od
ixo » ned 15. bře 2009 12:01
Tak a teraz sa ozvem a otvorim si kus ústa a je mi jedno čo bude...Chester čo sa teraz ozívaš vôbec? Keď ťa neni treba tak na takéto sa ozveš, ale čo treba to nerobíš jednak tú tráviš málo času na tú tvoju funciu tak sa radšej nestaraj do toho s tipmi CALGARY to už naša vec staraj o veci čo máš čo spľňa tvoja funkcia. A teraz milá komisia a spol... to vie, kde ste bili, keď ste tento systém zaviedli čo dnes rozhodol o našej prehre, ale toto KTL neni toto je skôr dobré do komixu, alebo neviem čo toto má byť KTL taká nespravedlivosť vraj KTL je niečo kvalitná tipovaci aliga no už o tom pochybujem po dnešku. Všetky pravidlá čo tu boli, boli super, ale toto..., kde ste teda boli hlavami(mysľami) komisia, keď ste toto navrhovali? Ste si mysleli čo, že k takejto situácii nedójde, alebo čo nie neberem toto, ako dnešnú prehru blbosť aj s týmto pravidlo, aby toto rozhodlo...tak aj po v NHL, ale asi v PO sa preldžuje kým gól nepadne neni to asi, ako v základnej časti, ale tak aj včera napr, PIT vs. OTT po predĺžení 5.min mal jednoducho vyhrať PIT, alebo aj keď bude PO v NHL načo predlžovať nech vyhrá SC lepší tým zo základnej časti

toto je chore čo ste spravili s týmto KTL klesla ani pip by som nepovedal, keby prehráme riadne o bod aj po predľžení, alebo riadne, ale takto nie... Dobre aj tu bude finále dajme tomu 2 najlepších tímov zak. časti sa stretnú vo finále stav série bude 3:3 posledný zápas sa skončí dajme tomu, ako my teraz zo Spiders tu sa rozhodne, ako, keď obaja prví sú jaj tu asi už nájdete lepšie body, kto mal a skóre aha..no pekne...Ďalej Miloš neunúvajte sa sem písať ani jozzi a spol nemám nervi dnes na to doslova by som ty kokos keby mi dakto príde pod roku tak ho tak zbil, že až..áno som chorý človek(chlan) na mozgy aj všetko prepinak príznávam, ale vy zo mna s týmto spravíte ešte vačšieho všetko týmto pravidlom vaším...neviem či dnes natipujem a ako možno hej, ale končím po tejto seóne a možno to uľahčíme Spiders že netipneme však už komisia im to uľahčila tak čo sa tu budeme handrkovať...nepíš jozzi nevieš, aké pocity sú vo mne teraz by osm vraždil

na čo sa tu na niečo hrať ak sa toto nevirieši tak vravím ja som debil ja začnem robiť špinavémo HF ja spravím hocičo sa som chopný hocičoho poviem kamošom nech sa sem nabúrajú čo vedia ak by to vedia, proste hocičo, ale pomstím sa toto takto nenechám, lebo toto neni fair play a cítim sa biť ukrivdený a nás tím celý tiež