Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ak vyhra ten marseille a ostatne zapasi a ten druhy tiket si nepodal tak mi preplacas vyhru kamo, ale ni fakt ale mas sa popi...:D nakoniec si mozno aj dobre dobre spravil, ze si nepodal bo by mi usli obe tiketi po polcase inter prehraba a barca tiez...usetril si mi aspon nejake peniaze...aj tak by som ti nedal ziadne xi
a nepis tu furt ze tipujeme slabo...nebud, ako baba a tak sa ukaz ty a uz ma neser :D :skodoradostny2: ni fakt srandujem...dnes to v noci rozbalime mame nove hokejki cerstvo vistruhane z dreva...fakt kvalita :D :lol2:
Čo som tak dnes kukal tak co sme nahrali 6b je malo proti konkurencii. Ak sa nespametame a nezlepsime ku koncu tak padneme za bodove miesta co nam uz vela nebude chybat po dnesnom dni. Co chece zahodiť skoro polku kola co sme sa drzali na bod. miestach? Tak to veru nie tomu nesmieme dovoliť :!: Tak vsetci pekne krasne posledne dni si dat zalezat na tipovani a nepobabrat to uz, lebo tu uz aj bod bude rozhodovat a dnes je taky tazky tipovaci den, ze sam neviem co dat...
Palo: som cakal, ze das ten pittsburg ved jasne si do fonu vravel, ze tam st.luis nezvitazia vidis...a dal si...0 ach, alebo calgary-colombus ved to j taka sasna jednicka to bije az da oci a potvrdilo sa pozicane sa vracia. comumbus vyhral s calgary doma a teraz naopak...niektore zapasy su fakt jasne nechcem teraz kritzovat a bit kat aj ja dodrbem aj som dorbal, ale uz neni tu cas na opravovanie chyby uz nemozme si dovolit :!: Takze dnes cakam od vsetkych postacujuce vysledky na udrzanie pripadne dostanie sa na bodovich miestach :!:
englan a palkovk skuste dnes zabrat riadne. Ja s dejfom som uz tipol je to este na vas. Dlho mi trvalo kym som tipol tak neviem...snad bude dobre, ale moc tomu neverim tak spolieham dnes na teba englan a palkovk a dejfa tiez...ja to istim...kua ak dnes to posereme je to zrejme v....
Palo: dnes som zase menil tipy opravoval snad k lepsiemu, ako to bolo s tym pitt-st.luis, ale dnes som menil dva tipy...uz fakt neviem co mam robit skusam aj nemozne. Dostali sme sa do zlej poziicii a tak treba nieco s tym robit nie nechat to, len tak...skus aj ty nieco natipovat dobre
Dnes som to ja pokazil.Mal som dať na ten Pittsburg a Calgary ako sme sa rozpravali.Tebe sa to ľahko povie,že natipuj dobre.Keby sme vedeli ako to skončí,tak tipnem dobre.Vidíš ako skončila liga majstrov?Kurnik.Tak ostáva 5 dní.Takú smolu ako včera nemôžme mať aj dnes.
Ale ved ja viem, ze sa mi to lahko povie, ze natipuj dobre, ale musim bit aj kus prisnejsi pochop nemyslim to zle, ale tak uz hadam nedovolime si usjt toto kolo bodove priecky. Musime toto kolo skoncit na takom 3,4 miestom :!: Tak tipujeme najlepsie, ako vieme :smile03: S englandom som si pisal, ze LM skoncila katastrofalne,tak cudne hociako...co uz...ale mi nemozme dopustit, aby sme dopadli tak, ako niektore tymi v LM, ako napr. gl.rangers, barca, inter. ZURIVE PSI nastal cas sa ukazat aky vieme byt ozaj zuruvi...palkovk vedieš svorku zurivi psi :D vrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dneska 19b. Podľa mňa slušný výkon, ktorý by nám mohol dať dobé výhľadi. Dejf a palkovk dnes super :thumbsup: :clap: ďakujem za body pre tým :wink: Ja dnes slabota aj s englandom, ale to zas tak trápiť nemusi hlavne, že sa týmu zadarilo.
Vidis palkovk, ked ta ta kus zdrbem tak ja tipovat dobre zacnes. Som teda zistil, ze na teba sa pekne neda, lebo ty nerozumies. Este ti aj pomohlo aj nam, ze svorku zurivi psi si viedol ty si blisol kamo teraz si eso take esicko :razzi: :scare: Dnes natipuj tiez dobre, lebo ak nie zas ta budem musiet zdrbat :D A ak si mi dnes nepodal ten tiket tak si ma ani nezelaj :box: a ak si to nepodal a vinde to tak si ma ozaj uz nezelaj :box: Aj to marseille vislo vidis, vcerajsia LM by mi visla. Cez vykend prides na Senne dufam? Ak hej sobotu tipujeme u mna daco vymislime, lebo to bude klucova sebota :frajer2: zatial sa maj a neukazuj sa mi zatial ani na oci :D ni fakt :smile03:
Paľo: Videl si dnešnú tímovú tabuľku? No proste super :yahoo: ale ešte nič je je vyhraté ešte môžme papuľkou riadne padnúť na betón(cestu). Dnes to bol mega výkon psi...dnes treba taký istý a piatok zvládneme si myslím a potom tá sobota a ešte..ale mi to zvládneme :!: Tak zatiaľ zdar držím palce moc :smile03:
Boha jeho, tak dnes snad i já přispěju svojí troškou do mlýna, protože zatím moje tipy je*al Rus, to je fakt v řiti, nemůžu to zlomit a nemůžu :verysad: :verysad: !!!!
Davno nám nikto nenapísal.Ozvali sa Korytnačky.Inak pekne si ho neprivítal.Toho Ivana.Zavítam na ich stránku.Dačo pekné im napíšem.Rado,veď sa tak nejeduj na nich ako malé dieťa.Ja im poprajem veľa šťastia
Jaj Palo, lebo oni nas pekne privitali he? Ty si asi cital ozaj, len ten zaciatok vety jeho och. Teraz ja som zly :twisted: Ja sa im mozem vykaslat, kaslem na nich...nezajem. A ty radsej dobre tipuj :wink: No co vinde mi ten tiket inac co som ti dal podat co myslis?
Pozerám na dnešné zápasy.Vôbec neviem ani v jednom,čo mám tipnúť.Dnes sú extrémne ťažké!!!Ešte 4 dni.Nevadí England,stačí vždy,keď dvaja dobre tipnú.Horšie je,keď nikto.Vtedy padneme vždy v poradí
Vidím,že si tu.Keby som vedel,že vyjde,podám za 10 eur.Také ťažké otázky nedávaj.
Pozrime ti nanho aky frajer ti on zrazu este aj ty ma ser :D Uc sa odo mna od majstra tipera :lol:
Trošku som prievidzké korytnačky (pre našich českých bratov želvy) povzbudil.
Ja ty dam neboj sa rano take povzbudenie ak si zle typol, ze ti bude az dost :D Nechces ist k nim aj na hostovanie, alebo na trvalo do ich teamu :D taky velky konsky... :D pojdes a nie knim :D Pripis im este aj nase body ak by sa to dalo ty by si bol isto schopny...len mi rob nervi snimi tak ti dam :D Ale uz dost srandy uz sa sutredime, len na tipovanie :yes:
Palo nakoniec mas stastie ze si ich privital, ako tak :D Ze si do otho privitania pridal aj kus drzosti aj srandy mas stastie vsetko je ok a ten smile na konci co si im dal ja len cucim vole :D tvoj prvi smile a este taky si sa prekonal :D a dost uz ma tu nezabavaj pipky cakaju nestiham im za teba odpisovat na pokeci vsetky su hotove z julianka :D :lol:
A chlapci nie sú hotoví?Máš také pekné meno.Čo si myslíš, že som dáke béčko?Veď ja viem dávať smajlíky.Rozmýšľam nad tým hosťovaním.Len či by ma chceli. :)
Aj ty su aj vsetci :razzi: Vies na co som prisiel teraz? :D Nad tvojim nikom, ze to v niku vk neni velky krtis...ale :D :D :D ale ni fakt :wink: kukal som dnes tvoje tipy no co ja viem...ani ja pri svojich nie som isty, ale nejdem dnes ich menit nerad by som uskodil z dobre opravil na zle.
Jajajajaj tak sme to pohnonili. :thumbsdown: Ako som to tak kukal klesneme dole v tabuľke a body medzi týmami sa z úžia, bude to veľmi na tesno. Bude, budú rozhodovať zápas dva, takže treba natipovať co najlepšie aj dnes. Fakt zaváhame a ani sa nenazdáme a už sme pod čiarov, kde nám potom toto kolo nedá nikto nič žiadne body a toto chcete? Ja nie a dúfam, že ani vy tak do bo*a FURIOUS DOGS. :box: :cinka:
Jaj, tak dnes jsem to pořádně pohnojil. :thumbsdown:
Tenhle víkend jedu na velkou žranici a kalbu :oslava: :pivo3: , tak se výsledky dozvím až v pondělí. Snad trefím víc jak jeden zápas za den :D .
Dejf: Tak prajem prijemnu zabavu ty borec :D :wink: Ale vsetko z mierou neprezen to zas, aby si potom vladal oslavovat s nami zisk bodoveho miesta ak bude dake :D Ale nie fakt vsetko z mierou a uzi si to :smile03: Tento nas dnesny neuspech si odskace nebojte sa palkovk ten nevedel co ma tipnut a tym bol strojcom nestastia...nie kazdy sme samozrejme na vine ja som tiez kus jednotlive zapasi podcenil a nechel som verit, ze by to tak mohlo vinst a vislo a daval som favorit skor, lebo som si myslel ze podrzite vy ale ako sa povie po cesky pekne sme to hosi spackali. Nic sa neda robit ide sa dalej dnes to treba dako uhrat a sobotu musime zahviezdit :!:
Palo: Som myslel, ze dnes uz netipnes, ze si na Sennom a tam nebudes mat skade a mobil som dnes nemal druhy na signale dako tak, ze ak mi sms nedosla s tipmi tvojimi, ale si tu. Zajtra az prides teda na Senne? Kedy ta mam cakat o kolkej asi? Tipujes u mna zajtra?
Chlapi aj by som zahrešil,že by sa zaprášilo.Ozaj sme to posrali dnes.Zajtra pridem k tebe,možno si tipnem,kým budem na Krtíši.Potom by som tipol u teba až nedeľu.Dohodneme sa takto.Ak netipnem do 4ej,čakaj ma o pol 7ej večer.Ak tipnem,tak pridem o pol 7ej nedeľu.Okej?Takže zajtra alebo nedeľu sa stretneme.Vidíš tú Valenciu?Tipy ti nevyšli.Sobota rozhodne,či budeme bodovať v prvom kole.Sobotu hrajú všetky tímy.Tak chlapi dobré tipy vám prajem.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES