Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Každému prajem pekné Vianoce a príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny a priateľov ...

Obrázek
Chalani, co sa deje? Igi, preco si uz treti krat vrade nenatipoval? Nightwolf, aj ty si zabudol? Odporucam tipovat aspon 2 dni dopredu. Ja som dnes len potvrdil nasu "formu" . Toto kolo uz je stratene. Od dalsieho musiem uz zamakat, lebo takto sa do PO nedostaneme.
K tomuto kolu sa radsej vyjadrovat nebudem. Vysledky hovoria za vsetko. Treba na to ale rychlo zabudnut. Dnes sa zacina odznova a hned hrame derby proti jastericiam, ktore musime zvladnut. Tak sa poriadne koncentrujte a vecer im nakopeme ri*e :box:
gratulujem chalani, konecne ste tam, kam patrite :cool:
Chalani, musime sa nad sebou zamysliet. Ak to takto pojde dalej, tak sa do PO nedostaneme a to urcite nechcete. Takze toto kolo musime skoncit aspon do 4. miesta. A pri tipovani skuste trochu aj zariskovat, lebo nase tipy nie su moc dobre. Tak vela zdaru :wave:
no vcera to bola bieda, inac sme nezacali toto kolo zle :ja_neviem:
Chalani, chalani, to co predvadzame? Stale sa nachadzame na poslednych prieckach, nas timovy vykon stoji za :ho*no: . Ak v dalsom kole nezabereme, tak sa mozeme rozlucit s PO a to by bol najhorsi vysledok od zalozenia klubu.
Igi, zatial vyborne, 3. miesto v individualke je super. Nightwolf, co sa deje? V predoslom kole si bol na poprednych prieckach a teraz? :hroza: George, mal by si poriadne zabrat, rozpamätaj sa na casy najväcsej slavy :D
vcera parada, obidve remizy trafene :cinka: snad konecne najdem staru formu
Makáme korytnačky, makáme ! Potrebujeme, aby Spiders a Sharks skoncili za nami, cize musime sa este zlepsit. Ale spider su prvy, takze ich asi nepredbehneme, takze musime skoncit pred sharks, toto aj buduce kolo. Mozno by sa nam mohlo podarit predbehnut aj Ice cats v celkovej tabulke, ale to by sme museli skoncit na vysokych prieckach .
Tento den nam vysiel na vybornu :clap: :hop: Ziskali sme opät kontakt s celom tabulky, len nesmieme polavit a bude z toho skvele umiestnenie :yahoo: .
Parada chalani, dnes opät skvely vykon :yahoo: :wave: a rozdiely medzi prvymi 4 timami su minimalne. Dnes treba zamakat naplno a predbehnut ich, aj ked sa hraju tazke zapasy.
Dnes to bola bieda :thumbsdown: Prebudte sa chalani, lebo to PO vazne nedame. Bodove rozdiely u minimalne, tak zaberme este tie posledne 3 dni. :cinka:
Skoncilo nam predposledne kolo a vyzera to s nami zle-nedobre. Musime skoncit v prvej trojke a dufat, ze EI alebo IC a SH (aku skratku maju vlastne Sharks :?: ) skoncia niekde dole, lebo inak budeme v PO len ako fanusikovia :cry: . Neviem, ci aj tento rok si budu jednotlive timy vyberat tiperov z timov, ktore nepostupili, takze pre istotu sa snazte skoncit medzi najlepsimi v individualke a mozno si za niektori tim v PO zatipujete.
Super chalani, PO uz mame na dosah. Staci uz len dnes dobre natipovat a sme tam :clap: :yahoo: Som rad, ze sme to nevzdali a nakoniec dokazali zvladnut velmi tazku situaciu. :cinka:
este dnes zabrat a je to v suchu :cinka:
Vyborne chalani, sme tam :good: Prvy ciel by bol splneni, teraz podme na ten druhy - vyhrat PO. Zacina sa tipovat az v utorok a budeme mat na to specialne topici,ktore budeme vidiet len my, takze keby ste ich nemohli najst, tak dajte vediet.
ach prievidza :hufi: hrate KTL tri sezony, raz ste postupili do PO z predposledneho mozneho miesta a 2x z posledneho :-D na viac nemate? :-P
blue flyers budu fuska, ale v kutike duse vam budem drzat palce...lebo aj ked postupite, v druhom kole na vas nenarazime. Takze sa vidime mozno vo finale konferencie :ahoj:
o bodik ste nas predbehli a pripravili nas o plejaf, tomu sa hovori pomsta za tie :stop: v minulych plejaf
Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Ivan píše:Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Ivane Ivane, nejako to ide rok od roka dolu vodou... Mal by si menej pit a viac sa snazit :D
barrki píše:
Ivan píše:Tak korytnacky, sezona sa pre nas vcera skoncila. Halvny ciel, a to postup do PO, sa nam podaril, aj ked to bolo na poslednu chvilu a s odretymi usami. V PO sme si pocinali celkom dobre, veril som, ze este postupime. No nepodarilo sa ale aj tak som spokojny. Zlozenie timu na dlasiu sezonu asi ponecham taketo iste, teda ak mate zaujem tu tipovat aj nadalej. Ale viacej sa tymto budem zaoberat az pred zaciatkom dalsieho rocnika. Mrzi ma, ze ste malo komunikativny. Nejde tak ani o tie tipy ale hlavne o to, aby tu bola sranda. Tak verim, ze od dalsej sezonu zacnete aj trochu pisat. Keby ste nieco potrebovali mozete kedykolvek napisat.
Ivane Ivane, nejako to ide rok od roka dolu vodou... Mal by si menej pit a viac sa snazit :D
Akoze dole vodou? Sak v minuly rok sme boli vo finale konferencie. Co sa tyka zakladnej casti, tak stale koncime na poslednych miestach, to nie je nic nove .... A neuvazujes o navrate?
barrki sem po roku pride, napise jeden prispevok a aj ten o alkohole :D
tak tak ivan, prehovor barrkiho k navratu, lebo sak ja k vam nepridem :-P
arek píše:barrki sem po roku pride, napise jeden prispevok a aj ten o alkohole :D
tak tak ivan, prehovor barrkiho k navratu, lebo sak ja k vam nepridem :-P
No veru, im by snad aj tvoja pomoc stacila, ked uz Ivan stoji za staru belu :D Seriozne by si sa k nim mal pridat ! :D
Vzhladom na to, ze uz som zostal v time jedina korytnacka z povodnej stovrky, tak som sa rozhodol tim rozpustit a nestartovat v tomto rocniku. Verim, ze sa este niekedy dame dokopy ...
jaaaj to boli casy toto :)
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS