Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Joe S. píše: zeby ti krokodilia mafia vymazala tip?
a to snad nie :P my nemame ziadnu krokodiliu mafiu :!: aspon teda ja o nej neviem :eek2: no ale ostatny clenovia nasho timu si mozno najali nejaku krokodiliu mafiu ktore pracuje pre nas :D tak ja neviem ako to je teda :ja_neviem: :D ale nie my hrame fair play takze ziadna krokodilia mafia neuradovala pri vymazavani georgovich tipov :frajer2:
Obrázek

:winner1: Tento týždeň sa najlepším tímom stal po dlhšom čase tím zo Západnej konferencie, Prievidza Turtles . Získali 70 bodov a len o jediný bodík predbehli ďalšie tímy zo Západu: Ostravští Chachaři a Strong Crocodiles.

Zdroj:ktl.hokejforum.com
no tak zase jedne super vykon kazdy mal nulu uz 2 den za sebou fuuj hanba nam :thumbsdown: a navyse este aj moji Calgary prehrali s tymy tupcami z Edmontonu 5-0 kua ja sa na to mozem vysrat :evil:
Zigy píše:no tak zase jedne super vykon kazdy mal nulu uz 2 den za sebou fuuj hanba nam :thumbsdown: a navyse este aj moji Calgary prehrali s tymy tupcami z Edmontonu 5-0 kua ja sa na to mozem vysrat :evil:
to je fakt umenie, dva dni za sebou timovo nula bodov, hned sa to muselo prejavit v umeleckej tabulke :yahoo:
Hosi za tie dva dni sa hrali len 4 zapasy a tan nula cera je moja vina....no co...dnes treba fakt riadne zabrat :thumbsup:
Panciere...dnes super vykon dotiahli sme sa na SC ale do cesty sa nam priplietli cicinky svojimi poslednymi vykonmi.Mame este 6 dni pred sebou tak zaberme nech sme prvi:)
Ale samozrejme to bude tazke... Doteraz sme sice boli dlho na krasnom druhom mieste, a mali sme aj pomerne slusny naskok od ostatnych, teraz sme sice narovnako s Strong crocodiles ale napriek tomu je to teraz vsetko vyrovnane, aj timy pod nami sa dotahuju. Preto bude velmi dolezity kazdy jeden tip, kazdy jeden bod, kazdy jeden zapas, a kazdy jeden den. Bol by som velmi sklamany keby sme nejakym nedopatrenim skoncili nakoniec 4. alebo 5. Preto vam zelam vela tiperskych uspechov!
Som sice rad ze sme dnes potvrdili svoje druhe miesto, dokonca uz len jeden bod nas deli od prveho miesta, ale to nam stacit nemoze, lebo Ice Cats stale mozu skoncit aj prvi! Preto tieto posledne dni musime dat zo seba vsetko, ak chceme aby korytnacky skoncili prve!
to chce urcite kazdy z nasej opancierovanej stvorice...a urcite aj nasi fans....Takze musime zabrat :thumbsup:
dnes korytnacky super vykon :cool: ja sa sice za moj vykon hanbit :oops: ale super vykon predviedly g.e.o.r.g.e aj barrki dnes ste boli super len tak dalej a urcite skoncime prvy :good:
ObrázekÚryvok z článku Wildcelta

O motiváciu na západe v nabitom víkendovom programe je postarané

5. kolo sa nám neúprosne blíži ku svojmu koncu, no žiaden tím si nemôže byť istý svojou pozíciou. Rozhodovať sa bude počas víkendových dní, ktoré ponúkajú nabitý zápasový program. Tak sa bližšie pozrime na to ako sú na tom jednotlivé tímy, o motiváciu maju určite postarané

Zatiaľ vedúci tím Strong Crocodiles sa zubami-nechtami drží na vedúcej pozícii, no v tíme si uvedomujú ako ťažké bude ju udržať. Ale zároveň si uvedomujú ako dôležité je pre nich získať do celkového hodnotenia čo najviac bodov ak chcú ešte pomýšlať na tohtosezónne playoff, keďže v celkovom hodnotení zatiaľ nemajú žiadne body, keďže sú pomerne nový tím. Uvidíme ako v náročnom závere zúročia skúsenosti z predošlého kola.

