Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Chalani, chalani, to co predvadzame? Stale sa nachadzame na poslednych prieckach, nas timovy vykon stoji za
. Ak v dalsom kole nezabereme, tak sa mozeme rozlucit s PO a to by bol najhorsi vysledok od zalozenia klubu.
Igi, zatial vyborne, 3. miesto v individualke je super. Nightwolf, co sa deje? V predoslom kole si bol na poprednych prieckach a teraz?
George, mal by si poriadne zabrat, rozpamätaj sa na casy najväcsej slavy
Igi, zatial vyborne, 3. miesto v individualke je super. Nightwolf, co sa deje? V predoslom kole si bol na poprednych prieckach a teraz?
Makáme korytnačky, makáme ! Potrebujeme, aby Spiders a Sharks skoncili za nami, cize musime sa este zlepsit. Ale spider su prvy, takze ich asi nepredbehneme, takze musime skoncit pred sharks, toto aj buduce kolo. Mozno by sa nam mohlo podarit predbehnut aj Ice cats v celkovej tabulke, ale to by sme museli skoncit na vysokych prieckach .
Skoncilo nam predposledne kolo a vyzera to s nami zle-nedobre. Musime skoncit v prvej trojke a dufat, ze EI alebo IC a SH (aku skratku maju vlastne Sharks
) skoncia niekde dole, lebo inak budeme v PO len ako fanusikovia
. Neviem, ci aj tento rok si budu jednotlive timy vyberat tiperov z timov, ktore nepostupili, takze pre istotu sa snazte skoncit medzi najlepsimi v individualke a mozno si za niektori tim v PO zatipujete.
ach prievidza
hrate KTL tri sezony, raz ste postupili do PO z predposledneho mozneho miesta a 2x z posledneho
na viac nemate?
blue flyers budu fuska, ale v kutike duse vam budem drzat palce...lebo aj ked postupite, v druhom kole na vas nenarazime. Takze sa vidime mozno vo finale konferencie
blue flyers budu fuska, ale v kutike duse vam budem drzat palce...lebo aj ked postupite, v druhom kole na vas nenarazime. Takze sa vidime mozno vo finale konferencie
Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Ivane Ivane, nejako to ide rok od roka dolu vodou... Mal by si menej pit a viac sa snazitIvan píše:Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Akoze dole vodou? Sak v minuly rok sme boli vo finale konferencie. Co sa tyka zakladnej casti, tak stale koncime na poslednych miestach, to nie je nic nove .... A neuvazujes o navrate?barrki píše:Ivane Ivane, nejako to ide rok od roka dolu vodou... Mal by si menej pit a viac sa snazitIvan píše:Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé