od
ixo » ned 22. lis 2009 13:25
Dean Ďakujeme :smile03: . Potom ešte s tebou na skype hodím reč o niečom

.
England: Ja som nevedel či máš, alebo nemáš také úmysli, ale proste s pravidla pravidiel a zmenami vás musím oboznámiť

a ešte to, aby si mal také úmysli a teda som veľmi rád, že nemáš

. Jasne englan vždy je tam ešte čo zlepšovať či už z tvojej strany alebo mojej ale celkovo aj celého týmu

. Každopadne výkon tvoj v tomto kole a prvom sa nedá ani porovnať

.
Lukas33: Aj ja sa teším na tvoj prví premierová zápas u nás a na to, ako budú z teba naše fanenky hotové

. Hlavne dúfam, že sa budem tešiť s tvojich výsledkov tak hor sa za víťazstvami :smile03: .
Dejf maj sa dobre a drž sa :smile03: . A čo by sme si na Vianoce dávali šalát...dáme si niečo tvrdšie a ty si dáš s nami

.
V tonto kole 3 naši típeri skončili na bodovích miestach čo je super, lebo jednak si vylepšili svoje individuálne hodnotenie a tým pádom pomohli aj týmu to je jasné predsa, Keď sme takto ako jednotlivci na bod. miestach je jasné že sa musí aj dariť týmu...england ty si tejto noci podal riaden výkon si sa vyšvihoil ešte pred Paľa :frajer2: . Škoda, že sme toto kolo nezakončili výhrov ale nevadí aj tak sme neprehrali veľkým rozdielom bolo to celkom tesné a už aj tak nám nešlo o nič.. hlavne, že ste si niektorí vylepšili svoje individuálne hodnotenia

.
Tak už sa neviem dočkať toho 3. kola a ako napísal england nech sa nám aj v tom kole zadarí :frajer2: .
Paľo a čo ty všetko na to? Nože zhrň toto všetko naše pôsobenie v tomto kole a tak pár vetami

.
Teším sa z prvého premierového miesta pre tento tým a som spokojný s nami, ale netreba zaspať chlapi nasledújúce ďalšie kolo

.
GO FURIOUS DOGS GO