Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Fakt nám už bodové miesta neújdu? Toto kolo isto už skončíme na bodovom mieste? Ani som si to neuvedomil a nezaoberal som sa tým, toto kolo len hrám skoro a nezaoberám sa ničím. Skončíme prví teda mohli by sme :twisted: :twisted: :twisted:
Ehm 2-krát po sebe 0b, ešte, že dnes nehralo sútažne a včera môj výkon nebol podstatný teda nevadí, že som si pripísal 2 nuly a dnes sa to pokúsim napraviť proti KH :twisted: :) . Tak dnes chlapi pome na tých KH, dajme 5 výhru v rade :cinka:

GO FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave: :box:

Inač Paľo dobrá trefa dne si úhádol s toho mála všetko...nevimeníme si dnes rolu, keď sa ti tak začalo dariť ak vieš čo myslíš...večer zavolám ti a poviem, lebo aj tak nebudeš na nete iba večer.
Chlapi už ani nezáleží ako skončí zápas calgary-colorado už sme aj tak vyhrali :yahoo: . Tuším že to už 7 výhra v rade paráda :good: . Nás už nič nezastaví vo vyhrávaní, jedine len to že dnes máme voľno :lol2: . Mi sme teraz ako šviajčiarske hodiny šliapeme a ideme bez chybne :) :wink: .
Hej štvrtok FA budeme na vás pripravený :frajer2: .

GO FURUOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave: :box: :cinka:

Paľo: Dnes ti pošlem mail tak si ho potom prečítaj a odpíš mi.
A zase sme vyhrali teda vyhráme aj keď neni ešte koniec zápasov, ale zatiaľ je to v náš prospech a už to nič nezmení aj tak :!: Hip Hip húrá máme dalšiu výhrú :yahoo: :clap: . Už nám nik neuchmatne 1. miesto :!: :)
Vyhrali sme 14:8.Chytil som veľkú NULU.Ale veľmi sa z nej teším.Dnes Vám tie nuly vyšli,aj ixovi aj dejfovi.Ešte dnes aj zajtra a koniec druhého kola.
Už máme zabezpečené 2.miesto.Na IC máme náskok 4 body,takže jeden zo zápasov by sme mali ešte vyhrať.Ak IC nevyhrajú oba zápasy,tak sme prví.Máme to vo svojich rukách.Rado,peknú NULU som chytil.A vlastne dve po sebe.
palkovk píše:Rado,peknú NULU som chytil.A vlastne dve po sebe.
:lol: :lol: Však aj ja tuším som dva krát po sebe ešte pred tebou získal nuly. Inač pošlem ti tu na HF súkromnú správu tak si ju prečítaj hej a v nej sa vlastne dozvieš nejaké inštrukcie čo ako ďalej a potom mi odpíš, ale nie tu.

Tak už iba vyhrame vlastne dnes a to stačí aj na toto kolo.

Englan inač čo ti vravíš zatiaľ na toto 2. kolo, ktoré už máme skoro na konci? Myslím si že si sa už rozohral a my dvaja sme už vytvorili ten obávaný útok ako tu bolo na HF písané :) .

Paľo inač nedarí sa mi na osto tipovať nič na čo shaihnem to újde...rozmýšlam že to už nechám tak, lebo strašne prerábam...uvidím, ako mi vínde víkendoví tiket a potom sa rozhodnem.

A ešte z M. som napísal na 2jku len tak tak potom veď ti poviem čavte chlapi zatiaľ :frajer2: .

GO FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave: :box: :cinka:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Super Chlapi už predčasne sme istý vítazi tohto kola :biglol: . Nočnou výhrov sme si zaistili prvé miesto tomto kole. Min. kolo sme bodovali toto tiež tak som veľmi spokojný a rýchlo sa snažíme si zaistiť postup do PO. :good: Vidno, že toto už je iný tým, ako po iné ročníky...nabrali sme skúsenosti a jednotlivé zmeny sa ukázali byť prínosom pre tým. Inač toto je zatiaľ najlepší úspech tohto týmu za 3. ročník...ešte nikdy sme neskončili žiadne kolo prví až teraz :yahoo: :clap: , takže spokojnosť je z mojej strany nadovšetko :good: . Najviac ma bude asi mrzieť odchod dejfa...kus som to s sním pokašlal a uponáhľal sa, ale už potom v danej situácii bolo pozde. Ozaj dejf je mi ľúto, že musíš odísť z týmu za tejto situácie keď skončíme prví, lebo v tomto kolo aj vďaka tvojim zlepšeným výsledok z druhej polovici kola vďačíme prvému miestu. Ja dúfam, že na nás nezanevrieš a hlavne na mňa odchádzaš v dobrom, veď aj pre tebe je toto dobrá skúsenoť ďalej a prajem veľa štastia v KH, ale aj celkovo a možno zase sa v týme uvidíme inokedy :smile03: a vlastne my sme si to už v pm vysvetlili. Touto cestov by som chcel privítať do 3 a 4. kola novú posilu zo Spiders Lukasa33 , takže Lukas výtaj :smile03: a snaď sa ti bude u náš páčiť a tvojim príchodom ešte zosilnie tento tým čo by malo byť pravdepodobné podľa papierových štatistýk :yes: . Takže dnes chlapi kľudne natipujte tak aby ste si vylepšili hlavne svoje individuálne bodovanie :) . A tretie kolo nemôžme zaspať aj napriek tomuto vydarenému kolu...ja chcem, len aby tento tým vyhrával a vyhrával a bol najlepší a najlepší... tak dúfam, že rozumieme :wink: Tak zatiaľ sa majte chlapi. :frajer2:
jednoznacne zasluzene vitazstvo v tomto kole :good:
nas moze tesit, ze sme vas porazili v zajomnom zapase :)

ixo... dobru posilu si dotiahol... luky je velmi dobra volba :smile03:
Dík Jozzi, ale ak mám biť úprimný ty si ešte podľa mňa lepší típer od Lukáša teda isto si aspoň zatiaľ, ale Lukáš jednoznačne dosť veľká posila a teraz máme a budeme mať nabitý tým dobrými hráčmi...len dufam, že to nebude ako s Anaheimom aj tam nabtý tým dobrími hráčmi a nehraju nič.

Inač celkovo máme s vami zlú bilanciu...najbližišie to budeme musieť napraviť asi :wink: Inač vy tiež nie ste o nič ukrátený k vám ide super hráč veľká posila Rozik :smile03: .

Tak ešte ráz díki a drž sa/držte sa Spiders. :frajer2:
tak ixo ted už máš ten silný tým ako si vždy chtěl :good: :roll: , snad bude Luky pro vás dobrou posilou,sem rád že si ho přijal,nerad bych aby byl volný nebo šel do týmu ve kterém bych ho vidět nechtěl.. :)

přeji hodně štěstí kámo, a gratuluji k již už zajištěnému 1.místu ve 2.kole. :good: :smile03:.
Díki Mike :smile03: .
gratuluju parádny výkon v tomto kole,zaslúžené 1 miesto v konferenci :oslava:
Ďakujem za privítanie. Som rád, že po odchode zo Spiders budem pôsobiť v rovnako kvalitnom tíme. :clap:
Už sa teším na prvý zápas na novom domácom štadióne. :groupwave: :)
Tak Dejf odchází, GM Ixo se tak rozhodl, měj se chlape, naopak do týmu vítám Lukáše, všichni říkají jaký jsi tipér, tak se předveď :wink: :good: :frajer2: .

To Ixo - Jo, toto kolo už to bylo krapet lepší, ale stále mám co zlepšovat, jinak jak si mi psal v PM, tedy ohledně těch změn pravidel, tak já osobně zaječí úmysly nemám, ale jak říkám, ještě stále to z mé strany není ono a proto jestli mě budeš chtít kopnout do řiti tak to docela i pochopím.

Jinak pánové toto kolo jsme zvládli opravdu parádně, snad se nám zadaří i v tom následujícím, tedy 3. :cinka: :box: :cinka: :box: :yahoo: :yes: !!!!!!!
Tak jsem vás dotáhnul k prvnímu místu a teď hledám novou motivaci, tak přivedu zas jinej tým k prvenství. :D
Chtěl jsem vám svým spoluhráčům na Vánoce udělat bramborový salát.....no tak ho udělám klukům s KH a vy se musíte spokojit s tím blivajzem od maminek. :lol3:
Ne kecám. :D Tak ať se vám daří.
Dean Ďakujeme :smile03: . Potom ešte s tebou na skype hodím reč o niečom :) .

England: Ja som nevedel či máš, alebo nemáš také úmysli, ale proste s pravidla pravidiel a zmenami vás musím oboznámiť :wink: a ešte to, aby si mal také úmysli a teda som veľmi rád, že nemáš :cool: . Jasne englan vždy je tam ešte čo zlepšovať či už z tvojej strany alebo mojej ale celkovo aj celého týmu :) . Každopadne výkon tvoj v tomto kole a prvom sa nedá ani porovnať :wink: .

Lukas33: Aj ja sa teším na tvoj prví premierová zápas u nás a na to, ako budú z teba naše fanenky hotové :-P . Hlavne dúfam, že sa budem tešiť s tvojich výsledkov tak hor sa za víťazstvami :smile03: .

Dejf maj sa dobre a drž sa :smile03: . A čo by sme si na Vianoce dávali šalát...dáme si niečo tvrdšie a ty si dáš s nami :wink: .

V tonto kole 3 naši típeri skončili na bodovích miestach čo je super, lebo jednak si vylepšili svoje individuálne hodnotenie a tým pádom pomohli aj týmu to je jasné predsa, Keď sme takto ako jednotlivci na bod. miestach je jasné že sa musí aj dariť týmu...england ty si tejto noci podal riaden výkon si sa vyšvihoil ešte pred Paľa :frajer2: . Škoda, že sme toto kolo nezakončili výhrov ale nevadí aj tak sme neprehrali veľkým rozdielom bolo to celkom tesné a už aj tak nám nešlo o nič.. hlavne, že ste si niektorí vylepšili svoje individuálne hodnotenia :good: .

Tak už sa neviem dočkať toho 3. kola a ako napísal england nech sa nám aj v tom kole zadarí :frajer2: .

Paľo a čo ty všetko na to? Nože zhrň toto všetko naše pôsobenie v tomto kole a tak pár vetami :wink: .

Teším sa z prvého premierového miesta pre tento tým a som spokojný s nami, ale netreba zaspať chlapi nasledújúce ďalšie kolo :!: :wink: .

GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
Zhrniem naše pôsobenie večer.Pošli mi prosím ťa Rado tie pravidlá,nestihol som si to cez tie 000000 pozrieť.Už to máš zmenené.Tak mi to pošli.
K 1.miestu: Niet tu čo hodnotiť,sme aj celkovo prví,máme 20 bodov.Takže SUPER. Play off nám už neunikne,takže kľudne tipujme.

K DEJFovi: Nesúhlasil som s tým,aby opustil náš tím.Chcel som,aby tipoval s nami.Unáhlil si sa a zaslúžil sa o 1.miesto tak,ako my ostatní!Som rád,že si si to s ním rado vyjasnil.Páčilo sa mi,že sme boli v tíme dvaja Slováci a dvaja Česi.

K LUKASOVI:Vítam ťa v našom tíme,nech sa ti darí.Chcem,aby sa vám všetkým trom darilo lepšie ako mne.

Takže 3.koloje rovnaké ako 1.kolo.Myslím spôsob tipovania a rátania bodov.

Tak FFFDDD poďme do toho!!!
S tým, že PO nám už neunikne s tebou jednoznačne súhlasiť nemôžem...by si sa čudoval, ako nám môže uniknúť, treba sa ešte aspoň jedno min. kolo dobre umiestniť a vtedy bude veľká prav. že nám neunikne, ale aj to nebude isté, takže kľudne zas tipovať nemôžme a tak ťa prosím nezavádzaj típerov...aspoň ja to tak vidím z mojej strany a nieže sa urazíš, ale toto ber ako fakt a nie srandu, toto myslím vážne čo som napísal.

S toho dejfa mám zmiešané pocity, ale čo už...na jednej strane ma mrzí že odišiel, lebo fakt sa podieľal na zisku prvého miesta, ale zas sa teším aj z novej spolupráci s Lukasom, veď vieš že ja stále skúšam niečo nové a keby niečo nemením nie som to ja a myslím si že takto to bude ešte lepšie, len mi dôveruj :wink: .

Paľo a ešte FFFDDD je nejaký noví konkurenčný tým :D alebo tvoj nejaký, alebo čo :D Od teraz budeme FFFDDD

Inač s mojimi tipmi to v noci nevidím moc ružovo :hmm: .
Na začiatok kola to chlapi vôbec nebolo zlé a čo sa týka tvojho výkonu england super super zlepšuješ sa a potvrdzuješ kvalitu z min. sezony :clap: :clap: :clap: . Lukáš ty si tiež nesklamal na že to bol tvoj prví zápas u nás dal by som ti jedničku :thumbsup: počínal si dobre a k tomu ťa rozptyľovali naše fanenky :D, takže som spokojný :good: . Chlapi ale chce to ešte viac :-P tak pome GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box:
Ja zavádzam tipérov?Tomu nerozumiem.Povedal som,že máme nahratých dosť bodov,aby sme sa nemuseli stresovať a mohli kľudne tipovať.To že niekto kľudne tipuje neznamená,že je zavádzaný.Asi ti budem musieť cez víkend riadne naložiť.Už nemusíme stresovať a špekulovať nad tipmi,ale kľudne hrať.

Radšej vysvetli,čo je to zač ,že MUSTANGS?Nový tím?IC tipujú už len dvaja?Prečo niekoho nevzali namiestoWildCelta?
Po 1. Hej zavádzaš :!: Nemáme ešte nič dosť nahratého nechápeš to??? Stačí jedno, dve nevidarené kola a môžme byť pod čiarov pod PO, takže kľudne zas tipovať ne,môžme treba sa snažiť naďalej a ešte viac lebo v PO pútom už napr. nemusíme uspieť, môžme vypadnúť hneď tak aspoň nak po nás ostanú dobré výsledky zo základnej sezóny, ale samozrejme ciele sú veľké, len to sa mi nepáčilo čo si napísal proste mi to nesadlo nemyslel si to možno zle teda určite ale radšej hrať na plno ako kľudne bo ešte je všetko vo hviezdach a ja nič nechcem podceniť a stresy budú stále atď aspoň ja si myslím až kým to ozaj nebude isté postup do PO a komu čo ty chceš cez víkend ti dám kokesa :D ale né cez výkedn nebude času máme zabíjačku, ale v nedeľu pod večer už by mal byť, takže ak vtedy jedine môžeš prísť podebatíme a tak a hlavne mi tu nezavádzaj típerov, nezabúdaj na nové pravidlá zmlúv tak bacha :D ...aby si nebol už zajtra na ulici :lol: :D :) :wink: :smile03: ale ni srandujem ale stým nesúhlasím proste.

2. MUSTANGS neviem ani ja čo je to presne, len si dačo myslím, ale nechcem tresknúť radšej blbosť tak radšej nič nepoviem :D

3. A čo mňa zaujímajú IC to sú ich sra*ky že tipujú, len dvaja a tiež že si nikoho nevolajú nie je moja starosť oni na to možno doplatia zlými výsledkami... ale ja sa starať nechcem, ale keby sa vyskytla inde taká situácia tak by to asi riešili a nečakali by len tak a neboli najivný, ako v IC a podľa mňa už Wild sa nevráti neviem..nechcem sa do toho miešať ja nie som v tom týme mňa sa to netýka a ani teba :!: Pre konkurenciu je to len lepšie keď daný tým je oslabený.
A tipni tam už dnes dačo buď 0 alebo 2 ja dám potom podľa toho čo ešte nemáme nech máme zo všetkého.
A naša famozna forma pokračuje ďalej :clap: :clap: :clap: . Dnes som spokojný s 36b ktoré sme nahrali, bol to tuším druhý najlepší výkon dňa. Škoda, že MB nahrali viac, ako mi :twisted: . Zatiaľ je všetko v pohode, len tak ďalej treba vydržať a nepoľaviť :!: :cinka: :box: :frajer2: Škoda môjho tipu calgary a toronto chcel som dať na nich, ale dal som x, ale aj tak som spokojný so svojim výkoNOM a s vaším tiež, ale tie 4b by sa hodili, ako soľ, ale aj tak dobre je :good: . GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS