ned 15. bře 2009 17:46
tíško...
chlapce ty mas cim dalej tym viac trpanejsie prispevky ty si fakt demen*...uz asi nevies co mas napisat tka tu spomminas ze som zlty mne je jedno ci som zlty ruzovy abo tka ja som to spravil pre forum ty debil... lenze ty toto forum len kazis...!!!hm 15 rocne deti samozrejme:-D mam 17 inac the trasher fan ma 14 alebo 15 neviem ale ma 10000000000 lepsie prispevky ako ty da sa to citat vie o veci ne jak ty si trapnyixo512 píše:Jasne s tým by aj obstál na polícii...tý by ho asi, len vysmiali a ešte, keby zistili, že sem chodia také 15ročné deti jak ty...nech sa páči môže potom aj ja mám niečo nie na neho konkrétne, ale na iného, ale to ja riešiť néjdem cestu má otvorenú...vidno, že to žlté vysvietene ti dodáva odvahu, ako čo by si bol admin bol, alebo také niečo...dal si 100 000 eur tak tu tu preberáš to už hej
Presne tak,nebolo to nic proti timu Strong Crocodiles alebo proti ixovi ci inemu tiperovi aby si nahodou dakto nemyslel,rozhodlo by sa tak aj keby to nastalo v serii Blue Angels - Mighty Bulls alebo ja neviem FireBirds - Ice Cats to je jedno,raz sa to vsak stat muselo skor ci neskor a stalo sa to prave vam.Vzdy ale lepsie teraz ked este mozte zabojovat ( aha uz ste znizili na 3-1,kto povedal ze nemozete otocit na 4-3,tak to aj ixo pisal ze aj za stavu 3-0 sa nevzdavat ) ako keby sa to stalo vo finale alebo v semifinale.A ako povedal Wild ak mate daky lepsi napad na riesenie situacie sem s nimWildCelt píše:chalani, este k tomu pravidlu, je to asi jedina moznost ako ferovo rozhodnut takyto zapas
nemozeme ratat body najlepsieho tipera, ako chcel ixo, teraz by to mozno rozhodlo, ale co ak nastane uplna zhoda bodov, co potom rozhodne, mam ja hodit mincou alebo co
a nahradny termin tiez tazko hladat a kludne sa to moze stat aj 2x
ak mate nejaky napad, tak ho kludne mozete napisat
ale momentalne sa ako najlepsie javi to, co je zavedene a je to viacmenej jedina vyhoda, ktoru tim moze za svoje vykony v zakladnej casti ziskat
takze asi tak
boli ste prvi kto na to doplatil, no moze sa to stat hocikomu, hocikedy
:ja_neviem:
cepi píše:aj v NHL sa stava, ak niekto neudrzi nervy na uzde...pyka..a je jedno ci sa riesi zakladna cast, ci PO...vyfasuje trest na par zapasov a hold smola..svedomie si môze spytovat akurat tak doma v chladku..tam hracovi väcsinou dôjde co zato poriesil..a pouci sa, ak chce byt do buducna platnym clenom timu..no trest si odpykat musi a hlavne nech si
:frajer2:
tak sa vyjadrim este raz a snad naposledy, nakolko mi po tom incidente pomaly zosediveli kudrnyCibula1210 píše:Nesuhlasim s tym rpavidlom z jedineho dovodu , ze zakladna cast skoncila a je uz minulostou , skratka na tu sa uz zabudlo, toto je uplne iny boj , preto si myslim ze nieje spravne to sem zavadzat
palkovk -) co dodat, hadam lenpalkovk píše:Veď je to len hra,zábava.
ixo píše: Poprosil som areka, aby za mňa zverejnil tento príspevok, kedže mám ban a dlkšiu ešte ho budem mať a tým nemôžem poďakovať svojim spoluhráčom za sezónu, takže aspoň taľko cez areka hlavne, aby sa kus veci dali do poriadku. Spoluhráči moji Ďakujem Vám za sezónu, že sme to spolu vydržali(so mňou) napriek tomu, že som počas sezóny dopustil niekoľko chýb, ale hlavne táto posledná chyba z mojej strany bola veľká a závažná a som si toho vedomí. Som rád, že sme to spolu vydržali aj, keď sa káder kus menil počas sezóny a som rád, že ste na mňa nezanevreli. Fakt veľká vďaka boli ste super ešte raz Ďakujem. Kedže som už poprosil areka o zverejnenie cez neho príspevok odo mňa zareagujem ešte na pár vecí, ktoré si označím v bodoch.
Po 1. Už som sa interesovaným osobám ospravedlnil cez ICQ, ale ešte sa ospravedlním tu, ale tiež sa ešte ospravedlniť iným userom, ale ani ospravedlnenie tam ani tu to nenapraví a dlho to nebude OK. Hlavne ty Wild najviac ešte raz prápáč a tiež cepi, ale aj ty arek a Chester, ale aj ty Mike na ktorého som už chcel za to pravidlo vybehnúť a tiež prepáč aj ty Miloš aj na teba som vybehol aj Jozzi a Coloradcan aj ty prepáč, ako som sa správal. Viem, že na HF som už nežiadaný aspoň čo som sa dočítal od niektorých, ale aj tak ak mi bude umožnené tak na budúcu sezónu sa vrátim do svojej funcii aj napriek tomu, že nie som žiadaný, ale raz mi Cibula napísal, že keď to sám vzdám tak, že si to sám prehrám a tý čo ma tu nemajú radi tak to vyhrali a to neurobím. Slová tu nepomôžu, prepáčte prosím mi tý čo som na nich vybehol a ublížil jedine ak čas zahojí rany, ako sa vraví, ale tak. Nieže by slová prosím prepáčte prosím nepomohli, ale to néjde, len tak prepáčiť čo som spravil jedine ak tak časom tak som to myslel a ospravedlniť sa treba z mojej strany a nie, len raz, ale ako sa vraví už je pozde.
Po 2. Paľo som rád, že nabudúci rok ostaneš tipovať a po boku so mňouozaj fakt som rád, a tomu čo si napísal, že ostaneš ak nepremenujem tím tak tomu ti vyhoviem s radosťou a aj som dal do kopy, že lepšie bude, keď nezmení názov tímu, lebo už tu figuruje v KTL 2. Ročník. Zmení sa, ale predsa dačo veľkosť bannerov kus na max. veľkosť a niečo sa na nich upraví a možno sa new spravia, ale chcel by som tam v nich, len dačo dať upraviť, ako to bude lepšie a podarí sa to. Ďalej čo sa týka tých posíl posnažím sa po tom, ako mi uplinie trest. Jednať sa bude iba o jednu možno posilu, lebo Cibuľa ešte neviem, ako sa rozhodne, ale ešte nie je nič isté ani s Badhedom, ale do dalšej sezóny chcem vsadiť na lepšiu tímovú komunikáciu, lebo to bolo dosť biedne teraz tak možno nastane zmena v 2 zostavách, ale budem sa snažiť nájsť takých borcov do tímu ak, že budú ak komunikovať aktívne abudú dobrý aj v tipovaní...ak vôbec niekto ku mne pôjde. Napadlo ma aj také, že by som GM ukončil a zas išiel do nejakého tímu, ale aj to, to by ma chel. A nechceš byť ty Paľo od budúcej sezóny GM tohto tímu? Budeš mať už možno aj net doma takže čo? Aj, keď ja sa moc nechcem vzdať tejto funkcii mňa to baví aj, keď som ešte moc nedospel na poriadne GM, ale už som bol ním 2. Ročník a už som sa niečo poučil a budúcej sezóny sa chýb budem snažiť vyvarovať a nerobiť zlobu a nereagovať na príspevky userov s ktorými, zle vychádzam. Ja som tu chcel byť zo všetkými dobre aj pred týmto incidentom mojim, ale aj teraz chcem byť, ale ono to néjde či už tu byť zo všetkými za dobre, alebo aj v riadnom živote.
Po 3. The Thrasher: Sa mi nepáči neviem či to bolo ešte vtedy, keď som nemal ban, alebo som mal ban, ale podstatné je to, že sme ešte boli v hre a ty si nám z tímu začal k sebe vábiť nášho típera Badheda. To nebolo pekne, lebo ešte sme boli v hre a Badhed mal mať stále hlavu(myseľ) pre náš tím, len v tedy a ty mu dávaš také ponuky a zaťažuješ mu tím myseľ, keď sa má sústrediť na tipovanie, mal si počkať kým by sme boli mimo hry vtedy by to bolo OK, ale aj tak je toto nič oproti tomu čo som vyviedol ja.
Po 4. Paľo čo sa týka tých pravidiel tak to hej zapojíme za viac do tvorby pravidiel, neviem či si to mysle, ako čítanie, ale asi skôr podieľať sa na názoroch a ohlasoch, keď sa zavedú, ale hlavne si ich naštudovať a to hlavne, ale radšej spoločne ty budeš moja pravá ruka budúcu sezónu. Moja chyba pre tých pravidlách, že som si ich nenaštudovala až potom som uvedomil, keď som vychladol, že to pravidlo je asi fair play, nieže asi, ale je! Mali ste pravdu. Ale by som chcel tak pre zaujímavosť vedieť, že ktorý GM ešte o tom pravidle vedel respektíve, ktorý si ho naštudoval, ale pravdu.
Po 5. Po tom, ako mi uplinie trest začnem sa realizovať zhánať posily, lebo niektorí sa už pustilo do toho tak sa posnažím niekoho si uistiť do ďalšej sezoný a dať veci do poriadku s týmom, aby potom som mal odych, ale aj ty Paľo, aby bolo všetko OK, ako má byť
Po 6. Poslédné aspoň zatiaľ kým nebudem môcť sám písať tak si kuknite tabuľky sezóny užitočnosti a tíkajúce sa nášho tímu a nás členov tímu tak sme boli celkom úspešný či už jednotlivo, ale aj pre tým a celkovo to bolo dobré túto sezónu, ale mal som kus iný cieľ, ale ako sa vraví do tretice všetko najlepšie, takže možno do tej treticea ešte niečo asi som to fakt bral túto KTL(sútaž) veľmi vážne, že to až tak preustilo do takej situácii, ale ja som moc do NHL zapálený a baví ma tu hlavne, lebo tu sa tak trénujem pred a potom sekám tipy na ostro, ale celkovo NHL FOR EVER! Na budúcu sezónu to budem kus brať inak je to fakt, len sútaž a hlavne aj spať musím na budúcu sezónu nie, len celu noc bdieť na typmi, ako priebežne vychádzajú aj spať potrebujem...no proste som to prehnal vo všetkom kus, ale hlavne teraz na konci. A ešte na záver gratulácia Spiders, ale už som gratuloval na ICQ, ale aj tu držte sa chlapi fandím Vám zase, ako minulú sezónu
Ešte pre cepiko aj, keď sme to preberali už dúfam, že KTL za mňa nezanikne, alebo to už fakt ja radšej dobrovoľne na HF neprídem, aby druhým som neuškodil, lebo chcem aby to fičalo na ďalej je to super a aby mohli ostatný tipovať. Tak nech KTL nezanikne prosím, lebo ja chcem ešte tipovaťA NEDAJBOŽE, že by sa tak stalo tak nie dúfam, že za mňaL, ale pevne verím, že to pofrčí aj ďalej... a ľutujem to všetko čo sa stalo.
Ešte použijem toto čo napísal(vyjadril) EMIL BOLESLAV LUKÁČ a súvisí to celkom so mňou, ku tomu čo sa stalo.
To nie je pravda!
Ó nie som taký zlý, jak verí o mne každý,
Mám oko slzavé, čo nad každého ranou daždí,
Mám dušu umočenú za seba i za Vás navždy... navždy!
Týmto chcel som hlavne povedať, že nie som až taký zlý tí čo ma poznajú osobne to vedia hlavne Paľo, ale aj tu niektorí a tiež a možno nájdu sa 1,2.3 ľudia ktorých možno môj návrat na HF poteší a tiež oceňujem, že sa za mňa Mike dobrovoľne prihováral u Wilda fakt by som to nečakal no nemám slov ja by som sa tak asi nezachoval fakt Mike veľmi pekne Ďakujem.
Ja vám cez leto všetkých tu opijem:D , aby sme na toto zabudli čo sa stalo aspoň na kus kým budeme drb drb.
Ešte pre Paľa: Ale rád by som zmenil ten názov tímu mám to celkom dobre premyslené aj názov tímu aj logá, aké by mohli byť, ale hlavne názov tímu by už nebol nejaký zvieračí(či do akého druhu to patrí krokodýl, niečo také:D) Návoz tímu by som chcel dať reálny čo by sa viac približoval realite a ľudskosti, ale nič podľa mňa by to bolo fajn ešte to prebereme u mňa a dohodneme sa áno? Aj tak chcem ak pôjdeš na Senné cez výkedn, aby si v sobotu dobehol a poučíme sa už teraz trochu matiku, lebo som dosť v škole chýbal. Inač zatiaľ sa z matiky dobre držím známky zatiaľ: 2, 1, 2, 2Čau zatiaľ.
Bylo to po tom co si dostal ban. Já jsem tady především obchodník šéfe, a každé vhodné příležitosti musím náležitě využít pro dobro svého týmu.ixo píše: Po 3. The Thrasher: Sa mi nepáči neviem či to bolo ešte vtedy, keď som nemal ban, alebo som mal ban, ale podstatné je to, že sme ešte boli v hre a ty si nám z tímu začal k sebe vábyť nášho típera Badheda. To nebolo pekne, lebo ešte sme boli v hre a Badhed mal mať stále hlavu(myseľ) pre náš tím, len v tedy a ty mu dávaš také ponuky a zaťažuješ mu tím myseľ, keď sa má sústrediť na tipovanie, mal si počkať kým by sme boli mimo hry vtedy by to bolo OK, ale aj tak je toto nič oproti tomu čo som vyviedol ja.