Prievidza Turtles ako nový tím, ako to už poväčšinou v tejto sezóne býva, si vedie veľmi dobre. V prípade, že minimálne udržia momentálnu pozíciu, môžu ešte dokonca pomýšlať na tohtosezónne playoff. Tím je síce nový, no tipéri sú už pomerne skúsení, takže nie je to nereálne a navyše tipéri si veria a dokonca chcú atakovať prvé miesto.

Zdroj:Wildcelt
dnes chlapi sa musime posnazit a predbehnut SC musime skoncit prvy a volaky SC nas nezastavia :good: dufam ze zajtra uz budeme prvy vela stastia :cool:
po dnesnej noci skoncime prvy uvidite :frajer2: s druhym miestom sa nikdy nezmierime takze SC nech sa tesia kym mozu lebo po dneskajsku budu druhy mozno az treti :twisted:
nebude ti stacit druhe miesto za predpokladu tretieho miesta SC?
jasne ze bude ale musia skoncit za nami a v tom pripade nam bude stacit aj druhe miesto ale my aj tak chceme byt prvi :frajer2:
a ja ti na to poviem tolko Joe S. a Zigy mne bude stacit aj 3 miesto aj to je pekne umiestnenie aj ked 1 miesto by som bral viac ale pri tejto silnej konkurencii mna by potesilo velmi aj 3 miesto ale na to 3 miesto este nemyslim myslim len na to 1 ale nech to uz dopadne ako kolvek si myslim ze sme spravili oproti minulemu kolu velky pokrok tebe Zigy ide len o to aby vas tim bol pred nami len aby sa ti to nevypomstilo a neskoncili ste aj 4 ci 5 miest za nami ked furt dookola pises to iste to je vsetko z mojej strany :frajer2:
ha ze 4 alebo 5 :lol3: to by sem museli byt ale tupci to by nam vstkym muselo vsetko ujst a museli by sme mat 0 bodov tak si to laskavo prerataj ze to je nemozne skoncit 4 alebo 5 aj toto je z mojej strany vsetko :P
a preco by nemohlo byt ved neni naskok medzi jednotlivymi timmi 100b ale je to len niekolko bodov a dnes sa hra dost zapasov takze este vsetko sa moze stat napr.moze sa stat ze cicinky budu na 1 mieste alebo BA a my budeme aj na 6 mieste takze este nic nie je jasne :unsure:
:winner1: Pewkne chalani ste frajeri, aj napriek mojej nule sme sa dokazali presunut na prve miesto supeeeerrrrr.... Ak to dnes nedo*ebeme tak vyhrame toto kolo :)
Presne ako povedal Barrki mame najlepsiu vychodiskovu poziciu pred poslednym dnom :yahoo: tak do toho musime dat setko....mozme zacat tahat tromfy z pod panciera ne si neurobim hambu :clap:
super chalani sme frajeri :clap: uz sme prvy dnes to nesmieme posrat tak by sme mohli dat taketo tipy dvaja daju na dallas jeden da na phoenix a jedne da remizu co poviete? takto nam uz prve miesto nikdo neuchmatne :frajer2:
Takze korytnacky je uz iste ze skoncime na prvom mieste :winner1: ale este stale si ho mozme delit so SC alebo IC a naplnili sme nase ocakavania zo zaciatku sezony ze skoncime na 1. mieste.Dufam ze sa nam este podari postupit do Play Off lebo si to zasluzime a chcem vsetkym podakovat za dobry vykon . :groupwave:
hej, takticky ste to zvladli na jednicku :good: no to my mozeme byt este 1., 3. aj 4. :eek2:

edit: len co som to dopisal hviezdy vyrovnali :) este 8:15 :roll:
gratulujem
GRATULUJEM K ZISKU CENNEHO TRIPPLE, v prvom kole je to fakt super pocin :thumbsup:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS