Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ti by aj šlo Petrík to fierce dogs la eto mi našlo v preklade to fierce nie ako prvé zúrivý ale až na 3 miesto hneď zúrivý na 1. mieste mi preložilo furious takže skôr to asik len to moc neviem dobre čítať že jak sa to číta bo ja som do angliny antitalent nadarmo som nemal solovú štirečku z nej a to moc slovo ani nepoznam ale tak jasné je že potom isto nedám dangerous kus sa prisposobím že Drax.dragons sú už tu dlkšie ako mi takže rešpekt no. deff mal nápad že crazy:D to s ami aj lubi ale to by ms eboli napospech hh skor to furious dosg alebo fieres ael asik to furious nevem
maro píše:dajte si ice dogs a ...

http://img199.imageshack.us/img199/4416 ... kelly2.png
Maro robí konkurenciu WildCeltovi :D
yzy19 píše:
maro píše:dajte si ice dogs a ...

http://img199.imageshack.us/img199/4416 ... kelly2.png
Maro robí konkurenciu WildCeltovi :D
To logo sa vôbec nehodí k tomu ICE DOGS tam je ten pes rozhnevaný a nevipadá dako zmrznuto:D iba ak mu zuby drkocu od zimi ale nie ICE isto ni ak tak Mighty Dogs :D
Takže poprosím o premenovanie nášho topíka. Stávame sa teda FURIOUS DOGS - ZÚRIVÝ PSI
Ešte by som porosil o nejaké návrhy bannerov niekoho a loga :D
ixo topic vam premenujem az vtedy ked budete mat aj logo :smile03: Inak vela stastia v novej sezone :)
Kujem arečku :) Inak chalani ani nevia o definitívnej zmene týmu Palovi som vravel že sa premenujeme asik na Dangerou Dogs ale sme toto niečo podobné no :) a dejf ten vedel že avizujem zmenu tak veľa štiastia nám hoši a úspechov a arek Vám napodobne v new sezńe
ixo nehnevaj sa ale da sa polemizovat o tomto nazve z gramatickeho hladiska :D
v prvom rade ste zúriví ako tím lebo ste styria,a ked pises sam o sebe si zúrivý :D
A s tymi psami no dobre ak seba povazujes za psa,ak by si ako zviera tak to by malo byt zúrivé psy :D len tak pre doplnenie neber to ako provokaciu :thumbsup:
No ja osm tak napísal, že zúrový bo kokotsk..transláror mi tak na PC to hodil...Veď ty vieš aj všetci že ja nie som sebec teda, že som tímový hráč idem hlavne pre tým tak to zúrivý bol omyl za translártor a moja slovina no o tom potom aj keď síce som mal s nej 1 :D to kje na zamyslenie ale nie to bolo preto bo som dominoval v litike :) Po ďalšie prečo nie pes veď psí sú najinteligentnejšie zvieratá a tak zúrivé to je len tak na doplnenie veď t ide o názov týmu vybrať si niečo naj naj najlepšie a konkurencie vhodné no veď je to hrá amusíme byť ešte drsnejší jak pred tým a zas ani vtáci neni žiadna výhra a k tomu ešte ohniví by si rýchlo vyhorol to len tak keď si reagol ty na tých psov. :roll: A sám si aj ty napísal pred tým v príspevku že to Furious Dogs takže tak no...
ved ale ja som vravel o rozdieli medzi PSY a PSI :D nepochopil si ma nemam nic proti tomu vsak som ti to ja navrhol len sa pytam ci ste PSI ako ludia alebo PSY ako zvierata :D
Počkaj tak asi nie tak sorač pls. Takže si to ujasnime teoreticky čisto a pravdivo by to malo byť tu na KTL správne takto súažne taktoˇZÚRIVÍ PSY NIE???
nie pretoze taky tvar v slovencine neexistuje,to je hlupost co si napisal.
mas dve moznosti : bud ZURIVE PSY alebo ZURIVI PSI ... vyber si
Asik to skôr zúrivé psy nie :) takže ZÚRIVÉ PSYPOTOM BY SME POPROSILI AJ NEJAKú INú TýMOVú FARBU NAJLEPšIA BY BOLA čERVENá AKO KRV HEHE ALE čERVENýCH JE DOSŤ TAK NEVEM ALE TAK APSOŃ INú NIEčO VHODNEJšIE AKO BOLA TA TMAVO ZELENá čI JAKá
ked budete tie psy tak preco si endate kaki farbu ved psy maju hnedu farbu naco ti zasa cervene.. a preco pises setko s capsom??a co sa ti sakra nepaci na tmavo zelenej? zelena ukludnuje;)
hafani
WildCelt píše:hafani
Nebo Rafani
Obrázek
:D
Takže po dohode s Paľom sme takto : :) ZÚRIVÍ PSI - FURIOUS DOGS AKO ĽUDIA TEDA SME NÁZOV SME POUŽILI TAK PREKLAD

dejf: Dúfam že môže byť pohoda? :roll: Štvrtý člen sa ešte rieši v hre je stále ešte Cibuľa jeden hráč mi dobrý odpadol ale napadol ma ešte jeden dobrý takže je všetko otázne.
Jo v pohodě, mně je putna. Ty jseš GM, ty rozhoduješ. :D
dejf píše:Jo v pohodě, mně je putna. Ty jseš GM, ty rozhoduješ. :D
Čo je to putna po vašom? :roll: Asik niečo jedno a tak že? A tak nieže putna ja chcem spolupracovať a ak sú nápady alebo niečo new sem sním to je aj váš tým nie len môj aby bolo jasné a každý v tíme je Pán :wink:

A taký prístup hlavne nech že ty si GM a tým to zhaslo a je to všetko na mne takto sa mi to práveže neľúbi :-(
neje 4 clen badhed???
Nie Badhed to neni sním vedenie klubu tiež nepočíta do dalšej sezóny aj keď ešte tu možnosť je ale na 4 člena si to dobre premyslím kto to bude a tak.
Pozor pozor veľká novinka ulovili sme ENGLAND - The3LIONS z KH Paráda takého hráča tipu ako ty ENGLAND... som potreboval. Od new sezóny si myslím že budeme dosť silný a konkurencie schopný[/size] Čo sa týka ENGLAND komunikácie v týme a tipovania to bude frčať dobre aj keď tento rok maturujem a času bude menej ale na toto sa budme si denne nájdem nejaký čas bude to frčať dobre a tiež žiadan komunikáciu od teba nejaké návrhy atď a tak a hlavne pravidelné tipovanie a na čas! Ešte obdržíš nejakú pm odo mňa musíme sa dohodnúť na klubovich farbách ktoré sa použijú v banneroch a aj jednu hlavnú farbu tu v tipovaní. Týmto je jasné že tým predsa opustí Cibuľa dlhodobý típer týmu legenda a všetko za všetko dakujem cibi amy sme sa už vac menej lúčili predčasne ale nebolo to ešte isté a tak tak ešte raz ďakujem a veľa šťastia ďalej v tipovaní a v živote a jasné bolo už dávno že badhed nebude tiež figurovať v zostave týmu od new sezóny. Takže sme kompletný palkovk, dejf, ENGLAND a ja
Prví návrh bannerov od jedného dobrého človiečika :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

No čo na to poviete pýtam sa členov týmu ostatných názori ma nezaujímajú. Si myslím že ten banner je v pohode moc dobrý mne sa osobne ľúbi už sa tam len pridajú naše niky a čísla a mohlo to by byť ale chcem Váš názor dejf, ENGLAND... palkovk je mesiac mimo takže on nie a ja by som zvolil logo použiť to s tou hokejkov do témy našej a aj celkovo a čo vy chlapi môže to tak byť aj ten banner pohoda jahoda? :)
Mně se ti líbí. Akorát si budu muset zrušit svůj podpis, protože s tím bannerem to bude moc dlouhý a cepi by mi zas poslal výhružnou pm :D . No nic, obětuju se pro tým. :)
dejf: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Veru budeš musieť zrušiť si ho to som zabudol napísať aj to je ako povinnosť :wink: a tiež ENGLAND bude musieť zrušiť si len u neho bude možno problém aj s nikom do banneru ho dať potom sa ozvi ENGLAND čim skorej či ti stačí do banneru skratka menším ENGLAND alebo menšim písmom a napratať to tam všetko :roll:

Tak Páni zatiaľ tu máme aspoň banneri niektorí teda vśetci bez ENGLANDA od neho ešte potrebujem číslo a tebe dejf som dal 88 tak sa mi zdá že sme to riešili dávnejšie v pm. :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tak ešte sa pridá banner ENGLANDA a tímové logo a je to a potom už šup šup nová sezóna. :cool:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS