Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

:x je to 2:2 :evil: :twisted:
no poje. do toho nedari sa a nedari chalani sorky ale jaksy sa nevem uchytit ani za boha :thumbsdown: :sad2:
no tak dneska asi takto ak SJS vyhra 2:0 zaciatok3.tretiny tak::..
Deno24 4b -- zanho som dneska jeho tipy pisal ja
Leonardo -- 7b
Nabokov_SJS -- 10b
Attack Sharks 17b
Nastastie mi dneska vysli obidve X co dnes boli :cinka: ale inak nic moc.............aj LEO super tipuje odkedy je u nas dovtewdy newiem az tak a este by som ho rad videl v AS aj 4.kolo a maros odchadza naspat do MB
Pokud mě budeš chtít, rád podepíšu! :frajer2:
:x Rano som bol stastny ze konecne 10 b. a potom som zistil ze som nenapisal ze su to tipy za Dena a WildCelt to neuznal........a mam len drb--te 4b
co sme si mohli polespit sme si len pohorsili :thumbsdown: ............ som dost nasranykonecne sa mi celkom zadarilo a ja blby vlastnou chybou one pridem
sice to mozno vyznie trosku blbo :eek2: ale paci sa mi tvoj pristup, priznal si si vlastnu chybu a nerobis tu z toho vsetkeho ziadne velke halo :good: holt, vymstilo sa ti to, s tym tipovanim za druheho, co sa tu nejako moc rozrastlo :dup:

ale stale ste v hre o body, tak sa drzte :cinka:
Opat super vykon Leonarda aj napriek mojej vcerajsej blbosti sa stale drzime v hre o dobre umiestnenie.........
Obrázek
dneska newiem ako ostatny ale myslim ze prepadnut sa nemusime najme kvoli 16b Dena..........Ja 11b Leonardo 7b a maros4b
ale niesom si dneska ani trochu isty :D lebo som dako zmatkoval pri pocitani mojich bodov a tie som pocital ako posledne a tie vase som uz zabudol.........ale asi aj svoje :lol3:
Obrázek
Po dnesku sa nebudeme posuvat dole Deno a Leo Full :good: ja 2b a marosa som nenasiel :sad2: ........ale vela kto mal Full tak uvidime :|
sorky nemal som pristup k netu aj som sa prihlasil ale mi spadol net skor jak som stihol natipovat fakt sorry :( :(
Jestli se nepletu, tak jsme na bodových pozicích!! :clap: :yahoo: :biglol: :clap: :biglol: :yahoo:
Sme 5 a ked poriadne zabojujeme mozeme sa dostat aj na druhe miesto ale teraz nam pojde hlavne o to udrzat sa na bodovej pozicii tak treba poriadne zabrat tak ako dnes mali sme najviac bodov aj ked len o bod :D ....
Tak ked uz sme tiperi a to poriadny profici novacokovsky tim a mozno sa umiestnime :good: ako myslite ze dopadneme..??
podla mna 4 alebo 5
Hladame tipera do nasho timu na 4 kolo kazdy kdo ma zaujem prosim ozvite sa mi...
Pokud se umístíme na 4. příčce, budu moc spokojený!! :yes:
no podla mna tento tim mal potencial aj na prvu trojku :good: kolo pomaly konci a ja odchadzam chysta sa treejd josef s MB za mna takze chcem popriat vsecko dobre nech sa dari a dufam ze sa vidime v PO
dufam aj ja ze sa stretneme v PO vela stastia aj MB......4 tiperom Josef1975 takze ciele opat velmi vysoke.,...
Vítám u nás Josefa. :frajer2: Věřím, že s jeho pomocí dosáhneme na vysoké mety. :good: Do toho ŽRALOCI!!! :yahoo:
Dneska treba poriadne zamakat minimalne si udrzat bodovacie miesto ale mame sancu aj na 3 alebo 4 miesto ale mame malu sancu aj na druhemiesto...a potom treba poriadne zamakat a paradne sa umiestnit uz aj z novou pomocou Josef1975 ..........
Let´s go Sharks :cinka:
Díky za přivítání, doufám že se nám společně podaří být co nejvýše a budeme ostatní týmy prohánět. :good:
Vancover by uz vyhrat mal LA zrejme X cize ak bude takto Deno24 11b Leo 9b Nabokov 7b maros 7b ... zase somm marosa a mna kolko mame bodov zabudol takze toto je len tak namatkovo :D
tak Vas attack bol v zavere zdrvujuci :roll: este, ze nas chorche surf bol rychlejsie ako Vase dotierajuce tesaky :D
:D toto ste mali len stastie ..mna tych 6bodov niak nemrzelo o ktore sme prisli mojou vinou ale teraz ked vidim ze by sme s nimi boli prvy uz som prisiel o par vlasov :bitka3: :D
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS