Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Tak kuknime na toto:

Obrázek

Jeden típer by z ich tímu stačil na to, aby to za nich vyhral. Po ďalšie do kopy, keď ščítame body všetkých našich típerov sa body vyrovnajú dvom najlepším típerom Spiders.

:doh: Teraz tu neplačem ani nič podobne, len chcem dať na vedomie, aby sme sa zamysleli a že tento výkon bol až náš podmierer. Treba sa ozaj zamyslieť čo ďalej a ako času neni veľa, ale s takýmto výkonom nič neuhráme...dnes je to hanba najhorší tím z celej KTL sme dnes. Čo už no raz sme najlepší inokedy najhorší tak to chodí, ale my KRODÝLI SA NEZDÁVAME EŠTE A BUDEME BOJOVAŤ O POSTUP :!: :!: :!:
Čakajú nás asi posledné zápasy v sezóne.Tak si víkend vychutnajme.Alebo nie???
Jasne, že nie :!: Veď predsa ešte zabojujeme, ešte nie je nič stratené :!: Aj v hokeji v riadnom sa takýto stav serie dá otočiť, len toto je kus iné tu zaberáš iným spôsobom, ako tam a tu je to tažšie ešte. Kua, len to vzdať nemôže popredu a ani za stavu 3:0 nevzdávať sa :!:
Kua Palo ti ma asi zabiješ Toronto už prvej tretine vedie 3:0 a ty si chcel dať Toronto a ja som ťa nahovoril na Galgary :v_hajzli: :bitka3:
aspoň vidíš že sa nemá nahovárať ale každý má tipovať podla seba
Ixo vládneš v svojom tíme železnou pastou :thumbsdown:
a čo mi tu ty vyprávaš nikoho som ja nenahovoril teraz to sme aj tak s Paľom dojednali on sám chcel dať iné tipy od nás tak sme dávali a tak tu neviťahuj takéto...nemám slov na toto čo si napísal a radšej sa zdržím...
ixo ty si sam protireci, najprv napises ze i pala nahovoril aby dal na Calgary namiesto Toronta a teraz tu splietas ze sam tak tipoval :roll: takze radsej sa naozaj zdrz lebo mam dojem ze sam nevies co pises a co si pisal
ixo píše:Kua Palo ti ma asi zabiješ Toronto už prvej tretine vedie 3:0 a ty si chcel dať Toronto a ja som ťa nahovoril na Galgary :v_hajzli: :bitka3:
moj prispevok
ixo píše:a čo mi tu ty vyprávaš nikoho som ja nenahovoril teraz to sme aj tak s Paľom dojednali on sám chcel dať iné tipy od nás tak sme dávali a tak tu neviťahuj takéto...nemám slov na toto čo si napísal a radšej sa zdržím...
:roll: no mas pravdu ixa radsej sa zdrzim :-P
Xeď som, ale napísal, že Paľo aj tak chel dať iné tipy tak som mu vravel a keby zas nechce tak to nedá nie vieš čo...
Chester naco zbytocne zacinas s takyma trapnima poznamkami ....dnes sa toho a tak STRASNE VELA ZMENI !!!
Cibula1210 píše:Chester naco zbytocne zacinas s takyma trapnima poznamkami ....dnes sa toho a tak STRASNE VELA ZMENI !!!
dobre dobre sorry,vsak ja som len poukazal na dvojzmyselne pisanie ixa,uz vam tu nebudem pisat starat sa a robit rozruchy.Prajem vela stastia v tipovani,to je predsa to o co tu hlavne ide.
NIE NIEJE!! Tipovanie a koncilo pri tych je*nutych pravidlach co tu prevazuju !!!!
cibula neviem co sa rozculujes, nejako sa rozhodnut musi, zial po scitani vsetkych tiperov to vyslo opat zhodne a tak bolo uz davno schvalene ze rozhodne umiestnenie po zakladnej casti a tak ste prehrali. prepocitali ste to no, ixo nemusel prehovorit palka a tie dva body za TOR by vas posunuli pred SP.... ano dalo by sa to riesit aj tak ze by sa bral potom lepsi vykon individualneho tipera v danom suboji ale tak teraz je to takto a nic sa na tom nezmeni, zbytocne si spravite problemy ak budete nejak porusovat pravidla
Cibula1210 píše:NIE NIEJE!! Tipovanie a koncilo pri tych je*nutych pravidlach co tu prevazuju !!!!
No tak klud.Už na tie hádky kašlite. :? Nestojí to za to a narušíte tím atmosféru v KTL. :thumbsdown: Tie pravidlá sú pre každého rovnaké a boli určené dávno pred play off.Kritizovat je najlahšie, ale skúste popremýšlať, ako by ste to riešili vy.Ak to bude dobrý nápad, som si istý, že to Wild a spol zvážia a prípadne zavedú pre budúcu sezonu.Ak nič nevymyslíte, tak aspon na tie pravidlá nenadávajte.Treba vedieť prijať aj prehru. :smile03:
Viete co uz mi to je jedno ako to vsetko dopadne , ja som z porusil tolko pravidiel dnes ze BAN ma neminie a ulahcim timu SPIDERS postup do druheho kola ......
ukludnite sa, dobre, hlavne ty cibula, lebo ta tvoja narazka na BAN nemusi byt len narazkou

pravidla su urcene, urcilo sa take kriterium ake sa urcilo a podla mna a viacerych je fer, rozhoduje lepsie umiestnenie TIMU po zakladnej casti (aspon nejaka vyhoda za lepsie vykony pocas nej), urcite lepsie ako keby ma rozhodovat najlepsi INDIVIDUALNY vykon, hrame timovu sutaz :!:

takze ziadne vulgarizmy, lebo sa vam zamknu temy :!:

este zabojujte :box:
Odmietam tipovat !!!! Chalani zo spiders , boli ste dobrym superom !!!!!
Cibula1210 píše:Odmietam tipovat !!!! Chalani zo spiders , boli ste dobrym superom !!!!!
alééé to nedělej!!však to je hra, přece to hned kvůli pravidlům jen tak nezahodíš,však máte ještě šanci,aspon zabojujte.... lepší prohrát tak jak se má než jen tak to srabsky vzdát. :wink:
ixo píše:Jasne, že nie :!: Veď predsa ešte zabojujeme, ešte nie je nič stratené :!: Aj v hokeji v riadnom sa takýto stav serie dá otočiť, len toto je kus iné tu zaberáš iným spôsobom, ako tam a tu je to tažšie ešte. Kua, len to vzdať nemôže popredu a ani za stavu 3:0 nevzdávať sa :!:
chlapci nevzdavajte to :!:
Cibula1210 píše:Odmietam tipovat !!!! Chalani zo spiders , boli ste dobrym superom !!!!!
KTL nie je sutaz o jednom mesiaci pocas PO. Je to celorocna sutaz a teda by bolo NEFER keby vyssie postavene timi mali rovnake moznosti ako tie nizsie postavene. Myslim ze je to uplne v poriadku ked maju aspon takuto vyhodu. Je len vasa smola ze z tolkych zapasov ste mali uplne zarovnako bodov. Na druhej strane vam smekam poklonu, ze dokazete hrat takuto vyrovnanu partiu s favoritom serie.
Pravidla boli schvalene na zaciatku sezony. Vsetci GM museli suhlasit aby mohli posobit v KTL. TEda teraz nie je ocom sa tu vykecavat. Zmena pravidiel by mohla priniest takato situacia vo finale KTL.
Tak a teraz sa ozvem a otvorim si kus ústa a je mi jedno čo bude...Chester čo sa teraz ozívaš vôbec? Keď ťa neni treba tak na takéto sa ozveš, ale čo treba to nerobíš jednak tú tráviš málo času na tú tvoju funciu tak sa radšej nestaraj do toho s tipmi CALGARY to už naša vec staraj o veci čo máš čo spľňa tvoja funkcia. A teraz milá komisia a spol... to vie, kde ste bili, keď ste tento systém zaviedli čo dnes rozhodol o našej prehre, ale toto KTL neni toto je skôr dobré do komixu, alebo neviem čo toto má byť KTL taká nespravedlivosť vraj KTL je niečo kvalitná tipovaci aliga no už o tom pochybujem po dnešku. Všetky pravidlá čo tu boli, boli super, ale toto..., kde ste teda boli hlavami(mysľami) komisia, keď ste toto navrhovali? Ste si mysleli čo, že k takejto situácii nedójde, alebo čo nie neberem toto, ako dnešnú prehru blbosť aj s týmto pravidlo, aby toto rozhodlo...tak aj po v NHL, ale asi v PO sa preldžuje kým gól nepadne neni to asi, ako v základnej časti, ale tak aj včera napr, PIT vs. OTT po predĺžení 5.min mal jednoducho vyhrať PIT, alebo aj keď bude PO v NHL načo predlžovať nech vyhrá SC lepší tým zo základnej časti :lol2: toto je chore čo ste spravili s týmto KTL klesla ani pip by som nepovedal, keby prehráme riadne o bod aj po predľžení, alebo riadne, ale takto nie... Dobre aj tu bude finále dajme tomu 2 najlepších tímov zak. časti sa stretnú vo finále stav série bude 3:3 posledný zápas sa skončí dajme tomu, ako my teraz zo Spiders tu sa rozhodne, ako, keď obaja prví sú jaj tu asi už nájdete lepšie body, kto mal a skóre aha..no pekne...Ďalej Miloš neunúvajte sa sem písať ani jozzi a spol nemám nervi dnes na to doslova by som ty kokos keby mi dakto príde pod roku tak ho tak zbil, že až..áno som chorý človek(chlan) na mozgy aj všetko prepinak príznávam, ale vy zo mna s týmto spravíte ešte vačšieho všetko týmto pravidlom vaším...neviem či dnes natipujem a ako možno hej, ale končím po tejto seóne a možno to uľahčíme Spiders že netipneme však už komisia im to uľahčila tak čo sa tu budeme handrkovať...nepíš jozzi nevieš, aké pocity sú vo mne teraz by osm vraždil :evil: :nervy2: na čo sa tu na niečo hrať ak sa toto nevirieši tak vravím ja som debil ja začnem robiť špinavémo HF ja spravím hocičo sa som chopný hocičoho poviem kamošom nech sa sem nabúrajú čo vedia ak by to vedia, proste hocičo, ale pomstím sa toto takto nenechám, lebo toto neni fair play a cítim sa biť ukrivdený a nás tím celý tiež
x-men ‎(12:04):
ty samáš po pi*i.... dnešným dnom si daval zsiti tovju ardersu vseško a cakj nater ked si mal hlavu vzedymudru ked si to navhoval tak ti tebe to niekto ujasni

x-men ‎(12:06):
ked si bol frajer pocas ktl aj teraz neviem ci teraz ale cez prazdniny isto ja nezabudal ja tam dojdem s mojimi ludmi kde ty byvas si ta najdeme a uvidis co spravi alaznici a vobec zisti aspon kto som ja z enie som niekto a co skym mam ja spolocne teda nasa rodina ja nezabudam pomstim sa

:lol3:

No ked uz tu mame taketo vyjadrenia ..navrhujem ixovi ban do konca sezony ..maro

TAK A UZ TU MAME VYHRAZKY, TY SI FAKT NA HLAVU IXO :roll:

ZAMKOL SOM TEMU
Fiha neda mi nezareagovať....až sa mi dvíha žaludok nad tým čo sa tu deje a ako sa ixo správa...šak to je len hra kde o nič nejde, nehraje sa tu o miliony ani o neviem čo ...je to len sutaz pre zabavu...tak sa spamataj ixo

OKAZ IXOVI: Pozri sa ixo tak ako ste mohli v pohode vyhrať vy keby ten tvoj kolega natipoval TOR a nie CGY tak sme mohli v pohode vyhrať aj my keby som kua nezabudol že už od 18:00 začinaju zapasy...Ztých ktore sa mi neratali som trafil BOS a keby som prišiel skor a natipoavl včas tak mate jednoznačnu prehru takže myslim si že náš postup je aj tak zasluženy a skus prijať prehru ...inač mi je lúto že robiš taku vedu z toho a ideš sa vyhražať aj zbitim abo neviem čím kvoli takejto veci..preboha ty si asik na hlavu chorý..sa nehnevaj :thumbsdown:
Hej...dnes by som ešte rád dotipoval kým nie sme mimo aj napriek tomu čo sa dnes udialo ak máme prehrať, tak prehráme, ale s bojom. Tak mi odblokujte nik pokým sme v hre potom, keď skončíme mi ho môžte bloknúť na určitý čas teraz nie ešte to dohráme. Dohrať to chcem hlavne za Paľa a Badheda, lebo ten ani nevie čo sa deje. Poprosím Cibulovi tam v našej téme, aby sa mu klasicky rátali prvé tipy ak je to možné tie dve napísal z toho čo sa udialo boli v nom tiež emócie atď tak rátajte ten prví od neho tip ak je to možné a mne dovoľte dotipovať a dnes aj zajtra kým budeme v hre... to je zatiaľ všetko
X-men ty si totalny ma*or.Ako mozes porovnavat KTL s NHL.Ved ked je predlzenie v nhl tak sa moze predlzovat az pokym nepadne gol.A ked je predlzenie v ktl tak sa predsa nemozu kvoli nam hrat dalsie zapasy aby sa rozhodlo.Skus sa nad tym zamysliet skor ako budes zase nieco porovnavat.A ked sa ti nepaci to pravidlo, tak navrhni lepsie.A okrem toho to uz bolo schvalene davno.Preco si sa v tedy neozval?A to,ze chcete odmietat tipovat to je uz vas problem.Robte ako chcete sak aj tak ste uz na pokraji vypadnutia a je uplne jedno ci natipujete.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS