Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

chalani zaberte aj vy a nezdavajte sa aj my musime este zabojovat za tych 7 dni co ostava sme na tom rovnako aj vy ste posledny aj my :cry: ale my sme sa drzali zo zaciatku dobre na 2 mieste a postupne sme sli dole a terez sme sa uplne prepadli na dno ale vy ste uz od zaciatku tohto kola na dne takze este zabojujte aj my zabojujeme este sa nezdavame tak vam prajem vela stastia :good:
nejak se nam nedari to je des a hruza snad se to zlepsi

:lol3:
po odchode budaja1992 mate len 2 clenov, ak nezozeniete aspon jedneho nesplnate podmienky :!:
Coho je vela toho je vela to takto nepojde tikoun ty tyypujes kedy sa ti zachce a to sa mi nepaci neodpovedas na sukromne spravy to vyzera tak ze budes prepusteny.
tym padom ak dojde k jeho vyhodeniu, tak ako tim budete musiet skoncit, pokial dakoho nenajdes
Viem viem snazim sa niekoho zohnat
Ahoj pani, no ked ma Michal neuviedol, tak to budem musiet spravit asi sam. Tak ja som vas novy clen, budem sa snazit vam pomoct k lepsim vysledkom..a dufam, ze budem pre tym prinosom :box:
Já bych se též rád připojil, ale zdá se že vadí, že kromě Caps fandím ještě Rangers. :(
lol..preco by vadilo ze fandis Rangers? To je jedno komu fandis...GM je tu Michal225 tak sa skus opytat jeho, ja som v tyme asi 1 den, tak ja ti nepomozem. Ale tusim su tymi limitovane 4 hracmi a tusim sme tu uz 4. Tak neviem..ja tomu tiez este nerozumiem co, ako je. Skus napisat Michalovi
Právě, že Michal mi psal, že je škoda že fandím Rangers, jinak by mě hned vzal.
To vazne? :shock: Tak to sa s nim budem musiet porozpravat..nerozumiem preco by malo vadit, ze fandis Rangers..ved toto je topic, resp. tym o tipoch na vysledok a nie nejaky fanclub WSH. Na to je tema Washington Capitals.
Počkej, třeba jsem to špatně pochopil, já jen že řekl:"škoda, že už nefandíš caps, jinak bych tě hned vzal."

Ale já jím fandím. :good:
no momentalne ma tim Killer Hornets 4 tiperov, avsak Stikoun uz netipoval 3x za sebou, ak este 2x vynecha tipovanie, tak ho michal225 moze vyhodit a nahradit inym tiperom...dovtedy nie, inac by hrozil trest pre tim

apropo Alex_GR8, skus napisat do temy strong crocodiels, alebo priamo x-menovi...oni su teraz tiez len traja, mozno tam uspejes... :frajer2:
Je my to jasne Norvic :frajer2: zo Stikounom som si vsetko vydyskutoval takze aj ked 5 razy nepoda nebyhodim ho ja mu verim ze sa to da vsetko do kopy. :clap:
Tak srsny som zvedavy co vykuzlime v tomto kole ja verim ze uz ked sme 4 budeme okupat popredne priecky ved by sa patrilo ked sme zacinali sme boli pomaly prvy a teraz 2 sezona otras ale to je neskusenostov a nevyrovnanymi vykonmi tak body dufam budu a nech ich je co najviac. :yahoo:
No chlapci som rad ze ste podali dobry vykon a ze ste ma zastupili dnes sme sa posunuly vysie ak to tak pojde dalej bol by som velmi stastny .
Sevas..kde si najdem tie statistiky? Lebo som to vsade hladal a nikde som to nevidel. Som moc zvedavy na svoj premierovy vykon :box: A inak kde su dalsi 2 clenovia? Co nepisu..? Ja ze sa zoznamime :oslava:
Je to smutne sme v tyme len dvaja co tipujeme ja neviem cim to je ale hladam novych tiperov ktory by podavali pravidelne a bavilo ich to nie ze poda jeden krat a to je na tyzden vsetko ak ma niekdo zaujem skusim sa snim doodnut na zmluve ozvy te sa tu na Killer Hornets.
No som rad ze budu nove posili a ze budeme vyhravat a dostaneme sa do play off
Philly-The Scud píše:Tak nevím jestli to ještě půjde, ale Michal 225 mě oslovil, jestli bych nechtěl v jeho týmu tipovat, také tady čtu, že jeho týmu hrozí zánik, takže jestli v tom není žádný problém, tak bych se chtěl stát členem jeho týmu....... !!!!
fuuuu, tak to iny povoleny trejdik sa nam tuto objavil :roll: hehe, drzte si palecky, aby to Philly nezabalil ako kedysi :D :angel:
No dufam ze ten trejdik vinde mohli by sme sa velmi posilit a mame vazny zaujem aj o sopka dufam ze to vinde.
no michal..vyzeras ze ta to bavi..Poradil by som ti. Do buducej sezonky si vyber nejakych ludi co ich to fakt bavi aby ste sa hecovali atd..mate pekne nave baneriky , nazov ma tiez nieco doseba..teda ams perspektivu..len zohnat zo dvoch este takych aktivnych a bude to ok..inak fandim vam celu seonku..
Hlavne nevzdavat, slabsie vysledky v prvej sezonke nie je ziadna katastrofa.. :)
Ty tak to si ma potesil to pocujem prvy krat vecsinov som pod palbov od ostanych nikdo mi nefandi ani mojemu tymu a som rad ze ty si si na nas tym spomenul a fandis nam fakt normalne teraz som strasne stastny dikes Maro.
jj banneriky pohladne :cool: kto bol ich autorom? :)
The Trasher uz som to niekde spomenul asi v Banneroch :frajer2:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS