Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WHITE CASPERS

Maro z MB :?: :roll:
ixo píše:Maro z MB :?: :roll:
sorry ze som sa rozhodol takto ale nedalo mi to nechat tim len tak padnut
no zaujimave, maro ide do takeho neisteho prostredia, ale mozno dopadnete ako phoenix :D
WildCelt píše:no zaujimave, maro ide do takeho neisteho prostredia, ale mozno dopadnete ako phoenix :D
netrep toto je najbohatsi klub v ktl isto neskonci najvacsia hviezda timu
tak priznam sa ze idem do neznama, spoluhracov ani prostredie velmi nepoznam..ale tesim sa.. Vitajte novi spoluhraci. Dufam ze tuna ziskam dalsiu motivaciu do kariery..
lets go casps...
no priznám sa,že mara by som vo WC nečakal :D ale tak nech sa darí.Furt lepšie než keby si mal skončit úplne s KTL. :box: Motivácia určite novými súbojmi,s novými rivalmi príde. :wawe:
Maro, čo si to zrobil. To si sa kam zakopal? :hroza: :hroza: :hroza:
Ivan píše:Maro, čo si to zrobil. To si sa kam zakopal? :hroza: :hroza: :hroza:
hahah netrapos tento tim je ovela lepsi nez ten tvoj
sopko píše:
ixo píše:Maro z MB :?: :roll:
sorry ze som sa rozhodol takto ale nedalo mi to nechat tim len tak padnut
V pohode néjde o to :wink: len som prekvapený, že Maro ide sem respektíve, že to vôbec ešte nezabalil s KTL, ale inak super :thumbsup: .
Ivan píše:Maro, čo si to zrobil. To si sa kam zakopal? :hroza: :hroza: :hroza:
:lol: tak tento tah je pre mna este väcsim prekvapenim ako nasa zemiakova mediala na OH :D
mzslim ye s trochou stastia mozme uhrat dobry vysledok..
maro píše:mzslim ye s trochou stastia mozme uhrat dobry vysledok..

jasnacka nic ine ako play off nebereme zatial :cool: :scare: :gitara: :povzbudzovanie:
plejaf musi byt samozrejme :)
maro píše:plejaf musi byt samozrejme :)
:cinka: :cinka: :cinka: :poklona: :poklona:
mne sa este nestalo zeby som nehral PO..hadam neporusim tradiciu..
aj ked v nom sa mi moc nedarilo :(
praveze darilo chybalo nam asi 8 bodov a to len preto ze 2 kola nam chybali inak by sme tam isto :wawe: :wawe: :wawe:
máte dobrý tím,budete bojovať o postup do play off.Alessandro už prislúbil účast? :wink:
Dean píše:máte dobrý tím,budete bojovať o postup do play off.Alessandro už prislúbil účast? :wink:
este neodpisal ale verim tomu ze ostane a vytvorime skvely tim a ostane nam aj roztieskavacka jedna :clap: :clap: :cinka: :cinka:
riesit obsadenie timu pol roka pred zaciatkom sezony... no neviem neviem. zda sa mi to zbytocne strasne skoro... osobne ako GM taketo veci zacinam riesit niekedy v septembri :D
dovtedy si dnesne rozhodnutia mozu vsetci aj tak este X-krat rozmysliet...
petrik píše:osobne ako GM taketo veci zacinam riesit niekedy v septembri :D
Vtipalek :) ved v tvojom muzstve je 3 roky to iste zlozenie, ci?
kajo píše:
petrik píše:osobne ako GM taketo veci zacinam riesit niekedy v septembri :D
Vtipalek :) ved v tvojom muzstve je 3 roky to iste zlozenie, ci?
ved ano :) ale cez leto neriesim ci sa vsetci budu chciet do Falcons na novu sezonu vratit alebo nie...
v septembri si u kazdeho clena timu zistim zaujem o pokracovanie, ak by nahodou niekto povedal ze uz citi potrebu zmeny tak by som to musel riesit, nastastie zatial nebolo treba
no ved dovolenku si dam tak ci tak.. tak wtf? :)
okk uz sme kompletni uvidim ci to vydrzi aj do zaciatku sezony alessandro potvrdil aj buducu sezonu :yes: :yes: :clap: :biglol: :biglol:
tak zaklad mame.. :wawe:
zdravim kolegov.. dovolenka fici paradne a uz sa nevim dockat sezony.. :wawe:
212 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES