Lukas33 píše:palkovlk.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Dobre chlapi poďme ďalej, musíme sa sústrediť zas na tipovanie a treba kašlať na ten včerajšok týkajúcich sa zostavám teamu a viem také čo som spravil, ako včera napr. nepomáha týmu, ospravedlňujem sa prepáčte chlapi prosím. A teraz poďme ďalej
. Máme jednu prehru po pred. a jednu riadnu, ale to nič chlapi ide sa ďalej a som pevne presvedčený, že budeme aj ďalej podávať dobré výkony
:smile03: .
GO FURIOUS DOGS GO!!!
:frajer2:
Strašne sa trápim pos. dobu s tipovaním už som to aj niekoľko krát spomínal a ma to aj hnevá aj hnevalo.
Kua ixo vráť sa k tvojmu dobrému tipovaniu
:bitka2:
My chceme starého dobrého ixa s dobrým tipovaním
.
A kapitána týmu na toto kolo volím Lukasa33
:frajer2: .
GO FURIOUS DOGS GO!!!
Strašne sa trápim pos. dobu s tipovaním už som to aj niekoľko krát spomínal a ma to aj hnevá aj hnevalo.
Kua ixo vráť sa k tvojmu dobrému tipovaniu
A kapitána týmu na toto kolo volím Lukasa33
dnes budem tipovať neskoro večer.Idem na volejbal o 6ej,potom zrejme na jedno pivko.Do play off pôjdeme v tejto zostave ako sme teraz,teda my štyria a ty Ixo sleduj z tých "slabších" tímov,koho by sme mohli ukoristiť do play off,že by nám mohol pomôcť a s nami vyhrať celú KTL.Chceme predsa vyhrať KTL.A na individuálne štatistiky ti kašlem.Normálne tipujte a ja budem taktizovať ako v 2.kole.Vôbec nevadí,že máme dve prehry.Výsledky prídu.A ty Ixo,neboj sa,ono sa to zlomí!!!
Servus Palči
. No však aj ja na kašlem individuálne štatistiky a čo si myslíš, že prečo som bol tak toto kolo pred tým pod čiarov? Začiatok kola som mal perfektný, ale potom som už začal taktizovať a aj na rýchlo tipovať niektoré dni a odlišoval som od vás kus tipy, ale zas klamal by som, keby poviem, že všetko bolo naschvál nie proste mi aj nedarilo tak som skúšal kadečo. Preto som ti aj dnes poslal mail či toto kolo ideš ty taktizovať, alebo ja. Takže ti aspoň si kus teda vylepším individuálku svoju, ale asi budem tiež taktizovať mám dosť veľkú stratu nad ostatnými típermi, takže toto kolo kľudne ty hraj v pohode ja to budem hrať za pleksisklo
Zas sa musím priznať, že mi zas nie je jedno moje štatistiky aj keď som to napísal, že kašlem na to, ale u mňa to bolo kedysi na začiatku u Spiders som hral pre seba, ale zas vtedy som bol nováčik a nevedel som čo a ako a som bol rád, že tipujem som bol ešte proste neostrieľaný a tak. Ale ono to je zas jedno aj tá taktika pri veľa zápasoch sa to isto neoplatí ešte pri takých max. 6 možno áno, ale aj to ja dám to inak ako moji spoluhráči a mne vinde to a im to a zas sme tam kde sme boli, ale však Paľo ty to vieš mi sme rozprávali sa o tom u mňa a tak a a čo proste toto kolo si môžme tipovať dovoliť aj bez taktizovania aj tak máme dosť bodov a aspoň takto zistíme, že či aj bez taktizovania sme dosť silný a držíme krok s konkurenciou. Spoluhráči tímoví ani nevedia možno, že sa u nás taktizovalo, ale mi o tom vieme svoje s Paľom, ale to je jedno o tom potom... a ja by som to taktizovanie ani nespomínal ja by som bol tíško, ale keď ty spomenul palči tak už to nedalo aj mne
. Ono je to iné, keď ste zas GM týmu tu sa treba obetovať v taktizovaní a to by mal GM robiť podľa mňa občas a ja to podľa mňa sem tam robím aspoň myslíš...veď vieš Paľo vtedy tie samé 0 a nič s toho aj ty aj ja inak by som mal 12b...nevadí aj tak sme frajeri
. Potom ti ešte Paľo sem pošlem na hf suk. správu tak prečítaj potom. Mám tušáka PSI, že po dnešnej noci budú borci, len mini borci
.
A tu som chcel ešte napísať k tomuto, ale som zabudol, že proste aj teraz som dakedy takýto v niektorých veciach a situáciach, ako včera napr. pri tých týmovich zostavách a tak a hanba mi aixo píše:a nevedel som čo a ako a som bol rád, že tipujem som bol ešte proste neostrieľaný a tak
A tak jasne čo by to bolo zúrivému psovi malé pivko
treba veľké
Ja osobne pivká moc nemusím, nechutia mi no neviem im dáko prísť na chuť, iba ak tak občas vypijem dáke aj to len tak tak. Paľo a nemáš zač :smile03: . Náhodou mne sa tá foto páči malého tam máš takého srandovného mne to pripadá skôr tak že malí sa nezľakol, ale skôr usmial teda takú srandovnú tváričku nahodil
. Rozmery foto som ti dal najvačšie, ako šlo 150x150, aby bolo malého čo najlepšie vidno
. Môžem ale dať aj inú foto, ale denka tam mala, len takéto fotky kde bol ešte dosť malí a kde nebol sám. Podľa mňa je tu na tejto foto dosť malí(mladší) oproti tomu čo som ho videl naposledy už aj na živo a po prví krát teda
a vlastne aj u denki tieto foto som nedávno videl po prví krát a len tak náhodou, takže na tých foto som ho videl úplne nejako po prví krát
a až potom u teba aj na živo po prví krát
. Koľko tu mal mesiacov na tej fotke a koľko má teraz? Možno sa mi to len zdá a neni to až tak dávno fotená táto fotka čo som ti dal do profilu a možno rastie rýchlo
.
Presne tak žiadnu paniku a musíme veru nechať súpera/súperov aj kus povyhrávať
. Však mi sa už čo nevidieť čoskoro rozbehneme a keď sa rozbehneme sme a budeme na nezastavenie
.
Kua chlapi som to inač dnes spackal mohli sme mať aspoň dnes jeden bod. Čo som chcel pôvodne tipnúť a čo som aj poslal Paľovi tipy tam som mal na sjs 0 a na dal 2 ale nakoniec som si to rozmyslel a podal som na sjs 1 a dal 0, keby tieto dva tipy podám takto ako som chcel mohli sme mať aspoň bod, ale čo nevadí čo je nám to bod mi buď berieme všetko, alebo nič :frajer2:
.
Dnes sa obávam, že netipne england, lebo mi písal včera, že ide na krátku služ. cestu a že príde dnes odpoledne, alebo piatok, ale ak príde, len piatok tak som zistil, že na dnes nemá tipnuté. Hádam príde dnes veď by už hádam tipol dopredu čo, len deň už viackrát aj tak mal tipované do predu...chlap hádam vie čo robí
. Bola by to dosť veľká strata tipovať, len v trojici, ale tak v prípade aj takej situácie FURIOUS DOGS si vedia poradiť :frajer2: .
Dnes by sme mohli už poraziť inač THE BEST BIBBERS
.
Kua chlapi som to inač dnes spackal mohli sme mať aspoň dnes jeden bod. Čo som chcel pôvodne tipnúť a čo som aj poslal Paľovi tipy tam som mal na sjs 0 a na dal 2 ale nakoniec som si to rozmyslel a podal som na sjs 1 a dal 0, keby tieto dva tipy podám takto ako som chcel mohli sme mať aspoň bod, ale čo nevadí čo je nám to bod mi buď berieme všetko, alebo nič :frajer2:
Dnes sa obávam, že netipne england, lebo mi písal včera, že ide na krátku služ. cestu a že príde dnes odpoledne, alebo piatok, ale ak príde, len piatok tak som zistil, že na dnes nemá tipnuté. Hádam príde dnes veď by už hádam tipol dopredu čo, len deň už viackrát aj tak mal tipované do predu...chlap hádam vie čo robí
Dnes by sme mohli už poraziť inač THE BEST BIBBERS
Ozaj ideš fotiť malého? Ak mi pošleš foto mám ti dať tú potom? Výhra je iba 100eur? Mne to vychádzalo doma okolo 150, ale to som násobil 0.60 ti si to podal za 0.50 že, lebo v tej stávkovej je minimum to? Počkaj 20% to by malo byť 600sk nie? Ak hej tak v pohode dobre platí to, ale pri tých čistých remizach nie som si až taký istý to je len tak viac som si istý na tie tipy domácich, ale mohli by teoreticky vínsť aj tie remízy bolo by super
Ale už som inač asi 3týždne nepodal tak, že skúsim šťastie po dlhšej dobre, naposledy si mi asi ty podával a nezabudol som ešte ti visím nejaká keš za to minulé podanie tuším 50centov, že? Nezabudol som neboj
.
A viem, viem englan už tipol už je to v pohode a prídi jasne na azet ak sa ti bude dať do 11 by som mal byť tam, budem ťa čakať a niečo predsa, len skúsime nenecháme to, len tak!
A viem, viem englan už tipol už je to v pohode a prídi jasne na azet ak sa ti bude dať do 11 by som mal byť tam, budem ťa čakať a niečo predsa, len skúsime nenecháme to, len tak!
palkovk píše:Hoši Dnes ide seniansky útok Ixo-Palkovk.
Nie chlapi mne to dáko néjde ja budem už asi, len brankár aspoň na toto kolo, budem to istiť v bráne
Paľko toto prenechávam tebe:
Yzy a čo si čakal oriešky? Si myslíš, že si už prvé miesto necháme už, len tak uchmatnúť?
Pre mňa za mňa kašlem vám na ten draft spravte si, ako chcete mi nepotrebujeme na to aj ďalšieho típera, aby sme vyhrali, alebo nie tak lepšie napísané lepší, ako vy v PO, lebo to by muselo riadne slniečko zasvietiť ak vy sa vôbec do PO dostanete čo pochybujem, lebo v zime moc slnko nesvieti.
Pozri sa do PO sa dostaneme v 4rici, takže kľudne PO odtipujeme aj 4ja a nie 5.
Do PO sme sa dostali v 4rici, takže nebudeme mať problémy ani v Po tipovať v štvorke.
A noa čo mi si veríme až veľmi tak je Paľo? A to Yzy a tomu z tvojej strany sa vraví aj spol závisť.
A áno nie sme skromný
a aj 1 skončíme
A vy tiež 1, ale odzadu
.
Yzy
Ide o to Paľi, že som pevne stál za tým aby prví v poradí draftoval najlepší tým po zak. časti típera do PO.yzy19 píše:Nič proti ixovi, ale ixo mi tu pripadá, akoby mal skončiť 1. v celej základnej časti. Toľká skromnosť.
Yzy a čo si čakal oriešky? Si myslíš, že si už prvé miesto necháme už, len tak uchmatnúť?
Pre mňa za mňa kašlem vám na ten draft spravte si, ako chcete mi nepotrebujeme na to aj ďalšieho típera, aby sme vyhrali, alebo nie tak lepšie napísané lepší, ako vy v PO, lebo to by muselo riadne slniečko zasvietiť ak vy sa vôbec do PO dostanete čo pochybujem, lebo v zime moc slnko nesvieti.
Pozri sa do PO sa dostaneme v 4rici, takže kľudne PO odtipujeme aj 4ja a nie 5.
Do PO sme sa dostali v 4rici, takže nebudeme mať problémy ani v Po tipovať v štvorke.
A noa čo mi si veríme až veľmi tak je Paľo? A to Yzy a tomu z tvojej strany sa vraví aj spol závisť.
A áno nie sme skromný
maro píše:tak ta,k je jedno kolko postupi a ci sa bude tahat..
ixo bude vzdy prvy.
:frajer2: :frajer2: :biglol:
Yzy
Ja si myslím,že by bolo logické,aby si tímy mohli vyberať podľa toho poradia,ako skončia v základnej časti.Však nech lepšie tímy majú aspoň nejakú výhodu.Presne ako VLANI V PLAY OFF,KEĎ MALI TÍMY ROVNAKÝ POČET BODOV,TAK ZÁPAS VAHRAL LEPŠÍ TÍM PO ZÁKLADNEJ ČASTI.Neviem kde je takáto diskusia,ale toto je logické.A ešte či tí hráči budú chcieť ísť do toho ktorého tímu.To je otázka už pr dotyčných hráčov.
No ale FD ešte na play off nemyslí.Máme čo robiť v tomto kole.Tak pome na to.
No ale FD ešte na play off nemyslí.Máme čo robiť v tomto kole.Tak pome na to.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé