Som nahnevaný za to atď, ale tak neviem čo je vo veci, že prečo netipol...nechám tak a uvidím čo ďalej a snaď sa sem vyjadrí, že prečo netipoval. Proste ked sa niečo kazí tak sa to kazí poriadne, ale ešte je možno čas na náš úder v tomto kole.

Hlavu hore chlapi a ešte zabojujme :!: :!: :!: :box: :box: :box: :box: :cinka: :cinka: :cinka: :povzbudzovanie: :groupwave:

Skúsme taký obrat ako v predošlom kole posledný hrací deň :wink: .
Paľo: Potom si prečítaj toto a naštuduj, ty to aj tak lepšie pochopíš :D a potom mi to povieš :wink: . Mne sa to aj tak nechce dáko čítať...teraz si mojim náhradcom a to preto, lebo toto kolo sté zlý havkovia :lol: :D :wink:

Oficiálne pravidlá PO draftu: :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=4939
Tak to Paľi naštuduj ak sa ti chce a máš čas a potom mi napíš či si to hej alebo ni, aby som vedel ak sa do toho nemrkneš tak sa dám na to ja. Inač si to môžte aj ostatný típeri od nás prečítať, prečítam si to aj ja keď bude viac času a mať chuť, lebo teraz som dáko s nechutený s nášho slabého tipovania.
Chýba nám taký tímový duch,žiadne povzbudenie ani kritika,trošku odvahy.Tipujeme ako z povinnosti.England treba sa vyjadriť k netipovaniu!Mne sa raz stalo,keď som nestihol tipnúť kvôli netu,ale som vysvetlil,že nešiel net.Keď sa nestíha tipnúť alebo nie je možnosť,tak sa to dá poriešiť.Však Rado???Ide o to,že je to tímová hra.A nie sám pre seba.

Alebo sa náš tím rozpadá?Výsledky žiadne,komunikácia na bode mrazu!
Prečítal som si to.Systém spočíva v tom,že ak skončíme celkovo po základnej časti na 3.mieste,napíšeš 3 tipujúcich,ktorý do PO nepostúpili, ak na 5. mieste,tak piatich a odošleš mená Petríkovi.Samozrejme môžu tam byť taký,ktorí by s nami v tíme nechceli byť. 1.tím dostane najlepšieho z tých,ktorých si napísal,2.tím podobne atď.Máme čas o tom debatiť v priebehu februára,začína sa to okolo 20eho.Času dosť.
Paľo nám toto kolo všetko chýba :thumbsdown: . Vieš ono ja zas nemôžem dávať toto kolo kritiku veľkú, keď moja hra stojí tiež za nič :thumbsdown: . Celkovo to všetko tu viazne proste bieda. Zas ale nemôžme panikáriť a prehánať za jedno nevydarené kolo ako toto veď ostatné nám vyšli a to sa stáva. Aspoň pre mňa také pozitívum, že luky sa už ako tak zapája do komunikácie je viac aktívny :thumbsup: ale ešte to chce viac :wink: i keď ja teraz budem možno menej aktívny, lebo veľa učenia mám plus ešte maturity a tak, ale nájdem si denne nejaký čas na nás a keď dačo nebudem stíhať Paľo pomôže, že? Ale keď to ty všetko stíhaš Paľo máš povinnosti do školy plus syna malého tak to musím aj ja v pohode a ono sa to proste dá všetko, len treba chcieť. Mňa by tiež zaujímalo vysvetlenie englanda prečo netipol taký dôležitý deň keď sa hrá veľa zápasov. S englandom som súhlasil po tomto škandele nedávno, že mi nebude vadiť ak nebude písať do témy a tak, ale aspoň vysvetlenie na netipnutie jeho sa mohol posnažiť a tiež som mu napísal do pm sľubil, že do PO ostaneme do kopy spolu všetci my, ale tak sa nestane a zas niečo poruším a zas si pekne naseriem do úst s prepáčením :doh: . Definitívne som sa rozhodol, že ruším zmluvu s englandom. Englan je borec zvládne to odviedol tu kusisko roboty hlavne zo začiatku, teraz to v poslednej dobe u neho nejako upadlo všetko. Prajem veľa úspechov ďalej anech sa mu darí a viem, že mi on nebude zazlievať toto :wink: tým proste potrebuje oživenie nový impulz, potrebujeme nejako ožiť a zrušenie zmluvi u englanda nenastalo, k vôli tomu nenatipovaniu, ale k tomu mlčaniu jeho, že sa nevijadril že prečo a proste potrebujeme zmenu a všetko nasvedčuje k tomu, že tá zmena bude súvisieť s englandom. Sorry, že som ťa pred sezónou tak vábil k nám veľmi do týmu a napokon si z KH odišiel a teraz ťa prepúšťam, ale asi to tak bude lepšie a ja si všetko to čo si spravil pre náš pre mňa cením a snaď sa nebudeš na mňa za to hnevať, ale je to hra a v hre sa dá očakávať všetko a hlavne odo mňa sa dá všetko očakávať. Tak ešte raz veľa šťastia a dúfam, že si nájdeš čoskoro nové pôsobisko a drž sa a nezanevri na nás :wink: .
Náhrada za Englanda bude tu predošlí típer tu uvádzaný leo. Touto cestou ťa tu leo vítam a zatiaľ moc nemám slov neni mi do rečí, ale hlavne poďme spoločne sa toto kolo popasovať s touto nepriaznivou situáciou, lebo toto kolo sme veľmi slabý a myslím si, že by sa dalo ešte čo to zachrániť.
Ešte citujem pm od lea:
leo píše:Cus.Mel bych zajem ale musel by si mi zarucit ze se nic podobneho nebude opakovat a pokud by si me chtel propustit nesmelo by to byt za zadnou kravinu typu ze chces do tymu kamose misto me atd.
Zaručujem ti to, máš moje slovo, ale ozaj teraz fakt a ak to poruším tak sa porúčam s postu GM týmu a zvišok tvojho pôsobenia a tak doriešime spolu v pm.

Paľo: Jasne je o tom čas ešte hovoriť, my to preberieme spolu na azetku alebo u mňa. Inač som ti zlý príklad kua dal včera vypočítať a čo už nevadí. Cez výkend prídeš na Senné ak hej bol by čas na matiku?
:roll:
:D
Tak za 1. - to že jsem asi před 2 dny zapomněl tipnout jsem si všiml teprve nyní, za to se omlouvám, domníval jsem se že mám natipováno.
Za 2. - jako že odcházím, dobroš v poho, ale jestli to Ixo nesouvisí s tím 1 dnem kdy jsem nenatipoval tak mě krapet zaráží ta šaškárna z před pár dny které jsem se zúčastnil (odešel, přišel atd.). Ale jako každopádně je to tvé právo jakožto GM, ale ty hovadiny co jsme tu předváděli jsme si mohli odpustit. Jak dobře víš tak už před tím jsem se moc nechtěl vracet, zejména kvůli Leovi kterého jsi mezitím naverboval mi to přišlo hodně podivné ale dobroš, teď zase další škatulata hýbejte se...........

Každopádně Vám jakožto týmu FD držím palce nechť to šlape, ale jak říkám mělo to být Ixo jak jsi to vymyslel na 1. pokus, nemusel jsem zde ze sebe dělat nějakého hováda, ale jinak v poho !!!!
ixo tu zameta s tipermi ako sa mu zachce, tak to nie

:protest: :protest: :protest: ASI TREBA ZALOZIT HRACSKU ASOCIACIU KTL :protest: :protest: :protest:

aby sa s tipermi nemohlo takto zaobchadzat

:lol:

ixo :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

:D
Veru, s takýmto prístupom k hráčom by som ťa najradšej poslal s prepáčením do pi.e. Potom sa nečuduj, že k tebe nikto nebude chcieť ísť. :eek2:
aspon mal byt zachovany trest za rusenie zmluv, lebo toto je fakt uz trochu moc :thumbsdown: spravit to raz, potom to zrusit, potom zase spravit...
Čo trest aký trest nijaký. Trest bol zrušený nezrušil som ho ja takže dovi dopo a vôbec nestarte sa a hlavne ty yzy sopľiak jeden.
Ku mne nechce ísť nikto skôr yzy k vám do týmu. Vy môžete byť radi že váš tým ešte je, že ste to nejako ustáli. Od kedy si tam ty tak je to v pohode uznávam, ale pred tým to bol tým o ničom na rozpad atď. A ty si pekne vyhadzuj tiež típerov za to, že tebe sa darí ide ti a iným nie tak vyhodíš. To je jedno ja neriešim kto si čo robí tak nech sa druhý nestarajú a toto je moja vec a hlavne sa nestaraj všade krpec.
ixo píše:Čo trest aký trest nijaký. Trest bol zrušený nezrušil som ho ja takže dovi dopo a vôbec nestarte sa a hlavne ty yzy sopľiak jeden.
Ku mne nechce ísť nikto skôr yzy k vám do týmu. Vy môžete byť radi že váš tým ešte je, že ste to nejako ustáli. Od kedy si tam ty tak je to v pohode uznávam, ale pred tým to bol tým o ničom na rozpad atď. A ty si pekne vyhadzuj tiež típerov za to, že tebe sa darí ide ti a iným nie tak vyhodíš. To je jedno ja neriešim kto si čo robí tak nech sa druhý nestarajú a toto je moja vec a hlavne sa nestaraj všade krpec.

:D :D :D
aj vam sa zda, ze ixo je nejaky podrazdeny :D kto vie co sa mu vcera vecer prihodilo...

pod sa vynervovat v NHL ixo
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE