Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

chlapi je to neuveriteľné, ale tak mi to vyšlo, že po dnešnej noci sme sa dostali na 5 bodové mieste fú ak sa tak potvrdí tak super a už, len udržať si to dnes, lebo posledný deň pred play off a bolo by dobre, keby získame aj v tomto kole body spraviť si takú pohodu pred play-off aj, keď to už našu východiskovú pozíciu neovplivní v play off, ale aspoň bude pohoda. dnes 17b vďaka Badhedovi, ktorý získal 9b a Cibulovi, ktorý získal 8b paráda chlapi :thumbsup: :clap: a toršku treba tu ožiť tému píšeme, len my s palkovk :evil: v PO nech to tu žije :wink:
kurnik tak som sa prepočítal neni sme na bodovom mieste, avšak strácame iba jeden bod na Bulls to dáko zvládneme to musíme zvládnuť :!: ak nezvládneme to nevadí aj tak do PO už ideme, ale bolo by super skončiť na bodovom mieste tak ešte dačo skúsme hoši, posnažme sa
Všimni si Rado,že som ti natipoval zle tipy.Mali by sme mať len po 2 body.Za to som bol prekvapený,že máme "až" po 4 body.Máš pravdu,chalani zabrali dnes výborne.Dnes sme vďaka nim najlepší tím!
dobré máme po 4b. :D my sme dali na NYI chceli sme dať na PHO neviem, ako sme to dali, ale dali sme na NYI atak isto sme chceli dať na DAL a ocitolo sa tam 2 na Montreal aj u teba aj u mňa :D Asi som to zle písal, keď si mi to diktoval som sa ťa, ale pýtal dobre je to a ty, že hej výborne, asi preklep :D a však neva takto sme dopadli ešte lepšie :D alebo je to potom záhada, ale asi sme to dokomoli ja pri tom diktovaní a tiež do puše sme nedali na Colorado, ako sme mali Kua bolo tam CHI buď si mi to z inéj strany diktoval, alebo neviem...
Tak sa to podarilo. Aj v tomto kole si pripíšeme body do PO. Ako som spomínal našu východiskovú pozíciu to už v PO neovplivní, ale som rád, že sme zabodovali aj v tomto kole. bodovalis me tri kolá po sebe a to následne: 4. kolo 1. miesto 10b, 5. kolo 5. miesto 2b, 6. kolo 2b :taptap: Škoda ešte tej sitiácii s androjom prvom kole tam sme mohli mať body, ale aj to, asi nevplivnilo nič už a kto viem, keby to nespravím čo som spravil možno nie sme ani v PO. Takže sme chlapi v PO podarilo sa to Badhed, Cibuľa a Paľo. :) Po minulom neúspechu ročníku nepostup do PO je už pre mňa nejaký úspech, ale samozrejme za úspechom ideme ďalej. Viem, že pre niekoho nie som vhodný GM a pre niekoho hej ja viem jedno som rád, že som mohol byť túto sezónu aj aj som členom tohto tímu a viedol som ho, ako GM ďakujem za to a posnažím a vy my pomôžete to dosiahnuť túto sezónu teda už v PO čo najďalej a pri kúštiku šťastia, kto vie čo sa môže podariť. V budúcej sezóne neviem čo a ako bude či budeme v tomto zložený atak či budem ešte viesť tento tím atak chcel by som, ale to sa uvidí ešte všetko tým sa moc nechcem zaoberať teraz máme jasný cieľ pred sebou. Postupuje do PO zo 6. miesta čo značí, že nie sme najhorší a PO je niečo iné môže sa však Palino stať také, ako Ufa vs. Oms :roll: No dnes voľno a zajtra asi PO žačne neviem ani sám ešte ja vás informujem.
Tak chlapi náš prví súper v PO sú Spiders. Ja osobne mám so Spiders dobré vzťahy, hlavne z Mike a pôsobil som u nich hneď moje prvé kole v kariere, takže tak, Ako som povedal v PO nepoznám medze a budem nekompromistný a všetko ide bokom a ideme do súpera na plno hneď od prvého súboja do nich začneme atakovať a zlomíme ich čo v najkratšej sérii. PO asi začne zajtra najviac som zvedaví, kto sa stane 5 členom nášho tímu ak sa stane...
ixo píše: kto sa stane 5 členom nášho tímu ak sa stane...
draft bol zruseny
aha tak nič teda škoda... a to prečo z akých dôvodov? V PO teda 4 členovia...a tak čo už no však aj vo štvorici po opici
Z dovodu technickych pricin..
Pali pre tebe: Zídeš do sekcii témy teda na ostro a hneď hore úplne máš mad novou témou tému strong crocodiles tipovanie v PO tam zídeš nuka a už máš jednotlivé dni napíš mi potom dnes ešte či si prišiel na to avidíš to ak nie tak volám potom
sewa ixinko ....co to jakym stylom teraz slapeme ??? myslim styl tipovania ....a ak bude draft zoberes maja ?? toho mojho kamosa ?? myslim ez sa dobre ukazal .....
draft sa zrušil nečítal si vyššie príspevok na čo to tu píšem a aj kde sa tipuje to píšem, len tak to ma chcete teraz nasrať v PO hlavne ty si jak pribrzdeny sa nehnevaj, ale hore vyššie kus maro napísal, že draft bol zrušený z príčín tých technickýcha ty sa spýtaˇšč či bude draf ty sem prídeš napíšeš svoje ostatok neprečítaš a sereš na to to sa máme teraz hádať ked máme ešte viac spolu držať ked ideme do PO tak nebudme barani a čitajte čo píšem, alebo nebudem a vyprdnem sa aj ja na to a uĺachčíme to súperovi a zabalíme to hneď...večer sa ozvem na pokeci ak budeš tak napíšem sem ešte vidím, že sazas pochytíme na pokeci niekedy ťa fakt nechápem a aj keby bol draft abol by na mne koho zoberem maja nezoberem vsadil by osm na típera čo odtipoval celú sezónu a nie niekoho koho moc nepoznám a nevkladám do neho dôvoru...ve´d idem sa pobiť o trofej nie sa flákať abo čo a ešte, ke´d som vidle, že majo do predu tipuje, kdeže kamarát to neznesiem moc...ozvem sa na pokeci aneber to zas moc osobne, ale naštvalo ma to s tým draftom máš to tu napísané všetko sem píšem no dobre nebudeme nepokoje robiť pred PO
Ves co da sa to aj normal napisat , nemusi po mne blekat ....sa mozem za taketo spravanie na vas vykaslat a tipuvat si len pre seba a nezaujima ma ci to timu pomze abo ne ...... ked mas nervy vibijaj si ich niekde inde a ne na mne ..... KONEC !!! ani na to nereaguj !!!
tu je téma, kde sú ohlasy na náš súboj s Spiders :arrow: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=130&t=4650
Dobre Paľo ty vieš, kde tipovať, Bady ty si to našiel a ty Staník vieš tiež, kde tipovať???? PO sa hrá takto, ako Slovenská extraliga na 4 výtazné zápasy čiže za stavu nepriateľného pre nás 3:0 s a nič nedeje môžme otočiť na 4:3

tu zídete do tejto témy a tam sú rozpisy na tipovacie dni tému túto vidíme, len my z tímu je to utajené

Obrázek
bady: inač ty si bol už v PO min rok v tíme tuším Blue Flayers tak sa budem kus na teba spoliehať budeš taká tímova opora aj vodca a my ti samozrejme pomôžme ty už z PO máš skúsenosti a aj ste prešli min. rok sa mi zdá cez prvé kolo cez DD
ixo píše:bady: inač ty si bol už v PO min rok v tíme tuším Blue Flayers tak sa budem kus na teba spoliehať budeš taká tímova opora aj vodca a my ti samozrejme pomôžme ty už z PO máš skúsenosti a aj ste prešli min. rok sa mi zdá cez prvé kolo cez DD
Hej dobre si pamätáš.Boli sme obaja v Blue Fleyers a prešli sme cez DD a tesne vypadli v semifinále s Falcons.Badhedovi to šlapalo velmi dobre,bol oporou tímu, je to skúsený borec, ktorého skúsenosti z play off sa vám zídu. :)
Večer ti pošlem smsku.Inak ten Omsk Rado vyhral v prvom zápase aj nad Kazaňou.To len k tomu,čo si napísal.A vo švajčiarskej lige postúpili Zug a Fribourg cez Zurich,resp. Bern.
A neviem,čo tu spletaš s tým GM,či si dobrý alebo nie.Veď ťa z nás troch nikto nekritizuje.A tí čo nie sú v našom tíme,tých si nevšímaj. A nevyvolávajte žiadne hádky chlapi.Veď keby chcete,tak do mňa by ste mohli za moje tipy vyrývať stále,pretože sa mi vôbec nedarí.Okrem 1. kola som isto sklamal.Som si toho vedomý.Takže sa nehádajme.A v play off je všetko otvorené.Hrá sa úplne od nuly.Takže do toho.Držím všetkým trom palce.
Káždý sklamam z nášho z tímu sklamal či už si to ty, alebo ja... Veď, keď ťa aj u mňa pokúšam, že si šup atď to, len sranda veď vieš, aký som už, ja som taký. Ja viem, kedy kto sklame výkonnoste, ale čo s tým no...ak niečo podrbete vy myslím za výkon nesnažím sa vám to dať javo moc radšej si to nechám pre seba radšej na javo dávam, keď zaberete pochvali a tak ja osm skôr vždy sa seba viac nasratý...a to, že ja som GM to neznamená, že mne samusí dariť najlepšie a a musí byť najlepší o tom to neni GM mohol byť hocikto z náš to je v podstate, len banalita tipujeme všetci 4ria ja sa cítim byť klasický člen tímu, ako vy klasický típer, ktorý stojím za svojim tímom a chcem mu najlepšie aj, keď sa dopustím niekedy zlých(nesprávnych krokov) ono aj všetko zlé je na niečo dobré, ale dosť bolo toho teraz máme pred sebou PO
Ani by ma nenapadlo, že po noci skončia výsledky všetky remízami. To som prvo chcel šupnúť samé remízi, ale potom som to chcel uhrať nejako a vychádzalo my stále aj tak dve remízi, ale pri malom počte zápasom som chel uhrať niečo a zladiť tipy som menil dokonca aj ty na 2krát, ale remízu som nedal ani jednu :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka2: :bitka: :pc: Dnes určite prvá prehra, lebo Paľko získal, len 3b kua budme musieť zas dávať čo si myslím, alebo neviem...dnes sa to posralo a posrals om to najviac ja skúsme dnes v noci
Výsledok prvého nočného súboja so Spiders tu :arrow: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=114&t=4656
Nič chlapi musíme ísť ďalej jedna prehra nemôže nás zastaviť :povzbudzovanie:
Wild a ako by sa to riešilo, keby aj od náš dvaja típeri chytia jeden 3b a druhý tiež 3b, ako to bolo u Spiders a ostatný po nule to by bola čistá remíza a neviem čo by určilo víťaza a ako.

Kua tak strašne som nasratý na seba a veľmi si pripúštam moju vynu na dnešnej prehre, keby dám aspoň na CHI remízu, ako chcel do riti tu hneď ak prehráme a nepôjdeme ďalej bude to za mňa veľmi s a hnvevám sám na seba a aj budem ak sa to neootočí na dobro k nám musím si to odčiniť
Dnes to nebude o jednom zápase.Tak chlapi poďme.Hrá sa 13 zápasov.A žiadny nie je istý
palkovk píše:Dnes to nebude o jednom zápase.Tak chlapi poďme.Hrá sa 13 zápasov.A žiadny nie je istý
Ale BA NIEKTORé Sú ISTé ASPOŇ PRE MŇA DNES SOM SI DAL DOSŤ VEĽA TIKETOV PODAŤ :-P
Tak a už prehrávame 2:0. Ráno sme sa stretli s GM Spiders na ICQ a povedali sme si koľko bodov nahral ich tým a náš a výsledok bol takýto 27-17 som to aj vedel, že budeme prehrávať, keď som kukal naše výsledky. 17 je strašne málo na toľko zápasov a teraz za stavu 2:0 máme problém nemáme teda problém, ale je to také o nič néjde je to hra, ale ja nerád prehrávam a nechcem sa takto skoro rozlúčiť teda hlavne neskladať zbrane aj za tohto stavu nie je nič stratené dnes pauza a potom sobota nedeľa musíme vyhrať teda aspoň jeden deň s toho lepšie dva. Ono pre toto som ja nechcem tím Spiders za súpera oni po zmene kádra od min. sezónu sú strašne silný hlavne tak jozzi a luky a celkovo celú sezónu podávali Spiders dobré výkony, ale tu si nik nič nenaviberá no bude to pre nás skúška ohňom už sme sa 2-krát popálili a viac už nechcem kua zabrať takto nie, toto nie...každý obdržíte súkromnú správu odo mňa. Sobota anedeľa sú dni, kedy môžme ukázať, že nie sme, len taký običajný tým, ale že máme na veľa viem bude to tažké, ale verím nám. GO STRONG CROCODILES GO

Inač Badhed chýbal ti tam jeden typ neviem, ako si tipol čo si zabudol malo byť 13 tipov mal si, len 12 pozor na toto.

Paľo: A ty v sobotu dójdeš na Senné prídeš za mňou natipujeme spoločne u mňa a podebatíme o tejto nepriaznivej situácie čo sa deje s nami a niečo skúsime?
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG