Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

F4F KILLERS

:-O no ale uz mame po Trade Deadline a to nie je len tak zrusit zmluvu.
Pravidla KTL píše:Tipér môže ukončiť svoju zmluvu aj bez súhlasu GM svojho tímu. V deň, keď oznámi svoj zámer ukončiť zmluvu začína plynúť 5 dňová “výpovedná lehota“. Počas týchto 5 dní tipér stále zostáva plnohodnotným členom tímu a GM má tento čas k dispozícii na nájdenie náhrady za odchádzajúceho tipéra. Platnosť zmluvy je ukončená a tipér sa stáva voľným tipérom v deň, keď GM podpíše zmluvu s novým tipérom, ktorý odchádzajúceho tipéra nahradí, alebo po uplynutí 5 dňovej lehoty (aj v prípade, že sa GM nepodarí nájsť náhradu).

Tipér, ktorý rozviaže zmluvu s tímom po Trade Deadline už do konca sezóny nemôže uzatvoriť zmluvu so žiadnym tímom KTL.
ok som myslel ze som GM ulahcil robotu ale asi ma bude musiet vyhodit on no
ak by ta vyhodil, tak by museli tipovat do konca sezony v trojici.
ak by ma vyhodil mam šancu v drafte alebo tiez musim tipovat len sam? :D
A toto všetko iba preto, lebo sme poslední a nechcem zobrať Veroniku na draft (Ano, sľúbil som mu to, ale iba preto, aby stíchol..lebo každý deň to musíme počúvať. Ak sľub robí chlapa, radšej budem mužatka. Navyše HK stále môžu postúpiť do PO.)...Tvoje chovanie je na úrovni tretiaka na ZŠ, nie 24 ročného chlapa, či koľko máš...Viac o tom, čo sa dneska udialo, nespomínam.

Ak nechceš tipovať, nemusíš, nenútim ťa...vyhadzovať ťa po premyslení taktiež nebudem, verím, že ťa to prejde. Toľko odomňa.
mohol by si byt draftovany.
tak nic vidime sa az v PO "mozno" :klobuk:
Takže za to může ženská. :hroza:
Už nám ženský i ničej týmy. Neměli bychom je v KTL zakázat? Samozřejmě až na Veroniku.
dejf píše:Takže za to může ženská. :hroza:
Už nám ženský i ničej týmy. Neměli bychom je v KTL zakázat? Samozřejmě až na Veroniku.
moze za to taktika aj.. :lol2:
1David8 píše:Ak sľub robí chlapa, radšej budem mužatka.
tak toto je vyrok :rofl:
takze david ak si to rozmysliš tak http://www.hokejforum.com/podpisovanie- ... ml#p337026" onclick="window.open(this.href);return false; :arrow2: dik :klobuk:
vážne to ale chceš? môžeme si to v kľude vyjasniť, normálne si povedať, kde je chyba, samozrejme ako ľudia..a nie, že ja, raul a tomi sa máme prebrať ako si to písal poobede a potom trucovať, lebo Veroniku v drafte ja a ostatní účastníci tímu proste nechceme (nič proti nej osobne nemám, to vôbec, nemám najmenší dôvod)...
ako sa rozhodnes tak bude :wink:
Dobrý trapas marek..

Trochu to skúsim zhrnúť. Vôbec netuším tvoju náhlu "reakciu" už po vyhodení Dejwu a jeho naradením Tomim. Už vtedy bolo zle, že sme nezobrali Veroniku. Ale ok, to sa nejak ustálilo tým rádoby sľubom od Dávida, že ak to bude možné tak ju draftujeme a bol kľud.

Teraz po trochu nevydarených dňoch a po jeho veľmi dobrom výkone dneska padla trvdá kritika na nás. Prvé slová boli, že ak máme Veroniku miesto Tomiho, vyhráme a porazila by nás aj sama. Klobúk dole pred tou dievčinou, takto nevedomky zamotať hlavu úplne cudziemu borcovi :D. Následnú "diskusiu" o reálnom draftovaní danej tipérky ste už videli v komentároch na samotnej stránke KTL.

Skutočne ma to mrzí, sezóna bola vynikajúco rozohratá, lepšie (dovolím si tvrdiť) ako ktokoľvek počítal. Je smutné, že sa musia riešiť aj takéto úplne hlúposti - to by si však mal uvedomiť ich realizátor a nie namiesto zamyslenia nad správanim "odtipovať" zápasy na dnešný deň.
xXx píše:ako sa rozhodnes tak bude :wink:
Nevyhodím ťa, tipuj keď chceš...keď nie, chápem to...
Ale aby bolo jasno, ak sa uskutoční draft, budeme sa rozhodovať tímovo, nie jednotlivo a bojovať za to, ok?

Inak raul to vystihol a mrzí ma, že sa nám rozpadol tím, ktorý by mal na celkové víťazstvo. Čo sa týka zmeny Dejwa - Tomissimo, to absolutne neľutujem, na tomto sme mohli iba získať...o to viac mrzí tvoje trucovanie xXx....
Je ale divné, že koľkokrát my s dávidom sme zmenili tipy, aby sme trochu zaistili tímový výsledok a potom sa nájde 1 borec, ktorý si presadzuje trvrdohlavo svoje :-O a nikto nevie prečo.
asi tak, v 2. a 3. kole som sa neraz obetoval a istil tipy ostatních, to isté aj ty ako píšeš...dokonca aj Tomi. Hneď ako sa prišiel, sa spýtal, či má natipovať nejak inak, lebo to máme podobné...ale Marek? Hraje za seba, nie za tím, aj keď v ňom figuruje a figurovať v ňom aj bude...
1David8 píše:
Ale aby bolo jasno, ak sa uskutoční draft, budeme sa rozhodovať tímovo, nie jednotlivo a bojovať za to, ok?
ok "vidime sa" 4. 4. 2013 :good:
xXx píše:
1David8 píše:
ok "vidime sa" 4. 4. 2013 :good:
vysvetli mi tie úvodzovky ešte pls a uzavreme to už...
myslim tym tipovanie :) pač si davam pauzu kedze je PO iste
xXx stoji ti to za to v takejto faze sutaze :?: v time s nou uz aj tak nebudes aj ked by si z F4F odisiel, uvazuj logicky, dotipuj sezonu prekusni to a ked Veronika bude chciet buducu sezonu si zalozte kludne vlastny tim nech sa pre mna za mna vola aj Ruzovi medvedikovia so srdieckami a tipujte ale ak mas srdce tipera a bojovnika tak to dotipujes :wink:
xXx píše:myslim tym tipovanie :) pač si davam pauzu kedze je PO iste
Zřejmě neznáš systém nasazování do playoff. Umístění v základní části má vliv na to, kolik dostane tým bonusových bodů v playoff. Takže pokud nyní přestaneš tipovat, zbytečně oslabuješ svůj tým ve vyřazovací části.
som si precital ze ruzovi medikovia :D
arek píše:som si precital ze ruzovi medikovia :D
aj ti kludne :lol: mozno sa do boja o Veroniku zapojime aj my a nahradime rousis ked uz je taka vzdialena aspon bude mat medik vacsiu motivaciu a xXx ovi zostanu len oci pre plac :D
Marek zabudnime na to, čo ohľadom KTL bolo a pozerajme na to čo bude. Proste sa dnešok nestal. Bol by som rád, keby si pokračoval v tipovaní už odteraz...
229 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING