Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

michal225 píše:slabý si Ivan,najvyšší čas skončiť s tipovaním :D :D
Akurat teraz som z formy, ale moje chvile pridu ... mozno nie dnes, mozno nie zajtra, ale tak do konca sezonu urcite :D
Ivan píše:
Akurat teraz som z formy, ale moje chvile pridu ... mozno nie dnes, mozno nie zajtra, ale tak do konca sezonu urcite :D
hej hej...niekedy v playoff, v ktorom mimochodom nebudete :lol3:
ďalší sa ozval čo tam nebude a mal by zavesiť klinec na hokejku :lol3: :lol3: :scare: :scare: :scare:
arek píše:
Ivan píše:
hej hej...niekedy v playoff, v ktorom mimochodom nebudete :lol3:
to si zelas, co? Lebo 3. krat za sebou vypadnut v prvom kole by si nechcel , ze? :-P
Dnes sme mali vyhrat proti BF. Bolo by to vyzeralo ovela lepsie. ale nevadi, zatila sa drzime celkom slusne, len aby nam to vydrzalo do konca.
Ale uz by to chcelo poriadne derby. Najlepsie proti jasterickam :fucker: ale ani zapas proti BA alebo KH by nebol zly. :box:
nás nechci,zbytočná strata bodov :scare:
michal225 píše:nás nechci,zbytočná strata bodov :scare:
Ked sa pozriem na tabulku, tak to vyzera tak, ze vy body rozdavate zadarmo :lol2:
idú vianoce vieš ako a nás nikto nevie poraziť,tak aspoň raz za rok to takto robíme :D :D
michal225 píše:idú vianoce vieš ako a nás nikto nevie poraziť,tak aspoň raz za rok to takto robíme :D :D
ale este si nepamätam rok, v ktorom by ste nieco dokazali ... Takze mozete pokojne hrat naplno ...
keď ma zastavili banom?som ťahal tým na prvom mieste :yes:
Sorry chalani, nejak sa nemozem chytit :cry: Este dobre, ze aspon vam to ide celkom slusne. :good:
K mojmu vykonu nie je co dodat. :hroza: :fnuk: :plac: Vy ostatni tipujete super :thumbsup:
no tak vcera som pre zmenu (sice sa to opakuje pravidelne :roll:) ja nic netrafil a vy ste trafili toho dost
prisiel ten den :box: akurat ked sa hra v NHL az 14 zapasov, takze dostanete pekny naklep :razzi:
arek píše:prisiel ten den :box: akurat ked sa hra v NHL az 14 zapasov, takze dostanete pekny naklep :razzi:
radsej ani netipujte, lebo po takom vyprasku, aky dnes zazijete, sa vam bude najblizsich par dni tazko zaspavat :-P
Dnes si beriem na teba, Arek, osobku, takze jedine co uvidis, budu hviezdicky, tu je ukazka: Arek :bitka3: Ivan
Super chalani, celkom sa nam dari. Esteze aspon vy to tahate, pretoze moje vysledky stoja za :ho*no: . Toto bola uz asi moja stvrta 0 v tomto kole. V individialke su odo mna horsi uz len tiperi, ktori netipuju pravidelne a arek :lol2:
po dvoch nulach z prvych dvoch zapasov som cakal ze netrafim nic, ale nakoniec sme dokonca vyhrali 10:8, tak parada :box:
a ktoze je to az za mnou v tabulke jednotlivcov a utoci na posledne miesto? :hufi:
arek píše:a ktoze je to az za mnou v tabulke jednotlivcov a utoci na posledne miesto? :hufi:
Este nie je koniec kola, a myslim si, ze ma urcite prekonas :smile03:
A chlapi, potreboval by som trochu povzbudit, ale je to tazko, ked len ja a Nightwolf sem prispievame. Bola by to väcsia zabava, keby sme sem prispeivali
Blue Angels nas nikdy nepredbehne :fucker: :wave:
Tak gratulujem k paradnm vykonom, toto kolo ste potiahli len vy traja, pretoze mojich päť 0 k vykonu vobec nepomohlo. Aj v jednotlivchov ste skoncili na vybornych prieckach :good: Len skoda, ze ja patrim medzi 5 najhorsich tiperov a z toho 3 ani netipuju :hroza: AQle od buduceh kola sa polepsim a pojdem prikladom :cinka:
slabý tým celkovo,morálka na bode mrazu,tiež to tu zabalte :scare:
Ivan píše:Blue Angels nas nikdy nepredbehne :fucker: :wave:
Zaujimave, ze v celkovej tabulke sme pred vami :lol2: :clap:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=114&t=6672
vcera paradne Ivan :good:
Sorry chalani, nedalo sa natipovat, lebo vo stvrtok som prisiel o duhej rano domov, kedze autobus dostal defekt, zobudil som sa o 9 a od vtedy som pomahal vyzdobovat miestnost na bratovej stuzkovej, a kedze sa zistilo, ze maju len 2 casnokov na 110 ludi, a uz nebol cas zohnat dalsieho, tak som to musel robit ja a vratil sa az o siedmej rano.
Ale inak paradny vykon ste podali aj bezo mna. :good:
Dnes sme pekne zahviezdili :hroza: Toto sa mi hadam sniva. Z pekneho deleneho prveho miesta sme teraz niekde naspodu so stratov 12 bodov. :cry: Asi musime predsalen stravit trening na lade a nie v krcme alebo v bordeli :D
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS